Elaka kvinnor!

Aaaaaah LEDIG.....smaka på det ordet! Börjar med ett skönt L...fortsätter sen med ett lent Eeeeee....... D känns nästa lite hårt i sammanhanget men rätas ut av ett strikt I för att landa i gungande G. VAH...är det inte ett skönt ord så säg?!

Solen gassar ute.... okej, vyn blir lite förstörd då jag kollar strax utanför fönstet för där ligger en sån jäkla sophög av allt bråte som blivit av badrumsrenoveringen....men...skit i den nu.... vi ska till återbrukat imorn har jag bestämt!

Ett skönt ljud av tvättmaskinen och torktumlaren ljuder i rummet, dom är ÄNTLIGEN igång....TACK MICKE FÖR ETT FANTASTISKT JOBB......Tack Ulle för att vi fått låna din gubbe några kvällar........ni vet inte hur mycket det betyder för oss!!!!! Har redan börjat planera tack middagen......;)

Jag hör dock inte ljudet av torktumlaren så noga då Elliot dammsuger upp myrorna vi har på golvet. Jaja....rätt åt dom..... dom kan ligga där i påsen o gotta sig på smulor istället för o gegga ner våra golv. Vafan får man myror för? Var lägger man mygiftet...utanför eller inne..... dör katten av giftet? NOLL KOLL fast jag är husägare!

Katten är så ointresserad av myrorna oxå...kan han inte äta upp dom? E inte det kul...eller gott?

Kräsna kattskrälle....

Jag var med om en rätt annolunda grej igår..... Jag fick ett massmejl som jag till en böjran trodde var ett skämt. Ju längre jag läste på mailet desto mer övertygad blev jag m att detta inte var något skämt utan ett rent och ramt "Säga rakt ut vad man tycker" mejl. Jag blev kallsvettig och nervös...

En utav mina vänner fyller 40 inom kort. Hon har bjudit de flesta på Öppet Hus över mejlen. En utav hennes vänner, känner henne inte personligen, svarade i ett mejl. Ett mejl som hon skickat även till de som var med i själva mejlinglistan....

.....hon förklarade där hur besviken hon var på henne som vän, att hon inte skulle komma på hennes 40 årsfest, att hon bara i första hand tänker på sig själv och att hon i stort sett sade upp deras bekantsap på detta sätt!

Där satt jag och kände mig som jag tjuvkikat i nåns hemliga brev, fått veta något jag absolut inte ville veta....o var inblandad plötsligt!

Mejlade genast vännen till mig som fått detta brev att något missförstånd måste skett, jag har fått mejlet och att jag inte trodde det var meningen.....

Efter det följde ett ordbajseri.....som jag egentligen inte ville veta av. Tjejen som avsade sig inbjudan hade sänt detta mejl till samtliga för att alla skulle få veta var hon stod och varför....inte alls kul...för någon.....

Är detta nåt kvinnligt?

Skulle en karl göra så? Skicka ett sånt mejl där han i stort sett förklarar vilket ärsel den andre är?

Tror inte det..... han skulle säga det.....öga mot öga.....kanske t.o.m dra tillden andre..... men inte göra på det där sättet.

Varförär kvinnor så elaka på varandra ibland?

AVundsjuka?

Självhävdelse?

Elakhet?

Vet nån? Jag tycker i alla fall att det är förjävligt..... skulle en vän till mig göra så.......FY FAN säger jag, TA DET MED MIG!!! Inte med alla andra och mig..... utan bara MIG!

UJUJUJ.....sååå glad att jag inte var den som var inblandad!

Trallallaaallllaaaaaa...nu ska jag byta tvätt! Tjihooooooo....


Kommentarer
Postat av: Cian

Vilken surfitta...
Jag vill inte tro att det är något kvinnligt..

Men om det är nån tröst för hon som fyller år så framstår ju inte hon i dåligt dager utan surfittan som skickade mailet till alla..Hoppas att de flesta bryter kontakten med henne...

Pöss pöss pöss

2008-03-28 @ 10:14:29
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Garbo

För det första tar vi myrorna:så här är det "myrstigar" hört talas om det ;)
Myror är ett sånt djur som aldrig ger sig,har du byggt hus på deras upptrampade stig sen mylliader av år tillbaka så fortsätter dom trampa i samma spår oavsett om det e ett hus ivägen,dom tar dörrn i bästa fall ;) och kliver in och ut genom en golvspringa eller bestiger hindret typ diskbänk bord whatever för att komma fram så är det förstår du :)
Kolla noga innan du sprayar eller strör ut myrgift det kan vara extremt farligt för katter!
Vi köpte myrdosor att ställa ut men det står varningar på dom ang husdjur så var försiktig!

För det andra:detta mejl var bara snaskigt och hon som skrev det faller själv i dålig dager,tror inte att detta är typiskt kvinnligt utan snarare beror det på feghet att inte våga ta det öppet öga mot öga.
I o För sig ska hon din kompis vara glad över att hon inte kommer på festen i så fall för värre hade ju vart om hon kommit dit o smilat o sen gått bakom ryggen fast å andra sidan vet man ju inte vad som låg bakom detta trassel.

/Kram till dig och njut nu av helg sol o make :)
Pst jag har oxå en sån däringa hög utanför fönstret kan det va ett vårtecken månne? ;)))

2008-03-28 @ 11:05:15
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: ulrica

Jag håller med Cian här jag... fy fan vilken jävla brutta! Hon får väl självklart tycka vad hon vill om sin numera förmodligen ex-väninna, men måste hon dra det inför alla människor runtomkring, som fått inbjudan till en fest.. näe, fy fan säger jag.. så jävla ruttet gjort!! Antingen får hon ju ta det med väninnan eller så håller man käften.. förlåt, men så irriterad jag blev kände jag *S*.

Desto gladare blev jag att ni uppskattade Mickes hjälp i badrummet.. sånt värmer även för mig ju :). Och en tackmiddag låter supertrevligt.. jag kan kanske känna ibland att jag inte riktigt vet om ni vill umgås med oss så jag har inte vågat bjuda över er, annars hade jag hojtat mycket tidigare, även jag, för en trevlig middag :).. fast nu kan du ju förstås inte hjälpa oss med vårt överfulla barskåp längre *S*.

Ha en toppenfin helg!!
Kram Ulrica

2008-03-28 @ 12:07:25
URL: http://ulrica.org
Postat av: Mattias

Vet inte om det är något kvinnligt utan mer bara ett väldigt bedrövligt beteende.

Kul att du kommenterar Maxbilderna och självklart håller vi alla tummar för att ni snart har en egen lite skrutt med surläpp!!! Trevlig helg!

2008-03-28 @ 13:14:46
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pagnbruden

Säger som Mattias ett bedrövligt beteende. !! Det finns en del personer som är lite sådär.. jag tror dom har problem med sig själva, att dom tycker så synd om sig själva att dom inte kan unna n´ågon annan någonting. Sådana typer ids jag itne ödsla energi på. hoppas din vän inte blev ledsen.. Det säger mer om personen som skrev än hon som fick det! Fy för bitterfittor! Tragiskt!

2008-03-28 @ 13:33:26
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Frippo

Jag är rätt säker på att det handlar om staden du bor i... Skulle aldrig ske någon annanstans. Tjejen va säkert kompisens mamma, kusin och dotter på en gång...=)

Närå, det är nog inte kvinnligt utan bara väldigt konstigt.

2008-03-28 @ 15:04:04
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: mallis

Nej, killar skulle aldrig göra en sån grej. Hon hade kanske sovit dåligt för då kan man bli riktigt dum. Speciellt om man är kvinna. ;)

Jag är oxå ledig. Heeeeela helgen. Ända till på måndag morgon!

Jag ska njuta.....förresten så njuter jag redan.

Puss och kram

2008-03-28 @ 21:16:09
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Fru P

Äh fy fan vilket litet luder. Varför liksom. Riktigt ruttet.

Älskar dig.

2008-03-29 @ 13:35:25
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Anneli

Så otroligt sketet gjort! Jag blir faktiskt rädd för mänskligheten när människor är såhär! Usch! :O(

//Anneli

2008-04-04 @ 12:12:25
URL: http://alafoto.se/blogg
Postat av: Carin

Riktigt snygg banner stumpan!! Diggar din sida grymt, especially designen-pink lady!

2009-06-21 @ 11:05:10
URL: http://tatan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback