Helgen i bilder

Allvarligt, nån mer än jag som blir deppig av det här vädret??? Give me a fucking brake.... nu måste det väl ändå lida mot ett slut detta regnande.

Tänkte delge er helgen i stora drag, vi har faktiskt haft en hel del att göra.

Började med skolavslutning. Thedde hade blivit lite för stor för att vilja ha mamma, pappa och lådsaspappa på avslutningen så han avstod. Istället fick vi kika på lillebror Elliots.



Det sjöngs, det kramades och som vanligt så valde Elliot ut 2 av de bästa kamraterna på skolan att ge en ros till. Han har gjort så sen han var liten vår lille söting. I år blev det Sofia och Charlotte i hans klass som fick dom. De hade båda blivit jätteglada.

Sen bar det av till husbandets brorsa Hans som blev hela 35 bast. Hääärligt att andra börjar landa på rätt sida om 35 års sträcket känner jag.



På kvällen var vi och fira Sarah min kompis som blev 31...futtigt va? 31, då var jag smärt, smidig och het! :) Till skillnad från nu.... en trött och sliten 3 barnsmorsa med knut på skallen och mysbyxorna med häng på!

Hepp, soffan nu... vi hörs och faaaaaaaan om inte detta regn upphör snart!

Kommentarer
Postat av: pezze

ja du. .i frdags regnade detsom bara det o man kände sig extra nere.. fattarintevarför hur vädret kan påverka en så...



men igår regnade de till o från...

märkligt väder vi har i sverige...skakar på huvudet

men idaagg.. sken solen som bara den, men inte Varmt nog.. det blåste lite kallt.. brr



kul att dina barn har sommarlov nu :)

o skôj med kalas... :D

ha en trevlig kväll/natt!!!

Postat av: Alexandra

Härligt med sommarlov för killarna som dessutom får ha sin mamma och minstingbror hemma hela sommaren, kanon för er som kan mysa ihop hela sommaren lång!:-)

Så triskt med det här pissvädret!:-( Ingen vidare bra början på lovet. Mitten på juni och man fryser och är urrig som aldrig förr. Inte klokt och fortsätter det så här kommer man ju bli galen, man tapar ju helt orken och lusten för allt av det här gråa,tråkiga regnvädret!



Ge oss sol nu så vi kan få njuta sommar allihopa!Annars håller jag med dig om att en sista minuten lockar jääääätte mycket!



Puss o Kram

2009-06-15 @ 03:35:15
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback