Nu är vi sugna på lunch. Raka väge

MMS

Nu är vi sugna på lunch. Raka vägen ner på stan o avnjuta en sallad. Jag väger äntligen under 77. I morse visade vågen att jag äntligen är på väg igen... Lite kolhydrater o mens kom i vägen för att kilona skulle trilla av...


Kommentarer
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-04-09 @ 12:38:38
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: Agnieszka

Vad roligt att det går neråt... för mig går det sådär... just nu orkar jag inte engagera mig så mkt, men efter påsken så jäklar ska jag ner i vikt!!!



kram

2009-04-09 @ 13:10:52
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: ulrica

Heja dig!!

Men du... jag tar gärna lite tips, för nu står det fanimej totalt still hur jag än gör :(... det är inte menat att jag ska under 80-strecket tror jag... hjälp :)

2009-04-09 @ 13:43:28
URL: http://ulrica.org
Postat av: * Linda me Cazandra *

Tack så mkt för din fina kommentar =) Aa visst är dom söta =) Hehe aa hon är supersöt.. Jättesöt blogg du har.. Fina barn du har. Kramar

2009-04-09 @ 13:44:56
URL: http://mammaliinda.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback