DOP PLANER!

Sitter o planerar Milos dop....

En fråga?!

Vad tycker Du är skittråkigt med dop??

Kommentarer
Postat av: pangis

Jag tycker ingenting är skittråkigt med dop..Möjligen att jag måste ut och handla "finkläder"..du vet Fru Präktkläder.. Sen gillar jag inte gräddtårtor med små storkar på.. Lisa (min dotter) hade en rosa marsipantårta med en psykedelisk stork på.. (Det var väl någon assistent som gjort den men den var mycket finare:-)

2009-04-20 @ 15:44:17
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Nina

Haha... TACK. Nej,jag gillar inte heller såna tårtor. :-) Det känns som att vi båda vill få det lite annorlunda eftersom vi brukar tycka att dop e så trist just för att alla jävlar väljer o göra som man brukar göra. Vi ska inte göra som man brukar,kommer väl att hålla er uppdaterade här på bloggen.

2009-04-20 @ 16:51:20
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag tycker det är jättetrist om det är flera barn som döps samtidigt, blir liksom inte lika personligt och tar dessutom vääääldigt lång tid!

Spännande att se vad ni hittar på, blir säkert ett jättemysigt dop:-)



KRAM

2009-04-20 @ 17:37:05
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Isabelle 1

Doppsalmer kan vara lite trista. De som verkligen sätter prägel på dopet kan vara en sång eller låt man lyssnade på mycket under graviditeten alt. tiden efter när Milo var nyfödd.

Ni som kanske vill ha lite "rocktema" på dopet kanske Takida´s Curley Sue, kan vara nåt? Tycker den är mäktig och är jättefin akustisk. Eller någon annan rockballad. Text för gästerna att hänga med i är att rekommendera.

Lycka till!!

2009-04-20 @ 20:55:02
Postat av: Agnieszka

Ohh vi ska oxå ha dop om drygt 2 månader, har inte hunnit planera så himla mkt ännu... kanske ska ta tag i det i nästa vecka när gubben är i Norge...

kram kram

2009-04-20 @ 23:17:04
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Nina

Alex: Dessvärre blev det så att vi måste döpa med ett annat par, det blev tvunget. Det finns så ont om tider såhär på våren, du vet konfirmationer, bröllop m.m. Men men, jag hoppas det går fort! :) KRAM



Isabelle: Ja, det har jag oxå klurat på... nu vet jag inte hur personlig den kan bli eftersom vi är fler som ska döpa samtidigt! :/ Synd, men det var tvunget... vi ville ha en lördagstid så då fick det bli så!



Agnieszka: Ja, jag planerar för fullt redan fast vi ska ha dopet om en månad. Jag tycker om o planera sånt här :)

2009-04-21 @ 08:27:11
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback