Weekend!!

Halv 2 idag börjar helgen.... slutar ju halv 2 numera!!! WIIIEEE.....

Då ska jag in på ICA MAXI, aaahh.... fattar inte att jag går in där en fredag eftermiddag när ALLA andra oxå är där. Hur mycket vuxenpoäng är det inte o handla med scanner??? När jag var liten så var jag helt galen i o leka affär, jag hade en kassaapparat med lådsaspengar, jag satt ALLTID i kassan o kompisarna fick va dom som handla. Jag gjorde om mitt skrivbord till en kassadisk, tror att mina kompisar tyckte det sög o leka med mig eftersom jag bara ville leka affär jämt.... nu har min barndomsdröm gått i uppfyllelse lite iom scannern, då får jag lådsas lite igen ;)... harkel!

Helgen bjuder på LETS DANCE, innebandy, reunion med brudarna från när jag var 17-20 år nånstans.....

Heja RICKARDSSON!

Reunion kalaset kan bli kul....shit o träffa alla skator nu?! En del har fött ungar, en del har hunnit separera...jahapp...jag verkar ju va en av dom! ;) Nää...kul o se va alla gamlingar håller på med idag? Förr..... så var vi ett farligt gäng partyharar som hade riktiga schabrakfester. Vi hyrde källaren med pool på stadshotellet och hade värsta lekarna..... på den festen råkade jag raka hela smulan, skulle fixa lite bikinilinje men var nog för packad för o raka mig! :) Sen flöt det hår i hela duschen som tjejerna försökte springa ifrån.... hahaha, låter som jag hade värsta busken! Hahaha....

Sen, kastar vi oss i ämnena här, så har Thedde innebandy cup...med pojkar -95 som är ett år äldre än han. Han är såå stolt när han får lira med dom..... för o inte snacka om morsan hans... "Ja, det e min son där borta i målet" o så kastar jag lite med håret! :)



Här har vi godingen in action!!!

image27



Å så fotot med laget.....


image26


Ha nu en underbar helg...

Puss

Kommentarer
Postat av: Garbo

Vad jäättefin han e sonen,förstår du e stoltast!
Haha raka smulan du bjuder inte så lite du ;) *fniss*

/Kram o ha det bäst!

2008-03-07 @ 09:45:54
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Garbs: Hihi... jag veeet, inget är för pinsamt för att berättas, inte för mi..hahaha! Ja, visst är han fiiin min pöjk! :) Den andre e oxå så fin men han får minsann va me en annan dag....

kramar

2008-03-07 @ 10:01:54
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: Pangis

Ahh tuffingkille du har! ch söt som bara den (men det vill han väl inte höra) Alltid kul med reunions.. fasen vad mycket kul man haft genom åren.. Ha en finfin helg Kram

2008-03-07 @ 11:05:38
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Cian

*skrattar så jag dööör* Raka smulan så där på fyllan Hahahahaha... Jo du..mycket dumt på fyllan har man gjort..Strippat på bardiskar osv..men rakat smulan har jag aldrig gjort!!!

Du har så fina pojkar..

PÖSS!

2008-03-07 @ 12:25:31
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Nina

Pangis: Nää...söt vill han inte va men snygg :)

Cia: Hahaha, jaså..jo det har jag gjort många gånger, tänk att man ska på den där stackarn varje gång ;)

2008-03-07 @ 12:45:25
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: mumrik

Såna nymodigheter som scanner i affären, det har vi inte här i det lilla fiskarsamhället. Sen ser jag inte nån anledning till att göra butikens sysslor om jag inte får något tebax... Lite grand det idiotiska uppläget med internetbanker, där man själv får göra jobbet och betala för det också. För de tar ju alltid ut en liten extra avgift för den 'tjänsten'.

En kompis skulle raka porrpung för en herrans massa år sen...på fyllan...utan raktvål...och antagligen en slö rakhyvel...gissa hur lång tid det tog innan ambulansen körde honom blödande till sjukhuset...med två småskrattande ambulansgubbar... :)

2008-03-07 @ 13:10:19
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Nina

Mumrik: jaa, alltså...det jag får tillbaka är väl att jag slipper dessa klaustrofobiskt långa köerna... det räcker för mig! :)

AAAAAAAAAAAAJ, var det verkligen en slö rakhyvel, låter mer som ett svärd eller en filékniv!! :)

2008-03-07 @ 14:05:16
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Nina

Mumrik: jaa, alltså...det jag får tillbaka är väl att jag slipper dessa klaustrofobiskt långa köerna... det räcker för mig! :)

AAAAAAAAAAAAJ, var det verkligen en slö rakhyvel, låter mer som ett svärd eller en filékniv!! :)

2008-03-07 @ 14:05:29
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: mumrik

Men hallå...vem är du att skippa denna nordeuropeiska tradition att köa sig genom helgerna? :)

Om jag inte missminner mig, så var det en sån där hyvel där du byter ut ett gammaldags rakblad.

2008-03-07 @ 14:13:16
URL: http://blog.punkmumrik.net/
Postat av: Nina

Ja, inget annat land köar så snällt som vi svenskar, i ALLA andra länder antingen tränger man sig före eller så är man sådär överdrivet snäll o släpper förbi folk så det blir obehagligt! :(

Aj, jaha... en sån hyvel, antar att han sudde lite runt snopproten dåra? ;)

2008-03-07 @ 15:26:23
URL: http://niinis.blogspot.com
Postat av: Carina

åhhh jaaa.. scannrarna är väl HÄRLIGA!!
bara praktiskt..man suuusar förbi köerna,man kan hela tiden hålla koll på hur mycket man handlar för, man kan kolla priser under tiden och sist men inte minst.. man spar massa kassörskeryggar.. (har själv suttit varannhelg i 9 år i kassa).. bara fördelar... lyssna inte på mumrikens gnäll(börjar han inte låt gammal?).. och pratet om att den inte finns scannrar på små orter(fiskebyar).. stämmer icke... finns en i kålleskär på tjön... och en inne i skärhamn... sådet så..

2008-03-07 @ 16:10:59
Postat av: Nina

Haha Carina!! :) Du har såå rätt... Jg älskar o scanna! :) O mumrik kanske bara e avis för att hans fiskeby inte har såna moderniteter!! :)

2008-03-07 @ 16:53:04
URL: http://niinis.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback