3D dagen är här.....brrr....NERVÖÖÖS!!

ÄR SÅ SPÄND!!


Idag ska vi få titta på vår bebis.....

Usch, jag är riktigt nervös, varför vet jag inte.....bara det att jag ibland får såna svarta tankar att det skulle vara nåt fel på vår bebis. Att jag ju inte bara KAN ha sån tur att jag får ett välskapt friskt barn IGEN! Att dom på rutinultraljudet missade eller inte såg att det var nåt knas på bebis.....

Känns som dom först ska filma bebis utan o visa mig, och om allt är fint så kan jag få titta.... jag vet, jag är nog lite muppig oxå!! :/ Jag tror att hela min missfallshistoria har gjort mig lite ärrad.... och mitt sinne inte riktigt vågar slappna av och våga hoppas på att allt ska gå bra och att vi ska få en frisk, levande bebis!

Wish us luck!! Jag återkommer med bilder när vi vart där....

Vi ska besöka tatueringsmässan på MÛNCHEN BRYGGERIET efter besöket oxå... så jag kanske har hittat nåt coolt, eller tatuerat en stor björn på arslet eller nåt som ni kan få bild på :D



Kommentarer
Postat av: Garbo

Klart det går bra men jag kan verkligen förstå att det sitter i,man har ju själv upplevt det trista :(

Jag har heller aldrig vågat tro o hoppas...

Jag har hela tiden intalat mig att först den dagen när bebis ligger på min mage så ska jag tro...jaja nu blir det inte så för mig men för dig blir det så,du är snart där vännen :)



Pöss o lycka till,du kommer sväva på moln efteråt så kanske en lite molntuss på baken din skulle sitta fint :)

2008-08-29 @ 09:40:38
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Nina

Garbo: Ja, du vet ju verkligen vad jag pratar om...:( är så ledsen för er skull!! :-( Jag vet precis hur det känns, jag var själv på väg att ge upp flertalet gånger. Detta var vår sista chansning, hade de inte blivit nu så hade de inte blivit nåt för oss heller!



Jag kommer oxå lita på att det blir en bebis när den ligger där på min mage, så är det bara....



TACK för dina ord! KRAM

2008-08-29 @ 10:08:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Ida / Fixit

åh va spännande! Lycka till! Ska ni ta reda på kön?

Jag var också supernervös innan vi skulle på 3d eftersom man kan se allt verkligen. Men det va så fint allt så man glömmde de tankarna man hade innan. Lycka till som sagt!!

2008-08-29 @ 10:21:34
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Kommando-mamman

Lycka till på UL!

2008-08-29 @ 10:22:41
URL: http://kommandomamman.blogspot.com
Postat av: pangis

Åhh vad spännande! Kul att få se lilla fin:-) Trevlig helg

2008-08-29 @ 11:32:43
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Malla

Nina... Ingenting är givet. Det är nu du ska njuta.. Ta bara en dag i sänder.. Tänk inte om/ifall eller att du inte skulle vara värd..



Tänk inte "på det värsta" för hur mycket du än tänker på det... Så kan du inte påverka framtiden. För just i dag... Så är du en blivande 3 barnsmamma... Som fått kämpa för att få bli det..



Njut tjejjen... Utnyttja omgivningen skamlöst till att hjälpa dig njuta... ;-) Mycket praliner! Här och nu...



Vet du.. Jag väntade mer än 19 år på min andra... Å så väntade jag ungefär 18 år på att allt under den tiden skulle gå åt helvete... Snacka om energislöseri... Mycket gick verkligen åt helvete.. Men med perspektiv... Nu när jag sitter här med mina ungar... Är jag så tacksam, att det blev just dom..



De var ju dem mitt hjärta/min famn väntade på... Å i morgon är det 10-år sedan jag fick hålla min älskade/efterlängtade unge i min famn, titta in i hennes själfulla ögon... Och titta, smeka, vara nära... Min Gud så jag längtat/saknat/väntat...



Det var då jag började först vidden av att njuta "här och nu"... Jag skickar lite så´na känslor till dig... Hoppas du kan ta till dig det...



Pok



Mallahoppasalltblirbästförerbralla

2008-08-29 @ 19:24:20
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: syster

faaan vad söööt du är! får nästan en tår i ögat nu.

älskar dig lilla storasyrran!

2008-08-29 @ 21:09:04
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback