Dravvel

Den här veckan har jag börjat jobba halvtid..... mamma o jag delar på min tjänst just nu. Vi jobbar ju i familjeföretaget så nu, såhär i efterhand så känns det som ALLT liksom varit meningen.

* Att vi fick 3 missfall.
* Att mamma ruttna ur på sitt jobb och sa upp sig o blev hemmafru istället.
* Att mamma hoppat in på mitt jobb o jobbat lite då o då. (Mamma är ekonom)
* Att jag blev gravid och det äntligen lyckades.
* Att mamma mer än gärna tagit mina sjukvik (graviditetsillamående).
* Att jag har semester sparat och att jag fr o m den här veckan jobbar halvtid.
* Att mamma tar över mitt grav-vik.

PERFA JU!!

Så idag är jag ledig o har sovit ända till halv sju, de e RÅlänge för o vara mig ska ni veta. SKÖÖÖNT....

IDAG SKA VI ÅKA O HÄMTA BADKARET....lalallallaaaallllaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaa..... är så jäkla glad för det fortfarande. Det ska kopplas i direkt o så ska jag göra myspys, bilder kommer så fort de e klart. Tänkte jag skulle lägga ut bilder på hela vår renovering oxå, (tänkt göra det i ett år snart...snaark) jag har före och efter bilder som jag tänkte visa er så ni får se hur vi slitit här!! :)

Just ja, sen har ju jag o husbandet vart o fixat barnens pappas lya. Han har flyttat så vi har hållt till där varje kväll den här vekan o packat upp kartonger. Gissar att det blir jag som sköter sånt tills det kommer in en ny flamma i hans liv. Hans mamma är pensionär med stelopererad rygg och en handled som inte fungerar med ständig värk så hon kan inte hjälpa till så mycket. Och eftersom jag är världens bästa EX och husbandet världens bästa MAN så har vi hjälpt honom i ordning. Känns bra i hjärtat o veta att barnen har fint omkring sig nu när de e hos pappa.....


Nu ska jag sparka upp gubben som måste till jobbet.... sen ska jag städa och fixa lite i vårt eget hem. Elliot har äntligen gått med på att börja försöka sova i sin egen säng. Vi får inte plats längre...han sparkar mig på magen oxå så nu sover jag knappt alls när han ligger bredvid mig. Han flyttar ner sitt rum på nerevåningen (där vi sover)... så får datarummet vara där uppe. Sen kommer ju lilla Milo oxå, men han behöver väl inte eget rum förrän om nåt år.....

SHIT VAD JAG DRAVLAR IDAG!!

HÖRT IGÅR PÅ MC DONALDS:

En kille kliver ur bilen med sin kompis utanför Mc Donalds.

"Jag vet vad du har gjort jag....fniss...."


Kommentarer
Postat av: HUSBANDET

JUST det !!! Nu ska det badas fruga !!! ;)

2008-09-04 @ 08:22:13
Postat av: Malla

Hahha... Kalla mig oraklet från södra förorterna bara!!! ;-)



Jag sa ju... Det blir rätt till slut! Man får för det mesta svar på även "skittider" i sitt liv! Nu fick du ditt svar!



Gud/run vad härligt ni har det med relation till exet.. Ni är så jäkla bra! Och jag vet av egen erfarenhet hur bra man mår som barn, med kloka föräldrar som ni! Hoppas av hela mitt hjärta att allt håller i sig... tummar & tår hålles



Pok



Mallavillhafamiljebadkarocksåbralla

2008-09-04 @ 08:29:21
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: pangis

Det blir som det ska:-) Men jisses vad snälla ni måste vara, och vad skönt att kunna ha en sån bra relation till sitt ex. Jag och mitt ex har alltid ställt upp för varandra men nu ehövs det inte längre.. vi har varsinn ny och kidsen är stora..

2008-09-04 @ 08:48:15
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Garbo

Underbar relation mellan era familjer/X mer sånt tack! :)



Har en väninna med samma härliga relation,hennes mamma bjuder ofta hennes förra svärson med nu flickvän på middag jular midsommrar semestrar m.m fast det gått snart 10 år!

Det tycker jag e toppen för gillade man varann från början så varför ska det ta slut vid ev separation...dravvel svammel ja du vet vad jag menar ;)



/Kram o lycka till m badkaret själv lutar det åt soffbyte här i helgen :)

2008-09-04 @ 09:05:09
URL: http://garbo.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback