Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

Skrev vääärldens längsta inlägg om dagen och allt som hänt, när jag skulle klicka iväg det hade jag blivit utkastad från internet!

Yes, det är sånt som gör att man behöver räkna till 10, typ dra sig själv i håret det hårdaste man kan, binda fast händerna i stolen, dra till sig själv på käften, dra hååårt i ögonlocken, vicka naglarna åt fel håll för att inte ta den här förbannade jävla datorn och bryta FUCKING AV DEN PÅ MITTEN!!

Fittskits jävla helvetes fan!!

Nåväl, jag trippar snällt till soffan, sätter mig bredvid husbandet och låtsas som inget!

Ha en fin kväll och sov gott!

Värsta bästa nagellacket!



Jag ÄLSKAR ju som sagt det här med snygga naglar på sommaren! Jag har ALLTID målade tånaglar på sommaren, eller hela året faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig. Jag letar alltid efter nya favvolack. Just nu har jag NIVEAS som favvo. Sen sprang jag på det här.

Tydligen så använder en hel hög kändisar detta nagellack och har det som stor favorit. Eva Longoria, Mischa Barton, Kelly Clarkson, Avril Lavigne för att nämna några. Det finns en hel hög med olika färger i alla möjliga nyanser.

Jag hittade det på nätet och det är t.o.m jäkligt billigt. China Glaze är ett av USA:s största salongsmärke inom nagellack och nagelvård! Det går att beställa på eleven, kostar 98 spänn!

TJEJMILEN 61 dagar kvar!





No retreat...no surrender....

Nu är jag anmäld oxå!!!

Mysa soffan

Igår kväll ganska så sent låg jag och Elliot i soffan. Jag kollade på film och han låg och pratade med mig. En ganska vanlig combo hemma hos oss. Vi kvinnor är väl någorlunda finurliga sådär så vi kan hänga med i filmen och en konversation med en 10 åring samtidigt.

"Mamma, du är så mysig!" säger Elliot plötsligt.

"Vad gullig du är hjärtat, du oxå!" svarade jag.

"Du är så mysig och ligga bredvid" fortsätter han.

"Mmm, du me" svarar jag.

"Faktiskt på riktigt så får jag känslan av att jag vill äta upp dig" ler han och säger.

HJÄRTAT SMÄLTER! Älskade unge vad jag älskar dig!!!




KRIS





Under en period i mitt liv så genomgick jag en herrans jäkla massa förändringar. Vi kan kalla det 30 årskris! Om jag säger såhär, det är nog en underdrift. Jag krisa värre än den värsta krisarn ni kan tänka er! Jag förstod nog inte vad som pågick i mitt huvud och i själen men det var något jäkligt starkt. En drift som var svår att göra nånting åt! Den drev mig framåt i många beslut....

Inom loppet av 3 månader så förändrades mitt liv TOTALT! Vi snackar upp och ner vända världen.

* Jag slutade med min innebandy, mitt allt i livet blev tillslut ett måste. Ett nödvändigt ont. Ryggen värkte ständigt och jag blev insmord med hästliniment inför varje träning och match! Matcherna var runt hela mellansverige och alla helger gick åt till uppladdning, resor, match och planering.

* Jag/vi valde att separera. Magnus, barnens pappa och jag. Efter många års kämpande så bara gick det inte längre. Vi hade för längesedan blivit mera vänner än ett älskande par. Typiskt för småbarnsföräldrar. Jag gjorde nog alla generalfel man kan göra. Ville ALDRIG lämna bort barnen för att göra nånting ensamma, gick ALLTID ut på egen hand, vi gjorde sällan något ihop bara vi i familjen. Det var alltid en hel konkarong med. Magnus blev bitter och arg, en surgubbe som aldrig var medgörlig. En ond cirkel blev ett faktum, till slut tittade vi på varandra och insåg att det inte fanns något kvar att göra. Vi hade gjort ALLT, bott särbo, gått på familjerådgivning, pratat sönder oss. Lågan hade dött, Magnus och jag var över.

* Jag slutade på mitt jobb som platschef. Efter 2 års slit och uppförsbacke sa jag upp mig och började min sminkutbildning. Jag var totalt slutkörd av mitt jobb, det förföljde mig var jag än var och vad jag än gjorde. Jag minns speciellt en vecka då jag åkte bort från allt, till Spanien, till min tjejkompis hus. Vi åt, solade, pratade och bara njöt av en lugn semester. Jag behövde samla tankarna. Halva veckan stod jag på en stekhet strand och pratade i telefonen, en utav mina ansvariga hade sagt upp sig under veckan jag var borta! Allt höll på att haverera.... då bestämde jag mig för att det inte längre var värt det!

Som alla vet så lugnade sig mitt liv, jag hittade kärleken igen och oxå ett lugn i själen som är svår att beskriva. Den bara infinner sig, allt känns helt plötsligt OK och något säger en att såhär, SÅHÄR kan jag leva i resten av mitt liv.

Nu har jag börjat krisa lite igen. Jag fick höra av en mycket klok kvinna att det kan vara värre att närma sig 37 är att fylla 40! Jag tror att jag är där nu. Åldern har plötsligt kommit ifatt mig. Och nu, för första gången känner jag av att jag är gift med en 8 år yngre man. Jag kan inte skratta åt hans nya rynkor, vi kan bara skratta åt mina. För husbandet har inga rynkor, husbandet har inte ens fyllt 30! En jämnårig man och jag hade kunnat skratta åt hur skruttiga vi faktiskt blivit. Så för första gången känns det som att ha en gubbe som var 60 nu hade suttit fint. :) Han hade ju tyckt att jag var en kalaspingla! MEN, jag är gift med en ödmjuk och väldigt kärleksfull man ska jag säga, han gör ALLT han kan för att jag ska känna mig OK i den här lilla krisen jag har nu.

Dock så är det just en liten kris som pågår nu, saker kommer ifatt en i en rasande fart. Jag tror oxå att en graviditet sätter en i ett slags "väntläge". Man går ju där och väntar och väntar på att bebis ska bakas färdigt och livet liksom passerar vid sidan av utan att man egentligen märker det. Sen när alllt är över, när man kommit in i en slags ny fas med sin bebis och fått in lite rutiner och grejer så vaknar man till och hajjar att här står man nu. Kroppen ser ut som skit, ett och ett halvt år har gått av ens liv utan att man hann tänka och dessutom börjar man närma sig 40 i ett rasande tempo! Dessutom står gubben bredvid och är snyggare än nånsin!

Voine voine, this sucks!

DOCK ska jag säga, så känns inte denna kris riktigt likadan som den vid 30! Den var värre än värst som sagt, den här.... är inte ens en piss i Missisippi jämförelsevis!

Nån som känner igen sig i det jag skriver eller är alla som läser den här bloggen yngre än mig?? Typiskt i så fall ;)

Vinnare i taveltävlingen!



Hör av dig på [email protected] och lämna mig dina adressuppgifter så skickas tavlorna!!

Återkommer med en ny taveltävling imorgon!! :)

Hamnfesten i bilder!

Wohoooo...

..här njuter man av mammaledigheten för fullt. Vi packar bilen med fika, filtar, solskydd och ungar och beger oss ut till stranden. Här hemma går det inte att vara, det är som en gryta och där kan framförallt inte Milobebis vara så vi invaderar stränderna! :)

Helgen blev kanon ur alla perspektiv. Jag hade så in i helskotta roligt i lördags, jag ääälskar tjejfester. Vi körde ju på med det däringa ölspelet dåra, ett förjäklans bra spel om man vill att alla ska nå samma nivå fort! ;) Det gjorde vi, skitakul såklart!










Neee....nu ska jag lägga mig på soffan och kolla "The 40 year old virgin", om ni inte har sett den så kolla!! Haha, en av de roligaste filmer jag vet!

Vi hörs! Imorn återkommer jag med vinnaren i taveltävlingen!

Puss

Men vafan....

....vilken förjäkla dålig uppdatering det var här då hörrni....

Massor att göra men återkommer senare ikväll med helguppdatering och lite annat!

Puss på er!

Jag har nåt att berätta!



...har hänt!!!

Nånting som betyder väldigt mycket för mig och husbandet och säkerligen resten av vår familj!!

Nånting fantastiskt som vi längtat väldigt länge på!

Nånting underbart som lovar att framtiden kanske kanske kanske blir lite annorlunda!

Milobebis har sovit sin första HELA natt!!!

Hamnfesten är häääär

Gomorron alla.....

..ja, minst sagt chockerande att Michael Jackson lämnat jordelivet! Nyheterna idag är belamrade av händelsen. Inte konstigt med tanke på vilken popikon han var!

Ja, vad har hänt här i mitt liv då?!

Gårdagen började med den dagliga morgonpromenaden! Nu har vi promenerat regelbundet varje morgon sen första veckan i april. Det är snart 3 månader. Det stämmer att det blir en vana, en vana som man tillslut inte vill och kan vara utan. Det stämmer, och så har det blivit för oss. Proemenerar inte vi en dag så känns det förjävligt. Både kroppsligt och psykiskt. Men vi försöker att tillåta oss att ibland inte promenera, men det har inte hänt så många gånger ska jag säga. Har jag blivit en sån där äcklig jävla hurtbulle nu? ;) Häärlligt i så fall, jag har alltid velat vara en hurtbulle! :)



Sen var jag och Sandra med ungar på en liten shoppingtur, det blev några trasor faktiskt. Lite sommartrasor som är bra o ha nu när det är hett som ZLATAN! Köte lite nytt till husbandet oxå, han blev glad. Och det slätade säkert över hans huvudbry med hans shoppande fruga. MEN, till mitt försvar så blev mina grejer billigare än hans. Är det ens ett försvar, aja....

Sen har ju den årliga hamnfesten andat här i vår lilla byhåla igen, huuuurrrrraaaaa!!! Årets happening är här. :) Hela stan liksom blomstrar upp och som vanligt så kryper alla sorter fram ur sina små hål för att fira denna helg.

Det är skinnväst gubbar med sås i mustaschen och det gråa håret slickat bakåt i en smetig tofs (läckert), det är det medelålders finska paret med samma knickers, samma Cran Canaria t-shirts fast i olika färger, det är medelålders brudar med glittriga motiv på jeansen som sitter liiite för högt så det blir en cameltoe av det hela, en cameltoe som bara knappt kan låta bli att titta på, det är fjortisarna som har så korta kjolar så skinkorna glimtar fram dessutom är dom spacklade som transor, sen har vi de medelålders männen, även de lite äldre som blivit utsläppta av sina kvinnor och ÄNTLIGEN får bli sådär dreggpackade utan o ha gumman vid sin sida som bjäbbar om "för full" eller "lugna dig nu". Det tafsas på allt som rör sig, det bälgas litervis med festivalöl ur alldeles för små plastglas....

Det är för hääärligt helt enkelt! Jag ÄLSKAR det!!




Vi var SJÄLVKLART där förstås!! Vi som är småbarnsföräldrar blev aldrig dräggpackade utan satt i trevligt sällskap och tog oss några öl, sen gick vi hem till tivolidiscodunk och alldeles för fulla människor överallt. Som sagt, hääärligt! Själv har jag tjejfest på lördag, då ska vi ner i våra gllitterprydda jeansfickor (not) och bli liiite för överförfriskade!






Nu väntar llite "kolla på fiuutboll", Thedde är med i Globall Cup. Sen sa Sandra och jag att vi skulle beeatcha med våra små bebisar idag. Får se vad vi hinner med.

Puss på er allesammans!

R.I.P Michael Jackson!!!



Det är verkligen med stor sorg i hjärtat jag skriver  att en av mina största idoler i livet ikväll dött av en hjärtattack! Han har varit min största IDOL nånsin. Jag köpte biljett till hans konsert i Göteborg nångång på 80 -talet. Mamma tyckte jag var för ung och fick inte åka på konserten, biljetten ligger fortfarande nånstans bland mina minnen från förr.

Hörrni, hur mycket spelar nånting nån roll vad gäller honom mer?

* Att han opererat sönder sig??
* Att han blekt sin hy???
* Att han köpte ett tivoli???

Vad spelar det för roll nu?? Varför bryr man sig om sånt egentligen... o hur mycket kvittar det att han är blekt sig eller vafan han nu gjort nu när han huxflux gått bort?!?! Allvarligt, när det handlar om liv och död i största allmänhet försvinner alla såna här funderingar.

Han kommer i alla fall ALLTID att vara en av mina största idoler EVER!!!

R.I.P Michael, finns ingen, INGEN som kunde dansa, eller göra hits som du!!!

Paolo leder Robinson!




Jag bara älskar det!! Jag rådiggar ju Paolo, han passar ju helt PERFEKT för det här ändamålet! Han är nog en av Sveriges "kändisar" som själv skulle platsa på en öde ö och klara det bra!

Hejja PAOLO, du kommer göra det så JÄÄKLA bra!! Han kommer inte heller och stå med händerna på höfterna som Linda gjorde hela tiden! ;)

Här är artikeln!

Det ringde förut....

RIIIING i min mobil!

"Hej mamma det är Thedde" snubblar han fram.

"Hej hjärtat, hur är det?" undrar jag.

"Jo, det e bra. Men mamma, vet du vad jag gjorde nyss?" frågar han ivrigt.

"Neeeej"

"Jo, jag ringde in till det här programmet på TV:n, du vet det här frågeprogrammet. O så trodde jag att det var ett KNÄ hon mena så jag ringde 2 ggr och kom fram andra gången!!!" nästan skriker han.

"Va??? Men hur gick det då?" undrar jag.

" Jo, man måste ju vara 18 för att få va med i programmet så jag svarade med sån där BASröst. -KNÄ sa jag. Med basröst. Lyssna nu: KNÄ, låter jag som en äldre då? undrar han.

"Ja, men Thedde, hur gick det då? Var det rätt?" fortsätter jag att undra.

"Neeej, jag sa KNÄ med basröst och hon sa, nej det är tyvärr fel." berättar han.

"Ok, kanske var tur då eftersom du inte är 18, dom hade väl hört det sen kanske" säger jag.

"Mmm, men mamma, nu kan du skriva det här på din blogg, heej då, ses sen!" avslutar han.


JEPP!!


Grattis Amanda!



Amanda, du är ett sminkpaket rikare!!

Mejla mig på [email protected], behöver dina adressuppgifter!

OBS: Ny sminktävling kommer i början på nästa vecka!

Strandmys!




SJUUUUKT SKÖNT DETTA!!!!!!

Agnes o Meya kikar på varann.....
ÅK TILL EN STRAND OM NI HAR MÖJLIGHET!!

Stranden kallar!!!

Nu åker vi på mammaträff.... vi ska ses på stranden! Bloggar kanske därifrån...hihi. Måste ju testa att leva som en stobloggare för en dag!

ha en fin dag i solen!

Puss o kram från niiinis o Milobebis!!!


Göra naglar själv



Ja, har ni som mig (som är mammaledig) lite skralt i kassan och vill ha fina naglar i sommar så kan man göra dom alldeles själv! Det gör jag. Dom håller inte riktigt samma kvalité som dom man gör på salong men när man har kitet hemma kan man snabbt snygga till dom själv. 150 spänn kostar kitet och det finns 48 tippar i förpackningen. Det räcker till några naglar det....

1 år går så fort....

Gomorron!!

Shit så illa jag sovit inatt! Kunde inte somna, gick liksom långt över min vanliga tid att somna så då var det liksom kört. Aja, jag har fått ihop nån timma så jag får vara nöjd!

Satt och kikade på lite bilder här förut. Tänk för ett år sedan.....



.... då hade vi precis firat midsommar och jag hade lilla Milobebisen i magen! Helt otroligt vad tiden går. Ett helt år sedan dessa bilder. Ojoj. Och ut kom han vår lilla gossebebis, redan en alldeles egen personlighet.

Klaga eller inte klaga?

Jag var nere i hamnen nyss, gjorde lite skyltar. Det vankas ju hamnfest i vår lilla stad så då blir det fullt pådrag nere på Hamncafét. Jag slogs av vilken jobbig bransch det måste vara. Att man vill vara alla till lags....vilket självklart är omöjligt!

Nån klagar på maten, nån klagar på att vinet är för varmt eller för kallt. Nån blir arg för att köket stänger för tidigt. Sen är dessa personer väldigt noga med att säga det. Att man verkligen gör sig besväret att klaga. Nu är ju alla väldigt olika när det gäller det här, det vet jag. Jag tillhör den ICKE klagande sorten. Jag vill inte göra det bara, jag är nog rädd för att såra eller förstöra en annan persons dag. Å det vill inte jag vara orsaken till. MEN, att klaga kan ju vara bra oxå, man kanske kan ta det på rätt sätt och göra nåt konstruktivt av det hela. Samtidigt så vet  vi ju inte om personen efter tycker samma sak?? Han kanske älskar smaken av den goda físken medan han bakom inte gör det. Ja ni hajjar!

Oftast finns det ju naturliga orsaker till varför ett kök stänger, eller varför vinet är lite för varmt, eller varför maten inte smakade som förväntat!

Ett kök KAN stänga tidigare om det ovätat dyker upp en jäääävlans massa folk man inte räknat med. Oftast finns det andra alternativ att beställa då, typ cafémat av nåt slag. Jag är inte knusslig sådär jag... ro hit en lasagne och jag är nöjd!

Ett vin man köpt för 45 kr glaset kanske man inte kan ha väääärldens förväntningar på. Det är ju oftast husets vin som klassas som ett B-vin. Vill man ha rätt temp på vinet beställer man kanske ett glas av den lite dyrare sorten? Eller så dricker man upp den varma skiten och beställer en kall bärs nästa sväng!!

Att maten inte smakar som förväntat? Nej, men alla tycker ju t ex inte att blanda chips och ferraribil i munnen är bland det godaste som finns!! Smaken ät som baken, delad! Det är ju omöjligt att göra nåt som passar alla. Tycker inte jag att det smakar jättegott så äter jag det ändå och tänker att jag inte ska beställa det nästa gång.

Kan hända att jag är lite för "snäll" när det gäller det här. Eller "snäll" är väl fel ord. Jag vill bara inte klaga, jag diggar inte sånt! Jag vill framföra saker som är positivt, jag vill inte komma med negativ energi.... det har vi så jäkla mycket av ändå här i världen!! Sen har jag ALDRIG varit med om att nåt varit vidrigt när vi valt en lite dyrare restaurang! Vissa verkar  tro att det ska vara top of the line även om det är en jävla pirog för 35 spänn man beställer, så ÄR det inte! Och man KAN inte ha såna förväntningar!!

Skulle jag hitta nåt obehagligt i maten däremot så skulle jag förmodligen säga till och kanske rent av klaga.....men så länge det verkar vara vanlig mat för en vanlig peng utan råttben eller nåt annat obehagligt i så krubbar jag snällt och håller käften!

That´s me!

FRISYRNOSTALGI



Att bero på frisyrer. Ulle skrev att det kanske var ett förstadie till tant när man vill börja ändra sin frisyr! Då har jag varit tant länge....

Kolla in denna kavalkad av frisyrer jag haft genom åren. Nu är inte riktigt alla med här, jag har en speciell som jag undrar om jag var ap-packad när jag skaffade?? Måste rota fram en bild så ni oxå får skratta lite, jag trodde den var cool. Men såhär i efterhand har jag insett att jag var ASFUL!

TACK för ert tyck och tänk beträffande lugg! Den åker av nu! Det blir alltså LUGG! Tjohopp lingonsnopp!

En present från HUSBANDET!




Jag måste ändå ha vart en bra fru hörrni, PMS from hell till trots!! Jag har fått en ny dator! En sån där miniliten sak, en Eee PC. Jag ÄLSKAR den!! Och jag älskar HUSBANDET!! Jag fick den i försenad morsdag present!

"Nu har du en liten som du kan med dig överallt" sa han igår när han kom hem med presenten!

"Jaaa, tänk vad skönt!! Å med en sjukt söt rosa väska oxå!" sa jag.

"Ja, å då kan du blogga var som helst oxå!" fortsatte husbandet.

Tänk va? Han tänker på mig och mitt bloggande liksom!

Husbandet:
PUSS på dig mitt hjärta!! Älskar dig!!! Tack för att du älskar mig och ger mig såna här underbara presenter, det finns ingen SOM DU!

Bebishoroskop!






Jag googlade på horoskop för bebisar. Jag läser en del horoskop, inte dom här i dagstidningarna utan såna som är lite längre. Jag har 2 böcker om horoskop! Ingen om bebisar dock, hittade den här på Milobebisen och den stämmer sååå bra!! Häftigt tyckte jag, samtidigt förbereder jag mig för framtiden! ;)

Om du vill läsa bebishoroskop så gör du det här!

Skytten

22:a november - 21:a december
Planet - Jupiter
Element - eld

Ser du en skrattande bebis med ovanligt lycksaligt uttryck så är det inte förvånande om det är en Skyttbebis.

De här bekymmersfria parvlarna marscherar till egen taktpinne, och de börjar gå tidigt!

Han kommer att vandra på väl upptrampade stigar då han älskar att utforska. Skytten är oberoende och fri i sinnet och det är viktigt att han har gott om utrymme att röra sig på. Slutna, trånga utrymmen är tortyr för hans vandrande själ, och han kommer inte vara lugn förrän han hittat ett sätt at ta sig ut.

Skyttbebisen behöver inte underhållas varje minut av dagen, de är så upptagna med att utforska världen, men håll ögonen på dem i folksamlingar och allmäna platser; han kommer att ge sig i väg på upptäcksfärd så fort tillfälle ges. Skytten älskar allt nytt, vare sig det är en ny vän eller ny leksak att upptäcka. Ingen rädsla här inte! Han är som en svamp som suger åt sig av världen.

Han vet hur att skaffa nya vänner, och han kommer ha många. Han älskar att vara en del av en grupp, hemma eller ute i den stora vida världen. Och det är den världen som han vill se och upptäcka och mycket av hans liv kommer handla om resor till exotiska platser.

Sammanfattningsvis så behöver bebisen född i skytten massor av frihet. Han har ett nyfiket sinne och för honom är hela livet en stor upptäcksfärd.



Hjälp! Ska jag klippa lugg?



Egentligen blir jag så jäkla förbannad på mig själv att jag är här igen!!!! Jag lovade mig själv sist att jag ALDRIG mer skulle klippa lugg! Jag sa t.o.m till husbandet att klappa till mig på käften om jag började prata om lugg igen.

Nu är det sommar, förändringens tid känner jag. Jag är lite sugen på luggen jag har till vänster på bilden, en lite längre typ av lugg som man kan gömma in i resten av håret om man nu ruttnar på den. Men frågan är??? Blir det som det blivit förr? Att jag lessnar ur och vill ha min långa lugg tillbaka? Troligen, men vafan. Ska man se likadan ut för resten av sitt liv eller? Nina 75 år, samma frippa som de senaste 40 åren, kul brud?!

Man måste ju våga och man måste ju förändra. Det är ju bara ett hår...som dessutom växer!

Hmm, detta tål att kluras på. Vad tycker du??

Godmorgon fast KLOCKAN är 5!



...eller....

Milobebis valde att vakna kl 5 idag. ZZzzzZZZzzZZZZzzzz. Inte hans mamma tyvärr, hon valde inte att vakna kl halv 5 men hon har inget val. Han är pigg som en mört och springer omkring i sin gåstol som han hade ett duracellbatteri inkopplat i sig. 

Ni som inte har några barn än, LOVA MIG  att njuta av att ni får sova, OK??

Jag ska springa tjejmilen!



Javisst vet ni! Jag ska springa tjejmilen hade jag tänkt! Ja, springa hela milen är väl mitt mål. Nån tid är väl inte och snacka om! Helt galet detta men jag har ju gått och tänkt på det här ganska länge, en skön sporre att ha och sukta efter i viktminskningen. Tog upp det med tjejerna från mammagruppen, jamen tror du inte på fasen att dom är några som ska göra det.

Så nu ska vi "träna" till tjejmilen, 3 kvällar i veckan spring/går/joggar vi i spåret, vi ska väl försöka peppa varann i det här nu. Jag fortsätter mina morgonpromenader ändå hade jag tänkt.

Nu behöver jag ett par schyssta joggingdojjer som orkar bära den här kroppen utan att det känns som knäna ska lossna! Det intressanta i det här är väl hur länge det kommer kännas som att ärslet är på väg att hoppa upp på ryggen när man joggar! I LET YOU KNOW!! :) Vem vet, känslan kanske är permanent nu.....

WISH ME LUCK!!! Den 30:e augusti 2009 kl: 12.00 står jag beredd! :)

Nytvättad tvätt som torkat ute!



I helgen köpte vi en cykelsadel till vår Milobebis. Nu har vi då varit ute och cyklat ett par gånger i helgen. Han sitter tyst som en mus i bak och bara tittar. Det ser ut som han stortrivs!! Jag tycker fortfarande att det är lite otäckt att cykla ensam med honom eftersom jag inte har nån koll bakåt. Rätt vad det är så sitter liksom hjälmen i ansiktet på honom eller nåt. Så nån dag till kanske vi cyklar i samlad trupp! 

Sen har jag ju som sagt fixat lite i trädgården. 



Märks att jag gillar en speciell sort va....

Aja, nu ska jag hänga ut lite tvätt, finns det nåt som luktar så jäkla gott??? Tror inte det...tänk er att lägga sig i ett svalt rum med nytvättade lakan som torkat ute? SÅÅ NAJS!! Tills man typ hittar en spindel mellan skinkorna som hängt med in efter ute-torken! IIIIHHHH!!! 

Louboutin, budget eller lyx?



Sorry.... kan inte stoppa mig själv igen! Dessa jävla skor....

Aja, litet litet tips igen då! Att bero på Have2Have så kikade jag på deras outlet. Hittade ett par som påminde väldigt mycket om ett par av ett lite dyrare märke. Det är bara att välja själv. Har man svårt att göra av med alla sina pengar tycker jag ABSOLUT att man ska kosta på sig ett par Louboutin som är så sjukt snygga. Annars kan man köpa ett par som är till för såna som inte har lika svårt att spendera alla pengar man inte har!

Tips på snygga gladiatorisar!



Jag fick hem mina gladiatorsandaler häromdagen. Ni vet att jag visade dom här på bloggen. Min skokvot var uppnådd sedan länge men jag barakunde inte låta bli! Skönare skor får man leta efter hörni.... WOW. Helt ljuvliga på foten. Nu såg jag att havetohave hade liknande. Så vill du ha sköna skor i sommar så satsa på ett par såna här.

Sova borta?

Godmorgon alla härliga människor!

Solen lyser ute och jag med den. Allvarligt, min själ blir alldeles varm av den här solen. Jag blir så lycklig att det äntligen verkar som vi ska få ha sommar i några dagar. Inte en dag försent om ni frågar mig och säkerligen svenska folket!

Det bidde inget sova över för Elliot. I vanlig ordning fick man sig ett samtal vid kl 8 på kvällen. Han har lite humor oxå pojkvasken. Han ringde och jag hann inte svara. Jag ringde genast upp:

"Hej det är mamma! Du hade ringt, jag hann inte svara" säger jag.

"Iiiiiihhhhh....snyyyyft" hör jag i telefonen.

Jag blir alldeles kall o hinner tänka att shit, nu har han panik igen och vill bara hem. Han är jätteledesen så jag måste åka direkt! Fan då hann jag inte fika färdigt! :)

Sen hör jag ett fnitter....

..."haha, jag bara skoja" säger ungjäkeln. Jag gick FET på det. Han vet att det hänt förr så han lura morsan sin så det dåna om det!

Jag åkte i alla fall ut och hämtade honom. Han var lättad som fick komma hem. Ibland bara går det inte. Jag minns själv när jag var liten. Jag var nämligen PRECIS likadan. Morsan fick komma o hämta mig typ varje gång jag skulle sova över. Det började så jäkla bra allting, sen när det vankades gå och lägga sig så fick man panik och ringde morsan!

Jag minns speciellt en gång när mamma och pappa skulle på fest. Jag var väl runt 10 år. Jag skulle sova hos mina sysslingar, Lisso var ett år äldre än mig och hennes brorsa var 3 år äldre än mig. han hade lovat att vara lite barnvakt åt oss. Han visste oxå att jag var livrädd att sova borta och var en jääävel på och reta oss, mig och Lisso. Jag hade precis somnat och vaknar av att han står i sängen och sprutar med en vattenspruta i ansiktet på mig. SCYSST VA? Jag blir ledsen men Lisso lyckas väl få mig att lugna mig och sen somna om. Nästa gång jag vaknar är det ett jäkla liv vid dörren. Nån bankar på som fan och skriker. Lisso och jag blir så rädda så vi nästan kissar på oss, vi tror att det är alkisar. Det bodde en del såna i området. Jag gråter och Lisso gråter. Livrädda! Tror Du inte den jäkla brorsjäveln öppnar och vi tror att han typ tappat skallen. Ska han öppna för alkisarna?? Där står hans polare och skrattar läppen av sig. Han hade lejt sina polare och komma upp och skrämma oss! Bra barnvakt va???

Om jag säger såhär, han behövde aldrig mera vara barnvakt efter det här. Troligen lyckades han med det han ville....

Hur var ni när ni var små?? Vågade ni sova borta??




Sköna söndag med raggar-rands noppande!








Söndag och lite tråkigt sådär, grabbarna åker till sin pappa imorgon och det kommer återigen att kännas sådär hemskt och tomt ett tag. Nu är det ändå sommarlov så jag kanske lyckas sno hem dom lite då och då under veckan.
Inatt sover Elliot hos sin farmor och farfar i stugan på Bryggholmen där vi firade midsommar. Jag och Milo åker nog ut imorgon och hälsar på lite och kanske får man sola en skvätt om man har tur?!

Idag har jag faktiskt legat i solen en stund när den var framme. AAAAHHHH.... ljuuuvligt på den här blekfeta kroppen. Noppade raggar-randen medan jag solade. Om nån undrar vad det är för nåt så är det dom här små stråna strax under naveln. HATAR SKITEN!! UÄK..... jag spyyyr fan på sån där onödig behåring!!! BORT BORT med det.... Det värsta som finns är när man märker att man glömt noppa dom där stråna när man redan ligger på stranden. Då rycker jag och sliter för glatta livet med bara fingrarna och det blir ju skiiiitbra! Nee. Som tur är är det inget buskage utan några enstaka strån men ACK så irriterande!

Hörrni, jag har ju lyckats låna hem ett photoshop program av min svägerska. Jihoooo, det är skitkul men lite kruxigt innan man lär sig förstå sig på det. Nu har jag i alla fall lyckats sitta en liten liten stund med det och så gjorde jag ett litet test sådär!


Nehepp, nu ska jag baka jordgubbspaj och sen åker vi ner till Kattis o Bejne på fika!

Puss på er och ha en skön söndag!

VINN TAVLOR! Jag firar mitt 1000:de inlägg!



Helt otroligt, jag skriver i detta nu mitt 1000:de inlägg på den här bloggen. (Jag har ju en gammal blogg oxå som jag faktiskt helt glömt att länka till, jag tror att jag måste göra det så jag har ALLT sparat på en och samma. ) Men just den här bloggen skriver jag som sagt mitt 1000:de inlägg på nu, wihooooo.

Vi firar det tycker jag, jag tänkte lotta ut några av mina tavlor. Å så hoppas jag förstås att det är några som vill vara med i den här tävlingen oxå! :)

Så nu är det "smokin hot" här på bloggen, 2 tävlingar samtidigt!!

Gör såhär för att vara med i tävlingen:

* Skriv något i kommentarsfältet!
* Glöm inte ditt namn och GÄRNA en mejladress!
* Återkom den 29:e juni för att se om just du vunnit!




TÄVLINGEN AVSLUTAS 29 JUNI kl: 08.00

LYCKA TILL


PS: Nu är det så några som frågat om jag gjort tavlorna själv och var man kan köpa dom om man inte vinner?! Så jag tänkte svara på det: YES, det är jag själv som gör tavlorna. YES, man kan köpa dom om man inte vinner. Om man går till min startsida här på bloggen så har ni allt ni behöver veta för det (hemsideadress och sånt) till höger i menyn! :) DS

Midsommarafton i bilder!

God förmiddag!

Ja då var midsommarafton 2009 över. TREVLIGT som tusan i vanlig ordning.



Det blev först en härlig sill-lunch. Barnen blev sen hämtade av traktorn som körde dom till dansbanan. Vi vuxna tog en promenad. En mysig solig promenad. Jag älskar dessa små grusvägar som ringlar sig i lummiga skogspartier. Den här ön är ASMYSIG. Jag har firat midsommar på den här ön i många många år. Åren innan barnen föddes var lite annorlundare. Om man säger såhär.... "Vadå??? Var det någon som mindes midsommarafton?" Men kul var det... wihoo.

Nuförtiden är jag dom där mammorna man kikade lite nyfiket på som ung. Sen röck man påå axlarna och tänkte "Shit vad jobbigt med unge." :) Nu är jag där.... o så tänker jag "Shit vad bakis hon ska va imorn!"



Det började som sagt med askalas väder. Vi köpte reselotter, vinlotter och barnlotter. Fikade och så dansades det runt midsommarstången. Solen sken och allt var på topp.




Fiiiiii faaaaaaaaaaaan!!! På riktigt, det var ett SKÄMT! Det öste ner. Vi försökte ta skydd under ett stort träd MED paraplyet i högsta hugg men inte fan hjälpte det. MY GOD. Jag fick ta av mig gladiatorsandalerna som jag mest halkade omkring i. Elliot var förtvivlad och oroade sig över hur mycket mamma frös om fötterna. Neeej, det vavr verkligen hemskt. Till slut så ......




Vi hann och njuta av vädret ändå. Det sprack upp igen och vi fick fika i solen. LCHF MY AAASSS den här dagen, jag åt ALLT. Husbandet med och vi har njuuutit i fulla drag! Färsk potatis, potatissallad, bullar, vitlöksbröd...MUMMA!



Sen blev det midsommarfest hos Milobebis gudmor och gudfar Kattis o Bejne! Ååååh vad naaajs det var. Kubb, äta, dricka lite gott och så härliga människor omrkring sig. Det kan inte bli bättre! Vid halv 12 gick vi hem. Milobebis sovande i vagnen och 2 pigga ungar som tyckte vi hade haft en alldeles perfekt dag. Det värmer i hjärtat. När ALLA är glada och nöjda!

Hoppas ni alla hade en fin midsommarafton!

Trevlig midsommar till alla läsare!



....önskar jag alla mina bloggläsare! Hoppas ni får en alldeles fantastisk midsommarhelg med mycket god mat, gott att dricka och med mycket skratt och kärlek! Vi skiter i vädret och njuter ändå tycker jag!

Kram från oss alla!

Shopping

Hemma igen efter en blöt dag på stan!

Det skulle handlas till midsommar, fixas lite till badrummet och så en fika med Sandra och bebis Agnes. Thedde var med hela dagen och har varit en exeplarisk storebror som vanligt! Aaaah vad jag har gjort det bra då 1996 när jag skaffade mig en sååå duktig storebrorsa! Han är GUDOMLIG!

Och såhär glad var han när han igår vann choklad på grönan!



Typsikt nog så började det ju givetvis att regna. WHAT ELSE? Vi bor verkligen i rätt del av världen, fy faaan säger jag bara. Midsommar imorn och jag har haft på mig bikinin 1 jävla gång! Men, å andra sidan kanske nån högre makt tänker på min bikiniångest och låter mig slippa ta på mig skiten under den här sommaren, vad vet jag?!

Aja, man blir ju friskt rufsig i regnet, o Thedde som INTE är en så snäll pojke när det kommer till bilder brände av en när jag stressad kastar in Milobebis i bilen för att undkomma regnet!





När jag och Sandra kommer igång blir det oftast inte så bra. Ja, i plånkan alltså. Vi är exakt likadana när det kommer till shopping och det hela sllutar allt som oftast att vi blir kvar i butikerna alldeles för länge och det är ingen bra kombo! Hon & jag och butik & länge!! NOPE... inte idag heller.

Det blev lite saker till badrummet!



Massa härliga produkter att använda när man njuter av ett bad. Sen en stor korg som jag ska ha rullade härliga handdukar i att rulla in sig i efter det avslappnande badet. MUMS.....

Sen blev det en liten present till husbandet oxå!




Han fick DAVID BECKHAMS parfym. Husbandet köper aldrig parfym till sig själv. Varför undrar jag? Men vafan, säger han, det är ju du som ska gilla den, inte jag! Hahaha.... OK säger jag och så köper jag. Men vi har ungefär samma smak så det kan inte bli så jättefel! Förresten, jag vill ha lite idéer på nya herrdofter. Kom gärna med förslag på er favvodoft till karlar!

Nehepp, nu ska jag käka köttfärsbiffar innan husbandet hungrar ihjäl, han sitter verkligen o väntar på att jag ska bli klar så vi ska ha sällis när vi äter. Såklart vi ska ha sällis, skitatrist å äta själv ju!

Puss på er! Och ha en trevlig fuskfredagkväll!

SMINKTÄVLING, VINN SMINK FÖR 1300 KR!



Ja då var det dax igen!!!

Sminkpaketet innehåller:

* 2 ST NAGELLACK (#34 Frosted Lilac, #60 Prismagical)
* 7 ST LÄPPSTIFT (#71 Deep Melon, #01 Coral Flash, #38 Ruby Reflection, #37 Luna Lavender, #74 Soft Sherry, #36 Rose on Ice, ##10 Red Power)
* 2 ST MASCAROR (Max Impact Brun, Lash Revolution Brun)
* 1 ST LÄPPENNA ( #14 Fuchsia) 


Gör såhär för att vara med i tävlingen:

* Skriv något i kommentarer
* Kom ihåg att fylla i mejladress (syns inte för andra)
* Kom ihåg att fylla i ditt namn


DEN 25:E JUNI KL: 08.00 AVSLUTAS TÄVLINGEN.

UTLOTTNINGEN PRESENTERAS HÄR PÅ BLOGGEN STRAX DÄREFTER!

LYCKA TILL! 

Lite om idag....

Nu verkar det funka detta så då är det väl bäst att passa på!

Gjort:

* Städat
* Handlat blommor till trädgården
* Fixat blommor i trädgården
* Klippt 2 stora buskar utanför vår grind

Yes, värsta gröna finger bruttan, snart ringer väl Ernst Kirschsteigerbreigerleiger och erbjuder mig jobb! Börjar nästan bli lite smått förvånad över mig själv som jag håller på just nu!

Trist:

* Att Elliot tappat sin mobil han fick i julklapp förra året! Den ligger i nåt högt jäkla gräs ute på vischan långt åt helvete! GONE WITH THE WIND är den i alla fall. Det har letats febrilt men ingen mobil! SNAAAAAARK!!!!
* Att Thedde och kompis med familj fick punka när de skulle till grönan idag.
* Att jag blivit gammal som gatan och inte pallar och påta i trädgård utan o ha sååå jäkla GAMONT i ryggen just nu!

Kul:

* Att Thedde ringde och sa att han vunnit en sån där snuskigt stor chokladmojäng på Grönan!
* Att Thedde vågade åka INSANE idag och älskade det!!!
* Att ha städat hemma och det sprängda skithuset ordnat upp sig för en stund igen!
* Att ha fina blommor utanför dörren fast det gör ont i ryggen nu!

Nehepp, nu kommer snart mamma o pappa. Dom åker till Suomi imorn och tar en avstickare förbi Ryssland!! innan de kandar hos finnmormor i finska lappskogarna. Dom ska vara borta i 3 hela veckor och tycker förstås att det ska bli kämpigt att vara ifrån ungarna. Värst är det nog med Milobebisen nu som växer så det knakar oxå!

Hörs snart igen! Tänkte dra igång den sista sminktävlingen imorn! Nu ska rubbet bort!!!

Bjuder på en liten bild på Milobebis på sin råsuperduperhäftiga bil med eldflames på!!!



FUCK FUCK FUCK....

...skrev vääärldens inlägg och så blev de nå fel och hela skiten försvann. Han oxå försökt mobilblogga men inte ett skit har kommit in!!

SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!! Och väääärldens längsta finger till blogg just nu!!!! Det har strulat hela dagen idag!!! :(

Frid och fröjd i huset igen. Datah

MMS

Frid och fröjd i huset igen. Datahörna på plats och sol på morgonpromenaden!


Nuså! Äntligen klart! Våra väggar

MMS

Nuså! Äntligen klart! Våra väggar är så dåliga så har måste man borra och plugga varenda hål som ska göras. Därför blir det ett smärre projekt... NU ÄR JAG DOCK SÅ NÖJD,SÅ NÖJD!


Ser bra ut...

MMS

Ser bra ut...


Tillbaks från IKEA!

Japp, då har man varit på IKEA. Thedde följde med, den andra grabbewn är på tok för hästtokig för att följa med till IKEA! Thedde märkte att han nog behövdes idag.

Vi for in där då, IKEA bruttorna stod på rad i informationen så att jag lätt kunde fråga vart fan mitt hyllplan var nånstans? Hmm... en praktikant stod bredvid för att lära sig hela konkarongen i informationen. KANON hann jag tänka, this is the right day for that huh????

Mitt tålamod tröt på 2 röda så jag sa snällt att jag återkommer, ska bara käka lite frulle på restaurangen först. Praktikanten som redan var röd av svett tackade och blev nog lite glad att jag skulle återkomma. Vi käkade frulle, eller Thedde käka frulle, jag tog en kopp java. Smaka inget..... jo, lite av kaffesump typ sen smakade det mest suketter och mjölk. God kombo, socker och mjölk, NJA!

Under fikat får jag ett samtal från husbandet.
"Jag tror inte jag vågar komma hem idag, jag har precis läst din blogg!" startar han med. Funkar det med bloggen alltså??? Kommer jag ha en man som flåsar hem direkt efter jobbet idag och smaskar upp allt som behövs för att få klart tro? Kanske rent av bra att ha PMS när man har såna här projekt på gång hemma?? Testa så får ni se om det ger nån effekt?? :)

Efter fikat tillbaka till informationen, samma tjejer stod kvar. Det hade inte hittats något hyllplan, hör på den??? "Ok, vad gör man då"? frågade jag.
"Jaaa, allllttsåååååå... då har den typ försvunnit!" svarar tjejen.
"Försvunnit? Nån har alltså snott den efter oss i kassakön, är det de du menar?" undrar jag.
"Ja allltsåååå..... ja eller nåt. Men vänta lite så kan vi gå bort och kolla vid kassan!" svarade hon.

Jag följde snällt med mot kassan. Plötsligt vänder sig tjejen mot mig och säger att "Du, jag tror att det var jag som städade bort ditt hyllplan, jag hämtar en ny åt dig!"
EEh, ok.... vet inte vad jag ska tro och jag skiter i´t oxå, jag har mitt hyllplan nu! FINE.

Operation datahörna fortskrider, återkommer med bilder när det är klart! Jag har förberett både husband och EX på att nu jävlar ska datahörnan blir klar! BASTA!!

Hahaha, ser ni det framför er???

Husbandet: Flåsar hem efter jobbet. Bildäcken skriker. Han slänger på sig snickarbältet i farten innan han kliver innanför dörren.

Exet: Springer in från parkeringen med borr och plugg i handen.

Jag: Står innanför dörren som brottarBritta med Milobebis på höften, domderar högljutt om var allt ska stå och hur det ska se ut.

Husbandet/Exet: Springer runt som små dvärgar och lyder varje hint.

Jag: Spottar och fräääser.

Nää, kanske inte riktigt så illa.... men dom båda vet fan vem dom har att göra med just idag! ;)

Grrr..sååå j***a irriterad!!

God"fucking"morgon, kan knappt tro att det är sant att solen lyser emot oss. Idag fick man en promenad i solen, det var inte igår kan jag säga. Det som är lite trist är att MR PMS har landat hos mig igen, så jag uppskattar inte solen som jag skulle ha gjort om inte den fan landat hos mig.

Jag väljer att kalla den MR eftersom det ju måste vara en man som kommit på PMS!

Jag vaknade i morse o kände direkt att jag tyckte livet var lite skit, typ som att jag ville skälla ut husbandet direkt när jag slog upp ögonen. Inte blev saken bättre utav att vi igår var och köpte allt till vår nya datahörna. Husbandet skötte betalningen medan jag bytte blöja på Milobebisen. Tror du inte på fan att husbandet glömmer själva hyllan på IKEA, den finns på kvittot men den är fan inte hemma hos oss!

Allt vad gäller "datahörnabygge" kom av sig totalt. Jag kände mig skitirriterad för det direkt i morse. Nu måste jag packa i ungarna i bilen o åka o hämta hyllfan på IKEA först innan jag överhuvudtaget kan gå vidare. GRRRRRR....Huset ser ut som ett sprängt skithus just nu och jag vill bara få klart datahörnshelvetet innan jag spunkar ur totalt!

FAAAANS JÄVLA SKITHELVETE!!!

SÅ känner jag nu. Superirriterad! Fan, det är inte nog med att man sköter nästan allt annat här hemma, man ska fan städa upp efter glömska karlar oxå! O nu jävlar om ungarna opponerar sig ett jäkla dyft idag så kommer jag flytta till Haparanda i eftermiddag!!

På återseende och en förhoppning om ett lite bättre humör!


Den egensydda skötväskan!



Såhär blev då Milobebis RETRO skötväska! Älskar tyget som gör mig så glad. Det har gått förvånansvärt smärtfritt, sen att det är lite pickel och trix, det får man stå ut med. Det tar ju liksom lite tid att sitta med sånt här. Tänkte faktiskt jag skulle göra en dyna till vagnen i samma färg. "PIMP MY VAGON" liksom.... det blir ju lite som en ny vagn, Den får lite liv medsamma.

Till hösten sen tänkte jag köra lite NEW ENGLAND sådär. Lite marint, lite amerikansk flagga stuk. Det blir nog coolt.

Pyssel





Jag och mitt jäkla pysslande rent ut sagt. Jag bara MÅSTE pyssla med saker. Varför vet jag inte. Enligt mamma har jag alltid varit såhär. Fixat och donat, sytt och snickrat. Hittat på lite smarta lösningar på saker.

Jag flyttade ju hemifrån när jag var 16 år bara. Lite tidigt kan jag tycka såhär i efterhand men så var det när man var kär i en lite äldre kille. Jag minns att jag redan då sydde alla våra gardiner och dukar. Jag möblerade ofta om och tyckte om att göra olika blomarrangemang. 16 år liksom. Som en jäkla kärring redan då! :)

Detta har bara fortsatt. När jag blev lite äldre så började jag sminka kompisarna och även klippa en del. Jag hände mycket hos min frisörkompis och när hon hade tid så visade hon hur man skulle göra. Så där föddes mitt klippande. Nu har jag klippt sen jag var 18 år. Sminket vet ni ju, gick ju en utbildning och det var nog inte förrän jag gick den som jag insåg att jag kanske var en aningens kreativ. Minns att jag pratade med mamma om det och hon tyckte jag va helt knäpp! "Men vadå?? Har du inte fattat det förrän nu???"

Det hade jag inte. Men nu har jag det. Jag har ett stort behov av att få fixa o trixa, sy och pyssla. Kanske är ett sätt att rensa tankar vad vet jag.

Idag har jag pysselstuga GRANDE!!!

1) Har precis avslutat en skötväska. Japp, jag har sytt en retro skötväska till Milobebis.
2) Nu ska jag sy ett skynke som ska vara runt Milobebis skötbord, kom på att limegrönt är sjukt snyggt i badrummet. Då måste ju skynket bli limegrönt!
3) Ska göra en ny datahörna idag, mitt fula jävla vitrin åker ut idag och ersätts av en datahörna. Det blir IKEA ikväll.

Jihoooo......LÖÖÖÖÖÖÖÖVE IKEA!!

Sommarlov...

Ja, ni minns väl att jag satt här och deppade i måndags förra veckan. Idag är det måndag igen och idag deppar man inte. Nehej, pojkarna kommer idag. Jag håller som bäst på att bädda rent i deras sängar, fjantig som man är så smörar man med favoritlakanen. Elliot har sitt häst-set och Thedde sitt döskalle-set.

Det är första sommarlovsveckan och av erfarenhet vet jag att det brukar vara lite sådär hysteriskt den första vekcan för då ska man göra allt det där man längtat så mycket efter. Elliot har redan ringt och berättat att han åker till stallet och kommer att vara där hela dagen.

"MAAAATSÄÄÄÄCK" hinner jag bara säga så är han redan på väg!

Thedde har inte ringt än. Få se vad han kommer med, troligen kommer dom inte hem förrän senare i eftermiddag.

Jag minns faktiskt just dessa första dagar man hade på sitt sommarlov, helt galet underbart var det. Man kunde liksom inte tro att man hade 10 veckor ledigt! Det hade man ju då, nu är det 8 veckor. På 10 veckor hinner man mycket. Växa några cm. Få lite längre hår, bli lite brunare. Så var det alltid, alltid nån som vuxit till oigenkännlighet eller fått 45 i skostorlek. Ja, killarna alltså...stackars om det var en tjej som haft 45 i skor.

Japp, nu gäller det att planera. Jag skulle gärna vilja ha lite fint väder så kan nog jag o grabbarna komma på massa mysigt att göra framöver.

Vad ska ni hitta på??






Drömmer om Victoria´s Secret



Åh, drömmer om massa härliga produkter från Victoria´s Secret. Kikade på deras hemsida men förstår inte hur man ska beställa eftersom det liksom inte går att regga sig som svensk. Nån som beställt från deras hemsida?? Hört att frakten ska vara sjukt dyr oxå så jag vet inte om det blir nån beställning....men drömma kan man ju!

Helgen i bilder

Allvarligt, nån mer än jag som blir deppig av det här vädret??? Give me a fucking brake.... nu måste det väl ändå lida mot ett slut detta regnande.

Tänkte delge er helgen i stora drag, vi har faktiskt haft en hel del att göra.

Började med skolavslutning. Thedde hade blivit lite för stor för att vilja ha mamma, pappa och lådsaspappa på avslutningen så han avstod. Istället fick vi kika på lillebror Elliots.



Det sjöngs, det kramades och som vanligt så valde Elliot ut 2 av de bästa kamraterna på skolan att ge en ros till. Han har gjort så sen han var liten vår lille söting. I år blev det Sofia och Charlotte i hans klass som fick dom. De hade båda blivit jätteglada.

Sen bar det av till husbandets brorsa Hans som blev hela 35 bast. Hääärligt att andra börjar landa på rätt sida om 35 års sträcket känner jag.



På kvällen var vi och fira Sarah min kompis som blev 31...futtigt va? 31, då var jag smärt, smidig och het! :) Till skillnad från nu.... en trött och sliten 3 barnsmorsa med knut på skallen och mysbyxorna med häng på!

Hepp, soffan nu... vi hörs och faaaaaaaan om inte detta regn upphör snart!

Å regnet det bara öser ner,suck!

MMS

Å regnet det bara öser ner,suck!


Är du lika sugen på en sista minuten som jag??

Ja då var den hemska regninga dagen till ända. Pratar om skolavslutningen, det var ju uppehåll så länge själva avlsutningen höll på tack o lov men senare var det som om himlen öppnade sig och pissade ner oss hela eftermiddagen och kvällen!

Tänk om man hade en liten resebuffert för trist väder, den bufferten skulle eka tom nu och ligga på Fritidsresors konto. Fyyy faaan, det är sällan jag är såhär less på ett väder, men nu är jag fanimig så FED UP på detta!

Ni som kan avvara några tusen spänn och kan åka på onsdag eller torsdag nästa vecka kan ju boka en sista minuten!



Själv så ska jag städa nu! Sen blir det en tur till västerås, husbandet vill ha hantlar! YEEEAH!!!

Nu är det sommarlov!

MMS

Nu är det sommarlov!


Skolavslutning idag

Bråttom bråttom bråttom.....

Skolavslutning idag, måste skynda o fixa. Hörs sen.

Om ni ska på skolavslutningar idag så hoppas jag att ni får mysiga dagar.

En som inte orkade vara vaken läng

MMS

En som inte orkade vara vaken längre...


Sagt av en 36 åring: "Undra om kat

MMS

Sagt av en 36 åring: "Undra om katter känner om dom får en smäll på pungen?" Snillen spekulerar......


Dålig uppdatering på bloggen idag.

MMS

Dålig uppdatering på bloggen idag. Skrivit skyltar vid hamncafét,klippt 2 st och nu är jag på väg till västerås. Det ska köpas present till Husbandets bror som blir 35,sen ska Elliot få oxå skor till avslutningen imorn. Hoppas bara på ett jäkla flyt. Det stänger om 1 timme och vi sitter fortfarande i bilen och är inte framme förrän om en kvart. Busy... Busy... Busy


Utlagt på Tradera



Har lagt ut lite nytt på Tradera igen. Ifall ni nu skulle vilja kika lite mer på det så finns det här!
 

Den goda LCHF pizzan!!!

Igår testade vi då att göra LCHF pizza, suuupergott!! Det var nästan svårt att tro att vi inte hade en vanlig pizzabotten. Den var grymt god verkligen. Enkel och göra oxå. Inget knådande på en deg eller nåt sånt jobbigt. Husbandet hade väldigt svårt att tro att det skulle bli en pizza slutligen men han blev överbevisad.

Känns jäkligt bra....

I morse blev det en härlig frukost. Jag kan säga det nu när jag har mitt nötbröd. Igår gjorde jag några så jag har. Frukosten bestod av 2 st nötbröd, naturell youghurt med krossade mandlar, lite kokosflingor och krossade solroskärnor. Sen en kopp the! MUMMA!

Snart dax för Mellis!


Tips på UNDERBART DOFTANDE schampo!



Sitter här med väldoftande hår, alltså... en riktigt riktigt god doft sprider sig runt mig. Det är mitt nya schampo och balsam. Respons har börjat med en ny sort som har arganolja och tranbär i sig. Den är riktigt bra också. Jag kör ju gärna med Toni & Guy men nu när kassa är lite skral så får man köpa lite billigare schampo och balsam. Detta kan verkligen rekommenderas. TESTA!!

Husbandet säger tummen upp oxå!

MMS

Husbandet säger tummen upp oxå!


Detta ska bli en LCHF pizza. Toppi

MMS

Detta ska bli en LCHF pizza. Toppingen kvar.


Vilken rolig pryl:-)

MMS

Vilken rolig pryl:-)


Fungerar kanon det här!

MMS

Fungerar kanon det här!


Dra på trissor...



Vår bilstol är gjord för vagnen oxå, så även om Milobebis somnar i bilen så lyfter man bara över honom till vagnen och klickar i bilstolen!

Bättre och bättre dag för daaaaaaaaaaaaaaaaaaag.....

Äntligen har jag hittat en vagn!!!





Godmorgon!! KUL morgonpromenad det blev i morse! Jag var helt dyngsur. Fick jogga sista biten då jag fick lite bråttom, kändes som allt skulle lossna på mig. Huuuu, men skönt var det.

Igår köpte vi då som sagt vår vagn då. Jag är sjäv överraskad över vilken det blev, den här har vi liksom inte ens tittat på! Jag var ju först iväg med Sandra och kollade 2 butiker!! TACK GOA Sandra för att du var med som smakråd!! När jag kom hem från västerås övertalade jag husbandet att åka med mig till babyland i Barkarby för att kolla där oxå! Där fanns den här vagnen utan att den behövde beställas. Vi fick den med oss direkt!! JIHOOO!

Jag pratade med en riktigt kunnig tjej på BARNENS HUS. Hon kunde mycket om alla deras vagnar vilket man tydligen inte kan ta för givet vad jag förstått när jag läst på nätet.
Det började med att jag satte Milobebis i en BRIO sing, till min fasa märkte jag att den inte gick att få i fullt liggläge, GÅR FETBORT! Såg den här av en händelse och la i Milobebis i den. Den hade allt jag letat efter. Kändes ursmidig att köra dessutom var priset GRYMT BRA! Frågade tjejen hur det kom sig att den var så billig? Sånt tycker jag alltid är oroväckande! Well.... enligt henne så är det en bra vagn med att Graco har billigare priser. Sen sa hon nåt väldigt avgörande. I USA (som är ett land där stämningarna haglar tätt) är tydligen Graco DA SHIT! ALLA, har tydligen Graco enligt den här tjejen. Då kände jag mig mycket tryggare medsamma. Vi var i 3 butiker, och i nästan alla butiker var den slut men var på ingång. INGEN hade hitintills kommit tillbaka med sin vagn. Det måste väl vara ett bra betyg?! Den har ändå funnits på marknaden ett tag.

Så nu ligger Milobebis och sussar gott i sin vagn. Har inte hunnit promenera än då det regnar ute men jag ska ut idag och känna på den ordentligt!

Det blev lite mer shopping



En badsitter som jag kallar dom. När vi badar Milo så måste man ju vara så noga med att hålla i honom hela tiden. Annars plurrar han ju. Den här har sugproppar under och så sätter man den i badkaret med honom i. Där kan han sitta utan att tippa eller plurra. Underlättar otroligt mycket. Då kan man kanske bada lite själv oxå fast han är med. En ganska dyr grej men känns som det helt klart är värt pengarna.

Sen blev det lite till



Avslutningskläderna är ännu inte godkända så det återstår att se. Dom kommer hit ikväll och provar det. Det blev såna lite längre shorts, lite skateaktigt sådär. Sen får vi nog köpa lite varmare jackor till om vädret fortsätter såhär??? TRIIST!!

Till mig själv köpte jag INGET!! Nej, jag har ju precis uppnått min skokvot så det var väl bara att glömma o köpa nåt till sig själv. Blev dock så GALET sugen på en klänning ffrån Kapp Ahl!!!

Jag har en fråga till min käääääära man!!!!

HUSBANDEEEEEEEEETTTTT!!!????
Om jag blinkar lite gulligt med fransarna och gör allt du vill i några dagar.... fååååår jaaaag deeeeen dååååååååå???? Jag vill ha den på killarnas avslutning! SNÄÄÄLLLLAAAAAA!!!! Visst är den fin? Påminner återigen om Odd Molly!




Nötmjöls recept!

Piuuuuh.. jag är äntligen tillbaka från min shoppingrunda som i runda slängar tog 9 timmar, KATSCHIIING!! Hohoho...

Vi har fått tillbaka på skatten, annars hade vi inte köpt en ny barnvagn idag. Men serru på fasen skatten kom och PANG så hade man en ny vagn. Jag är ASNÖJD av 2 orsaker. Det blev en mycket billigare vagn än jag kunde drömma om, dessutom fick jag hem den IDAG! Så imorgon på morgonpromenixen har vi en ny! Imorn återkommer jag med bilder på allt jag shoppade!

RECEPT PÅ NÖTMJÖL har efterfrågats. Jag har hört att LIDL ska sälja nån slags nötmjöl, hasselnötsmjöl om jag inte minns fel. Jag gör min egen som är GRYMT GOD!!! Cocosflingorna kan man givetvis ha i lite mer av, det hade jag eftersom jag älskar kokos (stavas det med c:n eller k:n...... k:n tror jag men nu orkar jag inte ändra!! Eller är det kocos...nää va...nu ska jag sluta svamla)!!!



Nu ska jag slänga mig på soffan och slappa, god natt alla så hörs vi!

PUSS

Angående vår viktminskning

Hmmm... ja det här med vikten igen då! Ska inte tjata, inte heller älta. Men jag vill ju hålla Er informerade på hur det går för oss lite då och då.

Jag slutade med Nutrilett förra veckan, min mage började säga ifrån. Jag har hela tiden sagt att jag kör så länge det känns bra, och det gjorde det inte nu. Jag fick lite magkatarrskänsla av att äta det varje måltid utom på kvällen då vi åt en GI middag. Eller snarare en LCHF middag. Vi har uteslutit alla kolhydrater när vi ätit middag.

Så nu har jag tampats lite med vad jag ska fortsätta med, jag vill ju fortsätta att gå ner i vikt och försöker hitta en metod som fungerar för mig. Jag har läst massor om det här med LCHF! Googlar man på det så hittar man huuuur mycket som helst!

Kort & Gott så är det såhär:



Husbandet fortsätter med nutrilett eftersom det fungerar kanon för honom. Han har snart tappat 10 kilo. Själv står jag ganska så still just nu. Tror det beror på förra stressveckan med dopet samt att jag slutade med nutriletten. Har ändå tänkt på vad jag ätit men inte hittat sättet (dieten) jag ska äta på. Men nu har jag det.... och jag är så glad för det. För det känns jäkligt bra. Ett sätt som jag kan köra på ett tag i. Jag har pratat om det här tidigare på bloggen men då körde vi istället igång med nutriletten.

Nu ska jag sätta igång med det här på allvar. Det som är kruxigt är morgnarna med frukost. Jag som ÄLSKAR mackor, ÄLSKAR youghurt och musli och så kaffe uppepå det. Nu har jag hittat ett jäkligt bra alternativ.



JÄTTEGOTT!!! MUMMA!!! Istället för bröd så äter man en fjärdedel av detta bröd som är så busenkelt att göra. Testa själva, det är verkligen jättegott!!

Nu tänker jag fortsätta med den här kosten ett tag. Det känns faktiskt riktigt bra. Morgonpromenaderna fortsätter men jag och husbandet klurar på att utöka träningen lite. Blir nog nån joggingtur i veckan samt lite styrekträning och kanske nån låååångpromenad en kväll i veckan.

Så, då vet ni! :)

Handla kanonmascara till kanonpris!




Har du aldrig handlat på Beauty Planet så kan du göra det nu, och få den här GRYMT bra mascaran till det här kanonpriset!! WIHOOOO..... Där finns massor med hudvård, parfymer, smink m.m. av fiiina märken och till bra priser!

Denna jäkla barnvagnsdjungel!!!

Tack för härlig omtake bloggisar! Tack för ni finns.

Hörrni, ni vet ju att jag och husbandet valde en billig vagn till vår bebis när han var så liten så han hade liggvagn. Den kostade oss 1600 kr, ingenting ju. Det har märkts nu, att den var billig alltså. Den krånglar lite när man ska få upp den dessutom så har en slags spärr till ena hjulet lossnat så rätt vad de är så lossnar hjulet. Jättekul. Jag har fått nog av den billiga vagnen nu!!! Planen var ju att vi skulle lägga lite mer krut på nästa vagn som är tänkt som sittvagn.

Jag har kikat på nätet och lusläst mig igenom det här med vangar! Vilken jääääkla djungel, MY GOD!! Det känns som ett skämt, den ena har för liten sittdel men är jäkligt lätt, den andra är kanon i sittdelen och räcker till Milobebis blir 3 år men då är hjulen kassa och bromsarna strular, när sittdelen är lagom och bra nä då är sufletthelvetet för kort! Ja men ni hajjar.... fan så jobbigt!

Nu har vi kollat igenom ALLA!! Jag lovar, det är verkligen ALLA! Jag har läst om allt, jag har även läst olika forum för vagnar och vad alla känner om olika vagnar.

Vi vill ha en vagn som:

* Inte för bred (är trött på att jag vält inte bara 1 sminkställ i butikerna)
* Smidig att köra (är trött på traktorkänslan jag har nu)
* Ska klara långpromenader (givetvis då vi promenerar så hysteriskt mycket)
* Inte vara för stötig (Milobebis ska ha en skön färd eftersom vi promenerar så mycket)
* Ska vara relativt stor i sittdelen så den räcker ett tag (vill inte att Milo ska vara dryga året när den är för liten)
* Relativt stor varukorg (jag går ofta o handlar här vid vår lokala affär)
*
Fullt liggläge (Milobebis älskar o sova i vagnen)

Japp.... och den som är närmast detta är en Urban Jungle swift som är en lite mindre variant av vanliga Mountain Buggy Urban Jungle! Den är 3 hjulig vilket jag varit en STOR motståndare till tidigare eftersom de ska vara så ostabila. Men efter att ha läst alla dessa forum med personer som äger dessa vagnar så är jag övertygad om att de INTE är ostabila! Dom är KANON enligt de flesta!!

Idag ska jag och Sandra en kompis åka till Babyland i västerås och kika på vagnar, tror inte dom har just den men jag är öppen för allt. Jag tror dessutom att jag ska testa lite innan jag bestämmer mig! Jag är övertygad om att de flesta vagnar jag kommer prova idag är bättre än den vi har. :)

Dessa har vi kikat på, få se vilken det till slut blir. Jag hoppas på att de ska ha nå utgående -08 vagnar, de brukar ju rasa i pris då. Såhär ligger 09:orna i pris just nu:




Saknar pojkarna idag...

Måndag, pojkarna har åkt till sin pappa idag. Hmmm.... alltid så jäklans tomt här hemma då. Huset gapar verkligen tomt. Det enda som är kvar är nåt klädesplagg som tillhör Thedde där, en filtallrik som Elliot åt ur igår kväll här. Jag brukar alltid vara lite i deras rum sådär första dagen dom är borta. Jag brukar fixa om lite, bädda rent och plocka undan kläder och slänga i tvätten. Det är nog nån konstig mental bit för mig, som att jag dröjer kvar känslan av att de är kvar här på nåt sätt.

Ack så glad jag är just dessa dagar att jag och pappa Magnus har världens bästaste kontakt. Jag ber till högre makter att det kommer att fortsätta vara så. Vad gör man annars?
Som idag, när jag tycker att det känns lite jobbigt, då skulle jag kunna ringa Magnus och be dom komma upp och äta ihop med oss. Han förstår mig och tycker nog att jag är lite hönsmamma sådär men han repsekterar det och vet ungefär hur jag fungerar. Det är bra.

Men.... dessa måndagar, nej dom kommer jag aldrig att vänja mig vid.

SKITMÅNDAGAR!


TACK "NENNE"!!!

Alltså allvarligt!!!

Hur rara kan människor vara egentligen??

Här sitter jag nu med tårar i ögonen och har svårt att förstå att det finns så behjärtansvärda människor. Och faktiskt människor som jag aldrig träffat, bara "pratat" med genom min blogg.



Ja, det fick vi. Av Alexandra, även kallad "Nenne"!

Hon skickade det här alldeles underbara Nallebudet till Milo, som present på hans dopdag! Det är en liten söt nalle där i med söta ängelvingar. Han är en skyddsnalle som får sprida glädje och leverera hälsningar. Det står såhär i det lilla lilla kortet.

TILL MILO på din dopdag! 2009-06-06 Må lycka och välgång följa dig genom livet! Kramar från Blogg Alexandra "Nenne"


Men allvarligt, rara rara Alexandra! Vilken fin present, jag blev så himla glad och ska genast skriva i hans lilla dopbok jag håller på att tillverka. Så kan han gå in på din blogg när du och jag är gamla kärringar och tacka dig för din otroligt fina gest! TACK ALEXANDRA, en jättestor och varm kram till dig...herregud vad du är go!!

Snygga gummistövlar



Ja jag vet att min skokvot är uppfylld men räknas verkligen gummistövlar till det?? Nu när vädret varit så himla ostadigt så känns det som att ett par gummistövlar kanske skulle vara på sin plats. Det är så snyggt med ett par söta gummistövlar på fötterna. Perfekt när man är ute och går i ur och skur oxå.... om du nu är sugern på ett par så kika in på ellos!

Vinnare av detta smink blev.....



GRATTIS SARA!!!




Detta är sååå min humor!! Hade jag vart där så hade jag skrattat så jag hade kissat på mig. Stackars dig som råkat ut för detta! Nu blev det ju som du hoppades, det blev till något positivt! Du vann sminket! GRATTIS!!!

Sara!! Mejla mig på [email protected], jag behöver dina adressuppgifter för att kunna skicka dig ditt smink!

Bilderna från dopet

Hallå och PUUUUUST!! Nu är dopet över och det känns faktiskt riktigt skönt att det är gjort. Det blir alltid så jäkla hysteriskt innan det är dax. Så är det bara.

Vi hade ett alldeles fantastiskt dop. Vi är supernöjda och så himla himla glada över den här dagen som blev jättelyckad. Dessutom blev det just sådär intimt och ledigt som vi ville att det skulle bli.



Här får få Milobebis sitt vatten på huvudet av prästen Ulf. Ulf är 80 år gammal och jobbar lite då och då fortfarande. Han har haft 4 sjukdagar på 55 års arbete som präst. Vad säger ni om det? Krutgubbe präst skulle jag säga! Han var lite skakig bara så ibland var jag lite orolig om Milobebis skulle fara i backen. Men präst Ulf är nog ganska så van och skaket störde inte honom alls.



Här är vi samlade då allihop. Från vänster har vi farbror John som sjöng så mina tårar rann. Sen är det gudmor Kattis och gudfar Andreas. Pappa husbandet, jag och så bröderna storbus. Och självklart mittpunkten of the day som skötte sig såå fint!





Min lilla plutt, allt gick så himla bra så det var inte klokt. Klart att det blir lite "trist" när man är en bebis på 6 månader och bara vill röra sig fritt men han var såå duktig säger mamma stolt!



Javisst, knäppte kort på psalmerna (som var jättefina och passande) och en fin tavla. Finast var nog ändå när John sjöng den där låter av Sarah Lövgren. Åååh, jag var inte ensam om att gråta.

Dopfesten höll på nästan fram till midnatt då vi gav upp. Vi satt ute vid ett långbord hela kvällen. Vi åt gott, fikade gott, och drack gott. Jättemysigt verkligen.

TACK ALLA som gjorde denna dag precis så fin och mysig som vi ville ha den. Milobebis fick massor med fina presenter som vi är så tacksamma för. Han med tror jag ;)

Återkommer senare med vinnaren i sminktävlingen!

Godmorgon världen! Nu har vi vakna

MMS

Godmorgon världen! Nu har vi vaknat och är lite trötta efter gårdagen. Milobebis somnade i sin fina sköldpaddströja igår kväll:-) Allt gick jättebra och vi är jättenöjda. Lägger ut massa bilder på det sen.


....och jag var jätteduktig!

MMS

....och jag var jätteduktig!


Nu är Milobebis döpt!

MMS

Nu är Milobebis döpt!


Småtting shopping blev det oxå! De

MMS

Småtting shopping blev det oxå! Den vita bodyn ska han ha under sin dopklänning. Det andra tar vi på efter dopet. Han kommer bli så fin i det här!


Ooops! Dom här råkade visst oxå fö

MMS

Ooops! Dom här råkade visst oxå följa med från Nelly. Nu har jag fyllt min skokvot för i år...suck. Jag får fortsätta drömma om mina vita converse ett tag till.


Jaaaaaaa! Dom hann hit innan dopet

MMS

Jaaaaaaa! Dom hann hit innan dopet! Nelly är bäst!


Milo 6 månader



Javisst, igår mitt i allt så fyllde ju vår bebis ett halvår. Det flödade massa grattis till vår bebis här hemma. Vi är alla så förundrade över att han faktiskt redan är ett halvår. Tiden har gått så otroligt fort, till skillnad från när man var gravid. MY GOD, då kändes varje dag som 1 vecka.

Det är så härligt med en bebis i familjen. Han är så självklar och man kan för sitt liv inte fatta hur man kunde leva utan honom? Det är konstigt det där hur fort det går när en bebis är självklar. Så fort han var ute så var han Milo med hela familjen.

Han utvecklas i rasande fart, nu far han omkring i sin gåstol här hemma så det värker i hälarna. AJ vad ont det grö när han åker in i en med full fart! Han vänder sig runt hejvilt, han gillar inte att ligga på rygg så VIPS säger det och han ligger på mage. Han har börjat ta sig framåt litegrand, lägger jag något en bit bort så kämpar han o stånkar tills han når det. Vi har börjat få ganska så fina rutiner. ÄNTLIGEN. MEN, han har inte sovit en hel natt ännu. Vi är så vana nu och inställda på att det kommer fortsätta. Husbandet och jag har ett jättefint samarbete så vi låter det bara vara så. Nätterna fungerar i alla fall mycket bättre nu, jag får sova mycket mer än förr och han vaknar ju endast någon gång så det står man ut med. Han är väldigt morgonpigg, vaknar oftast runt 5 och då går jag upp med honom. Ibland försöker vi få honom att somna om men alltså.... han är för envis! :)

Igår tog vi oxå ett litet steg. Vi tog bort andningslarmet. Ni vet ju att jag berättade om hur rädd och nojjig jag varit för det där. Husbandet känner mig och vet att jag aldrig skulle ta bort det själv utan han får liksom göra såna där avgörande saker. HAllå, han kan väl inte ligga på ett andningslarm i all evighet? Den sista tiden har vi medvetet inte satt på larmet utan låtit det ligga kvar men inte vara på. Tror att det varit en sån mental grej för oss båda. Så igår kväll när det var nattningsdax så plockade husbandet bort det. Det känns bra. Jag har varit såå glad över att vi haft det där larmet och det har hjälpt mig många gånger när jag varit orolig. Nu ska jag sälja det vidare till någon som är lika orolig som jag varit och som behöver det bättre än mig.

Grabbarna bus, Thedde och Elliot, är jätteduktiga med sin lillebror! Igår kväll t ex så var de hemma med honom medan vi var och handlade. Iof så sov han för natten men jag vet att dom klarar honom om han vaknar. Dom har båda nattat honom någon gång och sen underhåller dom honom så bra. Milo älskar sina storebrorsor!

Tänk att jag fick bli 3 barnsmamma? Häftigt, överväldigande och fantastiskt roligt! Jag som trodde jag var klar.... tänk så livet kan vända?!

Lilla lilla Milo, du har fyllt våra hjärtan med sååå mycket kärlek så det nästan inte får plats. Det gör nästan ont att titta på dig av all kärlek man känner. Vår lilla härliga ljuvliga bebis vad vi ÄLSKAR DIG!!! Vi är så glada och lyckliga att Du kom till oss!!!

VI ÄLSKAR DIG MILOBEBIS OCH GRATTIS (än en gång) PÅ DIN HALVÅRSDAG!

STUDENT 5/6 2009 ~ STUDENT 15/6 1991

Vi var ute och gick som vanligt i morse, men MY GOD!! Är det 5:e juni idag eller vad??? Känns som 5:e oktober. Fyy fan så kallt det var. Och idag som det är student här i vår håla! STACKARS STACKARS DOM!!!! Men med den spritmängden så känner man väl inte om det skulle vara 5 minusgrader.

Aaah, jag minns min egen student. Några dagar innan hade jag permanentat håret uttav helvete, herregud, det var inte långt ifrån afro. Studentmössan blev liksom trång av mitt tjocka permanentade hår. Mamma hade sytt om en klänning från JC som kostade 149:-, tänk att jag minns det fortfarande. Hon sydde en liten volangkant på den så den skulle se lite roligare ut. Jag var så nöjd med den. Sen hade jag vita pumps. När kl. var 9 på morgonen så hade jag skitont i fötterna.

Det var champagnefrukost, och en snaps eller två. Det var kyrkan där vi var lite fnissiga. Det var betygsutdelning. Det var skrinda efter traktor och gapa och skrika så det bara pep om rösten på eftermiddagen. Det var studenttåg. Det var mamma & pappa och halva finnsläkten som stod och väntade med ett fiiint plakat på mig. Jag hade på mig en sprakdräkt i frotté med gula prickar på bilden.Det var pappa med sin gamla bil från 50-talet, den jäveln koka så fort vi skulle åka med i tåget så vi tillbringade mesta tiden på motorvägen där vi luftade bilen lite. Pappas svett rann i pannan, mina blommor fick knappt plats i bilen för att inte tala om flygplansballongen som moster Aino köpt. Den rackarn exploderade när vi åkt 500 meter. SNYFT, den var så cool. Det var middag och sen fest nere på det lokala haket.

Jag hade så sjuuuukt kul den dagen. Jag kommer aldrig nånsin att glömma min student! Och jag har bara fina minnen från den. Hur var din student?


Hur badar ni?

Aaah...husbandet är hemma. Allt är bakat och klart, tyvärr så får jag nog göra en till KÄRLEKSMUMS plåt till, det verkar vara en jäkla åtgång. Inte kan man säga nej heller när man har 3 dreglande killar och 1 dreglande bebis på det (fast av andra orsaker).

Egentligen skulle jag vilja klappa till dom stenhårt på händerna, här har man stått och bakat så håret stinker drömmar och kläderna av äppelpaj. Ikväll blir det nog ett bad med tända ljus och bara få ligga och vila och inte tänka på nånting. Det där med att inte tänka på nånting var väl att ta i från tårna, det blir säkert en hel del klur. Annars så tror jag att det blir som vanligt,  halva familjen sitter inne på toaletten när jag badar, det brukar bli så av nån konstig anledning.

Får ni bada ifred????


Bullar... CHECK

MMS

Bullar... CHECK


"Filip och Fredrik" mejlet!

Jo, ni vet att jag anmält husbandet till "Vem kan slå Filip och Fredrik! Det var nån som frågade vad det var för en tävling, det kan man läsa om här!



Jo förstår ni, jag har ju fått svar därifrån! Hihiiiiiiiiiiiii.... så jäkla kul! Tänkte att ni får se vad jag skrivit! Här nedan följer då mailkonversationen jag haft med castingen på kanal 5 (hahahaha, coolt det där lät va??)

Här är det mejlet jag skickade in:



Sen fick jag svar dagen efter:



GAAAAAAAAAAAAAAAH.... hahaha, jag hade ju förfasen glömt att skriva allt det väsentliga! Då fick man visst skriva lite igen!



Hoppas ni ser vad det står!!

Nu håller vi tummarna! Vore ju förjäkla kul om han kom med på riktigt. Antar att det kommer bli så att det är flertalet uttagningar, sen är det ju uttagning i TV oxå och inte alls säkert att man kommer med till slutet. Men WOW vad kul om det blev så! :)

En stund över

Nu sitter jag och pustar lite när bulldegen är på jäsning. Asså HALLÅÅ!! Vad är inte jag för en bullmamma?? Ungen sjuk och jag står och fetbakar så fort jag har en minut över. Den här dagen alltså.... piuuuh!

Jag har hunnit med, kärleksmums, sirapskakor, drömmar, äppelkaka, och nu jäser bulldegen som sagt. Eeehh...hörde jag en applåd???? :)

Ringde mamma förut, mammor har jag ju nån konstig egenskap. Ja, den där "trycka på känsliga knappen" egenskapen. Jag berättade om mitt kaos för mamma och så kan ju mammor det där med att ha rätt tonläge och liksom vara härliga mamma! "Nejmen lilla gumman, vad kämpigt det blev allting" med rätt tonläge får mig att börja fultjura!!! Javisst, jag grät så tårarna spruta. Sen pratar man med mamma en stund och så känns allt bara så himla mycket bättre på en gång. Mamma och jag åker och handlar efter hon slutat jobba, sådär i lugn och ro så man kommer ihåg allting.
Detta med att Milobebis blev sjuk låg ju liksom inte i planeringen så allt vändes upp och ner över en natt.

Husbandet var hemma på lunchen och klappade om oss oxå, så nu är jag vid gott mod igen. Javisst, se där vad lite kärlek från sina nära och kära kan göra för en!!! Förresten så sover Milobebis nu, han har sovit i lite över en timme nu. Fast jag måste gunga vagnen nästan hela tiden, och det gör jag. Bara han får sova lite.

Igår var vi hos svärisarna. Svärmor fyllde år minsann. Trevligt att bara sitta och tjöta, skratta, äta och umgås med folk man tycker om. Grabbarna bus var med oxå för en gång skull. Fick så fina bilder på dom! Svärmor Stina (som jag kallar henne och mina grabbar bus!)


En burk med drömmar klara!

MMS

En burk med drömmar klara!


KärleksMUMS klart! Såå goda,jag sm

MMS

KärleksMUMS klart! Såå goda,jag smakade nyss. I glasyren använder ju hon mörk choklad, OCH i själva kakan. Jag kryddade till det med mintsmak på chokladen. ÖverGOTT!


GAAAAH!!!

Ja hörrni.... det flyter på! Jag antar att inte allt ska gå så lätt för då uppskattar man inte dopdagen på samma sätt, eller?

1) Milo har hög feber och är hängig i största allmänhet, inget är kul och han gnäller hela tiden. Min stackars bebis. Han har antagligen ont i kroppen som sköterskan sa att han kunde få. Han är riggad med Alvedon men den hjälper inte så bra!

2) Vad gör man när brandlarmet drar igång och jag måste hålla för Milobebis öron så han inte blir döv. Vem ska fladdra handduken vid brandlarmet då?? Man måste ju fladdra handduk så att röken försvinner. Jag skulle koka upp grädde som kokade över och förbi. Luktar inte så gott härinne just nu men jag vädrar. Inte för mycket fock för Milobebis har feber.

3) Det ringer försäljare på försäljare på min telefon. På riktigt, snart kommer jag och bli så ända in i helvetes förbannad och skälla ut nästa som ringer!!

4) I morse fick några en lite utskällning av mig då jag kände att jag var den enda som fixade för dopet. Jag har ju faktiskt 2 ganska stora pojkar som skulle kunna göra ett handtag tycker jag, och kanske inte begära alldeles för mycket av sin gamla morsa. Igrå flängde jag runt och hämtade och lämnade ungar hejvilt! Husbandet behöver listor säger han. Annars vet han inte vad han ska göra! Hahaha, är inte det så typiskt karlar!?

5) Tur att det är dax på lördag.... sen ska jag vila!


KärleksMUMS på Leilas vis. I bakgr

MMS

KärleksMUMS på Leilas vis. I bakgrunden syns kakan innan den ska i ugnen. Det är mörk choklad på! MUMMA!


Nu ska jag välja nåt från Leilas b

MMS

Nu ska jag välja nåt från Leilas bakbok!


Jag bakar! Första äppelkakan klar.

MMS

Jag bakar! Första äppelkakan klar...


Sprutan

Japp, då var den där himlans sprutan tagen. Som tur var så fanns det en stackars liten spruta kvar till Milobebisen! Sen var det slut på vaccin. Det är ju rätt jobbigt att ha förberett sig mentalt och sen säger dom att det inte blir nån spruta, så idag hade vi faktiskt tur!

Nu var ju husbandet med så det kändes mycket tryggare och bättre. Dessvärre tyckte husbandet att det var jättehemskt. Det var ju hans första gång så jag förstår honom. Han satt där med Milobebis i famnen och lajja runt med en leksak och så PANG satt det en spruta i varsitt ben. BUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ....skrek Milobebis,  men bara en yttepytte liten stund. Sen sken han som en sol igen. Nu brukar det ju bli lite biverkningar i form av ont i kroppen och lite feber av den här sprutan, jag har laddat med alvedon suppar in case!

Tänk att det gör så ont i en när ens bebis har ont. Fasicken vad vidrigt det är, jag hatar den känslan!  Jag får ju ont i livmodern oxå, helt sjuk jag vet, men jag har hört fler som får det! Det liksom hugger i den regionen. Kommer ungarna och visar upp nåt sår eller stora blåmärken så HUGG i livmodern! VARJE GÅNG!

Nehepp, nu ringde Thedde! Han har beställt mamma taxi....bäst jag rusar!

Puss

Fel leverans från NELLY :(



Men det grusades ganska så snabbt! :(



Jag har fått fel skor fast det står rätt på följesedeln! :( Hmmm, då var det sant att det ibland strular med paket från Nelly. Läste det någonstans! Kontaktade dom direkt men det hjälpte inte. Det jag kan göra är att lägga in en ny beställning på de skorna jag hade beställt igen och skicka tillbaka dessa. Jag skulle få tillbaka frakten. Hmm, men hinner dom andra komma till dopet?!?!?!

Det var ju det här jag beställde...



Trosorna var grymma!!! Det var nån som frågade om det. Jag har redan skickat mms till husbandet! :)

Hmmm, nu har jag huvudbry!

Dom skulle passa så bra till min klänning, dom här jag fick....nääää...passar nog inte så bra! :( Nu är jag lite ledsen!

Nu har vi fått spruta,glad ändå!

MMS

Nu har vi fått spruta,glad ändå!


Sandaler på H&M



Jag som letat efter sandaler......

Designerkläder för de små!



Jag tycker det kan vara svårt att hitta på nåt att köpa i present ibland, helst till ungar som är liiiite äldre. Det här är ju helt perfekt!!! Märkeskläder, allt från Ralph Lauren till Tiny tribes och Oobi. Lite dyrare kanske men man brukar ju kanske kruta på lite när det gäller presenter till andra. Och tänk vad rooooligt att få! Det är ju sånt här som man kanske inte köper till sina egna just för att det är så dyrt, man är lite dålig på att unna sig.

Härifrån ska jag beställa nästa gång jag ska köpa present till nån lite mindre person, dom har kläder upp till 12 år tror jag det var!! Du hittar dom här!

Bild på min egensydda dopklänning



Javisst, då är den klar. Den tog ett par timmar att sy. Smidigt. Jag ville ha en enkel klänning eftersom vi ändå valde att ha klänning på Milobebis. Jag som älskar stjärnor kunde ju tyvärr inte låta bli..... det blev en med stjärna! :) Jag kommer att skriva hans namn med lite sirlig stil längst ner på klänning med datum och sånt! Den är väldigt tunn men det var ett måste. Annars skulle vår svettiga lilla bebis få panik. Så under kommer det att bli vit tischa och blöja med nån vit kalling över.

Milobebis ska ta spruta.



Idag ska vår Milobebis ta sin 6 månaders spruta. 2 st i varsitt ben. Huuuuuuu..... Jag var där med honom när han var 3 månader och tog den där sprutan, det var så fruktansvärt och jag känner att jag ABSOLUT inte vill vara själv idag när han ska få sina sprutor. Husbandet följer med. Jag minns när Thedde och Elliot fick sina sprutor, det var så hemskt varje gång. Deras pappa jobbade i Stockholm så han kunde aldrig följa med mig när vi tog sprutor. Idag är jag glad för att husbandet jobbar i stan och kan ta sig ifrån jobbet om det behövs.

Håll tummarna för oss kl. 13.00 idag!

Snart dax för dop och jag har liiiite att göra!

Godmorgon!

Åh herregud, jag har så mycket o göra. Dopdag på lördag, baka, sy dopklänning, fixa käk, fixa kläder till Milobebis är lite utav det jag ska göra innan lördag. OK, en del alltså....

* Dopklänning
Nästan klar, jag har tagit en gardin och sytt om den till dopklänning. Hade så svårt att hitta ett så tunt tyg som jag letade efter så började jag rota bland mina gardiner. Och där hittade jag tyget! HELT PERFEKT. Visar bild när den är helt klar.

* Baka
Vad tror ni om vanlig gammal hederlig äppelkaka, kanelbullar och lite kakor att bjuda på till dopet? Ska oxå baka själva underdelen till tårtan. JAG ÄLSKAR O BAKA, o det är väl en jäkla tur.

* Mat
Det blir grillat (kött & kyckling) med potatisgratäng, grönsallad och lite såser.Vad tror ni om det?

* Milokläder
Jag vill trycka en liten t-shirt som det står "Jag heter Milo Kristian Lee" på. Undra om det finns nåt stället som gör såna snabbt utan att det kostar skjortan och halva armen. Tänkte det kunde va kul att ha efter dopet. Var inte det en fiffig idé? :)



Glasögonormar på promenix.

MMS

Glasögonormar på promenix.


Nageldrömmar



Javisst, jag skulle så gärna vilja ha fixade naglar till dopet. Jag hade ALLTID fixade naglar förut, för några år sedan. Men idag finns det varken pengar eller tid till det. Nu tycker ju jag att det nästan är lika snyggt med korta svartmålade naglar och har det ofta själv, men just till vår och sommar kan det vara sjukt snyggt med dessa naglar. Husbandet ÄLSKAR när jag har fixade naglar och bara det kan ju göra att man vill ha såna igen.

Det jag kom på var att jag en period gjorde mina naglar alldeles själv, jag gjorde t.o.m mina naglar till bröllopet! Jag försökte fiska fram en nagelbild men det var ju inte så lätt, hittade denna i alla fall.



Så har jag minsta lilla tid över så kommer jag att köpa ett sånt däringa kit och göra dom själv. Skillnaden med att ha dessa naglar är att de inte sitter riktigt lika bra. De börjar krackelera lite fortare men är man duktig och oljar in naglarna samt filar och donar lite på dom så håller dom ganska så bra.



Vad gillar du för naglar bäst??

Fint från ONLY



Jag hade klänning på mig hela helgen. Kan inte nog förklara hur skönt det är med klänning. Jag är så glad att det är ett sånt mode nu oxå! Magen kan puta fritt under en klänning, dessutom så känner jag mig alltid lite mer kvinnlig med en klänning på mig.

Det som är bra är att man kan styra stilen lite beroende på vad man har för accessoarer till. Har man en lite rockigare stil så kör man rockigare accessoarer till.... då behöver man inte vara rädd för att bli för gullig (om man nu inte vill vara det). Kolla här så mycket fint jag hittade på ONLY. Billigt oxå, en klänning för under 300 lappen är billigt, i alla fall om man jämför med många andra klädkedjor. Dom 2 första klänningarna är det lite Odd Molly stuk på tycker jag, och hur fina kläder har inte Odd Molly??? Nu måste jag nog kila in där o kika lite oxå....

"Vem kan slå Filip och Fredrik?" HUUSBANDEEET

Vet ni vad jag har gjort....

...jag har anmält husbandet till "Vem kan slå Filip och Fredrik?" Jag skrev ett mejl och skickade in bild på karln min jag. Förra året var det ju ingen som lyckades slå dom, och ärligt så tror jag att husbandet kan vara en av dom som gör det! :)

Här är bilden jag skickade in:



Jag kommer kissa på mig om han kommer med.

Det försvunna flyget

Goodmorning!

Idag hade vi då inte riktigt lika fint väder som igår, och jag som inte njöt av värmen alls igår. Har nån jäklans konstig sträckning i ryggen så jag är mer eller mindre halvt invalidiserad. Inte kul alls, helst när jag inte vet vad jag gjort. Men jag hoppas att det släpper snart.

Hörrni? Hur läskigt är inte det här med att ett helt jäkla flygplan bara försvunnit? 228 personer befann sig på flight 447 när det bara försvann. Troligen har det blivit träffat utav blixten! Så läskigt. Elen har slagits ut och anhöriga har fått sms meddelanden i form av "Jag älskar dig" och "Jag är rädd". Finns att läsa mer här!





Detta gör ju inte att jag blir MINDRE flygrädd.... brrrrr

SMINKTÄVLING! VINN SMINK FÖR 1200 KR!!



FÖR ATT TÄVLA GÖR DU SÅHÄR!!

* Kommentera inlägget med nåt kul. Jag behöver skratta....
* Kom ihåg att skriva i ditt namn och GÄRNA en mejladress så jag kan nå dig sen. Den syns inte för andra.
* Kika in här igen den 8:e juni efter 08.00 nångång, då har jag lottat ut en LYCKLIG VINNARE!!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 8:E MAJ KL. 08.00


Helgen i bilder

Back on track!

Måndagförmiddag och allt blir som vanligt igen. Den här helgen har vi haft fullt upp. Vi har knappt varit hemma överhuvudtaget, jo sovit lite men det är allt.

Börjar med lördagmorgon. Då blev det liksom bråttom direkt efter promenaden. Thedde hade fotbollsmatch kl 10 och Elliot hade karnelvalståget kl 12. Theddes lag torska med 3-0, trist. Elliot skulle gå karnevalståg med sin ridklubb. Dom hade bestämt sig för att vara en tusenfoting. Så det har fixats, donats, ritats på dessa lakan under veckan. Vi hann precis ner för att fota lite.



Alltså, ni skulle sett mig. Kameran strejka och hängde sig så jag fick kasta mig upp på cykeln och cykla ifatt deras tusenfoting 2 ggr för att hinna ta bilder på dom. Jag tvärnitade med hojen och trängde mig förbi alla människor och så fick jag äntligen bild på ungen.... DÅ KOLLAR HAN BORT!!! Yes, det gör han. Men det var bara att le snällt och gå därifrån. :)

Sen blev det dax för den berömda picknicken vi har varje år då vi har kulturmöte i vår park på stan. Det lagas mat från alla kontinenter, uppvisningar från alla kulturer och så sitter alla och småfyllnar till på sina filtar i solen. Trevligt trevligt. Vi var ju där såklart, vi blev en herrans massa folk.








Söndag då.

Oxå en väldans stressig dag, det var morsdag x 3. Min egen, husbandets mamma och så min mamma. Stress stress, men vi hann med allt som vi skulle. Handlade så himla fin tunika till svärmor, en blus till mamma och så dom däringa skitasnygga Nike skorna till lilla Meja som döptes. Hann tyvärr inte få med mig kameran så bra överallt men lite lyckades jag väl få med.



Sen blev det morsdag middag hos mamma och pappa. NAAAAJS, och jag har njutit av massa fika, mat och dryck i helgen. Jag ångrar ingenting, men nu kör vi stenhårt denna veckan då Milo döps på lördag! :)

Ska sätta mig ner och påta ihop sminktävlingen här....så jag återkommer senare!

Puss på er alla och hörrni...vilket ljuuuvligt väder vi har! Jag vill till stranden idag! Nån som vill hänga på???

RSS 2.0