Valborgsmeny



Milo fick bli menybild :)

Hoppas nu att detta blir kalasgott!

Minns allt så tydligt!

Här droppas det nyheter på löpande band, Hannah Graaf har fått sin lilla flicka nu som ska heta LIV!

Varje gång jag läser o någon som fått sin lilla bebis så känns det nästan som jag återupplever när vår lilla Milobebis kom till världen. Jag ryser på hela kroppen, jag drabbas av någon konstig "dvala"" känsla som gör att jag hamnar där i förlossningsrummet igen. Jag minns allt microskopiskt, men jag inser att det bara är små tillfällen jag minns noggrannt.

Gud, jag hade längtat såååå efter att han skulle komma. Hela graviditeten var så himla kämpig så när det väl var dax var det så många känslor samtidigt. Känslor som ÄNTLIGEN blir jag av med den här tyngden, ÄNTLIGEN  får jag se honom, ÄNTLIGEN ska husbandet bli pappa, ÄNTLIGEN börjar vägen till ett normalt liv igen. Ååååh, nu ryser jag igen.



Nu sitter jag här med tårar i ögonen, har gått igenom lite bilder igen och precis som det brukar så återupplever jag allt igen. Jag känner det så tydligt, jag tror att en sån här händelse sitter i ryggmärgen. Jag har mina stora pojkars förlossningar i ryggmärgen oxå. Dom är aningens grumlade men känslan är fortfarande så tydlig.
Känslan att bli mamma för första gången, känslan av att få en till bebis och förstå att jag orkar älska honom preciiis lika mycket som den första, den tredje bebisen som är vårt lilla mirakel som bestämde sig för att komma till oss och känslan av att veta att min älskade TONY fick bli pappa.

Snyft....nu gråter jag...

Måste sluta! Idag är en glad dag och jag har inte tid att sitta här egentligen.Har massor att göra här hemma, måste sätta igång.

Grattis Hannah! Jag vet hur du känner just i detta nu! LYCKA!

Linda Rosing är kär!

Läser att Linda Rosing äntligen gått och blivit kär på riktigt som hon säger själv. Hon är kär i Peter Thelenius. Han som sjunger i Basic Element. Just Basic Element var här o giggade (som dom coola säger) för några år sen. Dom spelade (som vi töntiga säger) på min kompis krog. Vi var där och var kanske en aningens mer berusade än salongsberusade. Jag minns att dom hade en tjej som sjöng som jag till en början trodde var Linda Rosing, men det var inte hon.

Efter det här gigget så hade bandet efterfest på ett hotellrum här i vår byhåla, av nån konstig anledning hamnade jag där. Tillsammans med massa andra hålainvånare och även nån brutta från hålan som hade haft lite ligga med nån i bandet. Det roliga med den här efterfesten var att just Peter Thelenius sprang omkring spritt språngande naken. JEPP, snorren dinglade fritt. När jag kom in i rummet där så fick jag ett sånt jäkla skrattanfall, för vet ni, sånt där kan liksom vara min sjuka humor. Det är så bisarrt o konstigt att det blir hysteriskt kul.... jag återhämtade mig sedan och tyckte att det bara var konstigt.



Hmm, kan man säga att jag sitter på ett scoop? :)

Snart hemma från promenad! Vilket

MMS

Snart hemma från promenad! Vilket underbart väder. Kunde de ha vart bättre idag när de är valborg? Hörrni,ha en fin valborgsmässoafton nu. Puss


Tulpanerna....igen!



QUE?????

Vi har ingen boll till Milo! Det k

MMS

Vi har ingen boll till Milo! Det kan man ju tycka är lite konstigt,att inte grabben har en boll. Men ni vet att när det är över 10 år sen man fick en liten knodd så glömmer man bort såna saker. Kan tyckas vara bagateller. Men idag när vi var på öppna förskolan så visade det sig att Milobebis älskade den här bollen. Då känner man sig ju lite lätt puckad när man inte kommit på att man ska köpa en bolljäkel till grabben. Var köper man en boll som ser ut som en jordglob?


Rallyrace med gåstolarna. Milo tes

MMS

Rallyrace med gåstolarna. Milo testar för första gången!


Ute o promenerar igen! Känns som s

MMS

Ute o promenerar igen! Känns som svetten rinner på min rygg,fresh nu när man ska till öppna förskolan. Hoppas de e en massa bajsluktande bebisar där så min svettodör tonas ner en aning!


Efterlyses, schyssta kycklingrecept!

Imorgon ska vi få hem lite folk, vi ska fira Valborgsmässoafton med lite middag och trevligt sällskap. Nu står det still i mitt huvud. Jag vill bjuda på kyckling, men det känns som jag liksom kört fast i nåt slags "göra samma mat alltid" träsk. Är det nån som sitter på ett härligt 3 rätters recept så BRING IT ON!!!

Vet att det finns massor med recept på nätet att hämta men det vet man ju liksom inte om det är gott, det är därför jag gör en liten efterlysning här?!



Att bero på mat, gå in på matkompassen och jämför pris på mat i affärerna där du bor!! Jag blev förvånad över vår by kan jag säga.... så nu blir det till att byta affär igen! :)

BIG CAT?!


VINNAREN I SMINKTÄVLINGEN 09-04-29



Grattis Madelene!!

Mejla mig dina uppgifter på [email protected]!!!

NY TÄVLING KOMMER I HELGEN!

Idag är det segt! Morgonpromenad..

MMS

Idag är det segt! Morgonpromenad...o så trött o hungrig! Tävlingen går ut om drygt en timme. Anmäl er om ni inte gjort det!


Bara lite kort! Har precis kommit

MMS

Bara lite kort! Har precis kommit hem,missat DHW:-( Men jag måste visa er mina tulpaner! Jag älskar verkligen tulpaner! Men jag köpte lökar som skulle ge vita tulpaner,om inte jag blivit blind så tycker jag banne mig att dom här är gula?


Klänningar för en sån som mig!



Kikade in på gina tricot´s hemsida för o se om en köttbulle kan ha klänning i sommar. Dom här skulle jag kunna ha, dom döljer både mage och ryggfläsk! Jihooo...


PM...fucking S!



Ja vad säger ni som vet?? Är det inte ett jäkla påhitt, det här med PMS?

Är det meningen att man en gång i månaden ska känna det som att livet är piss, som att man vill sätta sig i kylen och äta upp allt innehåll, som att man vill skälla ut sin gubbe gång på gång, som att man vill be nån idiot fara åt helvete, som att man är vätskefylld och till bredden så fet-trött på sig själv? Är det verkligen meningen?

Jag är oxå så galet sugen på godis, choklad, chips...allt! Uuuh, så jäkla jobbigt. Funderar allvarligt på att kanske börja med nåt från hälsokost som hjälper mig vid denna period varje månad. Nån som vet om det finns nåt bra man kan äta, dricka,ta i tablettform?

Glömt ju....






Glömt o lägga in 2 dagars promenadturer...

Precis hemkommen efter en promenadrunda med husbandet och Milobebis. Fy farao vad duktiga vi är.... om inte det här börjar ge nåt snart ska jag kapitulera totalt och satsa på att bli världens festaste kvinna eller nåt.

Jag tar tillbaka allt jag sagt!



I surrender!!!

Jag har verkligen fallit pladask för det här med att laga mat till sin bebis. Jag trodde ALDRIG att jag skulle göra det. Jag har suttit och sagt till tjejerna på öppna förskolan att dom fan inte kan va kloka när dom håller på o duttar o dattar med storkok, palsternackor och små isformar.
Det har jag nog sagt för att jag känt att jag aldrig hunnit göra mat och storkok o sånt där skit, (jo, alltså vuxenmat o sånt...självklart, men ni hajjar) jag är för bekväm och spar in tid där jag ser chansen att spara in tid. Sen har jag nog sagt så för att jag typ tänkt att det bara är ekologiska trädkramarmorsor med flätor, träbulor och en fjällräven rygga som luktar illa i käften som lagar sin egen mat till sin bebis för att dom är så rädda för vad deras barn får i sig. Idiotiskt kan man tycka men när man inte vet bättre så kan det bli att man har lite förutfattade meningar om saker. I´m only human!

NÅVÄL, jag tar tillbaka allt jag nånsin sagt och tyckt om saken.

Milobebis har inte direkt diggat maten han fått i burkar, det har vart ett jäkla trugande och han har haft kväljningar. När det kommer till gröt funkar det kanon. Alltså beror inte kväljningar på att det är bitar i, uan för att det förmodligen smakar skit. När jag själv smakat på barnmaten så smakar det ju typ papper med lite kalvsmak (beroende på vad man har för smak). Inte så jättegott alltså, i alla fall om man inte gillar papperssmak.

Min sista utväg var att göra maten själv, jag snackade lite med Elin och Sandra på öppna förskolan och fick massor med förslag på vad man kan göra. SÅ idag gjorde jag det, jag  blev en ekologisk trädkramarmorsa med träskor o flätor och fjällräven rygga. Jag gjorde mitt första (lilla) storkok till Milobebis. Det blev potatis, kyckling och majs. Kokade ihop allt med en pressad vitlök i. Mixade och hade i lite smör och bröstmjölksersättning (Milo tycker MYCKET om sin NAN som det heter).

Han åt upp hela tallriken!!! Det har aldrig hänt!! Ok, han fick lite kväljning på slutet men jag tror att konstinensen var orsaken till det. Sen åt han en hel burk med efterrätt oxå.

JIHOOOOOOO!! Jag blev så glad o varm i hjärtat!

Nu ska jag köpa nåt annat kul o fortsätta göra mat. Sen får vi se hur länge man orkar hålla på? Jag kan inte tänka mig att jag aldrig mer kommer ge Milobebis burkmat, det kommer jag självklart att göra, när han börjar gilla det. Men innan dess får jag nog fortsätta vara trädkramarmorsa med träbulor och fjällräven rygga!

Nu har jag gjort det!

TACK för positiv feedback på nya header´n! Stolt, jag har gjort den alldeles själv :)

Nu är CV:t klart.... nu ska jag bara mejla det vidare. Huuu, det är alltid så nervöst att sälja in sig själv någonstans. Om det blir så att jag ska dit på nån intervju eller något så får ni verkligen hjälpa mig här på bloggen. Jag har ju liksom bott bakom en sten så länge nu så. aja, det ordnar sig väl med det.

Puss o tack för ni finns!

To work or not to work?!

Uuuuh.... jag har blivit rekommenderad av en kompis att söka ett jobb! Man kan säga att jobbet är ett typiskt headhunting jobb, dock så var det inte jag som blev headhuntad in the first place. Tjejen som blev tillfrågad hade precis fått ett eget bra jobb. Hon rekommenderade då en annan tjej, men den tjejen har precis skiljt sig och behöver finnas till hands för hennes dotter.

Andra tjing föll på mig. Nu har jag huvudbry må ni tro! Mammaledig som man är så har man ju liksom  inte planerat jobb de närmaste året. Nu är det så att det här faktiskt är ett hyfsat bra jobb och kanske en chans till något ännu bättre längre fram. Husbandet kan vara pappaledig så inga problem på den fronten.

Nu är det ju så att jag inte ska tillbaka till mitt jobb hos pappa efter mammaledigheten, utan ska söka mig ett nytt jobb. Nu ska jag vidare i yrkeslivet igen. Dessutom så är det ju så att i dagens läge så kan man inte riktigt välja o vraka bland arbeten på marknaden.

Så.....

Jag har bestämt mig för att söka det, det är ju absolut inte säkert att det blir något och även om jag skulle få det så är det ju inte alls säkert att jag tar det.

Det hänger på:

LÖN
ARBETSTIDER
NÄR JOBBET ÄR TÄNKT ATT TILLSÄTTAS

Blir det bra på den fronten så kan jag nog inte tacka nej!! Eller jo, kanske..... här är det min magkänsla som kommer att styra.

SVÅRT! Och så jäkla typsikt att sånt här dyker upp vid fel tidpunkt kan man väl nästan säga.


ROBINSON 2009

FAN vad jag gillar program som tänder mig. Då menar jag tänder mig att reagera på något sätt, t ex att bli förbannad!




Jag har precis kollat reprisen av Robinson, det är ett program som tänder mig jättemycket. Jag går igång på alla 16. Alla dessa pakter och skitsnack gör att jag skulle kunna hoppa in i TV:n o fläta till den där jävla Chistan som rullar på R:en, rakt på käften utan o ens blinka. Jag blir så irriterad på honom! Men det är ju just sånt här som gör att man blir kittlad att fortsätta titta.

Stackars finn-Jarmo då, jag sympatiserar säkert med honom för att han är finne. Men i alla fall, han är ensam och pakt-Christian som liksom hugger på honom ständigt.

Men idag, då fick jag garva mitt MOHAHAHAHAHAHAAAAA garv när finn Jarmo hade en liten statyett som gjorde honom immun vid utröstningen. Jag var så FETNÖJD här, och en i grabbpakten fick lämna Robinson. Sen fick konstiga Billing oxå åka hem...nån mer än jag som reagerade på att han kissade typ längst i universum? Inte långt utan lång tid, MY GOD. Snacka om partyblåsa!

Hmm, har inte riktigt bestämt mig för vem jag vill ska vinna?

Har du?

Helgen i bilder!



Ja det var helgen det. Den har som vanligt gått i 180. Varför går det så fort?? Nåväl, det är en kort vecka framför oss, onsdag är ju som fredag, VALBORG på torsdag. Då ska vi ha folk hemma med middag och tillhörande "gå till elden".

Nu är jag äntligen klar med mina inbjudningar. Tänkte visa dom lite senare....

Nu börjar husbandet bli irriterad, han sitter o äter lunch o jag sitter här, måste rusa till altanen o äta nu!

Värmen är skön! Milobebis sover i

MMS

Värmen är skön! Milobebis sover i bara blöja ute i vagnen. Det är i slutet av april,det börjar likna våren som den var när jag var liten.


Godmorgon Mamma!

MMS

Godmorgon Mamma!


Discoparet





Javisst, vi är som sagt förmodligen inte kloka när vi är ute och går med en bebis kl halv sju en lördagmorgon. Men han vaknar kl 5 så det skulle ju vara som en morgonpromenad kl 8 om han vaknade halv sju. Ja ni hajjar poängen va? :)

Skönt var det men det värker i mina fogar och i mina höfter, dom är nog inte vana med så hård powerwalk så tidigt på morgonen kanske. Men men, inget stoppar mig nu. Så är det.

Hörrni, igår kväll hade Elliots klass disco!! Det var ett laddat litet par här igår eftermiddag. Elliot hade fixat så att makeup mamma skulle sminka kompisen Charlotte. Elliot, som är en modern pojke, ville ha lite puder. Lite brunt puder. Så det fick han. Titta så fina dom blev:



Jaha, idag är det kanonväder här hos oss så vi kommer nog att försöka njuta av det så mycket som möjligt. Härligt att husbandet är ledigt oxå!

Kom ihåg att anmäla dig till sminktävlingen här nedan oxå! :)

Morgonpromenad!

MMS

Morgonpromenad! Vi är väl antagligen inte kloka,lördagmorgon o klockan är halv 7. Men vad göra när milo vaknar kl 5?


SMINKTÄVLING, PRODUKTER TILL ETT VÄRDE AV CA 1500 KR!

AVSLUTAD




SMINKPAKETETS INNEHÅLL:

* 5 ST LÄPPSTIFT
(# 61 pink pleasure, # 05 rosy satin, # 73 red grape, # 22 ice nectar, # 15 berry star, # 32 red spectrum)

* 2 ST LÄPP PENNOR
( # 78 india, # 80 red red)

*
3 ST NAGELLACK
( # 706 lavender rain, # 59 copper glamour, # 45 stellar shell)

*
1 ST KAJALPENNA
(#03 copper)

*
2 ST MASCARA
( #02 brown MAX IMPACT, # 75 brown LASH DESIGNER)



SÅHÄR GÖR DU:

* Skriv in i kommentarerna att du vill vinna! Det är det enda.... varför krångla till det?! ;)

* Tävlingen avslutas onsdagen den
29 april kl. 08.00

* Jag meddelar här på bloggen strax efter kl. 8 på onsdag vem som vunnit. Vinnaren mejlar mig sina uppgifter!


KLART!!! LYCKA TILL!!!

Ge mig ett straff!!!

Aaah... det här vädret gör gott för själen! Jag har längtat så efter att äntligen få lite sol och värme på mig.
Samtidigt kan jag säga att med värmen så kommer paniken för min vikt. Du som tycker det är drygt att läsa om viktnojjor kan sluta läsa nu!!

Nu ska jag mejja ur mig lite.... mensen är på intågande, min kropp SKRIKER efter godsaker och PMS bankar under pannbenet.

Fan vad jag tjatar, jag vet...men det är ett STORT problem för mig. Jag trivs verkligen inte i den här kroppen som invaderat mig, när jag ser mig själv på foton så känns det nästan som att titta på nån annan knubbig brutta. Helt bisarrt egentligen men när vikten kommer så fort som den gör under en graviditet så blir det nog så.

Sen måste jag sluta med en sak. Det är att jämföra mig med tjejer som fött sitt första eller andra barn och är typ under 30. Jag hade mycket lättare att gå ner i vikt efter grabbarna"stor" fötts. Men då var jag ju under 30 oxå, levde ett helt annat aktivt liv i form av innebandyträningar, sen rökte jag faktiskt oxå. Det är dom förbannade rök-kilona som sitter kvar på min kropp nu. Ska man behöva börja puffa igen liksom?? FUCK!

Nåväl, gnäller man som jag gör måste man oxå ta till drastiska åtgärder. Riktigt drastiska!!! Jag har kört GI nu i några veckor, jag flamsar ur under helgerna så där KRÄVS en KLAR förbättring!! Jag går ner i vikt men det går ju för fan i snigelfart, bantarbjörn skulle skratta så han pinka i sina urvuxna brallor liksom. Så första steget är att börja skärpa sig även under helgerna, man kan unna sig lite, LITE!

Sen tänker jag lova bloggen en daglig promenad (om man inte ligger sjuk eller andra extremt viktiga förhinder men då ska dom fasicken vara extremt viktiga oxå).



Ska  slänga in en sån här skylt varje dag då jag promenerat, för varje dag jag inte hittar en sån här skylt på så ska jag nog klura ut nåt straff för! Man gör en liten inventering i slutet av veckan. Men vad ska man hitta på för straff??

Har ni nåt förslag??

I´m proud of myself!!



Hallå, igår var jag nöjdast i världen att jag o husbandet valde att få en bebis i december. Hade vi inte fått det så hade jag inte haft möjligheten att njuta av den här våren, då skulle jag sitta på ett kontor o titta ut från mitt fönster o tråna. Helt fantastiskt väder.

Jag var ju först hos tandläkaren, MY GOD vad rädd jag var på vägen ner. Husbandet försökte prata med mig i bilen, hörde knappt vad han sa. Väl nere så var det ju en helt supermysig liten tandläkarmottagning. Jättetrevlig personal och så tandläkartanten som såg ut att va hämtad direkt ur någon av Astrid Lindgrens sagor. Stora blåa ögon med mascara på hennes långa pigga ögonfransar. Lite gråblandat hår, smal och så himla underbar. Hon visste precis hur hon skulle ta mig. Hajjar ni att jag laga hålet utan bedövning för att min lilla sagotandläkare sa att jag skulle klara det. Jag skulle bara fladdra med handen om det kändes att jag inte skulle klara av det. Det gjorde så jävla ont men jag klarade det. Jag var där i sista minuten sa sagotandis, hade jag väntat lite till så hade det blivit rotfyllning. HUUU! Aja, jag är mäkta stolt över mig själv :)! Jag känner redan att jag blivit tuffare. Ska dit nästa vecka och undersöka hela munnen nu när jag ändå är igång.

Sen firade jag hela dagen med fika, fika, fika. Syrran o jag möttes upp, sen kom oxå Åsa med sina härliga ungar. Elias sitter här ovan o äter glass, supermysiga Elias! Avslutade dagen med att ta en promenad ut till mamma o pappa där vi blev bjudna på ceasarsallad. EN promenad på 1 timme.

O nu har jag oxå vart o gått, jag tog en powerwalk på en timme innan jag stoppat nåt i munnen, kvart i sex. Huuu, skitjobbigt men gud så skönt!

Jag är chockad över hur mycket folk det är ute o går sex på morgonen! Jag räknade, jag mötte och såg 9 stycken. En dam med grått hår o stavar gick framför mig o blåste iväg i världens fart, jag fick jobba stenhårt för att hänga på henne. What, fan så jag ska börja promenera fort nu. Det här duger inte, en gråhårig tant kan väl fan inte gå fortare än en 36 årig brutta?! :)

FREEEEDAAG idag! I LOVE IT!!

Hörs snart igen!

LÄGGER UT NY SMINKTÄVLING UNDER DAGEN!!!

Jag klarade det! Jag lagade det ut

MMS

Jag klarade det! Jag lagade det utan bedövning! :-)


TANDLÄKAREN IDAG o jag är så jävla rädd!!



Usch.... jag är så rädd. Magen vänder sig nästan ut och in, jag har svårt att ta mig för nånting. Jag sitter här i soffan med milobebisen bredvid mig och stirrar framför mig och inser att jag lika gärna kan blogga om eländet!

Jag har ju haft ett hål i typ, usch jag skäms för jag vet fan inte hur länge jag haft det nu. Jag tog upp det på bloggen för 1000 år sen känns det som och den gången fick jag kommentarer typ som GÅ TILL TANDLÄKAREN NU!!!!! Det gjorde jag inte. Jag har inte vågat. Mamma, som är mån om sin lilla bebis, skällde ut mig, tvingade mig att ringa tandis o boka tid! "Jag betalar Nina så att du fan inte har nånting kvar att skylla på!!!" Mamma ringde mig varje dag tills att jag ringde och bokade tiden. Nu har den där förbannade tiden kommit. Idag ska jag dit.

Skulle på riktigt kunna börja gråta nu!! Jag VILL VERKLIGEN INTE!!! Men jag måste. Jag kommer säkert att få ont i den snart och då är det ju inte såå kul. Tandläkaren kommer ju att bli arg oxå när hon ser vad jag gjort, skitit i att jag har ett jättehål! Husbandet ska följa med och ta Milobebisen, och vara ett stöd till mig. Huuuu, jag är så rädd rädd rädd. Jag skulle hellre åka in och föda barn på nytt än att gå dit.

Men men, kommer ni ihåg att jag skulle börja bli lite tuffare??

Jag kanske ska ta det här som en första grej?

Ja det gör jag!!

Nu jävlar ska jag till tandläkaren, och jag ska fan inte vara rädd! Nej, jag ska till tandläkaren och jag ska fan inte vara rädd. Jag kanske får vara lite rädd, men jag VÅGAR ju! Jag GÅR  ju verkligen dit. Det får räcka som tufferi för idag.

Håll tummarna för mig. 

Intervju med "husbandet"



Eftersom Milobebis vaknar kl 05.00 nu på morgnarna. (Å nej, det har inte vänt, han strular fortfarande på nätterna, dock inte lika illa som förr, alltid nåt!!! :() Så intervjuade jag husbandet i morse.

Vad heter du? Tony Kristian Hermansen

Gammal?: 28 år

Hur tyckte du det var när jag var gravid?: Jättejobbigt för att du mådde så pissigt hela tiden.

Hur var det att bli pappa?: Det absolut bästa som hänt mig!

Vad tyckte du om förlossningen?: Jättejobbig, tog så lång tid och gjorde så fruktansvärt ont på dig.

Hur är det att vara lådsaspappa?: Jättekul och en utmaning.

Vad tycker du om min blogg?: Den är kul!

Du läser den alltså?: Ja, flera gånger per dag. Ett bra sätt o läsa om vad ni gör på dagarna och ett bra sätt att läsa av dig.

Kan du utläsa mitt humör alltså?: Ja, inga problem alls.

Läser du kommentarerna?: Ja

Vem skriver roligast kommentarer tycker du?: Vet inte.

MÄH, vilket jäkla tråkigt svar, hitta på nån då?: Vilka är det nu som brukar skriva?

Pangis, Pendlis, Garbo, Malla, Nenne, Cian, Mallis är väl dom som skriver allra oftast: Malla. Mallaont i huvudetbralla, hahahaha!

Blir du sur om jag skriver att du vart muppig?:  JA

Ska jag sluta med det?: Nej, det är ju en blogg, den ska inte begränsas.

Kan du nämna mig med 3 ord?: Snygg stark envis.

Den absolt sämsta sidan jag har?: Att när du blir arg så blir du så in i helvetes arg!

Den gulligaste sidan hos mig: När du väl vill är du helt underbar. (Tolkningsfråga ?)

Är det bra att jag skriver mina önskningar på bloggen?: (kuggfråga) Bra o veta i kristider, blir du tjurig så vet jag vad jag kan köpa. Du får jättegärna börja önska billigt. (så nu känner jag att jag kanske ska vara tjurig oftare!)

Är det nåt du skulle vilja att jag skrev mer om: Jag vill se längre inlägg.

Ja men ämne?: Skriv mer om sånt som gör dig förbannad. Det e kul.

Läser du fler bloggar?: Nej jag hinner inte, jag har fullt upp med din.

Vad tycker du vi ska göra på semestern? Inte tänkt så långt, eeeh... high chaparral för ungarnas skull och vilken strand som helst för vår skull.

Inga större planer alltså?: Nej vi ska ju försöka ta oss till Thailand i februari. Det räcker o fladdra runt med Milobebisen i sverige. Sen ska vi ju på Madonna i augusti.

Ska det bli kul fast du är så hårdrock? Ska bli skitklul men säg fan inget till nån. :)

Vad tror du jag gillar bäst med dig?: Att jag e så bra på att pilla på dina fötter.

Fast det är ju så mycket mer jag älskar hos dig: Som vad?

Men herregud, haha. Tror du jag är gift med dig bara för att du är bra på o pilla på fötter?: Nej, hahaha.

Okej, här kommer det. För att du läser mig bättre o bättre för varje dag som går, för att du älskar mig fast jag kan vara så jobbig med mitt humör ibland, för att du är en helt underbar pappa! Finns massor med mer....

Här går jag iväg och gör välling till Milobebis. Då har husbandet skrivit själv i blocket. Och då står det såhär:

Att jag lägger filt på dig när du fryser i soffan på kvällen.

Att jag köper cola light och fixar bort bubblorna när du är bakis.

Att jag letar upp just "det" linnet/byxorna/tröjan som du bestämt dig för att ha på dig 5 minuter innan vi ska bort (medan du lockar håret).


Ja, så kan det vara att intervjua sin man. Man lär sig alltid nåt nytt! :)


Världens vackraste man!


Fick ett sånt där mail där man ska skrolla neråt o så är det massor med bilder på den här snubben, mejlet avslutas med "Jaja, stäng munnen nu och återgå till det du höll på med!"




Hur utser man världens vackraste man?

Var finns den juryn?

Vilka är anmälda?

KISSOLYCKAN



Nej, vet ni, det är helt sant. Det har inte hänt en olycka med kisseriet, jo kanske när han miniminibebis. Men nu, även fast han legat naken långa stunder så har de inte kommit nåt kiss. Jag trodde ju nästan att Milobebisen hade en liten spärr, att han inte KUNDE kissa när han inte hade blöja. Men så var det ju givetvis INTE. Självklart är han precis som alla andra bebisar o kissar hejvilt när han får chansen.  

Så idag hände det i vår soffa. En rejäl kiss blev det oxå, så nu har jag legat ralkång i soffan och skurat med lite ajax. Jag tror faktiskt att jag sitter mitt i fläcken just nu eftersom det börjar kännas lite fuktigt i rumpan. :)

Har du nåt DU önskar Dig just nu??



Ja, jag har 2 saker i materialväg jag skulle vilja ha nu!!! Det är dom här råsnygga jeansen och bygga nya fräscha vårnaglar! Men men, det får man väl se sig i stjärnorna efter!!

Har Du nåt du skulle vilja ha just nu, i materialväg??

Hur hemska kan vuxna vara???


Satt och prata med Thedde o Elliot nu vid frukosten. Elliot säljer MAJ blommor, och som han har längtat efter att få börja göra det. Han har ju gått o trånat när storebrorsan sålt genom åren. Igår äntligen kom han farande med sin snorgröna väska fylld till bredden med dessa rödrosa majblommor.

Man kan ju tycka vad man vill om det här med att ha en massa ungar fladdrandes överallt helt ivriga att få sälja. Det som dock gör mig så jäkla bestört är hur hemska en del vuxna människor kan vara mot dessa barn.

Elliot berättade i morse. Igår hade han frågat en äldre dam om hon ville köpa majblommor!

"Jag håller inte på o köper sånt där skit" svarade den gamla damen. Men KOM IGEN nu för fan?! Kan man svara nej tack på ett trevligare sätt eller??

Elliot hade plingat på hos en äldre dam. Dock så missade han den minimala skylten där det står att de inte vill ha någon försäljning vid dörren. Vet inte ens om Elliot vet att såna skyltar existerar?! Det tror jag inte.

"Ser du inte vad det står på min dörr för fan" svarade damen.

Allvarligt!! Vad är det för jävla människor?! Jag hajjar om man lackar ur på försäljare, men det är ju för fan barn. Igår var det säkert 5 ungar som frågade mig, jag svarade samma sak varje gång.

"Jag tror att min lilla pojke skulle bli ledsen om jag köpte av dig eftersom han oxå säljer."

Eller varför inte bara svara "Nej tack!"

Thedde kunde dessutom berätta om liknande händelser från när han sålde!

Nej, uppsnäppning för helvete. Önskar jag hade stått bakom dörren och hört den här damen. Då hade jag fan slitit upp dörren o skällt ut skatan! Hur kan man vara så mot barn? Visst att det kan va drygt med 100 plingande påsk-kärringar, 200 plingande majblommeförsäljare! Men, vänd på det... det är vår i luften. Och med det kommer påskkärringar och majblommeförsäljare!

Vad är dessa människors jävla problem?! Elaka jävlar, USCH vad förbannad jag blir!

TÄVLINGEN AVGJORD!



Javisst, GRATTIS till dig KRISTINA!!

Mejla mig dina uppgifter som fullständigt namn och adress så skickar jag vinsten!

Min mejladress: [email protected]

NI ANDRA SOM INTE VANN DENNA GÅNG! HÅLL UTKIK I BLOGGEN, JAG LÄGGER UT NY TÄVLING I SLUTET PÅ VECKAN!

Vem blir vinnaren??



Tack för tyck och tänk angående brillorna!! Det var rätt blandat måste jag säga och ingen utav glasögonen vann väl direkt. Jag tror att jag har beslutat mig för glasögonpar 2. Dom gör sig inte riktigt på bilden men dom är faktiskt riktigt coola. Jag känner att 1:an känns så lika mina gamla röda glasögon så det tror jag blir trist ganska så fort. 3:an brillorna känns lite väl trendiga, risken är väl att jag bara ser ut som en jättenörd med dom på! :)

Så nr: 2 blev det.

Nu ska jag sätta igång och skriva små lappar med alla namn på de som skrivit in sig i min tävling. Just nu är det 110 namn, PUST! :) Men URKUL att så många ville vara med på tävlingen, dessutom är det fortfarande drygt 1 timme kvar på tävlingen.

Lycka till ALLA som varit med. Jag återkommer med VINNAREN efter kl. 08.00!

SMAKPROV PÅ GLASÖGON??



Ja, nu ska jag beställa nya glasögon! Jag vill ha det lite trendigt nu...... 2:an o 3:an är ju lite trendiga som ni ser. Bilden är inte riktigt rättvis men, det är ju svårt att få det!

Vad tycker du???

Nindigos verk!


PÅMINNER OM SMINKTÄVLINGEN!

Vill bara påminna om sminktävlingen!!! Imorgon kl. 08.00 går den ut, passa på o anmäla dig till den här!

Milobebis rekord!


Hörrni.... MILOBEBIS slog rekord inatt!!!

Trumvirveeeeeellllll....tamdadaaaaa!

Han somnade kl 20.00 igår kväll, vaknade 00.30 och åt 190 ml välling. Somnade om direkt och vaknade kl 05.00 i morse!! JIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....HAN VAKNADE BARA 1 GÅNG INATT!!

Jag är i en liten chock fortfarande, när jag vaknade av mig själv kl halv 5 så såg jag att det började ljusna ute. WHAT?? Hörde att han andades därborta i sin säng. Jag kunde ju inte somna om efter det här utan låg med ett fånigt flin på mina läppar och förundrades över att ha vaknat av mig själv, att min bebis äntligen sovit ordentligt en natt. Herregud vilken känsla!

Nu somnade han igen kl 7 och sover fortfarande, jag skulle kunna somna om med honom kanske men man vet aldrig hur lång den här luren blir. Sen blir jag så konstig när jag somnar om, när jag vaknar känner jag mig nästan sådär bakis och illamående. Det orkar jag inte med idag. Jag får va lite trött eftersom jag vaknat halv 5, SKITSAMMA!!!

MIN BEBIS HAR BARA VAKNAT 1 GÅNG INATT!!!

Dopperi doppera....



Tack för lite tips angående dopet.... jag själv tycker nämligen att dop kan var så jäkla tråkigt. Varför vet jag inte men jag känner bara att allt är så himla uppstyltat och efter nån regelbok som alla verkar följa. Självaste dopgudtjänsten kan man ju faktiskt inte göra så mycket åt mer än att göra den så personlig som det går. Däremot kan ju det här tråkiga dopkaffet förvandlas till så mycket mer, det är där jag är nu.
Har idag vart o handlat material till inbjudningskorten, börjar med dom imorgon. Känner att de ska iväg fort som fan. Slänger in en bild på dom så ni ser hur de ser ut sen.

Så, nu har jag ganska så exakt en månad på mig att gå ner några kilon till. Jag ska köra stenhårt på min diet som jag slarvat med lite lite nu. Men, back to basic gäller nu.... stenhårt.

Ja, denna dag går snart över till tisdag. Då är vi så långt från måndag som vi kan vara. Alltid nåt ;)
Härlig måndag är det i den meningen att mina pojkar kom hem till mamma o husbandet idag. Jaaa, det är så härligt med lite extra liv i huset igen. Jag har precis sagt godnatt till mina härliga pojkar, och imorgon bitti är det kaos i vanlig ordning. Jag själv kom hem för inte så lång stund sen, satt på ett tränarmöte i 2,5 timme. Nu har ju min innebandy avslutats och planering för höst ska påbörjas så småningom.

Jahapp...nehe....

God natt, sov gott, dröm sött som Elliot säger varje kväll, gärna flera gånger under samma kväll.

DOP PLANER!

Sitter o planerar Milos dop....

En fråga?!

Vad tycker Du är skittråkigt med dop??

Rejene, buffel o båg???



TV SHOP finns det en creme som heter REJENE. Enligt vad det står på deras hemsida så ska resultatet bli såhär bra! Just nu kan du oxå få köpa 2 tuber salva för 399 kr. Jag tror ju inte på det här, eller i alla fall inte att det blir såhär bra. Jag önskar det fanns eftersom det här är ett vanligt problem bland oss mammor!

Ordspråk om mamma?!

Godmorgon alla härliga människor. Den bästa dagen i veckan är här igen..NOT! Måndagar är och förblir aldrig en bra dag, men man kan göra det bästa av det.

Milobebis sover och jag eftersöker fina korta dikter/ordspråk till mammor. Här ska göras talor så det brinner i knutarna.

Nån som sitter på nåt fint??? Skriv det gärna till mig!!

GRAND MASSIVE




Från inspelningen....

Känner att jag måste berätta lite om vad som händer runt mitt husband just nu.

Det här med hans nya band då. Det gamla bandet la ner, totalt. Mycket pga av bandmedlemmarna en efter en tappade motivationen. Spiken i kistan kom nog när husbandet skulle bli pappa, han kände att det inte längre fanns någon tid och lust till att satsa på ett band och med allt vad det innebar. CAVUS gick i graven i somras.

Efter en tid blev husbandet kontaktat av ett tyskt band som hört talas om honom och hans sång. Sedan har ju husbandet en äldre bror som oxå spelar i band och redan är lite "känd" i Tyskland, de kände till honom. De hade 5 låtar klara och ville ha text och sång till, kunde husbandet fixa det??? Mitt i allt med kommande bebis och allt. Ner damp 5 tomma melodilåtar. Han blev klar precis innan Milobebis föddes, skickade över låtarna och bandet blev eld och lågor. Jochen som är gitarrist i bandet skickade över kärleks- och helgonförklaringar till husbandet ;) Den där Jochen verkar vara galet härlig som människa!

Nu har bandet fått förfrågningar från både TV och radio om spelningar. Jochen, som oxå äger ett skivbolag, har grymt med kontakter. Häromdagen fick husbandet då ett mejl där Jochen erbjöd oss, hela familjen alltså, flygbiljetter, boende....RUBBET bekostat av honom bara vi kom ner till Tyskland så att detta kunde bli verklighet.

I höst är det tänkt att vi ska åka ner! Det här är så spännande. Va? Jochen har oxå familj, de fick en liten flicka på min födelesedag som heter MILA. E inte det lite festligt??

Så, så ligger det till. Jättespännande är det. Blir det inget större så är det ju ändå rätt häftigt o ha spelat i TV och radio i Tyskland. O tänk OM, OM, OM det blir något större av det hela. Då får ni följa mig i bloggen när vi är på turné, eller inte. Jag kanske sitter här bitter med hängpattar och papiljotter i skallen när husbandet är på turné o steker unga snygga groupies! :) HJÄLP!!

Vill ni kolla lite på bandet så kan ni se dom när ni klickar här!

SUPERGOTT KYCKLINGRECEPT!!!


Söndag med stort S



Vi började med en promenad till stan höll på o blåsa över till blåkulla.. MY GOD vad det blåste. Det blev ett utav favvofiken med en SYNDIG nachotallrik. Hur mycket GI är det undrar jag?? :) SKITAGOD var den i alla fall..... Husbandet trivdes i en utav fåtöljerna vi skulle kunna tänka oss.

Sen blev det ett spontanbesök till IKEA. Jag ska sätta igång och göra tavlor på allvar nu. SÅ nu har jag några såna här paket som väntar på att bli färdiga. PUST!!

Nej, nu börjar Milobebis ledsna ur på sitt babygym, husbandet är o spelar slutspel i innebandy i korpen. Tänk att det finns slutspel där oxå... :)

Aja, det blev en vanlig söndag med andra ord!

Återkommer med det goda receptet från igår lite senare, fick en förfrågan om det.

Söndagmorgon...




Godmorgon allesammans. Idag ler solen mot oss igen.

Igår blev det en skön dag, lite fika, lite hälsa på kompisar, lite laga JÄTTEGOD mat (gjorde ett nytt recept igår som va så gott så det va fan inte klokt), lite ta ett glas gott vin till maten och sen slumra i soffan. Thedde var ju inte alls på nå tivoli igår, han hade roligare saker för sig. Som att gå på slutspels match i innebandy. Hans favvolag VARBERG spelade. Han kom hem flera hundra kr fattigare, han hade köpt VARBERG tröja och VARBERG flagga. Han va så impad! För o inte snacka om hur impad han var när han förra helgen fick gå på IFK GÖTEBORG mot DJURGÅRDEN fotboll i självaste götet. Thedde som är en djup Djurgårdare hade stått i valet o kvalet om han skulle gå över till o bli IFK:are istället. :) Stämningen hade vart helt fantastisk, och när man är 13 år kan det hänga på det.

Elliot däremot fladdra runt i Axels tivoli snurrorna. Han hade köpt åkbiljetter för 200 kr, men när han tappat hälften när han åkte karusell var det inte alls lika roligt längre. Han ringde till mig.

"Hej, vad gör du?" jag hör hur moloken han låter.

"Vi sitter vid hamnen o äter sallad" svarade jag.

"Hmhm" här förväntar han sig nåt mer från mig.

"Vad är det?" frågar jag då som på beställning.

"Jag o Therese åkte karusell o då tappade vi båda våra biljetter så Therese gick hem!" sa han förfärat.

"Nämen...neeeeej  vad tråkigt. Var det mycket som trilla ner?" frågade jag,.

"Jag vet inte, jag köpte för 200 kr och vi hade hunnit åka 5 gånger, men nu har jag ingenting o göra." säger han vidare.

Vi hämtade honom. Det konstiga här var att inte ville ha pengar för att köpa nya. Han åkte på sina påskpengar han fått av sin mormor o morfar. Så jag vet då rakt inte om det är så att han insåg att det var hans eget fel och att han fick stå sitt kast. Det kan ju faktiskt vara så att han var lite less på skiten oxå, 2 dagar med konstant åkande flera timmar i följd kanske räcker? :)

Nehepp, nu blir det lite tvätta, lite promenad, lite fika och sen får vi se vad dagen bjuder på.

Nytt nagellack! Kolla in vilken hä

MMS

Nytt nagellack! Kolla in vilken härlig färg va? Jag verkligen älskar den! Den är röd,varmt röd med massa pärlemor i,den är så himla somrig och den gör mig glad. Nu missade jag att kolla nummer men det är Niveas nagellack och det sitter APBRA! Nån som vill ha numret får höjta till. Nu ska vi äta sallad,Milobebis sover så skönt i bilen så vi åker ner till hamnen och sätter oss vid kajkanten o dinglar med benen så får bebis fortsätta sova i bilen med dörrarna öppna.


RÄDDAST I STAN!

Aaaahhh, låt solen värma våra bleka feta kroppar. Gud så härligt med detta vårväder.

Det är marknad i stan, Thedde och Elliot är i sitt esse. Stålarna brinner i fickorna, de ska spederas på tivolit på åkattraktioner i Axels tivoli. Axels tivoli ja, härliga skitiga tandlösa killar som driver dessa tivolin. Dom kan oftast inte ett ord svenska och säger man att dom INTE ska snurra virvelvinden man sitter i så fort så ler dom sitt tandlösa snusrinnande flin o snurrar igång en lite extra.
Ur kliver man som en grön fullis och vet inte åt vilket håll man ska gå.

Jag vet inte hur många gånger man suttit i dessa karuseller och skrikit av förtjusning lyckligt ovetande om vilka dessa människor är som håller i spakarna, inte alltför sällan har man sett att det ju inte bara dricker fanta kvällarna igenom. Där kastar man upp sina ungar idag, att jag inte är räddare än så? Det måste bero "peppar peppar" på att det kanske trots allt är bra rutiner. Kan det vara så att de jobbat på tivoli sen dom var 5 år och gör allt på bara ren rutin. Väcker man dom mitt i natten så vet dom exakt hur dom ska sätta ihop "TICK TACK". Ni vet den där hemska snurrande prylen som man sitter o studsar i så tuttarna blir om än inte ÄNNU längre! Hur många gånger har inte folk legat i mitten av denna snurra och studsat fritt och man har skrattat så man kissat på sig nästan.

Idag är jag för rädd för att sitta i någon av Axels tivoli snurror, jag är för rädd för att sitta i någon snurra alls. Spelar ingen roll om det skulle vara lika säkert som att "regnar det så kommer det uppifrån" säkert, jag skulle i alla fall inte åka. Ytterligare en grej som är kass med att åldras. Varför blev man så rädd för allting? Så jäkla tråkigt egentligen!

Fan, undra om inte jag ska göra ett lyft. Ett lyft som 36 åring. Jag ska fanimig bli bättre på att våga saker. Verkligen anstränga mig för att våga göra sånt som jag idag är rädd för. Vet dock inte om jag börjar på Axels tivoli, det kanske blir något annat, aller på ett annat tivoli, eller kanske inte ens ett tivoli utan att bara våga nånting.

Ja det ska jag göra. Jag ska bli en tuffare Ninis.

Hörs senare, få se om jag lyckas knäppa en bild eller två på mina Axels tivoli huliganer!

Tips på MORS DAG present!

Vilket härligt väder det är hörrni, jag bara MÅSTE ut o njuta av det en liten stund idag. Herregud, jag kom på att jag inte varit utanför dörren sen i måndags, förutom en snabbhandling igår kväll. Det är liksom hemma innanför dessa väggar i 4 långa dagar. Så idag ska jag ge mig ut på stan och ta en fika, en enkel latte blir det. Mitt nya "vill ha"! Här i stan finns inget som hetter Latte Macchiato förstår ni, utan här får man säga enkel Latte. Malliz, du som jobbar på ett fik? Är inte det konstigt?

Jo, jag kom ju på en sak. Den 14:e maj är det morsdag god damn it!!!! Jihoooo... det är då vi morsor får lite presenter! Hääärligt va? Jag har önskat mig ringar från Älskade Barn, det är sååå fint! Sen vill jag ju fylla på min tatuering med barnens namn med MILO såklart! Jag har ju Thedde och Elliot där redan men nu känns den så ofullständig på nåt sätt. Först hade jag tänkt att säta MILO:s namn nån annanstans men det kändes helt muppigt, snacka om och inte vara med i gänget då. 

Kolla så fint!



Ni som inte har några ungar än kan ju skriva in nåt annat kul, som typ sin gubbes namn, sin mammas eller nån kompis man är nära med. Man kan oxå göra så att man skriver nån mening som betyder nånting viktig för en. Sen kan man ju ge bort en ring med sitt eget namn till mamma. Ja, det finns ju 1000 olika saker att göra.

Jag har i alla fall önskat mig det här..... hörde du det husbandet!

ENJOY vädret nu hörrni!

Milobebis o tänderna....


Spelar ni på någonting??

Det gick väl sådär för VIMMELMAMMAN, det VAR tyvärr metastaser de dom hittade i hennes lever. Men som hennes läkare "Bengan" sa så kan det vara så att hon är botad nu iom att de opererat bort den biten av levern som var attackerad av dessa metastaser. Vi HOPPAS OCH BER för det! Jag tänker väldigt mycket på henne. Tänk vad konstigt, jag känner henne inte ens, det är bloggens värld det!

Jahapp, det är fredag och den här veckan har väl varit skummast i stan. Sjukdom efter sjukdom har avlösts, husbandet har jobbat 1 dag denna veckan. SÅDÄR bra för ekonomin men sjukdomar lyssnar inte på ekonomi.

Jag och husbandet har börjat fundera på att börja tippa. Vad tror ni om det? Jag känner att man ju fasen inte kan sitta och drömma om miljonerna och tro att det kommer en kappsäck med miljoner och knackar på dörren. NEJ, det gör det inte även om det skulle sitta fetfint. "Knack-knack".... o så fladdrar det in tusenlappar. Skulle inte tro det.

Frågan är nudå? Var bör man lägga sina pengar på? Vad ska man satsa på? Vi snackar ju inte mycket pengar här nu utan typ en symbolisk summa, bara man är med ju. Så man är med i matchen. Är det lotto, hästar, keno eller  vad man ska satsa på?

Spelar ni på någonting?


Tummarna är blå för VIMMELMAMMAN!!



Hon har ännu inte skrivit något sen hennes besök hos doktorn idag kl 14.00 så vi vet inget än.

Du kan läsa om henne här!

En påminnelse....

Påminner er bara om det här med GRATISMAT som jag skrev om i det här inlägget!

Klicka på ------------- den här länken så kan du oxå få gratis mat från ICA, WILLYS, HEMKÖP och LIDL.




O så givetvis den här SMINKTÄVLINGEN som så många anmält sig till redan, kul kul!!! Gå in på det här inlägget och anmäl dig du oxå!!


BILDER FRÅN VÅRT BRÖLLOP m.m.



Blir lika nostalgisk varje gång jag går igenom bilder från vårt bröllop. Får lyckokänslor ända ner i tårna av o minnas den dagen. Att minnas all planering och allt jobb har oxå sin tjusning. Jag gjorde väldigt mycket själv för att spara in så mycket pengar som möjligt. Idag kan man lägga ner exakt HUUUUR mycket pengar som helst på ett bröllop, om man har dom vill säga! Vi hade inte såå mycket pengar varför vi valde att försöka spara in pengar där det går att spara in pengar.

Vårt bröllop gick givetvis i ett tema...ROCK såklart, inte "långrock på sig" som någon trodde. Vi valde att använda oss utav bara svartvitt rakt igenom. Våra kläder, dukning, blommor....allt gick i svart vitt. Tanken från början var att jag skulle bära en svart klänning, men min mamma (som sydde klänningen) gick i taket så det blev inget av med det! :) Vi hade mycket detaljer såsom döskallar och annat som lixom hör till rocken. Det skulle ju liksom vara hårdrock över hela grejen. Det roliga var att nästan alla gäster var klädda i svart och vitt, hur coolt såg inte det ut i kyrkan?

Sen gjorde vi en grej innan bröllopet som betydde väldigt mycket för oss båda. Vi tatuerade in varandras namn på handlederna. Det kändes nästan mer än själva bröllopet, haha. Det var en fantastisk känsla att göra för varandra.

Tänkte nämna lite som jag sparde in pengar på:

1) Göra inbjudningarna själv, lite tjockt papper, lite fint tunt papper, svart sidenband och en fin calligraph penna.

2) Göra festhäftena själv. Samma sak där. Tjockt papper, sidenband som jag köpte döskallepärlor till och trädde på.

3) Jag sydde alla dukar själv! Pust, det var meter efter meter kan jag säga. 1 bord svalde 40 meter duk, borden var 4 st. Dessutom räckte det ju inte med 1 duk på varje bord, jag hade 3 olika. En med spets, en svart löpare och en silvrig satin som jag krumilurade till lite snyggt.

4) Drinkbiljetter, drinklistor och sånt gjorde jag oxå själv.

5) Anlitade en kompis som driver restaurang att fixa all catering.

6) Mamma sydde min klänning som jag blev såååå nöjd med! Mamma och jag designade den alldeles själva.

7) Jag gjorde tårtan själv. DET borde jag nog inte gjort, för jag blev väldigt missnöjd med den, så det skulle jag göra annorlunda idag.

8) Köpte spriten av en kille som pendlar till Tyskland.

9) Lånade buss, som fraktade alla gäster, av en kompis till Tony.

10) Sminkade mig själv.

11) Håret gjorde en kompis till mig i bröllopspresent.

12) Jag sydde Thedde och Elliots kläder själv.

Ja, det var lite grejer. Vi valde att bjuda alla vi ville ha hos oss den dagen, och det blev över 100 pers. En del väljer bort människor för att spara in, det var uteslutet för både mig och husbandet. Detta ska jag bara göra en endaste gång i mitt liv och då jäääklar ska alla vara med!! :)

Ett annat tips jag har är att missbruka nätet till all info, alla inköp, alla tips. Det gjorde jag. Jag kom hem från jobbet och satt o stirra in i dumburken hela kvällen tills det var dax att försöka sova med huvudet fullt av idéer och annat som rörde bröllopet.

Aja, ååååh..... det  var en helt underbar och solig dag. Det regnade lite när vi kom till festplatsen men slutade tvärt så allt belv precis som det skulle. Vi festade järnet till 4 på morgonen, sov på hotell och åkte till vårt 4 stjärniga hotell utomlands på måndagen efter. Sååå perfekt!

Jag rekommenderar ALLA att gifta sig, åtminstone 1 gång i sitt liv. Har man gjort det och det inte blev bra så gifter man sig igen, och igen, och igen hahaha. Närå, men jag som var en typ "jag-skiter-i-om-jag-blir-gift-tjej" ÄLSKADE DETTA och är så glad att jag är gift, med husbandet som passar mig så himla bra. Om några månader firar vi 3 år som gifta. Hmmm, vad heter det då?

Efterfrågan på ett inlägg om vårt bröllop!

Just ja, det var en tjej som kallade sig Isabelle 1 som efterfrågade ett inlägg från vårt bröllop. Tänkte jag skulle blogga om det senare.... kanske att det är fler som är intresserade och kanske letar inspiration till sitt bröllop såhär mitt i våren. Det är väl nu det fullkomligen exploderar på bröllopsmarknaden!

Hääärliga tid, önskar jag fick göra det igen!

Finnpappor!

Men WOW vad kul att så många ville vara med o tävla om lite smink!!! Vilken tur att jag har litegrand kvar så jag kan göra sån här tävling nån gång till!!

Jaha, hur har vi det här hemma då? Jovars, efter jobbet igår så kräktes även husbandet rakt ut så nu känns det sådär "YES...... fan va gött allting är" här hemma! SNARK! Han klampade upp på övervåningen i 180 o så hörde man ett sånt där häääärligt "HUUUUUÖÖÖÖÖHHHHH" vrål. Dessutom tror jag att Milobebisen håller på att bli lite förkyld oxå, han var hopplös inatt och så känner jag riktigt inte igen honom just nu, antingen är det förberedelse för dessa gaddar eller så kanske han inte heller kommer undan när det gäller alla sjukdomar som härjar i vårt hem. Stackars min bebis. Ska det verkligen vara så att ALLTING kommer samtidigt? Det är väl inte så schysst?

Själv så är jag inte riktigt bra än, magen gör revolt så fort jag äter och ser till att tömma sig fort fort. Tydligen så ska denna magsjukan vara av den sega sorten. Hörde oxå att pappa insjuknade igår på jobbet och ÅKTE HEM!!! Och ni som inte vet hur finngubbar fungerar så kommer här en liten förklaring.

1) Finngubbar åker inte hem från jobbet i första taget. Okej, om en hand eller en arm trillar av kanske.
2) Finngubbar besöker ogärna doktorn. Kanske om en benpipa sticker ut lite besvärande från låret. 
3) Finngubbar blir aldrig sjuka. Huvudet hettar i 40 grader, snoken rinner, rösten är borta och dessutom så frossar, skakar alla lemmar....men man åker fan inte hem från jobbet eller ens erkänner att man skulle vara något som förkyld.

Så hörrni, min pappa måste ha vart risig som fan igår. ;)

Nehej... nu ska jag försöka äta nåt litet igen. Få se om magen tillåter nånting att stanna idag.

En liten bild på bland det vackraste som finns ska ni få, nån som inte håller med? :)


Vinn smink! TÄVLING!




Javisst...... jag har insett att jag inte kommer att hinna göra av med all smink jag har kvar efter att jag arbetade som makeup artist. Jag köpte ju ett helt sånt där ställ man har står i butiker. Det var väldans mycket smink för tjuflertusen kronor. Så nu tänkte jag att jag kanske kunde lotta ut lite här på bloggen. Det måste väl vara ett bra sätt!




Vad gör man med ett fyllo på en parkbänk??



Glömde ju nästan att jag skulle skriva om snubben på parkbänken!

Vi passerade i söndags morse en snubbe som sov på en parkbänk. Jag tyckte vi skulle stanna o kolla till killen medan husbandet sa "Alkis" o körde vidare. Jag hann dock att se att denna "Alkis" hade på sig ett par Lee jeans. Jag vet ärligt talat inte om det finns tunga alkisar med Lee jeans??

Husbandet droppade mig vid affären, väl inne i affären blev jag så illa till mods..... tänk om han var död o vi bara kvistar förbi??

När jag hoppade in i bilen igen så krävde jag att vi skulle åka förbi igen. Väl där så såg jag att han andades i alla fall... jag hoppade ur o började väcka den här killen.

"Hallåååå" började jag försiktigt! Inte en tillstymmelse till reaktion....
"Hallååååå....du måste vakna" fortsatte jag medan jag klappade honom på axeln.

Han snarkade vidare, och att döma av hans andedräkt hade inte han druckit äppeljuice kvällen innan.....något starkare skulle  jag tro.

"Hallååååå...kl är nio på morgonen o jag tror ärligt talat inte att du vill ligga här o sova" fortsatte jag med. Inte en reaktion.
"Hallåååå.... jag vet att du mår skit o bara vill fortsätta sova men kom igen nu, du kan bara inte ligga här. Snart kommer Gert Fylking o Robban Ascberg för bi här oxå o då äre nog inte bara du o jag som sitter här!!" hotade jag snubben med.

"Mmm"... fick jag till svar. En reaktion.... YES!! Så jag öste på med allt möjligt...

"Har du en flickvän hemma? Herregud om jag var hon så skulle jag skjuta dig... tänk vad orolig hon ska va" ordbajsade jag ur mig. Jag visste ju inte ens om det kanske var hon som kastat ut han....

"Mmm".... svarar snubben igen.

"Är du härifrån?" frågar jag.

"Farsta" svarar han. Ojoj tänker jag... han har säkert inte hittat sina polare mitt i natten o lagt sig här.

Han reser sig upp i samma sekund. O då ser jag det..... det är en gaypojke det här! Han har välvårdare naglar...supervälvårdade...sådär som att han går-på-manikyr-varje-vecka vårdade, perfekt hår, lite brunbränd och så slänger han upp benet på det andra som oftast tjejer gör. Han pratar sådär fjolligt o flamsigt o säger gång på gång...

"Men guuud"

Han skäms jättemycket o kan inte riktigt fatta att han låg där tror jag.

"Såg du den där killen som låg här bredvid?" undrar han sen.

"Neeej, det låg ingen kille här när jag kom" säger jag.

"Men han som satt här...var inte han lite gullig?" frågar han igen.

"Hörru, jag tror att du supit bort ditt hugg kan jag säga" skrattar jag.

Gaykillen skrattar oxå....

"Vad gullig du e" säger han.

"Hörru, kolla om du har din mobil, dina nycklar o pengar o sånt på dig så ingen snott nåt" säger jag som en gammal morsa.

Han letar igenom grejerna o hittar allt. Han blir lättad. Han reser sig o börjar vingla iväg....han går ifrån sina nycklar så vi får stanna bilen o ropa på han igen. Han flamsar tillbaka o vinglar vidare.....

Det kändes genast mycket bättre i magen... Det jag blev så förbannad över var att ett medelålders par gick förbi honom 2 ggr utan att ens stanna o kolla läget. När vi åkte förbi i bilen så bara passerade dom honom..... tror inte ens att dom kollade åt hans håll!!

VAFAN är det???? Är det så vi är medmänniskor?? Tänk om han var medvetslös och behövde hjälp??

Jag blir rädd för sånt..... tänk om husbandet legat där efter att ha blivit för packad. Tänk om han legat där o varit medvetslös eller nåt.... o alla bara gått förbi honom. Att jag suttit hemma med ungarna o varit fly förbannad o säkert utom mig av oro.... nu hoppas ju jag att husbandet aldrig blir så packad men i alla fall!! TÄNK OM???

Vad skulle du ha gjort??

Vill du oxå ha gratis mat???

Godmorgon alla härliga människor! Idag mår jag bra igen, äntligen.....



Satt o surfade runt lite och hittade det här med free-food. Har ni hört talas om det?

Jag har på försök gått med på gratiskläder o sånt skit men känner att det krävts att man jobbat röven av sig för att få ett endaste dugg, nu fick jag höra att på free-food är det inte alls så svårt att få ihop lite stålar till just det : GRATIS MAT! Man kan handla på ICA, HEMKÖP, WILLYS och LIDL. Jag har själv sett när folk får hem sina härliga matcheckar på 250 spänn styck, det har hänt att de även fått fler, på en och samma gång....., det är lite skillnad mot dom här på 25 och 50 kr man får hem genom ICA kortet. Äntligen något som fungerar!

Vi, som är en ganska stor familj har ju en galen åtgång av mat..... vet inte hur ni har de? Jag känner i alla fall att stor familj eller inte så kostar mat förjäkla mycket att handla. Och kan man få minsta lilla krona till hjälp så är det ju fantastiskt. Gå med du oxå.... vill du det så ska du klicka här, all nödvändig info står där innan du blir medlem.

Många bäckar små som det heter, att vara mammaledig blir man ju inte direkt rik på om man säger så.... fr o m nu så görs det en månadsbudget varje månad i detta hushåll. Det ska snålas....trist, men nödvändigt!!!

Aja.... nu ska vi i alla fall försöka få lite gratis mat, ellerhur?!


TV på tisdagar "is da shit"!


Man undrar varför...

Mina tårar rinner ner för mina kinder.... jag läser om lilla Victor. I morse lämnade han jordelivet.... efter bara 1,5 år..... han drabbades av cancer och fick inte vårdas hemma den sista tiden så hans föräldrar har bott på akademiska sjukhuset i 8 månader. För i vår f**t kommun tillåts inte hemvård för barn under 18 år. QUE??

I morse orkade inte Victor mer..... han fick somna in!




Finns en fond om man vill hjälpa..... klicka här då!

Mina tankar går till lille Victors nära o kära idag...... vila i frid lilla Victor. Lev utan massa ont i nangilima!!

Hitta det positiva!


Ja.... nu när jag legat här däckad, skitit på mig, spytt ner hela toan och jålat i hög feber kände jag att det verkligen var dax att ge sig på "Livet är fint Ninis". När man ligger sjuk så är det så lätt att lixom kollra bort sig i nån slags tycka synd om sig själv coccoon.

Här är mina 5 punkter:

* Jag är sjuk, ja det är jag...men inte i någon obotlig hemsk sjukdom utan i nåt som släpper inom kort.
* Idag har jag orkat bada...det var helt ljuvligt att "tvätta" bort all sjukdom. Jag festade till det med att raka benen oxå!
* Jag var inte sjuk i nån förkylning som tar bort smak o luktsinne, för tänk....då hade jag inte fått känna lukten och smaken på den iskalla coca colan jag fick zippa på när jag äntligen slutat spy! Den smaken o känslan var gudomlig just då!
* Jag har husbandet hemma hos mig idag! Han tar han om allt jag inte orkat göra.
* Idag har jag orkat umgås med min bebis, fast man är lite slak. Tänk att en magsjuka kan slå en av banan så hårt?! Igår kunde jag inte det.... men idag så!

Japp, där hade jag 5 punkter....

O vet ni, det är lite sjukt detta men när man verkligen försöker hitta positivt i en misär så känns det lite bättre på en gång! JAG LOVAR!! Dessutom behöver de tinte va nån misär heller.... testa nu!

Kan du rabbla 5 punkter som är fint för idg, nåt positivt....idag?

Soffläge fortfarande! TVn får bli

MMS

Soffläge fortfarande! TVn får bli min vy idag o så milobebis förstås. Den här hemska magsjukan vill inte riktigt släppa taget om mig. Har på 2 dagar ätit 3 smörgåsar... 2 hårda och 1 mjuk. I morse fick jag i mig den mjuka,kändes som jag ville kräkas direkt,det gjorde jag inte. Är dock fortfarande risig i magen...orkeslös och allmänt utmattad. Tur att husbandet stannade hemma idag...


Magsjukan från helvetet kom o tog

MMS

Magsjukan från helvetet kom o tog mig oxå! Jag har ALDRIG varit såhär magsjuk i hela mitt 36 åriga liv. Eftersom detta är en öppen blogg så kan jag meddela att den här magsjukan fick mig att formligen skita på mig...varje kvart på toa sen jag kom hem inatt. Därav den snygga sminkningen....jag kommer fortfarande knappt upp ur sängen. Har feber o har endast druckit lite vatten o avslagen cola. Det värker i hela min kropp.... Pågått i 12 timmar nu. Jag e slut som artist...i alla fall idag. Fy farao...missar påskmaten hos mamma idag,husbandet milo o Elliot åker ut en sväng. O jag....jag får väl ligga här o gråta för mig själv. Inte lite synd om mig...


Nu kör vi!

MMS

Nu kör vi!


MUMS! Hade glömt bort hur gott de

MMS

MUMS! Hade glömt bort hur gott de va med öl! Husbandet o jag e på föräldrafest i innebandyn,hann inte skriva nåt om fyllot,hm...ska inte glömma bort det! Hörs senare... Puss


Hahaha, måste berätta sen....

...men hinner inte nu!

Har även bildbevis på mig när jag väcker en kille på en parkbänk från i morse. Jag återkommer om det senare....

Tänk vad mysigt det kan vara o mysa med en bebis på morgonen....


Veckans nu eller husbandet?


Tips!!


LEKSAK SOM LEKSAK!


Förebild på vårt förråd!

Godmorgon alla fina såhär mitt i påsk!Hoppas ni ätit och druckit gott och fått njuta av vädret.....

Igår röjde vi ur vårt förråd på junk! Samlade en hel kärra som ska kastas idag, vi ska göra om vårt förråd till ett litet rum till Milobebisen. Vi har ett rum till honom redan men eftersom mellanbror Elliot inte vill flytta upp till sitt gamla rum (som jag dessutom gjort om till ett syrum)  så känner vi att istället för att ha ett rum som står o samlar skrot kan vi väl inreda det istället!! Så nu surfar jag runt o letar lite idéer.....

En förebild!

Lägg märke till den gröna fina dörren.... :)


Javisst, här har vi lite att bita i minsann! Finns lite grejer kvar men hälften ska till Loppis och den stora byrån ska målas vit. PROJEKT PROJEKT PROJEKT.... men är det inte så till våren??? Då jäklar drar man igång så det bara dånar om det..

Nej, nu måste jag nog börja förbereda mig för min dagliga promenad. Har ätit lite lite lite godis så nu jäklar ska det promeneras av direkt! :)

Mys vidare ni, det ska jag göra.....

Magsjukan har kommit o tagit min l

MMS

Magsjukan har kommit o tagit min lilla Elliot. Min lilla mellanbebis har kräkt ner sin säng,sitt golv o toan...huuu! Nu har jag själv smällt i mig massa vitpepparkorn...för jag kan inte bli tagen av vidriga maginfluensan, dessutom tycker jag inte att jag ska behöva spy mer i mitt liv... Mina graviditeter har gjort att jag spytt i 10 månader sammanlagt,flera ggr per dag. Så jag ska FAN inte behöva snacka med porslinsguden mer...BASTA!


Nybadad bebis! Köttfärschef

MMS

Nybadad bebis! Köttfärsbiffarna snart klara. Sovdax för MILO. Å ikväll dricker vi cola ur vinglas,tänder alla stearinljus o äter mörk choklad. GLAD PÅSK TILL ALLA MINA LÄSARE. Hoppas ni får de jättemysigt med mycket god mat...


Kollar man snabbt på den här bilde

MMS

Kollar man snabbt på den här bilden så kan man tro att vi går i 40 talets Ryssland eller nåt. Fy fan så tråkigt det ser ut,tur att dom här träden kommer att fyllas med härliga gröna blad snart. Elliot o jag promenerar...han är måttligt förtjust kan jag meddela:-)


Nu ska syster,min pappa,Elliot,Mil

MMS

Nu ska syster,min pappa,Elliot,Milo o jag ta en fika. Har abstinenr... Dom säljer ut sina semlor för 10 kr styck. Jag e så sugen så jag snart smäller av...återstår att se om jag har nån karaktär eller inte?


Nu är vi sugna på lunch. Raka väge

MMS

Nu är vi sugna på lunch. Raka vägen ner på stan o avnjuta en sallad. Jag väger äntligen under 77. I morse visade vågen att jag äntligen är på väg igen... Lite kolhydrater o mens kom i vägen för att kilona skulle trilla av...


Cupdax igen! Fast den här gången å

MMS

Cupdax igen! Fast den här gången åker Thedde utan mamma,pappa följer med istället. Göteborg och dumle cup är de som gäller. Thedde ska spela med 95orna.


Frukostdax... Alla mina ungar saml

MMS

Frukostdax... Alla mina ungar samlade. Härligt... Nu ska jag äta GI bröd o ägg till frukost. MUMS!


Nyvaken bebis! Här är det 30 sec s

MMS

Nyvaken bebis! Här är det 30 sec sen han vakna o så får man ett sånt här leende direkt! Gud vad bebisar är gulliga... Hjärtat blir alldeles stort o bultande! Idag är de EFIT påminde Ulle mig om,kolla in hennes blogg här till höger så får ni se på fina bilder.


Tips på "dölja magen" toppar!!

Tänkte ifall någon nu skulle ha samma problem som mig så kan jag tipsa om lite "DÖLJA MAGEN" toppar från HM!! Nu verkar priserna ha fallit av, skrev dom oxå.... men dessa kostar från 149:- till 398:-!





STARS AND STRIPES!

Kom på en sak, var på ICA Maxi i fredags o såg att de fått in lite stars and stripes! Kolla in.....



Gillar du sånt tycker jag du ska bege dig till ICA Maxi o handla in lkite nytt till våren! :)

Godmorgon världen!

Godmorgon allihop! Lite strulig natt men fortfarande långt ifrån förr. Milo åt väl kanske lite sämre igår så jag tror att det kan vara anledningen...



Min pluttbebis o jag nu på morgonen.....


* PLUTO - öppna förskolan med de andra mamsingarna.

* Skjutsa Elliot med kompis till stallet.

* Städa lite.....

* Vräka i mat i Milo! :)

BRAKSKITEN I HISSEN!!!

KOLLA DESSA GODINGAR!!



Och hur coooooola är inte dessa på en skala från 1-100??? Milos Lacoste..... passar perfekt, kanske liiiite stora men gud vad söt han är i dom här!!!

Hmmm..... tisdag kväll och jag som hade sett fram emot DHW (desperate housewifes)...men näää...då äre nå jäkla skithockey istället. SNARK!!! Man får kolla nästa vecka då det är dubbelavsnitt, slurp!

Här sitter jag i soffan, jag har Elliot här bredvid mig...Milo sover, husbandet är o spelar innebandy och Thedde är på disco. YES, det är påsklovsdiscooooooo.... Elliot är GRÖN av avund. Han vill oxå gå på disco, jag har fått trösta honom med att han alldeles snart oxå går i sexan o får gå...men hur mycket tröst är det när man går i fyran liksom??!! Morsan måste va knäpp....

Thedde skulle se ut som en fjooortis sa han. Men....han hade glömt mina röda solbriller hos sin pappa så då fick vi hämta dom först. Han får låna dom.... han hade dom på stan idag när vi gick omkring. Han kände sig cool, det såg jag på honom. Jag kommer ihåg hur häftigt det var när man kände sig cool. Varför känner man sig så sällan cool när man blir äldre??

När Thedde sedan hade vart hos pappa o hämtat sina brillor så hoppade han in i bilen.

"Mamma, jag tänkte när jag åkte hissen ner att..... undra om jag ska lägga av en brakskit?" utbrister han.

"Okej" säger jag.

"Så gjorde jag det... tror du inte att det var en som skulle in i hissen efter mig, hahahahahaha" garvar han högt.

"Hahahaha" garvar jag oxå eftersom detta är vår torra humor! "Var det en ung tjej?" frågar jag.

"Nej, hon var lastgammal o står nog där nu o snusar på min brakskit, hahaha" fortsätter Thedde.

Tur han släppte den innan han skulle vidare på discot.....

PUSS på er o ha en trevlig kväll!


Ögonfransförlänging!!

Ja, detta med fransförlängning.....fick förfrågan på lite mer info.

...man använder sig av fransar med 4 st i samma eller singelfransar. Dessa går att få i 3 olika längder tror jag. Jag har valt att förlänga mest utåt på fransraden, sedan har hon liksom kortat av dom ju längre in man kommer på ögat. Dessa sitter med ett lim på mina egna fransar. Man måste vara lite försiktig när man tvättar av sig smink o så. Det som är bra är att man inte behöver så mycket mascara eftersom fransarna gör att allt ser lite svartare ut. Så nuförtiden ser man riktigt fräsch ut på morgonen när man vaknar! Haha.... NOT! Närå, men lite piggare måste jag nog säga att man se ut.

Här kommer lite bilder....

STÄNGDA ÖGON



ÖPPNA ÖGON



Fniss.... svepande fransar va? hihi.....

Utemöbeldax!

Japp, igår blev det lite fattig med inlägg.... det va så underbart väder hela dagen. Började med en liten tripp till Lilla Tottes hår och min kompis Linus.

Vet ni vad jag har gjort???

Jag har förlängt ögonfransarna..... hihiii..... tänkte visa en bild på det sen. Det är verkligen skillnad och en super rolig boost att göra såhär när man liksom inte kan hålla på o shoppa kläder förrän man kanske gått ner några kilon till. :)

Efter det kom min andra kompis Sarah o sen var vi ute på en ljuvlig promenad i 2 timmar.... hur skönt som helst!! Sen blev det lunch på stan, skjutsa lite ungar o sen hem o plocka lite.

Hörrni, nu när det är så härligt väder så är jag sååå sugen på nya utemöbler. Har kollat lite på nätet och hittat en sida med utemöbler jag vill ha..... titta så mycket fint!!



Allt det här (och mycket annat) hittar ni här! Det heter 24sevenliving......

Jag kommer nog att beställa de här köksmöblerna därifrån:

 Men det är ett större bord som är 220 cm långt och har sex stolar!!

Ååååh.... tänk om man var gjord av pengar eller åtminstone hade ett byxor som han i "pojken med guldbyxorna".


Godmorgon alla! Måndagmorgon...o M

MMS

Godmorgon alla! Måndagmorgon...o Milobebis fortsätter att sova mer normalt. Det är så sjukt skönt ska ni veta...helt plötsligt känner man sig som en NORMAL småbarnsmamma. Inatt har han vaknat 00.45,02.00,04.00...sen kl fem o sex oxå men då känns det mer som morgon ändå... Tänk att det blivit lite bättre,tors man säga det ens?


JAHA... Där tog vår resa slut i cu

MMS

JAHA... Där tog vår resa slut i cupen. Vi kom trea av 32 lag. Nu blir de äventyrsbad!


Milobebis....trumvirvel...har fort

MMS

Milobebis....trumvirvel...har fortsatt vara en underbart bebis o vaknat endast kl 23.30,03.15,05.00,06.00...det är som en vilosemester jämfört med förut! Heja milo!


Jaaaaaaaaaa! Vi är i semifinal! De

MMS

Jaaaaaaaaaa! Vi är i semifinal! Det går som tåget! Här har vi några av killarna...Milo är en favorit att kika på i bilen! Håll tummar,kl 13.15 startar semin!


Aaaah...nu ligger vi här o myser j

MMS

Aaaah...nu ligger vi här o myser jag o 2 av mina pojkar. Thedde sover på en skola med resten av grabbarna. Husbandet e nere i lobbyn o tar ett par öl.. Nu knackar de,han vill säkert oxå ha lite godis o mys. Sov gott,de ska vi försöka göra!


Sagt av en 98:a här i bilen. Vi di

MMS

Sagt av en 98:a här i bilen. Vi diskuterar mopeder efter att vi sett några ungar åka som tokar. Elliot säger att han ALDRIG skulle köra så. Jag svarar att han bara kommer köra dit man ska. "Ja du menar till polisen?"konstaterar Elliot. Eeh va? Vet faktiskt fortfarande inte vad han mena...jag menade ju typ till kompisarna...hmm...undra vad som rör sig i en 10 årings hjärna?


Såhär glad blev man nu när vi vann

MMS

Såhär glad blev man nu när vi vann! Imorn fortsätter finalerna. Match kl 11...men först hotellfrukost. Då är frågan... Äter man nyttigt då eller njuter man av allt som bjuds?


Aaaaaah...nu har vi landat på vårt

MMS

Aaaaaah...nu har vi landat på vårt lilla söta hotellrum. Vi vann hela vår grupp,så ikväll spelar vi kvartsfinal... 20.00. Å jag som skulle vilja kasta av mig kläderna,ta en dusch,hoppa ner i sängen med mina grabbar o bara mysa,kolla TV o äta massa godis. Hmm...de får vänta till sen det.


Här är mina innebandy grabbar. Hit

MMS

Här är mina innebandy grabbar. Hittills obesegrade... Schysst fjortismin va?


Jensens Böfhus i örebro nu. Vi har

MMS

Jensens Böfhus i örebro nu. Vi har träffat grabbarna i laget... Nu blir det ceasarsallad,MUMS! Jo,det jag skulle berätta om vår Milobebis...vi tror knappt att det är sant själva...! 2 nätter i rad har han inte vaknat mer än 3 ggr per natt!!!!! Jag vågar knappt berätta de ifall det nu bara är en engångsföreteelse. Jag vågade inte berätta nåt igår ifall det bara var en one night wonder! Inatt bor vi ju på hotell,hoppas att det inte förstör nåt nu! Efter maten åker vi o checkar in...


Godmorgon alla. Vilket UNDERBART v

MMS

Godmorgon alla. Vilket UNDERBART väder,jag får nästan lite sockerdricka i skinkorna! Ja...hur gick natten då? Jag sov i Theddes säng i 1 timme o 50 minuter,vaknade av att jag låg med lillfingret krokigt och det gjorde jätteont. HUR ironiskt känns inte det då? Ett lillfinger pajar allt liksom:-( Nåväl,jag gick ner till husbandet och bebis o somnade om efter många om o men. Men fick sova nästan 4 timmar till.... Nånting har hänt med vår bebis,berättar om det i nästa inlägg. Han vaknade här i bilen nu... Puss på er och lova mig att njuta av vädret idag!


Här ligger jag nu i Theddes rum i

MMS

Här ligger jag nu i Theddes rum i döskalle täcket med öronproppar i och ska försöka få mig lite sammanhängande sömn. Får se hur de går,man är ju inte direkt van o ligga såhär ifred...vet inte om jag ens gillar det? Imorn åker vi till örebro tidigt i ottan,får se om man springer på pangis? Hoppas jag får nån timme här i ensamheten...sen smäller man väl av o stegar ner till trygga husbandet o min bebis. Puss o godnatt


Tja brudar... Gangster milo här...

MMS

Tja brudar... Gangster milo här...ha nu en trevlig helg! Puss


Våren är här!

Aaah.... idag har jag vart ute o gått 3 ggr, alltså från den ena platsen till den andra. Tagit en lunch.....promenerat igen o så blev det fika hos Kattis i solen!!! Kolla så underbart....



Stina o Milo bråkar om Kattis uppmärksamhet. :) Vi drack kaffe i solen, helt underbart!!!



Ibland springer det dära andra ögat iväg..... här testar vi Sarah´s Boogaboo vagn, Milo stortrivdes. Så nu ska det letas efter ny sittvagn på blocket! :) Jaaa.... jag föll pladask för den. Vilken underbar vagn....

Vad har vi mer gjort.... jo igår var vi på öppna förskolan.
Kolla vad med folk vi var...:





Här har vi fröken Yvonne i full färd o dra igång sångsamlingen!

Sen har jag ju glömt att berätta att Thedde äntligen fått sina:



YEAAAAAAAAAAAAAH...ääkta LACOSTE!!!

Och slutligen en underbar bild....såhär kan det se ut när man går förbi JC här i byhålan! Där jobbar min goda vän Helena:



Puss på er, nu ska vi åka o träffa svärisarna!


Förkylningstips emottages tacksamt!!!

Fick ett samtal från Thedde imorse!

"Hej mamma, de e jag!"...jag hör direkt att något inte är som det ska.

"Hej hjärtat...." säger jag med en aningen suspekt röst.

"Vad gör du?" frågar han... här vet man att det är nånting.

"Neeej... jag o Milo sitter vid köksbordet och äter frukost, vad gör du?" svarar jag.

"Inget, jag är hemma o ska snart gå till skolan....... (dröjer lite) Men mamma.... inatt vaknade jag av att det gjorde lite ont på vänster sida om halsen!" säger han oroligt.

Till saken hör att vi har cup i helgen.... i Örebro, ungarna har sett fram emot detta sen Sundsvall brann. Sedan är jag en gestapo mamma när det kommer till att vara förkyld o träna. Jag har läst alldeles för mycket om ungdomar som dör och förstorade hjärtan för att riskera att min son drabbas. Det är farligare än man tror att träna med en förkylning i kroppen. Han tränar så hysteriskt mycket som uppemot 7 dagar i veckan dessutom...... därav detta samtal till mamma. En liten check med morsan..... är hon gestapo o skriker rakt ut när det kommer till att vara med i cupen eller vad???? Stackars PÖJK!!!

Såååå jävla GESTAPO är jag inte!!! :)

"Okej"
säger jag och blir sååå ledsen över att han alltid råkar ut för nåt sånt här när det är nåt kul som ska hända!!! I somras var det när det var GLOBALL cup i fotboll......
"men vet du gubben..... om du stannar hemma från skolan idag och riktigt kurerar dig så kommer det att bli bra till helgen" säger jag och blir nästan själv förvånad. Jag är rätt sträng när det kommer till att sköta skolan o så men här känner jag att mitt barn ska vra frisk till helgen TILL VARJE PRIS!!!

"Vad är kurera?" frågar han?

"När man gör massa saker för att bli frisk.... som att dricka massa varm thé med honung i och jättemycket vatten med sån rå citron i. Sen vilar man oxå.....Då kurerar man!" svarar jag.

"Låter ju jätte gott......." suckar han. Thedde HATAR thé och honung för det första.

"Jaa, men det kanske är värt det....vi måste göra allt nu för att det ska bli bra ju till helgen...visste?" peppar jag!!

"Pappa har inget sånt hemma...." säger Thedde!

"Men då kommer jag ner med en kurerings påse till dig idag på dan...jag ska gå en promenad...."svarar jag.

Vi lägger på så ringer han igen efter en stund.

" När kommer du ner mamma?" frågar han.

"Ja vid elva tiden skulle jag tro" svarar jag. "Under tiden kan du bälja i dig vatten, ställ en kanna i kylen o så dricker du hela tiden" uppmanar jag honom.

"Mmm.... hinner jag gå på toa först" frågar han?

"Jaa det gör du.....hahaha" knäppunge!!

Nån mer med nåt bra tips på kurering till en 13 åring.... får dom äta kan jang o sånt???



Globall cup 2008

Jag älskar potatis o majspure...se

MMS

Jag älskar potatis o majspure...sen fick man visst lite efterrätt oxå....


Kolla skräpet!! Såhär ser de ut ut

MMS

Kolla skräpet!! Såhär ser de ut utanför gympasalen där vi har våra innebandyträningar. Jag brukar oxå kasta småskräp rakt ner på backen....i alla fall om jag inte hittar nån papperskorg i närheten. Ska erkänna att det tar emot när jag gör det...varje gång. Men efter o ha sett det här fula nu när härliga våren e här ska jag sluta med det helt o hållet! Fy fasen vad illa de ser ut....


Fy farao,har precis bestigit en av

MMS

Fy farao,har precis bestigit en av uppförsbackarna på min promenad. Syns svettet i pannan? Pullan har kors i taket inte strejkat än...alltid nåt. Hej o hå...lunka på.


RSS 2.0