Kärringjävlar i bilar!! GRRRR.....

Varför slår det aldrig fel??

När jag får bråttom till jobbet på morgonen så är det alltid nån kärringjävel framför min bil som vägrar köra fortare än 45 km/h. Dessutom stör jag mig förbannat hårt på att man liksom inte gasar upp sig för varje växling, utan bruuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm, bruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm.....seeeegt o sakta som fan upp till 45 km/h! Det skulle sitta så jävla fint med nån slags övernaturlig bil under arslet då. En liten knytnäve med en boxningshandske på, modell jättestörst, som liksom knockade bilen framför så den fick en jävla fart!

Fy fan, ni hajjar inte hur jävligt jag ångar upp mig..... jag drar av såna haranger i bilen så instrumentpanelen rodnar. Blir glad varje gång barnen inte är med....för jag kan FAN inte hålla mig från o irritera mig o svära åt vederbörande framför mig. Det värsta är när det inte ens är en tant, utan en brud i 25 årsåldern eller nåt.
 
Jag försöker faktiskt ALLTID föregå med gott exempel inför mina barn men när det gäller det här så bara går det inte!! Jag svär som fan fast ungarna sitter bredvid.... så numera har barnen oxå liksom fångat upp det här och ibland kommer det typ "De e säkert en kärring i bilen framför" .....

Då känner jag att jag ALDRIG MER ska svära i bilen.... men, det får vara min last! För nåt mer irriterande finns fan inte! Jag blir upprörd nu, känner hur det blossar i kinderna, hur hjärtslagen går upp lite och hur jag vill ut o leta upp kärringfan från i morse o skälla utna!

HORMONES.....


Kommentarer
Postat av: Garbo

Finska blodet svallar! ;)

Jadu maken e likadan,jag hatar att åka med honom när han blir sådär!

Han osar och en gång i början av vårt förhållande så blev han så jävla lack så han flög ur bilen till gubben framför och jävlar vad jag skämdes!!

Han fick sig en utskällning som heter duga när han kom tillbaka och faktiskt numera så håller han sig till att gapa inne i bilen samt dra upp det beryktade fingret i backspegeln...



Han har lugnat sig betydligt och det har han vart tvungen till,jag skulle aldrig stå ut annars.

Hans mor var likadan samt hans morfar och så även hans bror-heta finnar! ;)



Ta 10 djupa andetag och lugna dig nu seså!

/Kramen

2008-09-16 @ 08:41:25
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Mallis in real life

Gravid eller inte, sånt där kan driva en till fullständigt vansinne. Jag brukar dock intala mig själv att det inte är värt all frustration och att jag hinner fram i tid. Svårt, men det går faktiskt.



Kram på dig

2008-09-16 @ 08:47:48
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Nina

Garbo: Ja...det finns fler heta! :) Usch..man vill itne va såhär men det går fan inte o hjälpa... :( Värre nu oxå när man är på smällen! Skönt att din gubbe har lugnat sig nu!



KRAM



Mallis: Ja, jag försöker oxå men det går fan inte... jag bara kokar i hela kroppen! :) Men...jag hoppas det blir bättre när bebis kommer! KRAM

2008-09-16 @ 09:44:25
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Malla

Ähhh... Vad då? Det är väl min jävla skyldighet att lära andra hur man kör bil... Men man får ju så klart skärpa sig... Inte hålla på att döda och så... Men allt annat hör bilkörning till!



;-)



Pok



MalladenendasomkanköraiSthlmbralla

2008-09-16 @ 11:09:01
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback