När något som är så smärtsamt blir så vackert och underbart!!

Mina tårar rinner..... rinner för bloggvänner som valt att gå vidare i livet...... inte tillsammans..... Tänker på er M o F.

Jag minns min egen separation som det var igår. Den känslan är inte fin eller någon lätt känsla. Det var helt klart det absolut tyngsta jag genomgått i mitt liv. Och mitt liv har inte varit jättelätt.....

Den sorg jag kände då vi valde att bryta upp vår familj var hemsk. Den var genomborrande och satte eviga spår i min själ. Den finns där för alltid.... jag tar den med mig resten av livet. Den känslan man bär med sig vet bara de som genomgått det. Ingen annan...... finns inga hurrarop eller peppningar som hjälper. Det enda som hjälper.......finns inte.......i varje fall inte för sorgen.

Det som finns är tiden..... den berömda tiden som faktiskt på något konstigt sätt gör såren lite lite mindre. Dom försvinner aldrig men de blir mindre....

O när de blir mindre så förvandlas man. Man förvandlas till någon som orkar le igen, någon som orkar öppna upp sitt hjärta för lycka igen, någon som orkar våga tro på livet igen...fast det ser lite annorlunda ut och inte är som det "ska" vara. Någon som vågar öppna dörren till sin själ igen.... någon  som bara vågar tro på obeskrivlig lycka igen.

Jag är någon....jag är hon någon som vågade tro igen! Jag är hon som vågade öppna upp min dörr.

Han som öppnade den bara stod där, en mörkgrå novemberdag..... han fick mig att le igen, han fick mig att tro på lycka igen, han fick mig att våga tro på livet igen...fast inte allt var som det "ska" vara.

Nu står vi här.....min stora underbara familj och jag. Min kärlek räcker till för alla i den familjen. Min själ är kanske inte läkt från det den genomgått men den har ett stort plåster som håller ihop.Ett vackert plåster med hjärtan och blommor som säger att "det blev så bra det bara kunde bli" fast det inte är som det "ska" vara.

Vår lilla bebispojke Milo är på väg. Här på jordelivet väntar hans storebröder ivrigt och kärleksfullt. Deras små hjärtan är redan fyllda av stor kärlek till sin lillebror. Storebrödernas pappa väntar oxå på Milobebisen.... och storebrödernas familjer på pappas sida.

I vårt liv hamnade HAN, han som fick storebrödernas mamma´s hjärta att le av lycka igen.... och vi ALLA är lyckliga igen.

Tack för allt du ger oss Tony, vi alla älskar dig djupt!


Kommentarer
Postat av: Garbo

Gu så fint skrivet och väl beskrivet,nu rinner en liten tår....



KRAM

2008-10-13 @ 11:00:03
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: pangis

Fy sjutton vad fint skrivet!!!! tänker på dom med.. önskar dom båda slapp gå igenom det här.. men som sagt.. det kan bli vackert igen.. :-) Kram

2008-10-13 @ 13:48:34
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: fru p

sitter på tåget o lipar...

2008-10-13 @ 15:15:22
Postat av: Husbandet!!

And i love you tooooo !! :* ... !! :)

2008-10-13 @ 15:16:47
Postat av: "Nenne"

Av en slump råkade jag en gång hamna inne på din bloggsida. Det är någon månad sen och efter det går det inte en dag utan att jag kikar in och läser om hur din dag har varit!

Så intressant, spännande läsning för att inte tala om alla dina vettiga åsikter och även ditt rara sätt gentemot andra människor! Önskar att jag släjv kunde skriva och formulera mig som dig.Har även varit spännande att följa din graviditet och jag önskar er stort LYCKA TILL med förlossningen av lille Milo. Av ditt skrivande förstår man att han kommer få en toppenmamma, pappa och storebrorsor.

Tack Nina för ditt skrivande som ger mig en daglig dos av glädje!

2008-10-13 @ 22:54:02
Postat av: Nina

Garbo: Tack hjärtat...



Pangis: Ja, det är det man önskar, att solen lyser starkt på dom igen en vacker dag!



FruP: Älskling.... skulle vilja ge dig en stor varm kram gumman!



Husbandet: Hihi... puss mitt hjärta. Jag grät floder när jag skrev inlägget...men det visste du väl redan! :)



Nenne: Nu får jag tårar i ögonen, vilka snälla o fina ord!! TACK SNÄLLA DU.... min dag kan inte starta bättre vännen. Vad kul att du hittat till min blogg...hoppas du ska fortsätta trivas här inne hos mig! KRAM



Kramar till er alla.....

2008-10-14 @ 07:30:12
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback