Mamma e bäst!

Gääääääääsp....zzZZzzz....

När blir man pigg igen?

Jag jobbar ju halvtid nu, hur najs skulle det inte va o få göra det för resten av livet....? Jag jobbar från 8-12, sen åker jag o äter lunch me gubben. Sen har jag en HEL eftermiddag o njuta på.

Igår blev de en skön eftermiddag med Thedde. Han kom upp på stan direkt efter skolan så bara mös vi med glass på uteservering, gick runt o kika på saker för att avsluta med en rajd i bilen. Lillebror var ju på lägerskola (mer om det sen.)

Hmmm, fick lite tankar av vår mysiga eftermiddag! Känns som han blivit så stor nu, han glider mig ur händerna för varje vecka som går... snart är man väl bara en morsjävel. :( Jag tänker dock slita ärslet av mig för att det inte ska bli så, jag vill va delaktig, jag vill att han ska lita på mig och anförtro mig även jobbiga saker, jag vill vara en rolig mamma som man gillar och vill prata massor med.

Mitt hjärta blev så stort igår när vi satt där o käka glass..... jag föreskol att vi skulle åka o hälsa på lillebror på lägerskolan.

- Helst inte mamma, tycker det är så skönt o vara helt själv med dig! fick jag till svar.

Blev varm i bröstet o kom o tänka på att vi nästan aldrig är själva han o jag! Lillebror klarade sig utmärkt på lägerskolan och vi skulle ändå göra ett besök där senare så vi blev själva hela eftermiddan. Min grabb o jag.....min FÖRSTA grabb och jag!

Den ANDRA grabben då...ja han var minsann på lägerskola, det skulle sovas i militärtält, badas, lekas, berättas spökhistorier m.m. m.m. Vi föräldrar var där o åt med våra barn på kvällen. Som sagt var så är lilla pyret en känslig sak, just när det gäller att sova hemifrån. Det undviker han så gott han kan...spelar ingen roll om det bara är hos mormor det ska slaggas! Vi får hämta hem honom även om han säger tufft:

- Mamma, det här fixar jag, det ska bli KUL o sova hos mormor!

2 timmar senare sitter man i bilen o hämtar hem han.

Det går bra när det handlar om barnvakt, men att han av egen fri vilja väljer att sova borta så går det oftast åt skogen!

22.15 igår kväll ringde telefonen!

-Maaammmm *snyft* aaaaaa.... jag *snyft* vill *buääää* komma heeeeeeeeeeeeem!!

Tony hämta hem han, sen somna han bredvid sin lilla mamma.

Kort o gott så måste väl mamma vara en rätt bra person i alla fall.....

PUSS & KRAM

Kommentarer
Postat av: Garbo

Gulle lillebror,stor i orden men liten på jorden :)
Ja dom är ena raringar,jag minns en stund med sonen när han var i 10 års åldern,vi hade just ett sånt där moment,man blir rörd,dom e så fina våra ungar.

/Kram gumman

2008-06-04 @ 09:42:28
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Gorbo: Det är dom verkligen...:) tur man har dom. Vad gjorde man annars nu?? ;) Kramar tillbaks

2008-06-04 @ 09:57:22
URL: http://niiinis.blogg.se
Postat av: Cian

man blir varm i hjärtat :)

Vilding är så också..han ska sova hos Emilia 25 meter bort..och Becca ringer när han bölandes vill hem till sin mamma..

Pöss på dej schnygg!

2008-06-04 @ 10:57:41
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: pangis

Lilla gubben. Jättebra att han vågar iallafall och är trygg med att ni faktiskt kommer och hämtar honom. Då kommer han att våga igen och igen och vips en dag funkar det:-) Han är ju kanppast ensam. Jag har haft barn sovandes hos mig många gånger som föräldrar fått hämta..helt ok. Kram tjejen

2008-06-04 @ 11:27:41
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback