Skara sommarland.....ZZzzZZZzzZZzz

Jag schluddrar av överdriven trötthet... jag har sovit 2,5 timme inatt. Lite saker som ställde till sömnen :(

Har massor med härliga bilder som jag tänkte lägga in imorn när jag ser bokstäverna bättre framför mig.... skara sommarland är FULLKNÖKAT av folk. Aldrig sett nåt liknande.... Vi har idag gått upp halv 4, packat bilen och husvagn, åkt 30 mil, packat upp, knatat på sommarland, solat och tittat på våra galna barn som levt galet liv i vattenlandet. Nu sitter jag här efter att ha gjort en middag till oss alla..... o stirrar in i datorn o fattar inte riktigt vad jag gör!

Nu ska jag diska undan, gå o ta en dusch, ta på mig nåt skönt, koka mandlar (bort med skalet så har vi en huskur mot halsbränna har jag hört, aldrig testat men idag får vi se)..... sen ska jag noga läsa gårdagens Klick, lägga mig på sängen o låta husbandet sköta nattning av barn idag!

Jag är en trött, sliten, 35 årig blivande trebarnsmamma med INGEN ORK kvar till denna dag. Sova och få nya krafter för ytterligare en dag på sommarland! TJIHOOOO..... o vet ni, jag är INTE ensam med celluliter, jätte gravidmage, stora fläskpattar och ryggfläsk! JIHAAAAAAAAAAAAAAAA.....

Kommentarer
Postat av: Fru P

Ha ha ha du e rolig... även om du e trött o sleten.



Påminner mig om hur jag mådde efter en vistelse på Astrid Lindgrens Värld när jag var högis med Lilla Hon. Jag var heeeeeelt slutkörd o så lack på mig själv att jag utsatte mig för det.



Hoppas du får en LJUVLIG natt med massor av sömn o batteriladdning.



Massor av kramar /M

2008-07-26 @ 22:19:20
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Garbo

Hahaha ja du dom flesta kånkar runt på sina stora bebimagar och tycker dom e flodhästlika :)

Skönt att du fått bevis ;)



Igår brände jag mig satan i skuggan HURTS

Får va extra försiktig idag...



Hoppas du vaknar upp lite piggare idag/Pöss!

2008-07-27 @ 09:23:12
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Har aldrig vart i Skara Sommarland men tjejen har vart där och eftersom hon älskar vattenland gissar jag att vi kommer hamna där i framtiden med Max. Du får ge en recension när du vaknat till lite :)

2008-07-28 @ 07:22:07
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback