Mommys rockerboy!

Jag får alltid en vaaaaarm känsla i magen när husbandet tar fram gitarren. Jag ÄLSKAR verkligen att han kan spela gitarr. I början när vi dejtade och vi inte kunde ses då jag hade barnen kunde han spela gitarr för mig i telefonen. Asså.... såhär i efterhand kan man ju tycka att det är töntigt som fan kanske.... men de veckor vi inte sågs kändes som eeeeevighetslånga ibland. Då var även telefonsamtalen låååånga, ibland utan att man ens pratade utan att han bara spelade gitarr och jag låg i sängen när barnen sov och bara lyssnade.

Alla i familjen tycker om att lyssna när husbandet spelar. Det är jäklgt tur det. För tänk om han spelade bastuba eller fiol. Då kanske vi inte skulle tycka om det så mycket. Jag har själv spelat lite instrument när jag var liten. Blockflöjt och klarinett! WOHOOOO.... cooolt va??? Hahaha, själv skämdes jag som en hund när jag kom gående med mitt klarinettfodral. Försökte och stoppa det innanför jackan men den jäveln var ju så lång så den stack ut både här och där.

Såhär i efterhand önskar jag att jag spelat nåt coolt instrument, nåt jag kanske hade haft nytta av nu! Typ ståbas eller trummor. Ståbas e feetcoolt tycker jag! Eller så gitarr dåra. En elgitarr med eldflames på. Fan vad coolt. Då skulle man väl gått igenom skolgården utan det där fodralet på. Slängt upp den på ryggen ba. Morsat på snyggingarna i skolan och dragit in på lektionen och dåna AV den där GURAN utta bara helvete! Hade man spelat trummor hade man haft trumpinnarna i bakfickan.... trummat av ett solo på skåpen i uppehållsrummet. Startat ett tjejband och turnerat runt i sverige med skrikande testosteronstinna packade medelålders dregglande gubbar nedanför.

Crusified BARBARA släng er i väggen! :)

Nåväl, nån rockers blire inte utav mig. Inte mer än jag redan är.... däremot så tror jag att det kanske har fötts en rocker. En ny rocker som kanske kommer spela gitarr i skolan eller på musikskolan. Han är i varje fall impad. OTROLIGT impad av sin pappa som spelar för honom. Varje gång gitarren åker fram spriiiinger han fram till sin pappa för att stå nedanför och lyssna!

A ROCKER IS BORN! :)











Jaja... drömma kan man!

MAGSJUKA in da hoooouse!!!

Gääääääsp!!! ZZZzzzzZZZZZzzzz.....

Miobebis har pjukat hela natten. Han har kräkts högt och lågt och överallt. Jag har inte sovit mycket inatt, inte husbandet heller. Vi har fått passa på vår bebis som haft magsjukan från typ 12 inatt.

Stackars liten som knappt fattar vad som händer.... nu verkar det ändå vara över för den här gången. Han är bättre men fortfarande trött och gnällig såklart. Husbandet har dragit iväg och spelat fotboll, fattar inte hur han orkar. Men det beror säkert på att han är 8 år yngre än mig. Själv ska jag nog göra så lite som möjligt idag. Vila och klappa på bebis.

Jag har 14 handdukar, 1 matta och 2 uppsättningar lakan som ska tvättas från kräks oxå. SÅ dom borde jag ju ta tag i helt klart. Annars kommer den odören att ta kål på oss alla. Kräks luktar inte gott även om det kommer ur en liten bebis.

Hoppas nu att vi andra klarar oss från helvetesmagsjukan. Finns inget så ångestframkallande som att spy mer eller mindre ögonen ur sig. Kommer det sen ur båda ändar är man allt annat än en glamourös brud. MY GOD, vi kan nog alla minnas någon gång man varit riktigt jäkla magsjuk. Det är minst sagt vidrigt!!! Jag var det för nåt år sen. Husbandet var onykter så han vaknade inte av mina spysalvor i badrummet, inte heller när jag fick sitta på toan och spy i handfatat samtidigt. Jag grät och tyckte sååå synd om mig själv. Feber hade jag oxå. Fy farao.... sen när det släpper och man bara får lägga det svettiga huvudet på kudden och somna....finns det nåt så befriande?

Nehepp...om jag skulle gå och trycka i mig hela pepparkvarnen med vitpepparkorn. Ska nog bada i handsprit oxå och dränka tvättmaskin, sovrum och badrum i klorin. Tanken är ju att jag ska på tjejmiddag ikväll...



HELG

God morgon mina puppor!!!

Jaha, det är återigen fredag. Veckorna går och husbandet är hemma på sin allra sista pappadag. Nåväl, han kommer, när väl jag börjar jobba, att gå ner på 6 timmars dagar för att Milobebis inte ska få så långa dagar på dagis.

Vad bjuckar denna helg på då?

FREDAG: Nu på dagen städar jag febrilt, husbandet tar inskolning idag då jag tog den igår. Jag tar måndag och på tisdag är det tänkt att han är inskolad och klar. Jag ska handla på dagen, ett gäng färska blommor ska jag nog hitta oxå. Sen ikväll kör vi fredagsmys, alla ungar är här så då blir det nog Tacos, smågodis och Lets Dance på TV:n. Pssst: jag har oxå en magkänsla som säger att jag kommer få veta hur det går med jobbet idag. Får se om det stämmer?

LÖRDAG: Eftermiddagen ska jag ner till ett tjejgäng på, runt 17 år tror jag, sminka en utav dom och köra lite utbildning för dom andra. Ska bli skitkul. Jag älskar tjejer i den åldern, snacka om att vara helt uppslukade av att vara äldre tonåring. Kvällen bjuder på tjejkväll hos min vän Lisette. Ska bli URNAJS att få dricka lite vin och babbla, kackla och flabba av sig lite. Jag har hästmens och är svullen som en luftballong så det blir minst sagt ledig klädsel. Såg att jag fick en sån härlig check från H&M som jag tänkte jag skulle spendera under dagen.

SÖNDAG: Thedde har fotbollsmatch. Han har inte spelat fotboll på evigheter då han satsar fullt ut på innebandyn under vinter halvåret. Sen står dagen öppen för vad som helst, själv hoppas jag på fint väder så vi kanske kan grilla korv ute i naturen. Får se om man får med sig ungarna på sånt. Det är mest hänga med polarna soom är kul nuförtiden! Mamma är inte riktigt lika kul längre.... well well, jag brukar locka dom med saker jag vet att dom tycker är roliga ibland så än har jag inte tappat greppet alldeles! :)

Vad gör ni i helgen???


Sitter på inskolningen. Milo sover

7dedcac6d5bd3b31b291ca20f2b5fcac.png

Sitter på inskolningen. Milo sover nu... Han har sovit en halvtimme snart. Allt går jättebra... Han verkar stortrivas. Efter 1 dag på dagis sov han oavbrutet från 8 igår kväll,till 4 i morse. Det har aldrig hänt och är vårt rekord nu. 8 timmar i sträck!!! Wow,om det här är vad dagis gör med Milo så kanske vi snart får sova en hel natt?!


Lite nytt!

Lite nytt här ovanför igen... kände att den andra inte blev riktigt som jag ville. Därför har jag nu gjort en ny... en med härliga fjärilar på! Jag älskar fjärilar. Jag har börjat göra det mer och mer sen jag blev lite äldre. Fjäril, själva ordet fjäril är ju så vackert. Sen blir jag alltid lite glad i magen när jag ser en fjäril, varför vet jag inte och kanske lite muppigt men jag blir det.

Dom lever bara 4-5 månader varav en månad i fjärillstadiet. Ingen lång levnadstid. Sen känns det så vår och sommar med fjärilar... därav headern här uppe! Jag välkomnar våren lite försiktigt!!!


VÄLKOMMEN NU VÅREN!! VI LÄNGTAR!!!

Klar för avfärd mot dagis! Måttlig

5b8a1959bf95f6db38da1b2e0bc151f3.png

Klar för avfärd mot dagis! Måttligt trött på mamma som ska försöka få en bra bild för 7e gången. Husbandet börjar idag,jag imorn och sen får vi se hur vi gör,tror att vi kör inskolning sista dag på måndag. Hejja mammas bebis! Var duktig!


VIKTSCHEMA

Godmorgon ONSDAG!

Snön dinglar ner och jag känner att det är bra nu. Nu får det gärna sluta, var ska all snö få plats? Högarna alla lyckats skotta upp nu mäter flera meter, kommer det ens att smälta undrar man ju?! Det kommer det, snart springer vi runt i små ballerinor igen och sörplar på en god kaffe på nån uteservering. AAAAHHHH!!!

ANYWAY.... jag har ju missat att lägga in min vikt-tabell. Gick inte riktigt lika bra denna veckan men jag säger som Gillian i Biggest Loser gör, i´ts week 2! Då brukar det inte gå riktigt lika bra som vecka 1. Sen har ju jag veckan innan mens, och med det följer ett sjuuukt sötsug och så är jag vätskefylld som en ballong. Sötsuget försöker jag få bukt på genom att äta mat istället, små portioner. Sen har jag faktiskt ätit viktväktargodis vilket är bra skit!! Förkyld blev jag igår så nu får träningen oxå stryka med. FAN FAN FAN... men det är nu man inte ska ge upp. Det är såna här tillfällen man måste vara stark som en oxå och orka fortsätta köra på.

Viktväktarna är ju även bra på det sättet att man KAN äta sött, man räknar bara av det på dagens pointsantal och så går man och lägger sig tidigare så slipper man tänka på att man kanske är liiiite hungrig eftersom man syndade idag! ☺ Bra va? Jag har t.o.m ätit en semla! 10  points och jag fick äta en väldigt snål middag men jag höll mig innanför ramarna. Det man ska komma ihåg är att det är just det hör som är bra i menstider. Att man FÅÅÅR om man absolut måste och det är det som klingar så fint i mina öron och det som gör att man orkar fortsätta!

Nu har jag dessuomt gått över på PRO POINTS, det är viktväktarna som kör ett nyare system. Det tillåter lite mer men man går likt förbannat ner i vikt. Det är lite svårt att förklara men jääääkligt bra är det i alla fall!

BEATCH 2010 here i cooome!





En av livets höjdpunkter är att få

0-1aed34b9c877dc81f9e79072aa86f359.png

En av livets höjdpunkter är att få dofta en nybadad bebis med nytvättad pyjamas på sig!


Milos inskolning uppskjutet!

Nej det går inte! Vi har avvaktat och grunnat på om Milo kan börja sin inskolning idag. Men det går inte, snoret rinner och han hade feber senast i förrgår, han är lite hängig och inte riktigt sig själv ännu. Vi var över till dagis och pratade igår om hur vi skulle göra. Dagisfröken sa att dom inte skulle ha ett enda barn där om alla barn stannade hemma för förkylning, men var han hängig så kanske det var bra att vi var hemma och sköt lite på inskolningen, typ en dag i alla fall.

Det är ju så mycket som ska stämma med en inskolning liksom. Man vill att dom ska vara på sitt bästaste humör och som allra friskast för att att det ska få en bra start!

MEN... inskolningsstart imorgon blir det nog!



Han sitter alltid sådär med benen.... AJ känner jag!


PMS....som fan!

Alltså.... snacka om PMS! Jag är totalt under isen och helt labil idag. Det betyder att menshelvetet borde komma imorgon. Tårarna bränner under locken, ena sekunden vill jag spöa nån och den andra vill jag gråta en skvätt.

Hör på det här!

Jag har gått på BVC nere på stan sen Milo föddes. Vårt BVC ligger mitt på stan. Jag är ingen morsa som springer särskilt ofta på BVC för att väga och dona utan går dit när det är nåt speciellt, som läkarkontroll eller vaccinering.

I fredags var husbandet nere och vaccinerade Milo. Då fick han en tid för att kolla ögat på Milo. IDAG skulle den tiden vara. Väl nere på BVC så kunde dom inte se att vi hade någon tid. Det här är säkert 4:e gången bara DET händer. Vi har blivit bortglömda i stort sett varje gång vi varit där, eller att någon tid inte stämt hit och dit. Väl där, efter att vi fått väcka Milo, så var det ju inte den HÄÄÄÄÄÄÄR läkaren som skulle kolla Milos öga. Nej det skulle ju en läkare från Uppsala göra och hon kom ju inte förrän om ett halvår. Ingen journal hittades heller. Så vi åkte ner helt i onödan....

Nu fick jag nog. Jag åkte raka vägen till det andra BVC:t här i stan och skrev in hela jävla familjen på den husläkarmottagningen oxå! Vandrade runt där i korridoren och letade efter nån att prata med. Plötsligt kom en URGULLIG dam som hette Märit, bara det liksom. Nån som heter Märit måste ju vara genomgo. Jag förklarade snabbt vad som hänt och kände att jag fan inte kunde hålla mig för gråt. Hon bjöd snabbt in mig på hennes kontor. Gick in hos den stackars distriktsköterskan och grät och berättade hur åt helvete allting varit. När jag fått ur mig det värsta var jag tvungen att förklara att jag snart skulle ha mens och att jag var lite såhär då! Hon förstod mig och tyckte det var helt OK att jag vädrade ur mig. Husbandet satt bredvid och var nog inte ens förvånad eftersom han känner sin fru rätt bra.

Hon tog alla uppgifter, gick iväg en stund och så kom hon tillbaka och sa:

"Så, nu är det fixat. Nu går Milo här hos mig och resten av din familj är skriven vid husläkarmottagningen här bredvid. Jag mejlar och avslutar på det andra stället. Ögonläkaren kontaktar jag imorgon sen ringer jag och meddelar när Milo har nästa tid hos henne!"

Jag kramade om henne med en liten tår i ögat. Hon kramade tillbaka. Hon klarade av att handskas med en PMS:ig Nina, det är inte många som klarar det ska jag säga. Hon gjorde det. Lite smått fantastiskt.

Jag törs nästan säga att jag ÄLSKAR Märit!


Här är alla vaccineringar våra barn gör, om man vill alltså!






Har en liten sak att berätta!

Godmorgon Måndag. Här är jag igen, det har vart lite tyst från mig under hela helgen. Vet faktiskt inte när det hände sist? Jag brukar ju uppdatera NÅNGÅNG på helgen.

MEN, jag ska tala om varför. Vi har haft fullt upp. Och då menar jag FULLT UPP!! Det är nämligen såhär..... jag har dragit på det lite, har inte berättat riktigt som det varit för er men vi ska nämligen sälja vårt hus förstår ni! Det är det som upptagit all min tid den senaste tiden. Det har målats, det har fixats lister där det fattats osv. Det är konstigt det där med lister. Det är nåt man liksom lär sig leva med, nåt man totalt lär sig att ignorera. Vi har bott här sen 2007 och ignorerat det sen dess. Det KAN ju bero på att man kräkfärdig på allt som hade med renovering att göra då vi rustade vårt hus från topp till tå när vi flyttade in. I en HEL månad, under våra semestrar så rustade vi dygnet runt, så när det sen blev dax att flytta in SKET VI FULLA FAN I om det fattades nån list här och där!!!

Hon innan oss tyckte inte att det där med inredning var så viktigt. Hon hade inte gjort NÅNTING på 19 år!!!! Eeeeh...ok?! Och var bara 7 år äldre än mig. Okej nån som är 80 år men en brutta i 40 årsåldern tycker man ju borde ha lite sug och lite koll på inredning. För att dra några exempel. Sovrummet här nere var rosa, både TAK och VÄGGAR! Hon hade tejpat upp några bårder, då menar jag några, dom satt inte ens ihop. Köket var från 1970 talet med sina oranga färg och sina bruna knoppar. Golvet var grönt med stora medaljonger. Badrummet nere var inte använt på 6 år då det var lite fuktskadat. Ja... herregud. Och detta var bara en bråkdel.

Jaja, vi har i alla fall varit jätteduktiga. Jag har klivit upp mellan 4-5 varje morgon och satt igång. Sen har vi kört hela dagarna. Det är ju så oxå, börjar man ta tag i en grej är det lätt hänt att det blir 1000 grejer. Sen vill man ju faktiskt att det ska vara TIPP TOPP när vi säljer det.

Anledningen till att vi säljer är kort och gott att vi tycker det är för dyrt att bo som vi gör. Själva huset var inte dyrt att köpa, dock så renoverade vi ju för en del så slutligen blev det ungefär lika mycket som de flesta hus kostade då. DOCK med en liten detalj. Vi köpte det när räntorna låg som högst och LÅSTE!! Japp... så smarta var vi men vad gör man när man får en rekommendation från sin bankman om att "Räntorna minsann kommer att gå upp ännu mer". Jag tror tammefan att räntorna började sjunka dagen efter vi låste. Tjänstefel kan man undra? Men men, vi har försökt kämpa oss kvar nu under min mammaledighet och sparat in på det som känts som man kan spara in på. Men nu känner vi att det inte är värt det! Vi bor ju inte så ultimat som vi vill göra. Vi vill ha ett fristående hus och en härlig stor veranda att kunna utnyttja. Vi har ingetdera här. Så till slut tittade vi på varandra och så sa vi nästan samtidigt, NU SÄLJER VI! Tanken är att vi nu ska spara undan lite pengar för framtida insats till nytt boende. Vi vill nu bara sätta oss ner i en hyresrätt och njuta av en balle (balkong), betala en human hyra och kanske njuta lite lite mer av livet och inte bara betala för att bo. En del säger "Ja men man betalar ju till sig själv". Gör man? Vi betalar till banken.... det är inte att betala till sig själv. Och när jag sedan i en hyresrätt betalar häften av det vi betalar idag så känns det HELT RÄTT!! Planen är att om ungefär 3 år hitta det ultimata boendet. Vem vet? Vi kanske bygger? Det skulle vara en dröm.

Så, igår var mäklaren här och fotograferade hela vårt hem. Kl 14.30 igår var vi klara med allt här hemma. Det var homestylat och klart. nder hela den här tiden har Milo varit lite sjuk oxå. Sen tog han dessutom spruta i fredags och fick SÅKLART hög feber OCH blev förkyld. Mamma skulle ha tagit honom i lördags men snöade inne där te på landet. Igår lyckades hon ta sig ut och hit för att hjälpa oss med Milo och lite slutstädning.

Fotografen och mäklaren (som redan besökt oss här hemma) var superimponerade av allt jobb vi lagt ner. Fotografen ville t.o.m flytta in! :) Det var ett härligt kvitto på att allt jobb vi lagt ner varit värt varenda sekund! Vårt hus kommer ut på hemnet nu i veckan om allt går som det ska! Visning i mars.

PIUUUH!

Nu ska vi njuta lite av lugnet. Jag har lite ärenden idag men det är inget överdrivet sm att fixa med ett helt hus. Dessutom ska vi kolla Milos öga idag, ni vet det där som är lite vindtyrigt! :) VI får se vad dom säger? Blir det lapp för ögat eller inte? Vi kanske har en struttande pirat här hemma snart....

Imorgon är det dax för intervjun för mig oxå.... OCH Milo att börja inskolas på dagis. Vet inte om det går dock när han senast igår hade feber... vi får se hur han mår under dagen.

Härligt att kunna vara tillbaka på bloggen lite igen! PUSS



Kände inte för vin. När maten väl

5ef4edbad402212854bdf5b4191614fc.png

Kände inte för vin. När maten väl var klar kände jag för ett stort glas cola light med massa is. Självklart i de gigantiska vinglasen från IKEA! Varför kan viss dryck vara godare i vissa glas? Min cola är mycket godare i det här stora vinglaset än ett vanligt stort glas? Mjölk är inte gott i ett för stort glas och öl är bäst i ett mellanstort ordentligt ölglas. Sk ja att bero på öl. HAHAHA... där fick jag till det. Fan så torftig man är...


Ser ni högen?

750276379cddedafd246069607c313be.png


Ser ni högen? Det är högen efter att vi skottat ner all snö från vårt tak. Nu ska vi skotta bort det, över till gräsmattan alltså... my god, husbandet har kanske lite träningsvärk att se fram emot! ☺ Dessutom så fylls det ju på med nytt hela tiden! Är detta ett fucking jäkla skämt nu elle?? Känns det inte lite GRÄNS? Känns det inte lite som att vi kan det här? Känns det inte lite som att vi ska börja tänka på refrängen? Ja det här med snön alltså?!

Inte mer än filmjölk i dessa bicep

0-734f4eab02de18b024c90220886c45ce.png

Inte mer än filmjölk i dessa biceps ännu. Men snart förväntas det kanske börja hända nåt. Har precis duschat efter 45 minuters powerwalk på löpbandet och ett stenhårt magpass på mitt kära gym. Nu frukost nr 2!


9 intervjumisstag som kan kosta dig jobbet!

Sprang över en artikel där de radades upp vilka misstag man som kvinna ABSOLUT INTE får göra när man söker ett jobb och lyckats tagit sig till en intervju. Detta ligger ju väldigt nära mig dåra som ska på min intervju nr: 2 på tisdag nästa vecka.


1) Tänk på att det finns många sätt att klä sig som gör att budskapet du ska förmedla drunknar. Stora, iögonfallande smycken, djup urringning, mycket parfym och för mycket smink kan göra det svårare att få drömjobbet. Det bästa är att i förväg ta reda på vilken klädkod företaget du söker jobb på har.

2) Att bluffa sig igenom intervjun är ingen god idé.
Om du får frågor under intervjun som du inte kan svara på, börja inte svamla. Svara istället: ”Jag behöver göra lite research innan jag kan svara”, eller ”det har jag inte hunnit lära mig än”.

3) Var dig själv, låt din energi och passion skina igenom.

4) Familjefällan. Enligt rekryteraren Patricia Lenkov har kvinnor lärt sig att inte prata om barn eller familjen för att inte framstå som för oengagerade i ett jobb. Vissa väljer att inte fylla i något på sitt cv för tider då de varit barnlediga. Men förbered istället svar på hur du hållit dig uppdaterad under föräldraledigheten, tycker Patricia Lenkov.

5) Fokusera på styrkorna. Du är ditt eget varumärke och om inte du berättar om det du gjort som är bra, så kommer inte den som intervjuar känna till dem. Lyft fram vad du gjorde som var bra under din senaste anställning.

6) Och beskriver du dina svagheter så är det dem som intervjuaren kommer ihåg.
Att erkänna att du inte är så bra på något lyfter dig knappast i en potentiell arbetsgivares ögon, om han eller hon inte särskilt frågar om det.

7) Har du en tendens att prata när du blir nervös?
Enligt experter ska du låta intervjuare prata ungefär 60 procent av tiden. Håll dina svar kortare än en minut och titta hela tiden att den du blir intervjuad av lyssnar aktivt.

8) Oroa dig inte för mycket. Viss nervositet är alltid bra, det blir man skärpt av, men om du är alldeles för nervös och orolig för jobbintervjun så kommer det att märkas. Gå in på en intervju med inställningen att de kommer att gilla dig och det du kan göra för dem.

9) Att inte förhandla. Du blir så tacksam över att du får erbjudandet om jobbet att du tackar ja utan att förhandla. Ett stort misstag, tycker författaren Sara Laschever, som skrivit karriärshandböcker i förhandling.
En arbetsgivare erbjuder sällan i lön vad han eller hon är beredd att ge maximalt, så du riskerar att gå miste om en bra ingångslön på jobbet om du inte begär mer än du får i erbjudande. Förbered dig dock att motivera varför du ska ha den lön du begär.



Sååå, hamnar man på en intervju på ett jobb man absolut inte vill ha dränker man sig själv i parfym, piercar hela fejjan, drar på sig en korsett så tuttarna ramlar ur. Vidare så pratar man högt och brett, mest hela tiden om familjen och hur sjuka ens ungar varit och kommer vara! Sen kan man ju berätta väldigt ingående om alla dåliga sidor man besitter, helst överdriva sånt som morgontrötthet och ens hemska humör!

Då kan man nog ge sig FAAAN på att inte få jobbet!! Kanske nåt JAG ska undvika på tisdag med andra ord....


Snygg som fan men kanske inte ultimat på en intervju...






ANJAS FALL

NÅN SOM SÅG ANJA ÅKA IGÅR???

Fyyy faaaaaaan så otäck vurpa hon gjorde! Det var bland det läskigaste jag sett, jag trodde fasen hon skulle bli jätteskadad och slås medvetslös. Fick verkligen ont i magen och blev alldeles illa till mods hela kvällen. På nåt konstigt sätt lyckades hon ändå landa på benen, dock så rumlade hon ju runt som i en centrifug X antal sekunder. Hörde på nyheterna idag att hon fått lite blödningar i låret och vaden men var förövrigt OK.

Kommentatorerna, som fortfarande efter den otäcka vurpan, snackade om HUR NÄÄÄÄRA HON VAR EN SILVERMEDALJ

känns lite OS hjärntvättade enligt mig! Känns det inte som det kvittar i det läget? FUCK THE SILVERMEDALJ!!!

Hon levde och hade inte brutit ryggen, hon hade inte coolat på cupen vilket faktiskt händer då och då! Jag tror t.o.m att Anja skiter i sin silvermedalj.... egentligen så är ju "second place the first looser" om man ska hårddra det! Hon har väl fått bättre medaljer än så? Hennes medalj igår kväll var att hon klarade sin vurpa i 110 km/h med livet i behåll och utan allvarligare skador!

TACK Anja för att du verkar vara en hård jäkla brutta så du klarar såna här vurpor!!! Hon säger själv idag att starten idag beror på smärtan hon har i vaden, känns det bra så startar hon! Vilken jäkla brud??? En annan hade ju slängt skidorna i en containern och börjat spela chack på ROT!!!

Fallet i bilder.... från aftonbladet.se







BUSY

Men hallå där alla sockepullor!

Herregud, vad hände med den här dagen... JO, jag har haft häcken full och inte ens hunnit öppna laptopen idag.

03.45 VAKNADE
06.00 MÅLANDE EN VÄGG
06.30 ÅT FRUKOST
07.30 HÄMTA ELLIOT MED SKIDGREJER, SKJUTSA TILL SKOLAN
08.00 KASTAR MIG IN PÅ GYMET
08.30 FÅR EN GENOMGÅNG PÅ GYMET
09.15 HEM, SNABBDUSCH
09.30 ÖPPNA FÖRSKOLAN MED MILO & HUSBANDET
12.00 MOT VÄSTERÅS FÖR ATT BYTA LISTER SOM VI KÖPTE FEL I FÖRRGÅR :(
13.30 HEMMA IGEN, LAGAR LUNCH
14.30 MÅLAR FÄRDIGT GARDEROBEN UPPE
18.30 ILAR TILL INNEBANDYTRÄNING
19.45 HEMMA IGEN EFTER INNEBANDYN

HEKTISKT...INTE SANT???

O här sitter jag nu dåra. Fan man får liksom dåligt samvete när man inte skriver ett inlägg på en hel dag, tänk så det blivit efter så många års bloggande!!?? Jag började ju blogga 2005 liksom! Det är 5 år sen.... sen har man varit olika mycket aktiv under årens lopp och byggt upp den som ett skötebarn. Man måste sköta om den på nåt sätt, annars så står den ju bara här helt ouppdaterad och ingen vet var jag håller hus! :)

Ska väl bänka mig i soffan nu, jag har 9 points kvar som jag måste slå ihjäl på nåt sätt. Det blir nog nån god grov smörgås med light philadelphia ost på, massa gurka, lite tomat och sen toppar jag med italiensk salladskrydda uppepå det! MUMMA MUMMA!

Ska ladda för Anja nu... Puss på er alla!




Blivande trainoholic? :)

Idag har jag så ont i mina lår och i min röv så jag nästan håller på att gå åt! TRÄNINGSVÄRK kallas det.... jag ÄLSKAR träningsvärk! Det är faktiskt ärligt talat bland det skönaste som finns, att känna hur kroppen tagit ut sig och läker genom att bygga ihop muskler.

Igår hade jag nämligen "lyckan" att få vara en spelande tränare. Våra 2 målvakter var inte med varför jag hoppade in istället. Det är så jäkla kul så att såhär i efterhand förstår jag varför det varit så jobbigt för mig att skiljas från sporten, ja att sluta då när jag slutade. Jag älskar allt som har med innebandy och göra, jag är nog en sån INNEBANDY NÖRD!! Sen förstår jag att jag var en sån TIGHTASS när jag spelade, man jobbar typ bara med rumpan och låren när man står i mål. Det inser man när man inte stått på ett tag. Det bränner riktigt. Skitbra träning med andra ord. Hmmm.... nu blev jag ju nästan sugen att börja igen bara därför! :)

Sen en annan sak.... idag hände nåt stort!!! Jag var ÄNTLIGEN och skrev in mig på gymet. JAPP... så från och med imorgon ska jag bli en GYM NÖRD. Halv 9 imorgon bitti har jag träff med tränare Erika som ska visa mig maskinerna och sånt kul. Planen är att komma igång riktigt bra. Jag vill träna 4 dagar i veckan. Det är än så länge ett mål som jag inte riktigt tror kommer att fungera rent praktiskt. Men MÅLET är det. Det som är bra med mitt gym är att dom öppnar 07 tre dagar i veckan. Då kan jag, om jag är riktigt duktig komma iväg innan husbandet drar till jobbet. Sen är någon dag på helgen inplanerad. 

Sååå.... då ser jag fram emot att komma i form 2010! Sen ska jag försöka ha kul på vägen... träning är faktiskt jäkligt kul! O de dagar det inte är kul får man masa sig iväg och komma ihåg att man gör det för en anledning, den anledningen är inte alls dum!!

Jag igår....




 

GRATTIS KALLA!

Måste börja med att säga GRATTIS till Charlotte Kalla som tog ett OS guld igår. Med ett OS guld följer en del miljoner med oxå.

Nu undrar man ju varför man inte började åka skidor i unga år?! Det hade väl suttit fint med ett mångmiljonbelopp på kontot nu?! Både min pappa och min farfar gjorde små tappra försök med att få mig att älska längdskidor. Det enda jag gjorde var att gråta i det där hemska skidspåret. Då... ja alltså på den tiden hade man ju inte direkt några glasfiber skidor som var smala som stickor och gick snabbt som fan utan då hade man breda oranga TRÄ skidor. Så när man åkte neråt i backarna tog själva spännena man satte fast sina pjäxor i själva spåret så det yrde snö och farten blev allt annat än hög. Det satt ju liksom en inbyggd broms i spännena. 

Minns en gång när min farfar och jag var ute i spåret. Han hade inget tålamod direkt (säkert därifrån jag ärvt mitt eget), ja alltså med småungar som mig. Min farfar var en kul prick och skulle aldrig i sitt liv göra sig till, eller låta mig vinna för att jag var liten, eller krusa för mig i skidspåret. NEJ, det var raka rör!!! 

"Nu unge får du fasicken pallra dig upp för den där backen med skidorna på innan du får smäll" sa han med en glimt i ögat. Min farfar ÄLSKADE att retas. Jag som hatade skidspåret och mina oranga skidor tyckte inte ens att han var kul utan grät floder dessutom var jag ju ett envist barn, ett sjukt envist barn så ett nederlag som detta gjorde ju att jag blev rasande!! Farfar kunde inte låta bli att skratta åt mig.... jag kommer ihåg att han försökte kväva sitt skratt för att jag inte skulle bryta ihop alldeles. 

Väl hemma berättade jag för mamma vad farfar faktiskt sagt till mig där i spåret. Ska tillägga att smäll och godis är ganska så lika i uttalet på finska varpå mamma utbrast! "Skulle du få gooodis om du klarade att ta dig upp med skidorna på upp för backen, vad SNÄÄÄÄLLL farfar är!"  Öööööh...

Det där är en sån grej som jag alltid kommer minnas. Farfar där uppe i backen, mina fula jävla oranga skidor och hur låååång jag tyckte backen var. Skulle jag se den idag skulle jag troligen skratta själv om jag fick se hur löjlig den var. Känner ni igen det där? Att byggnader var så mycket större när man var liten? Att vägar var mycket längre? Att backar var enorma! Idag, när man ser något som man inte sett sen man var liten, så kan man inte fatta hur man kunde förstora allt så inihelsickes mycket?!

Well. well.... för att sammanfatta det hela dåra. Grattis Kalla... du orkade säkert upp för dessa backar när du var liten så du är såååå värd dessa MILJONER och ditt GULD!!!






Vad häftigt när man hittar sig sjä

49098d2094fa6d263ee4af4c70afdad4.png

Vad häftigt när man hittar sig själv på ett golv på bauhaus... Man kan göra så roliga miner med den där kompisen inne i spegeln!


Vår i butikerna!




Ååååh.... även om vi fortfarande har 7 meter snö utanför dörren så ska ni komma ihåg att vi går mot vår!! Det som är skönt är att alla klädföretag ger blanka FAN i om det är råvinter. Det skyltas VÅÅÅR för glatta livet! Kolla bara vad mycket fint H&M fått in!!!

VÄGNING 1!

GOOOOOOOOOOOMOOOORRRRRRRRRROOON!

Ja det är härliga måndag men ingen måndagsångest. Det är andra måndagen i rad som jag inte känner nån sån... det måste ju vara för att husbandet är hemma med oss.

Ok, idag har vi då haft vägdag! Det gick bra och jag stannade på dessa -1,8 kg på en vecka. I morse körde jag en stenhård träning på WII brädan så nu känner jag mig lite som en ny människa. Helt underbart... Den här veckan ska jag få in träningen ordentligt tänkte jag. Jag tror t.o.m att jag är mogen att knata ner till Friskvårdarna och skriva in mig. NU KÖR VI!!

Här är mitt veckoschema





HEJA PAULINE!!!

Vi måste snacka lite schlager....

.... igår tittade vi, vi tittade även förra helgen. Ja då när det stora diskussionerna gick kring Jenny Silver´s gigantiska dildohandske!

Den här helgen fick vi dock inte se någon dildohandske. Denna helg fick vi se lite kroppsstrumpor med viga ben som visar underlivet med en tunn strumpbyxa över, vi fick se ett +70 gäng köra en glad Orsavisa, vi fick se Andreas Jonsson köra en av sina låtar som, om jag ska vara riktigt kritisk, låter exakt likadana allihop, vi fick se vattenfall på scenen och slutligen fick vi se Pauline likt lady gaga sjunga sig in i mitt 60-talshjärta!!!

Den gillade jag.... en blandning av Amy Winehouse och skönt motown sound!!! I LOVE IT!!!

Hejja Pauline när du kommer till 2:a chansen!!!

bild från aftonbladet.se




KLADDKAKA

Jag sitter ju faktiskt på guldgruvor från Viktväktarna i form av helt fantastiska receptböcker där man även hittar sånt gott som kladdkaka! Sen har jag en annan guldgruva, det är Leilas guldgruva. Hennes receptsamling på alla goda bakverk, bröd och kakor hon gör. MEN, den är kanske inte riktigt lika viktväktarvänlig! :)

Idag när vi får besök så ska jag istället bjuda på den smala kladdkakan. Jag har ätit den hos en kompis... tror jag och den var fantastiskt god. Jag är liksom lite överlycklig just nu.... ja att jag ska få äta kladdkaka idag utan och känna att jag SYNDAT! Det är ju helt fantastiskt....

URSÄKTA allt detta tjatet om viktväktarna och alla jäkla recept men såhär i början är man rätt hjärntvättad just för att liksom komma in i levnadssättet! Snart lugnar jag mig.



Det ser ju precis lika gott ut... inte sant? Den övre bilden är Leilas kladdkakemuffins, den nedre bilden är på den smala kladdkakan. Ser lika gott ut båda två tycker jag....

MUMMA! Här ska svullas.... först handla!

♥ GODMORGON ♥

Det är alla ♥♥♥-dag idag.

Milo har vart vaken sen halv 5 så vår dag började som vanligt ganska så tidigt, jag fick äran att "snuggla" till halv 7 dock.

Eeeeh, jag bara måste publicera det här...jag tog ett brejk i mitt bloggskrivande och gick o natta Milo för sin förmiddagslur, under tiden så skrev husbandet det här: 

Vill bara säga att min kille suger fett.. Han kan inget och är helt enkelt ODUGLIG på det mesta. Sen har han bög innebandy idag. Alltså.. Han är för fet för att spela innebandy.. Han borde fatta det bara .. :( ... Men ok.... Han kanske kan spela lite gitarr men mer är det faan inte alltså.

Ok, jag tror att han har lite dåligt självförtoende idag eller? Hahahaha, knäppgök!!!
Aja, jag återgår till mitt igen dåra. Ja, husbandet har innebandy idag som ni såg här ovan. Sen blir det lite fika med min mamma och pappa.  Det blir lite ärenden oxå i form av att skicka lite paket och fixa med lite saker hemma. Ikväll tror jag att vi ska göra nåt gott att äta och ha FETT MED MYS framför TV:n. Jag ska faktiskt smita ner på stan oxå och köpa lite alla ♥-s dag presenter.

Vi har i alla fall börjat dagen med att fira denna kärlekens ♥ dag.



Husbandet kom hem med dessa godbitar på morgonen. Så nu har vi ätit frukost och mumsat i dessa gigantiska moccarutor. JÄTTEGODA... men jag åt bara en halv. 2,5 points blev det då! HELT OK!

Mys på idag så hörs vi senare! PUSS & massa ♥ till er!


VIKTVÄKTARNA...verkar vara bra skit!

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni hade en fin fredagkväll och njöt av god mat och dryck. Själv drack jag lite vin och åt lite god mat, den där kycklingen igår blev väldigt bra måste jag säga. Sen unnade jag mig lite mörk choklad och faktiskt några flarn dillchips. Höll mig fortfarande innanför ramarna för vad jag får äta i points antal, så jäkla häftigt!

Det går jättebra måste jag säga. Det känns inte som jag går på någon diet, det är det som är så sjukt med viktväktarna. Man känner inte av det utan man äter utav det mesta och kan själv välja hur mätt man vill bli när man väljer sin mat.

Jag fuskade med vågen i morse. Ja, alltså jag ställde mig på den, jag har ju vägardag på måndag. Var bara nyfiken hur det gått, har ju haft känslan av att jag inte bantat så jag trodde ju inte att vågen skulle visa nåt.

-1.8 kg på 5 dagar!!!!

HOOOLY MOOOOLY!!

Kan det verkligen vara så enkelt? Jag vet att första veckan man kör brukar vara snäll mot en men jag har ju faktiskt dietat innan oxå så jag är smärre chockad. Jag har känt mig lite svullen eftersom jag är i ägglossningstider dessutom, jag blir alltid svullen då. O sen blir jag svullen vid mens oxå... så jag är alltså svullen sådär en 1,5-2 veckor i månaden. SKITKUL! Eller inte... Man har 2 veckor som är någorlunda normala, SCHYSST VA? :)

Well well... Nu ska jag äta lite mellis! Köpte ett asgott the igår som jag bara längtar efter att få dricka hela tiden!

PUSS och härlig lördag till er!







Eeeeeh...undrar bara varför han är

37d7bd907c2c26850619c557462e9ccc.png

Eeeeeh...undrar bara varför han är med? Nu undrar jag bara om juryn ska bedöma honom annorlunda för att han har en reumatisk sjukdom? När juryn säger att dom tyckte hans höftrörelser var dåliga och han svarar: Rör på höfterna själv med min reumatiska sjukdom! Eeeeh... Säger bara gräns på honom! G-R-Ä-N-S...som fru P skulle ha sagt!


Tur man inte behöver slänga upp Mi

5faa66abc16ac31da241559936f155d6.png

Tur man inte behöver slänga upp Milo i den här på ett tag!


Vad görs i helgen?

Ja nu är jag här!!

Det är fredag och vi har haft storstädning på morgonen och förmiddagen. Snacka om NAAAAAAAAAAAJS det är att gå på rena golv, ta ett bad i det alldeles balnka badkaret och sedan klä på sig nytvättade nyvikta kläder. Aaaahhhh..... I LOVE IT!

Nu är det dock så dåååååraaaaaaaa att Milo har feber.... IGEN!! Dubbelsnaaaaaaaaark vad trött jag blir ärligt talat. Jag blir trött för hans skull, fan o behöva ha feber till och från. Nu är det nog tänderna som spökar, han är svullen och har jätteont när man känner i munnen. VAD JOBBIGT det måste vara att växa som bebis och få alla tänder. STACKARS!

Själv skulle jag ha åkt på lite 40 årsfirande imorgon men nu när Milo är sjuk så är det ingen idé känner jag. Fira hinner man ju göra ändå...

Istället blir det myshelg med familj. Ikväll ska jag laga nåt gott. Det vi gjorde igår var jättegott oxå, vi hade ju middagsgäster i form av svärisarna och husbandets bror med familj. Vi drack t.o.m. lite vin till maten. SÅÅÅ GOTT VIIIIIN! Viña MAIPO heter det, köp det om ni gillar rödvin! Sen var maten oxå kanon, samtliga ville ha recept. Ni med kanske? Jag lägger ut det lite senare idag eller imorgon.

Ikväll tror jag att det blir det här vi ska äta!




Såhär gör man:

Klipp filéerna i bitar. Stek tills de är genomstekta. Krydda dom med grillkrydda. Stek ytterligare en stund. Tag upp kycklingen. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och bryn dom lätt. Klipp baconet i strimlor och stek dom till fin färg. Tag upp baconet och lägg på hushållspapper så fettet får rinna av. Jag brukar lägga lite uppepå oxå. Lägg tillbaka baconet och grönsakerna i den sköljda pannan, häll i fraiche och krydda med rosépeppar som du stött i en mortel. Låt det puttra samman. Servera med pressad potatis och en grönsallad.

 



Jaha, vad ska ni göra i helgen då???



Husbandets 32a tatuering gjord...

416a766e69adab94c0e52f54cccc7582.png

Husbandets 32a tatuering gjord...


♥♥♥ Alla hjärtans dag närmar sig ♥♥♥

Hyvää huomenta!!! (= god morgon på finska)

Hoppas ni mår bra denna torsdagmorgon. Själv har jag fullt upp denna dag. Jag har mycket och fixa kring tavlorna, det vankas ju som ni vet  ♥♥♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥♥♥ på söndag och många har kul nog valt att ge mina tavlor i present till varandra.

 Åh jag älskar såna här trraditioner som ♥♥♥ ALLA HJÄRTANS DAG ♥♥♥ även om många tycker att det är ett försäljningsknep och något onödigt uppsjåsat dravel. Det tycker INTE JAG! En sån traditon som att komma ihåg kärlek och varandra en dag per år KAN VÄL BARA INTE VARA FEL?!

Det stora problemet är väl bara vad man ska köpa till sina nära och kära. En del väljer att köpa nåt till sin kille/tjej, en del ger även barnen nåt kul och så kan man sträcka sig till både föräldrar och vänner. Själv är jag en sån som gärna ger till kärleken, barnen och mina föräldrar. Inget stort bara nåt litet som visar själva gesten...

I år vette tusan vad man ska hitta på?!? Jag har inte hunnit klura på något än, eller egentligen så har jag det. Jag vet vad jag ska ge till husbandet i alla fall.... barnen ska få lite smått & gott, det är mamma och pappa jag skulle vilja komma på nåt litet men klurigt!

Här är i varje fall lite som jag klurat på till samtliga....sen får vi se vad blir....



Jag har nåt att berätta!

Med risk för att bli totalt jäkla idiotförklarad tänkte jag berätta vad jag börjat med nu! :)

Hahaha, tillåt mig skratta lite åt mig själv. Ja, ni har ju fått hänga på i diverse viktkaruseller här på bloggen och eftersom det är en ÄRLIG blogg så är det lika bra att jag är ärlig med min viktminskning oxå! Det som är lite glädjande är att jag definitivt inte gjort allt i bantningsväg helt i onödan. Kan säga att från att jag började seriöst med min viktminskning så har jag faktiskt tappat 11 kilo så sååååååååååååå fasligt knäppa kan ju dessa metoder inte ha varit. KRUXET med metoderna har bara varit att det varit så lätt att fuska med och så lätt att tappa motivationen.

Sååå, efter en hel del funderande här hemma så har jag kommit fram till en sak!

JAG SKITER IT!!!

Nääääää, skoja bara. Det gör jag verkligen inte. Våren är på ingång även om det är svårt att tro det med tanke på att vi har 4 meter snö utanför dörren. MEN den ÄR det! Med våren kommer oxå perioden då vi alla ska klä av oss succesivt. BLÄÄÄÄÄ... ja i varje fall som jag känner nu! MEN, jag vill inte känna så den här våren. Den här våren ska det vara annorlunda. JAG ÄR FAST BESLUTSAM och så jäkla FED UP på att känna som jag gör med kläder och mig själv.







★VIKTVÄKTARNA★

ska göra sitt 2:a seriösa intåg i mitt liv. Jag har varit med ordentligt 1 gång tidigare och det var efter jag fått Elliot. Jag tappade 14 kilo på 16 veckor och det var inte ens svårt. Någonstans på vägen har jag liksom glömt bort viktväktarna! Det finns ju så många andra metoder nuförtiden och man villas lätt med i olika såna här grejer utan att kanske ta en funderare över vad som funkar för mig! Nu när jag testat det mesta så vet jag! Det funkar inte för mig... jag måste få äta ALLT. Om än inte mycket men jag måste få äta allt, annars känner jag mig en aningens psykstörd när jag inte FÅR äta pasta eller potatis, jag känner mig psykstörd när jag inte får äta en smörgås på morgonen. Sen behöver det inte vara en rostmacka men ge mig ett grovt bröd på morgonen så spinner jag som en katt! Eller knäckebröd.... vilket underskattat bröd!

Nu har jag kört hela den här veckan och jag skriver noga i min lilla bok över vad jag äter hela tiden. Nu är det största problemet att få i sig alla points varje dag! Fan man får faktiskt äta så mycket och jag som är van att tänka att inte äta så mycket blir genast lite förvirrad. Jag kommer att vägas varje måndag. Jag väger mig hemma och husbandet ska högtidligt stå vid min sida när jag väger mig som en egen liten viktväktar-fröken!

Så, varesig ni vill eller inte så hänger ni på i min viktväktar resa fr o m i måndags. Nu vägning varje måndag elltså och ni kommer självklart få veta hur det går för mig!

Nähä, nu ska jag bränna i ordning frukost! Idag består den av:

* Lätt naturell yoggi med apelsin i.
* 1 stor knäckemacka med färskost och skinka, gurka och paprika på.
* Thé

MUMS!! Sen ska jag åka till mitt gamla jobb och faktiskt "jobba" lite. Hjälpa pappsen med lite grejer blir det. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.





Godmorgon MÅNDAG!

Hej hallå MÅNDAG!

Ingen direkt måndagsångest denna måndag, tror att det beror på att jag och husbandet numera går hemma tillsammans. En HEL månad ska vi få vara mamma och pappa här hemma vilket faktiskt är riktigt MYSIGT! Vi trivs för fulla muggar.... Nu när Milo äntligen är frisk så känns det ännu bättre och vi kanske kan njuta av dagliga promenader, fika på stan, fixa här hemma m.m. Inte alls dumt ska jag säga och ett jättefint avslut på denna mammaledighet jag haft i nästan 16 månader då jag var hemma 2 månader innan Milobebis föddes. 1 mars börjar ju Milo dagis på riktigt, inskolning startar den 24/3.

Helgen var perfekt.

Fredag: Lets Dance, lite god mat och vin.

Lördag: Dagen bjöd på fika med syster och hennes kille, vi hann med en till fika med Husbandets bror och flickvän. På kvällen blev vi bjudna på god middag hemma hos detsamma. Slängde ett litet halvt öga på melodifestivalen då vi satt och åt samtidigt. Jag tyckte det mesta sööööög men ska kanske inte uttala mig då jag inte tittade ordentligt.

Söndag: Promenad direkt på morgonen. Svärisarna fick sig en påhälsning. Elliot hade hopptävling, FINAL t.o.m. Han var jätteduktig men missade lite i första hindret. Är mäkta stolt över min unge som vågar hoppa sådär. Jag skulle aldrig våga!!! På kvällen blev det lite middag för exet, alla ungarna och oss här hemma. Jag var trött som en gammal tant efter 2 nätters dålig sömn. Inatt däremot har jag slaggat som en gudinna! Milo har haft en hyfsad natt!

Dagen bjuckar på ett litet möte, lite fix och trix med papper, sen ska jag kanske försöka piska igång husbandet att sätta igång med garderoben här hemma. Nu ska jag nog börja med att hoppa i soffan för att njuta av lite TV, lite Milobebis och att vi båda bara är hemma!

Filåt....älskar numera att illustrera....






Godmorgon på er soffpotatisar! Ut

64d5f4f90812a05f00bc967eb2f6eac2.png

Godmorgon på er soffpotatisar! Ut och promenera i det fina vädret nu! :-)


Var det verkligen halsfluss?

Ja, nu vet jag inte riktigt. Det där med halsfluss?? Det skumma med det hela är att Milobebis redan på eftermiddagen efter vi varit hos doktorn verkade mycket bättre. Alltså typ samtidigt som han fick sin första kur penicillin. Nu undrar jag lite smått om det ens kan ha varit det? Läkaren gjorde ju faktiskt ingen odling på honom. Alltså, så snabbt verkar väl inte penicillin?! Eller? Vi har i varje fall fortsatt ge honom då man aldrig får avbryta en kur, IFALL det nu var halsfluss. Han har typ vart frisk sen dess, inge feber och ungen verkar som förr igen!

SKUMT






Så idag har vi haft en mysig dag, gjort lite ärenden på stan. Milobebis fick byns största bulle på fiket.




O så har man fått pussas lite oxå nu när man mår bra igen!




Hämnd nr: 2

Ägg hämnden gick åt helvete. Han..... som sällan läser min blogg på dagen gjorde det idag!!! FUCK oxå, då fick han ju se inlägget om ägget.

Nu har jag, bara därför, tvingat honom att förnedra sig själv. Han har helt enkelt fått gå omkring i tjejkläder.

Husbandet goes transvestit


Hämnd nr 1. Ser ni vad som skymtar

439e8182132e2c0d666233f7883c59ba.png

Hämnd nr 1. Ser ni vad som skymtar i vänsterskon? Kuckelikuu...


BLOG AWARD

Medan jag smider planer för hämnd så bara MÅSTE jag tacka för de 2 BLOGAWARDS jag fått!!! BLIR SÅ CHOKLAAAD JU!!! Värmer i hjärtat minsann....

Den första från Therese, en underbar brutta jag lärde känna under vår "när det inte gick så bra att skaffa barn" fas. Alltid glad, söt och trevlig. Gillar dig tjejen!

Den andra av en tjej som "tillkännagett" att hon läst här i smyg. SÖÖÖT!! :) Sofie heter hon!

TACK SNÄLLA NI!!!

Sånt här ska man ju skicka vidare till 8 av sina vänner, och det är ju så jäkla svårt tycker jag. Att plocka 8 av sina vänner när man har fler vars bloggar man diggar och läser. Därför så skulle jag vilja säga såhär. Ni, som vet att jag läser och kommenterar era bloggar. NI FÅR EN SÅN AV MIG! Jag skulle inte läsa era bloggar om jag inte gillade dom... så enkelt är det!

Det som följde med i det här var att man skulle berätta 8 saker om sig själv! Intressanta saker. Och då börjar ju hjärnan koka av funderingar. Vad skulle kunna vara intressant? Om mig? Vet inte ni allt redan? Men jag ska göra mitt yttersta för att hitta 8 intressanta saker om mig själv!

1) Jag har sett en man med en stor och lång brödkniv i magen stappla ut från en trappuppgång. Detta hände i min barndom och det är nåt jag kommer minnas i hela mitt liv. Det var ett lägenhetsbråk med massa alkisar som var upphovet, mannen med kniven i magen klarade sig och han som gjorde det åkte fast. Den här perioden av min barndom var hemsk, jag har blivit jagad med kniv av en tokig kvinna och av en tungt kriminellt belastad man som jag inte vill säga namnet på. Behöver jag säga att min mamma och pappa fick spunk och såg till att vi flyttade PRONTO! 2) Jag har bara mormor kvar i livet. Min morfar som jag stod väldigt nära dog i en hjärtinfarkt redan när jag var 5. Min farmor dog i lungcancer när jag var typ 9, henne hade jag dålig kontakt med. Min farfar som jag oxå stod nära dog i en felbehandling när jag var 14. Tror att jag saknar min morfar även om jag bara minns få saker, men jag har en sån känsla ibland. Min farfar saknar jag för han var en av de roligaste personer som funnits  på jorden! Min farmor minns jag knappt....

3) Jag har varit gravid 10 ggr. Såhär har det gått till: 1 missfall, 2 utomkvedshavandeskap, Thedde, Elliot, 1 abort (tvillingar), 3 missfall och slutligen Milo.

4) Jag ÄLSKAR att titta på när någon slår in paket. Helst på en butiksdisk så jag ser det sådär klart och tydligt. Den som slår in måste göra det på ett speciellt sätt. Inte för snabbt och med mjuka händer. Då ryyyser jag nästan i hela kroppen och så njuuuter jag i fulla drag av att titta på. Jag har en kompis som vet vad jag talar om för hon älskar samma sak.

5) Jag oroar mig mycket. Över precis allt man kan tänka sig. Över barnen, ekonomin, vänner, familj ALLT. Jag jobbar mycket på det här. Ja att försöka hantera oron men det är inte alltid så lätt. Jag tror att jag någongång kommer att få en mer hälsosam syn på det här men jag tror att jag kanske är i en sån fas i livet oxå, då oron om allt ligger som högst.

6) Jag har utövat karate i 3 år. Jag hann att gradera mig 3 gånger. Jag såg nog knappt mina knogar under den här 3 årsperioden då de alltid var svullna och blå av min karateträning. Jag har aldrig varit så tränad som jag var då. OKINAWA GOJU RYU hette stilen. Jag slutade när mamma fick nog av min blåslagna kropp.

7) Jag har haft lite olika nicknames under åren lopp! Det första var NINNO, min pappa kom på det och han kallar mig det fortfarande lite då och då. Under mellanstadieåldern kallades jag NINNI för att jag själv ville det. Det var liksom coolare på nåt sätt. Under högstadieåldern kallades jag NINO, en förkortning på det min pappa kallade mig. Mina tjejkompisar på den tiden tyckte det var jättekul. Jag kallades oxå för LILLA BLÅ. Det var ett killgäng som inte visste vad jag hette och myntade det namnet på mig... jag gillade turkost på den tiden och som alla vet är de flesta killar färgblinda. På den tiden ingick jag även i ett gäng som kallade sig turkos ladies och det här är HELT SANT. Det började som ett skämt med till slut var vi TURKOS LADIES på hela skolan. Idag är det mer MAMMA eller HJÄRTAT som går här hemma.

8) När jag var tonåring gillade jag att prata i telefon. Det gör jag i och för sig fortfarande...men idag betalar jag telefonräkningen själv, det gjorde jag inte då. Jag pratade i telefon högt och lågt och satt och sa "Hallllååå" på heta linjen ungefär 700 gånger på en eftermiddag när mamma och pappa inte var hemma. Vet inte om alla minns heta linjen men det var ett ställe man ringde till och bara snackade massa, med massa folk. Jag hette alltid Camilla och var 18 år. En dag satt jag på heta linjen efter skolan. Min pappa började ringa hem i Norrköping på en sån där mobiltelefon som såg ut som en låda eller tegelsten som vissa kallar den. Den kostade 10 000 kr att köpa på den tiden. Han ringde några gånger på vägen men det tutade upptaget hela vägen hem. Då fanns inte dom där 2 korta tonstötarna som talar om att nån försöker ringa. När min pappa klev innanför dörren klippte han av telefonsladden med en avbitartång. Under den veckan klippte han av 2 telefonsladdar till, till slut hade vi ingen telefon kvar hemma så mamma (som oxå gillade att prata i telefon) fick köpa en ny. Telefonräkningen slutade den gången på 3500 kr vilket var ett RÅN på den tiden. Kan tillägga att det var färdigpratat för mig del...

Sådärja.. lite fakta om mig som ni kanske inte visste! :)

TACK än en gång!!



REVENGE.....

HAHAHAHAHAHAHAHA!!! Alltså min gubbe.... jag skrattar lite åt hans inlägg här under men som ni alla vet så har han en tuff dag att gå tillmötes. Det kommer inte att bli lätt och ni andra kommer att få se hur han ska få sota för våldtäkten på min blogg......IGEN. Knappt har hans blåmärken bleknat från förra gången... och ändå törs han göra om det!!!

You just wait and see badass husbandet.... you just wait and see.....





Tony Irving is in da hauuuuse !!!

YEEEEESSS !!! Back again :) ..... !! Frugan slaggar i soffan igen medan Linkin Park lirar live på MTV. Ska försöka skynda mig nu så hon inte får syn på mig.. För då jävlars får JAG byta alla bajsblöjor och ge all medicin till M imorgon.. Lägger upp en expressen.se sida som jag kan mörka med ifall hon yrvaket vaknar upp och slänger entt öga över soffkanten. Men hon är ganska lätt att hålla koll på min hona. Så fort hon vaknar så drar hon en djup suck och sen... -Tony... ( kollar runt med röda ögon och håret som medusa :) ) - VAD GÖR DU ??? .. - Har Milo vaknat nåt ?? Ja .. han har krånglat lite säger jag. Hon lägger sig ner igen och tar en till suck och lägger sig till rätta. Ska vi gå upp hjärtat .. jag är ganska trött nu påpekar jag. Då drar hon sin dräpar kommentar som är - Bara en liiiiten stund till :) . Ok... Nu är det bara att vänta två minuter så hon fastnar i drömmarna igen och sen kan mman sakta släcka ner och bege sig upp till sängen själv. Jag gör detta för din skull hjärtat så att du får sova ut :) .. YOU KNOW IT... don´t hurt me. Annars då ?? * Har precis kollat på Let´s Dance och Tony Irving ska få fet stryk... Hen verkar inte ha koll på många fuutblaad den där rackaren. Högre poäng annars får du stryk :) . Märkligt det där med vilka som dom tar ut till programmet. Skulle vilja vara en fluga i taket och spana på alla tilltänkta som bara tackar nej efter nej. Tillslut så drar dom fram the F-list ( fuck list ) .. När det riktigt skiter sig i alla lägen. dom tar på sig glasögonen och längst upp på the F-list så står namnet G-U-D-R-U-N V-A I H-E-L-V-E-T-E S-K-U-L-L-E J-A-G T-I-L-L-F-Ö-R-A E-T-T U-N-D-E-R-H-Å-L-L-N-I-N-G-S-P-R-O-G-R-A-M S-C-H-Y-M-A-N... WHAT THE FUCK !! Ge er... Ok. Fattar att detta är ett gyllene tillfälle för fallande stjärnonr att få sola sig lite i glansen igen. Men det måste finnas nån jävla gräns. Willy kan ni stryka också... Men som i alla program så är det ju dom bra som får åka först. Agneta Sjödin var ju asbra.. Men men.. Röstar man inte så får man skylla sig själv. Men nån självaktning tack till nästa års casting. * Kalla fakta drar ett program om farliga hissar.... TACK för det televerket. Frugan som skiter på sig när vi åker hiss lär ju inte välja att åka stålkuben nån mer gång så nu lär det bli trappor för glatta livet. Har redan prickat av vilka vi INTE ska hälsa på fr.o.m nu :) . * Melodifestivalen... FY FAAAANNNN !!! Men ändå sitter man där år efter år och bara hänger med... Man köper det speciella schlager chipset och har den speciella schlager drickan och visst har man klippt ur och kopierat aftonbladets "hänga med tabell" där mman själv får sätta päng på dom tävlandes insatser, kläder och annat skit.... Men visst... Där sitter man tatuerad och skit och ryser på armarna när Sanna Nielsen nästan tjurandes sjunger : Ääämmmmmmpty ruuuuuuuum... Äääämptyyy heaaaart... Jag = Fjolla. Men säg aldrig det. * Jag har funderat om min son är missbrukare ??? What tänker ni.... Men hear me out. Han kutar runt på golvet... Får tag på ett stearinljus...tuggar upp vekaen och lite stearin runt om. Man kommer på honom och tar ljuset = Ett djävla liv med krockis tårar. Han vinglar runt hörnet för att bågon minut senare komma tillbaka med ett värmeljus i munnen och är väääärldens gladaste kid. Samma igen.. Tar bort den = Gapa, skrika... du suger farsan blicken. Sen har han siktet inställt på dörrarna under diskhon där han med sina små fingrar lyckas bända sig in för att komma ut och suga på en flaska med ajax.... HAPPY HAPPY... och sen... Ta = Din jävla skit farsa... Nu springer jag till mamma och kommer aldrig mera tillbaka. Sen kan man under dagen hitta honom med min gamla sula som ligger i mina löparskor, En dammtuss som han hittade på hemligt ställe, Kattmat, Ninas parfym flaska m.m i munnen på honom. Sen sättar man honom i matstolen.. Brassar på en sats med Lax och ärtor med potatis, Fylller på vatttenflaskan och ska börja ge mat. NÄ... DÅ DUGER DET INTE. WHAD DE FAKK. Snack om att han ska få höra det här när han blir stor... haha. Så imorgon dukar jag upp ett smörgåsbord med innehållet från dammsugaren. Det kommer glittra i hans ögen som aldrig förr. Nä.. Nu får det vara nog med ordbajsande för min del... !! Att komma ihåg = Gudrun schyman = NEJ och program om farliga hissar = Nej Ha de gött / Husabandanan !

Fredagkväll!

Hihi, vad roligt att ni gillade mina illustrationer på min dröm! Det var ju skitakul och rita upp allt sådär, man kan ju illustrera andra saker som händer i ens liv oxå. Det hela blir ju lite roligt på det sättet!

Jaha, här sitter jag och inväntar fredagskvällen. Jag och husbandet har faktiskt varit ute och rastat oss idag, Milo njöt av att få komma utanför dessa väggar en stund. Han är MYCKET piggare idag, ingen feber utan börjar mer och mer likna sig själv. Han var bättre redan igår. Sen vet man inte om det är penicillinet som gjort det eller om det redan höll på att vända. Penicillin är ju bra skit annars, ja mot bös i halsen t ex!

Ikväll ska vi äta lite gott, vi ska oxå öppna en flaska rött. Idag har jag köpt en favorit till oss båda. Casillero del diablo....mmmm....vi älskar den och har den nästan jämt hemma. 74 spänn på bolaget.


Rekommenderas





Sen somnar vi nog lite fint i soffan som de småbarnsföräldrar vi är. Först lite käk och vin, sen snark i soffan. Det är ju inget större hoolabaloo på oss än så. Annat var det förr, när man precis hade träffats och man raka benen och pullan i tid och otid, orkade vara vaken och leka vuxenlekar till långt in på småtimmarna dag ut och dag in. Men... det här vi har nu.... är MYCKET BÄTTRE. MEN, mer om det i ett annat inlägg!

Puss på er och hoppas ni får en underbar helg, mys ordentligt och vila upp er!

Min dröm!

Oh herregud vad jag har drömt inatt. Helt sjuka drömmar som vanligt, fattar inte var man får allt ifrån. Kan tänka mig att man nystar ihop allt som inträffar och så blir det en härlig redig soppa av alltihopa när man ligger och sover. Det hände inatt!

Jag har försökt att illustrera detta för er för att bättre sätta er in i min dröm!

Allting börjar med att vi sitter i ett rum, ett slags konferens rum med en massa folk som sitter i en jury. Tydligen är detta en uttagning till melodifestivalen. Elliot ska vara med.




Elliot ska alltså få visa sitt nummer inne i det här rummet med alla dessa jurymedlemmar och så ska dom få säga vad dom tycker och tänker. Han jag kallat gubbjävel är en blandning av Tiger Woods och Dwayne Johnson. Fråga mig inte var det kommer ifrån, men det är tydligt som tusan att det är en blandning av dessa 2.





Elliot kör sitt nummer!!!






Han är verkligen skitduktig och jag är sååå glad och stolt över honom, han rockar järnet och dansar som en guuud och jag riktigt känner hur han kommer att komma med i melodifestivalen.

Gubbjäveln tycker annorlunda!




Han riktigt sågar Elliot vid fotknölarna och menar att man absolut inte ska ta med yngre för att dom är just yngre! Att dom på INTET sätt ska få förtur för att dom är unga. Det här numret tyckte han rent ut sagt sög och att Elliot bara stod där och fjantade sig! Bättre att ge plats åt andra som KAN det här!

Jag höll på att tappa skallen, jag kände hur det rök ur öronen och hur jag ville klappa på den här jäveln!!!






Jag drog en jäkla harang om hur såna som han gjorde så att barn inte vågade följa sina drömmar, att barn inte våga leva ut i sina liv för att idioter som han tröck ner dom. Var det bättre att dom blev knarkare för att dom träffat en man som dig i sin uppväxt? Jag gick på som en galning och höll på att kliva över bordet för att klappa till honom....

...då vaknar jag av Milo! Klockan är kvart i 4 och jag blir klarvaken och ligger och funderar på min dröm! Vad i helskotta kom detta ifrån?

Melodifestival = Ja det är ju dax nu så kanske inte så konstigt?!
Elliot dansar = Alltid, han älskar att dansa så det är inte heller nåt konstigt!
Tiger och Dwayne = Liiiiite kontigt? Ok Tiger som det skrivits om så mycket men den här Dwayne...QUE??
Trycker ner = Ja att han trycker ner Elliot och att jag blir galen? Nån soom kan tyda drömmar??

Fan så knäppt det är, men det är rätt kul när man minns dom och kan återge det hela!! :)

BÖS i HALSEN!

Jag har mobilbloggat på dagen men det har inte kommit in ser jag.

Vi fick tid 10.45 och träffa en läkare på vår husläkarmottagning. Han var snabb, snabb som blixten och kikade igenom Milos öron och hals, det tog typ 1,5 minut hela kalaset. Tydligen så var halsen full av vita beläggningar vilket är ett tydligt tecken på halsfluss. Så vår bebis har HALSFLUSS som är ett utav det vidrigaste man kan ha!!! Det är så synd om honom så det är inte klokt...

Nu har han påbörjat sin kåvepenin kur och så hoppas vi att det snart vänder. Idag när han fyller 14 månader och allt.... Vilket jäkla skit va? 4 tänder på G samtidigt som man har en nätt liten halsfluss?! FYY FAAAARAO!!
 


Nu är det synd om Milo!

GOMÖRA GOMÖRA på er!!

Usch vad vår bebis är ledsen... vi börjar faktiskt tro att det är nåt annat! Vi har ringt till 1177 sjukvårdsrådgivningen här på morgonen och hon tyckte vi skulle ringa vår husläkare! Han är sig inte alls lik och är det tänderna så kan man ju undra vad det är för jäkla mastodont tänder som är på väg? MY GOD!!! Han är så himla himla gnällig hela tiden och gråter lite då och då. Hon på sjukvårdsrådgivningen sa att jag skulle trycka på hans öron, själva flärpen utanför öroningången medan hon lyssnade. Jag har gjort det tidigare men tycker att han alltid reagerar när man trycker där. Nu hörde hon att han blev ledsen och tyckte vi skulle kolla öronen. 

Ja, så då får man ju inte LIIIIIITE dåligt samvete över att man gått och ojjat sig över hans tänder och att han i själva verket haft ont i öronen (om han nu har det??). MEN hur ska man kunna veta, dom pratar ju inte än.... kan känna att det kommer bli en jäkla lättnad när han börjar prata!!

"Mamma, jag är hungrig!"

"Mamma, jag är törstig!"

"Mamma jag har ont i magen!"

"Mamma jag är trött!"

"Mamma lek med mig!"

Gud så skönt när man verkligen får veta vad dom vill!

Nu får vi se om vi får en tid snabbt, hoppas det!!! Stackar Milobebis!!!




TANDHELVETEN....

Hörrni, det är jämmer och elände här hemma!

Milobebis har haft feber sen igår, 4!!!!!! kindtänder är på väg samtidigt! Alla samtidigt.... vafan är det för skit??? Måste alla komma nu??? Jag hajjar inte... Han har jättejobbigt och gnäller hela tiden, HELA TIDEN! Det hjälper knappt med panodil/alvedon, vi får i alla fall ner febern med den tack o lov. Men annars är det KATTSKIT rakt igenom. Man tycker så synd om honom samtidigt som man nästan river av sig håret när ingenting hjälper!

Säger bara THANK GOD för min batteriladdar resa, jag hade ju för fan klättrat på väggarna som spindelmannen annars. Nu är jag rätt cool och försöker göra det så bra som möjligt för vår bebis. Lilla hjärtat ♥ vilket JÄKLA skit det är att bli stor vad det verkar!!!

SKIT TÄNDER!!!




Faschinerande och läskigt!

Jag läser ju en del bloggar.... Ja när jag hinner vill säga. Jag har oftast ett späckat schema men försöker att titta in hos vissa varje dag. Kommenterar gör jag oxå om jag har tid. Det här med att sköta en egen blogg tar ju lite tid, det är ett litet "ansvar" man byggt upp genom åren och det hamnar oftast i prio 1 ledet, sen får man vara jätteglad när man hinner in hos andra.
Man har vissa man följer mer än andra, vissa man "fastnar" mer för beroende vad som händer i deras liv för tillfället. Ibland känns det nästan som att man "känner" personen i fråga och skulle jag springa på dom skulle det säkert kännas som jag kände dom och ville hälsa. Hälsa skulle jag säkert göra av bara farten tror jag. Är det inte faschinerande att det kan bli så? Att man kan bli så involverad i någons liv?!

Jag minns en tjej vars blogg jag följde för längesen. Hon var gavid och gick över tiden. Jag och husbandet diskuterade henne varje dag vid middagsbordet.

"Har hon fått än" undrade husbandet nästan dagligen.
"Neeej, men idag har hon haft mer känningar än förut" svarade jag.
Sen firade vi nästan lite när hon väl fick sin lilla pojke. Nu är hon gravid igen men denna gång har jag inte följt henne på samma sätt tyvärr. Men är det inte galet hur man kan bli så involverad??

Det som slår mig är om jag på något sätt hamnat vid middagsdiskussionen hos någon? Om någon hänger på i min blogg på samma sätt och tycker att det känns som dom känner mig och följer med i vårat lilla vanliga svensson liv!? Det gör det säkert, jag har ju en hel del som följer bloggen numera har jag förstått på statistiken, men frågan är om någon känner sig så involverad som jag kan göra? Att man lider med någon, att man gläds med någon, att man funderar med någon osv. Det är fan häftigt!!! Riktigt häftigt!!!

Just nu är mina tankar hos en tjej jag följt. Hennes identitet har blivit kapad av nån idiot som öppnat upp ett konto på facebook där hon låtsas vara henne. Hon har inte märkt sina bilder varför sånt här blir mycket lättare att göra. Det här fick mig att få en tankeställare. Det är klart att jag alltid varit medveten men det har känts som nåt som kanske inte händer så ofta och kanske att det inte skulle hända mig. Det finns dock såna här idioter i världen som tydligen inte har något eget liv utan vill kapa någon annans. Därför tänker jag nu märka mina bilder. Jag lägger ju in massor på mig, mina vänner och framförallt mina barn. Detta medför givetvis lite mera jobb men jag blev fan skraj.... fan vad läskigt att det finns såna idioter!!! 

Men sammanfattningsvis tycker jag om att blogga, jag delar gärna med mig av vårt liv och är glad när någon vill följa med i det. Sen att det finns puckon som pajar...det får man ta men man får försöka göra nåt åt saken, i alla fall göra det lite svårare för puckona!!!  

Nu ska jag göra frukost.... ni anar inte vilket lyx det är att ha husbandet hemma!!! Aaaahh... jag njuter av varje sekund!!


Nu kommer bilderna vara märkta såhär ungefär..... (alla förutom de jag mobilbloggar med, så där får man kanske vara lite försiktig....)





SÄLEN 2010 BILDER

Jahaja... då har jag fått in bilderna i min burk och kan kika på allt roligt som hänt däruppe i sälen.

SÄLEN 2010
Resan upp gick kanonbra förutom lite snöyra mitt i någonstans och bilen fick gå i ynka 60 km/h för att inte kana av vägen. Efter drygt 5 timmar var vi äntligen framme och gjorde våra inköp på bolaget, åt och landade utanför lägenheten vi skulle bo i. Tjejerna har bott här några år nu och det ligger verkligen helt kanon till. Precis vid backen med en själavacker utsikt! Vi förberedde för den andra bilen som landade ca 1 timme efter oss. Vi la fram en varsin jäger, en varsin nyckel till lägenheten och våra nya tröjor som vi införskaffat. Vi firade nämligen 10 årsjubileum i år! Fantastiskt vad tiden gått....






Vilket jäkla ÖÖÖÖÖÖÖÖS det var på afterskin då?!?! Där blev man duschad med öl och fick rocka sig svettig som en gammal brottare! Rydell & Quick chockar ju gärna inte med så många nya låtar utan kör ungefär samma repertoar varje gång. Men i det skedet så skiter man i det ganska så hårt....lite rock, lite saxofon, lite bärs och saken är biff!!!


Väl hemma igen så blev det dusch, det blev locka hår och sminka till höger och vänster i hela lägenheten. 7 tjejer ska göra sig snygga så ni kan ju tänka er.... OCH det är just det som är så jäkla härligt. Vi äter tillsammans, pratar om allvarliga saker, sorgliga saker, lyckliga saker och kommer fram till bra beslut till höger och vänster. Det är hysteriskt när alla ska duscha och torka håret, det är en smärre kaos men det är fasicken alldeles underbart! :)Det är  med sina vänner på hög nivå...




Sen är vi förjäkla duktiga på FEST!!! ALLIHOP!!! :)




Sen blir man väldigt "TA BILD SUGEN".... här har jag och Cia ett litet medley! :)




Vi hann även med lite promenader, men ingen skidåkning tyvärr!!! Dels var det kallt som helvetet själv, sen var det ett gäng bakisbrudar varje morgon som kände för allt annat än skidåkning. Men det här är ingen skidresa, det här är en umgänges/fest resa...
Sååå underbart vackert det var överallt. Det var vitt vitt vitt och att titta upp mot fjället fick mig nästan att tappa andan. Sverige är jättevackert!!!




Det stora fönstret här ovan var vårt vardagsrumsfönster, till vänster var ett utav sovrummen där bl a jag sov och så balkongen som vi aldrig gick ut på! Tror inte att det skulle gått ens....

På fredagen firade vi då vår lilla Sussi som gått och fyllt 40 år tidigare i januari. Hon fick en alldeles egen tröja som det stod "40 AND FAB" på!!




Dagen till ära bokades det afterski bord med massa öl och jäger. Ganska najs och SITTA och dricka öl på en afterski för omväxlings skull! Jag och några till hade på oss skidbraller för sakens skull.... :)




Hemma sen blev det lite finmiddag med förrätt, varmrätt och efterrätt! Vi drack fin champagne och bara njöööööt!! Sussi fick oxå 2 fina berlocker i form av en snöflinga och en champagneflaska från Thomas Sabo från oss alla! Jättefint!!! När hon öppna champagneflaskan så utbrast hon "Åååååh en bowlingkägla" och jag höll på att sätta skumpan i halsen!! :)

Den här kvällen blev jag dock hemma då jag fick magsjukan eller nåt annat skit. Vi var några stycken som blev lite risiga i magen. Jag var först ut.... dagen efter blev det 2 tjejer till! En utav dom stannade hemma på lördagen.

Afterski sista dagen var helt galen. Dom fick stänga stället då det var fullt. Då sväljer ändå högis 3000 pers!!!!



Sen var det bara tuta och köra sista kvällen.....





Det var jag och Lisse, hon med jeansvästen som var lite party sista kvällen, dom andra var nog lite trötta men tappra som dom var festade dom duktigt ändå!!

Det var det.... en underbar helg som jag sagt 100 gånger.... ni morsor därute som känner er riktigt trött och kanske tom lessa på allt. Åk på en tjejhelg!! Jag kan ärligt säga att mina batterier är laddade till 100 procent igen. Jag orkar allt igen, jag är jättekär och älskvärd mot husbandet, jag orkar lyssna när barnen pratar igen, jag blir inte uppgiven så fort inte Milobebis är på humör. Fasicken vad nyttigt det är!! Jag är helt återladdad känns det som och det var nyttigt att längta så mycket efter dom här hemma som jag gjorde!! Snacka om att man uppskattar hemmet och alla dom där i när man får vara borta ett tag.





Tänk vad fina mössor det finns på

0-40f56c316cb143c2d130658614446c6a.png

Tänk vad fina mössor det finns på Ikea?! Har har vi en med lite exotiskt tema... :-)


Hellooo...här ÄR JAG!!

Hej hallå morsning korsning hola balooo.... i`m back.

Jag har varit lite frånvarande då vi haft ett fullspäckat schema på fjället och även med hemgång, bilkörning och slutligen härliga familjen. Lördagen gick lysande och jag var pigg som en mört och på partyhumöööööör X 13. Tyvärr så hade tjejerna pumpat slut på sig själva så det blev en tidig kväll i lördags, vi var hemma redan klockan 12. Man får skylla sig lite själv när man är hemma och fuskar en utav kvällarna. :)

Igår åkte vi hem och gissa om det var ljuvligt att komma hem till doften av Tacos och 4 killar som längtat efter mamma och frugan, dom stod med öppna armar och suckade över hur det saknat mig. Det värmer i hjärtat kan jag lova... Jag har självklart oxå längtat hem, jättemycket stundtals men det är GÖTT att få vara borta och bara rå om sig själv och ingen annan. Jag har sovit ganska bra, ätit och vilat, festat och skrattat. Känner att det här var nyttigt för oss alla, dom här hemma uppskattar mig nu när de såg hur det var utan mig här hemma och jag uppskattar deras närhet och även allt det jobbiga med vakna nätter och allt det där.... BRA SKIT!! :)

Idag har jag och husbandet massor och göra... han är pappaledig nu så nu tar vi tag i massa projekt här hemma. Jag återkommer med massor av bilder från Sälen senare eller imorgon. Nu ska jag torka håret och dra vidare med min lilla familjen.

HEM LJUVA HEM..... och kul har jag haft!!!

RSS 2.0