Hur stora idioter är folk egentligen?

LEEEDIG!!

Javisst, igår halvdag...torsdag, fredag ledigt! Det svåra med att va ledig är att verkligen att försöka vila och slappna av vilket denna ledighet faktiskt är till för.... men, ursäkta..... hur lätt är det??? Huset behöver städas, kläder tvättas o vikas.... jodåsåatteeeee...vila??? Skulle inte tro det...

I morse väckte jag minigrisen Elliot lite tidigare, han behövde klippas.... tyvärr var jag inte så smart o ta en före o efter bild! Trist.... för det hade vart rätt skoj tror jag! Hans frilla innan var ingen lek.....jeflar i gatan vicken frippa killen vägrat klippa sig till! Efter en liten tår eller två så blev han väl hyfsat nöjd med  den nya frisyren....

IDOL igår, tänk o få backa tillbaka bandet sådär en 15 år....ha värsta bästa grymma rösten o sätta sig fram juryn o dra av sin låt..... som hon här gjorde igår: ANNA



Vilken grym känsla..... MY GOD!! Fick en liten Amanda moment när jag kollade på det här igår!

Sen kan man ju oxå ha NOLL självrannsakan och jäkligt taskiga polare som låter en göra en audition när du heter: SVEN



Ta bort mig, jag skäms..... ge mig världens största kudde o ha i fejjan när nån gör såhär!! VAFAN..... på riktigt?? Var HAN på riktigt? Eller drev han med juryn.... asså..... shit!!

O sen kan jag ju faktiskt inte rå för att jag lackar ur när en grabb/brud med NOLL inlevelse, NOLL utstrålning, NOLL röst, NOLL koll på stil ställer sig o tror på riktigt att dom är bra?! Vafan är det för fel då? Hur ser dom på sig själva? Detta är för mig totalt ett mysterium..... pinsamt!!!

Så vare med det.... nu ska jag börja städa lite! SNARK!

Glömde nästan...

Idag kl. 11 ska jag till barnmorskan igen o kolla mitt sockervärde som låg för högt igår när jag va hos henne! Mitt har vart högt nu 3 ggr i rad, men jag har oxå druckit massa juice 3 ggr i rad och det kan höja sockerhalten en hel del. Inte så konstigt....

Jag får äta nåt fram till halv tio, sen ere kört...så nu måste jag koka kaffe o äta min macka som jag brukar göra vid 9.

Håll tummarna för att det är juicen som gjort det.... vill INTE ha nå graviditetsdiabetes nu!

Kommentarer
Postat av: Garbo

Nej inte diabetes BORT! såja...



Haha ja man kan verkligen undra vad för självinsikt vissa har men skulle inte dessa "dårar" ställa upp så skulle ju inte Idol va nått att se på men jävlars vad många bra talanger vi har i landet såsom Anna Bergendahl.

Shit! vart kom den rösten ifrån undrar man när hon har en liten fågelkropp!

Vilken stjärna! :)



Lycka till idag/Kramen

2008-09-11 @ 09:25:45
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Cian

Nästa år ska jag söka..Singstar säjer ju att jag är SKITDUKTIG..



Typ..eller nåt sånt Hahahaha



Nej diabetes BORT







Pöss och lycka till

2008-09-11 @ 10:15:47
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Mattias

Jag spolar förbi alla djävla puckon som är med i Idol! Många är ju tonåringar som vill va med i tv men sen finns det vissa äldre idioter som helt obegripligt inte inser hur usla de är och jag tycker inte alls det är kul att se dem.



Däremot gillar jag verkligen idol när man får se riktiga talanger som får juryn att jubla som igår och tidigare när Bob Dylan-killen sjöng....Sånt är skitkul!



2008-09-11 @ 11:45:24
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jag har FORTFARANDE inte sett ett avsnitt! SKÄMS! Känner inte igen mig själv. Vem är jag???

2008-09-12 @ 09:06:28
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jag har FORTFARANDE inte sett ett avsnitt! SKÄMS! Känner inte igen mig själv. Vem är jag???

2008-09-12 @ 09:06:58
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback