Levnadsstil gör så himla mycket!!

Satt o kollade bilder på oss häromdagen.... snacka om att man ser hur vi pendlat i vikt jag o husbandet. Den här bilden är tagen bara några veckor innan vårt bröllop 2006. Här var vi nog som smalast han o jag..... vi tänkte mycket på vad vi åt och levde sunt och hälsosamt med inte för mycket fest, bra mat och promenader regelbundet. Jag minns att vi mådde så himla bra både han o jag.... Det ÄR ju verkligen så att man MÅR SÅ HIMLA BRA AV ATT LEVA LITE SUNDARE!

Såhär i efterhand tycker jag inte att det var jobbigt på nåt sätt, bara ett sätt att leva..... ett härligt sätt att leva som gjorde att vi båda kände oss så väl till mods.






Här är vi o hälsar på bloggCian.... o ser ni?? Här har vi skitit i att leva gott, bara ätit, festat och totalt struntat i allt vad motion och promenader heter. Jag minns verkligen hur dåligt vi båda mådde av vårt leverne i den här perioden..... och faktiskt hur dåligt jag mådde kroppsligt. Husbandet oxå.....



Idag så är det väl si o så med min motion av naturliga orsaker, däremot är husbandet så GALET DUKTIG! Jag är sååå imponerad av hans nuvarande karaktär. Han som alltid brukar skita i allt efter ett par veckor... nu har han promenerat minst 4 ggr i veckan, spelat innebandy, fotboll, ätit vanlig husmanskost (lagom stora portioner) inget onyttigt what so ever för att sedan ha en ätardag på helgen. Då är det tillåtet med läsk o kanske nån godis o snacks.

Jag längtar tills vi tillsammans kan gå låååånga promenader med MILO i vagnen, njuuuta av krispig luft och äta nyttigt tillsammans. Jag verkligen längtar....  Det ska bli jättehärligt!

Kommentarer
Postat av: ulrica

Yayyy.. vad duktig han är!!! Jag har allt mött honom ett par gånger när han kommer gående hemåt :).. det är så jäkla skönt att vara ute och gå just nu.



Kramar

2008-10-06 @ 09:42:55
URL: http://ulrica.org
Postat av: Dress Like a Princess

Fina bilder :)

2008-10-06 @ 11:20:07
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: pangis

Det blir ju naturligt när lilleman kommer.. man kommer ut mycket lättare när man har ett litet frö i en vagn, spädbarn och hundar är bästa motionen. Kram ..och du .. jag tycker du är ursnygg på båda bilderna, oavsett vikt!

2008-10-06 @ 11:29:37
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Garbo

Snyggt par även med ett par kg extra :)

Du ammar och går av dig din vikt senare :)



/Kram!

2008-10-06 @ 11:32:01
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Agnieszka

Hejsan! Var längesen jag var inne och kikade här... hoppas allt är bra med er och magen!

kramar

2008-10-06 @ 12:32:57
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja det är mysigt att promenera med "knodden" Fast tyvärr har jag på sistonde uppskattat egentiden för mycket så jag har stannat hemma när Tina och Max tagit promenader. Måste skärpa mig! Önskar jag fick lite av din killes diciplin!

2008-10-06 @ 13:11:57
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback