Varför är det så svårt att träffa rätt man??



Jag såg att Jennifer Aniston gick ut och gav lite råd i hur man får kärleken att hålla. Hmmm...mig veterligen så går det väl inte så bra för henne!? Det må vara så att hon själv kommit på att vad det är MAN INTE SKA GÖRA i en relation eftersom hon verkar ha allt annat än flyt!

Nu känner ju inte jag JEN :) men vill inte tro att hon är desperat eller hemsk på nåt sätt. Hon har helt enkelt inte träffat RÄTT än bara!

Jag har själv några singelkompisar kvar som jag känner är riktigt bra tjejer, riktiga KAP!! Varför är det då så svårt att ibland träffa rätt??

Jag har en tjejkompis som testat lite av varje...... hon har varit sambo, KK, haft "vi träffas massor  men vi är inte ihop" relationer, 5 barnspappe relation...allt. När det känns rätt för henne känns det inte rätt för killen hon träffar, när det verkar kännas rätt för killen så har hon redan ledsnat! Hon kan liksom inte ge sig in i nåt om det inte känns attraktivt, o det hajjar jag...huuu o leva i ett förhållande där man är typ vänner! *ryser* Det måste finnas attraktion, lite heta känslor och givetvis stor värme, kärlek o respekt.

Men varför vill tjejer ofta ha sånt man inte kan få?? Eller killar som är svåra? Varför är det så intressant?? Varför attraherar såna människor..... har ju själv träffat IDIOTER som var svåra o som jag sprang benen av mig för. Fy fan va jag har idiotförklarat mig själv många gånger för det!!! IDIOT IDIOT IDIOT!!!

Min kompis t ex lägger benen på ryggen direkt om nån kille faller för henne.....alltså faller för henne på riktigt. Då kan hon inte andas, hon är inte tänd på han o.s.v. Gissa om vi snackat om detta i timmar?? Sedan så är det tvärtom när han känns avlägset svår.... FAN så jäkla jobbigt det ska behöva vara!

Är det nån som klurat ut det här???

Aja, Jennifer verkar oxå ha lite svårigheter o hitta rätt.... så det verkar va en världslig sak! Skillnaden på JEN o min kompis är väl att hennes sökfält är 1000 000 ggr större än min kompis sökfält! SUCK....



Kommentarer
Postat av: pangis

Kanske man med tiden och dåliga erfarenheter ställer lite för stora krav, inte höga krav men stora. Plus att man är så rädd att bli bränd att man inte vågar satsa på gott och ont. det är svårt att bli ihop med någon efter att man varit singel ett tag.. Det kräver lite jobb och ansträngning..



Jag vet inte.. för jag har också kompisar som aldrig lyckas men jag vet att jag med KP fått ta hela KP inte bara den del av honom som jag vill att han ska vara. Jag tyckte det var slitsamt att bli ihop igen minns jag.. Men det var värt det:-)



Kram till dig!

2008-09-15 @ 08:27:20
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Garbo

Ojoj så många rötägg som passerat innanför mina väggar!

Innan jag mötte maken hade jag bytt till mig en annan lya som jag bodde singel i hela 7 år och bestämde mig för att aldrig släppa in nån karl innanför dessa väggar och höll det till maken dök upp! :)

Nåja 2 slank in innan maken kom men misstag gör vi alla ;)



Hoppas dessa rätägg fortfarande irrar runt ensama skalliga ölkaggiga o saggiga i nån krogkö!

2008-09-15 @ 08:44:31
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Mattias

"När vi har det vill vi inte ha det och när vi inte har det vill vi ha det" sjunger Uffe Lundell i en låt och så är det ju tyvärr ofta när det gäller dejting/relationer.



Sen är det väl så nu för tiden att väldigt många är rädd för att kasta sig in i något ifall man kan missa något annat som väntar som kan vara bättre....



Om 50 år får man nog bragdmedalj om man lyckas ha ett förhållande som varar i 10 år kan jag tänka mig. Trist men inte omöjligt att det går åt det hållet...

2008-09-15 @ 14:15:21
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Mattias

Hade jag varit singel hade jag gärna förbarmat mig över stackars Jennifer förresten :)

2008-09-15 @ 20:46:25
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback