Jag har fått en varning!

Familjeliv har en sajt som jag kikar in rätt ofta på.....

Nu e jag sur på detta jäkla Familjeliv! FAN, igår var det en brud som hade gjort ett sånt jävla puckat inlägg, jag o mina gravidhormoner gick igång på alla 16.

Hon påbörjade inlägget med: Varför heter det BONUSBARN, det är ju knappast någon bonus att ha fått nån annans barn på halsen!
Läste vidare i tråden och tydligen så förväntade sig hennes man att hon bara skulle visa respekt för barnen. För detta hade hon tydligen gjort klart för sin gubbe. Hon skrev oxå fler inlägg där det hela egentligen gick ut på att hon tyckte varannan helg då hans barn var hos dem var pest o pina, att hon tyckte att allt de känslomässiga kring dessa barn var bara jobbigt. Sen var de en massa annat skit.... hela tråden kokade av hetsiga människor.

Jag kokade.....

Så jag skrev att jag tyckte hennes gubbe var ett pucko, att om jag nånsin hade träffat en kille som betett sig som hon så skulle jag bett han dra åt helvete! Att hon var en kall och jäkligt egoistisk människa o att hon fan inte va klok!

AHAPP, vad hände dåra.... jag fick en varning, får inte skriva några inlägg på 24 timmar..... jävla skit! Fan, jag betalar ju för o va me, lackar ur nu så det känns som jag vill gå ur hela skiten!

Bruden skrev ju så jävla provocerande mot oss stackars mammor och pappor som faktiskt har bonusföräldrar till våra barn. FAN....

När jag då läste vidare i tråden igår kväll så visade sig ju att hon egentligen inte hade nåt emot barnen utan tampades med sina egna känslor gällande allt. Aja, whatever.....

VILKET SKIT, varför får man skriva så dumt när man inte får svara med raka puckar!


Kommentarer
Postat av: Mallis

Mäh! Va fan är det med folk? Skulle bli skitsned...



Idiot!



P&K

2008-08-13 @ 20:31:16
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Cia

Jag läste också den tråden men svarade inte...Jag tänkte tillbaka när mina bonusar var små och fajten vi hade med deras mamma och kunde helt allvarligt känna att attt : "nää jag skiter i det här..jag hatar de här barnen och deras puckade morsa..Jag drar"

Vi hade det problematiskt de första 2 åren..skitjobbigt var det men sen så blev de (och jag) äldre så det lugnade ner ordentligt..

Nu åker vi och shoppar ihop,typ delar garderober,åker och fiskar bara vi,De älskar sin lillebror och jag kan faktiskt skryta med att jag har varit delaktig i att två fina,snälla tjejer är otroligt väluppfostrade,artiga och rara



Men som sagt i början när deras mamma typ hjärntvättade dem att kalla mej för hora och andra mysiga saker (såklart när deras pappa inte hörde) så var det jävligt svårt att ha några varmare känslor för dem..



Pöss på dej...

2008-08-14 @ 07:19:32
URL: http://galencirkus.blogspot.com
Postat av: Fru P

Mehh. Fattar inte. Vaddå varning? Av Familjeliv eller av den där bruden?



Jag känner flera tjejer som har bonusbarn o som har jättesvårt att älska dom o vissa som även får klåda av dom - men, de gör sitt bästa för att de älskar sina män o för att de vill att familjen skall funka.



Jag kan VERKLIGEN förstå att det är jobbigt. Jag menar, jag är inte särskilt barnkär o har mkt svårt för vissa ungar. Tänk om ens man har ungar som man just har svårt för??? Gud så hemskt.



Svårt.

2008-08-14 @ 07:32:42
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina

Cia: Jag hajjar att det kan va jobbigt, helt klart!! Det skulle säkert jag oxå tycka....men den här kvinnan hade vart gift med sin man i 5 år, och barnen var små fortfarande, de måste ha träffats när dom va minisar. Kan de verligen va såå jobbigt efter 5 år??? Har ingenting hjälpt?? hon hade t.o.m en god relation med barnens mamma? Så WTF är problemet?? Att dina bonusars mamma bad dom kalla dig hora låter ju inte som att det gjorde saken lättare att gilla barnen eftersom de kanske var din första kontakt med mamman. Hääärligt att ni har en så bra relation idag och att du funnits i deras liv och gjort dom till bra människor! Kram



FruP: Familjeliv har varnat mig.... snark! Jo, som sagt...helt klart kan det vara jobbigt! Men det jag kände var att: Herregud, de är barn.... har dom valt sin bonus/styvmamma?? Har dom valt att sina föräldrar ska skiljas? Kan inte tänka mig att de skulle välja en kall egoistisk kärring som hatar dom.... älskar hon honom så bör hon väl kaske försöka gilla eller åtminstone bete sig snällt och vackert mot barnen! Hur ont gör det inte i den här pappans hjärta annars? Inte skulle du acceptera en ny man i ditt liv som verkligen ogillade dina barn??

usch, hemska tanke... de e skitsvårt detta med bonusföräldrar. Men jag skulle aldrig välja en karl som hatade mina barn...mina känslor skulle dö typ DIREKT om jag märkte att han gjorde det.

2008-08-14 @ 08:13:56
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback