Glömt ju....






Glömt o lägga in 2 dagars promenadturer...

Precis hemkommen efter en promenadrunda med husbandet och Milobebis. Fy farao vad duktiga vi är.... om inte det här börjar ge nåt snart ska jag kapitulera totalt och satsa på att bli världens festaste kvinna eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Mattias

Snygg header du har gjort Nina!!!



Jaså ni kämpar på lika bra nu också med era promenader! Bra gjort!!! Hoppas det ger resultat så ni känner er nöjda! Ikväll ska jag trotsa mina skavsår och ta en kvällspromenad eller joggingtur jag också har jag tänkt.



För övrigt ska jag snart skriva ett inlägg om varför folk inte kan uppmuntra människor som försöker motionera/äta lite nyttigare istället för att ifrågasätta och pga deras egna dåliga samvete eller nåt försöka få en att äta onyttigt! Grrr!

2009-04-28 @ 08:04:43
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Garbo

Bra där nina! du ska se det gör resultat,det gäller att inte tappa sugen vilket man gör mellan varven,nu står min våg stilla men det gäller att inte drabbas av panik o börja svulla igen ;)

Jag vet att vågen kommer röra på sig neråt om jag fortsätter i den takt jag gör.Det ska gå i sakta mak.

Jag mår riktigt illa av kött och igår såg jag en plågad ko och mådde fruktansvärt dåligt var tvungen att gå ifrån Tv:n o samla tankarna på annat håll så jag är glad jag tog mitt beslut att inte äta kött,nästa steg blir kyckling för jag kan inte heller stå för slakten av dessa stackars djur heller!

Kyckling har jag ju ätit hitills för det är lätt mat o billig,här hemma säljs gårdagens fågel för mindre än halva priset o då e det svårt att motstå.



Håller med mattias om att folk hackar på en när man äter sunt,en jobbarkompis sa att jaja det är bara vätska du kommer snart gå upp igen!

Avundsjuka tänker jag.

Jag står fast,jag mår bra av min nya kost.



Lycka till och du! tack för ditt fina svar,jag skrev till dig inne hos mig/Kramar

2009-04-28 @ 08:36:05
Postat av: Nina

Mattias: Ja men ellerhuuuur?? Så kan nog jag oxå känna emellanåt. Ska in o läsa sen.



Garbo: Hmm, vadå vätska, såklart att det är. Men så länge man inte börjar svulla som du säger så går man inte upp alla de kilona, punkt slut! Fortsätt kämpa på tjejen.. du e skitduktig!



KRAM

2009-04-28 @ 08:49:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback