Julklappsletandet har startat!!!

Det är dax för julklappar....

Lite ångest över det känner jag, precis som det är varje år! Ibland kan det gå smidigt som tusan att hitta passande julklappar till alla. Sen finns det gånger då man inte hittar NÅGONTING alls. Man går in och ut i butik efter butik och hittar inte ett jäkla jota. Man svettas med alldeles för mycket kläder på sig och så känner man hur svetten rinner på ryggen. Man trängs med andra julklappshysteriska människor och känner att man är nära flippgränsen. Det är VIDRIGT! Till slut tar man nåt, vafan som helst och kastar på kassadisken och så känner man riktigt hur jäkla kasst det blev! Det är dålig planering och dålig research bland nära och kära. Man måste ju kolla av läget, vad önskas det för julklappar egentligen??

Det är ju totalt vrickat när det blir så? Varför ger man inte en peng då istället... eller så skiter man it alldeles och tar det nån annan dag. Det är ju som att kasta pengar rakt ner i sjön när man håller på sådär.

I år har jag bestämt att det INTE får bli så. Jag ska börja NU... ja att leta efter bra julklappar som jag vet blir uppskattade. (Ja jag vet att det finns galningar därute dom redan är klara med julklapparna, jag är inte sån.... INTE ALLS sån). Jag ska inte springa runt den 23:e med förvirrad blick, svettrinnande rygg med rykande öron och horn som är på väg att brista igenom pannan. Jag vill att det ska gå lugnt till... man ska ha tid att ta sig en bärs, äta lite gott, småprata och känna ett lugn, sen gå vidare och hitta finfina julklappar.

Jag kommer aldrig glömma en gång då vi köpte en ARIEL barbie till husbandets brorsdotter MAJA, hon var runt 5 år tror jag. Det var en sån ARIEL barbie som kunde bada, det fanns lite fix & trix på den här barbien. Hon öppnar paketet och så utbrister hon:

"Jag har MYCKET BÄTTRE dockor än den här hemma!!!"

Okej, då har man inte lyckats sådär jättebra tror jag...

I år SKA vi lyckas!!!



Vad bjuder veckan på?

Godmorgon Måndag!

Igår var det första advent och den dagen tillbringades med innebandy. Vi var till Alunda och fick spö utav helskotta, kanske inte det roligaste sättet att fira första advent på?! MEN MEN... på kvällen blev det i alla fall lite god mat och lite onyttigheter i form av godis och chips. IDAG börjar mitt nya liv för 148:e gången. Ska sköta maten litegrand nu igen....känner att jag behöver det för att må bra.

Jahapp.... en vecka går fort, på fredag är det dax för Milo att bli 1 år. Är det inte helt sjukt detta?
Veckorna flyyyger fram, månaderna rusar fram och åren tickar på. Man kan nästan bli lite skraj för att man inte hinner leva under tiden själva tiden flyger fram..... alltså, om 4 veckor är det julafton! Var det inte midsommar för nån månad sen?

WELL!!




MÅNDAG:
Idag blir det lite plock hemma, fixa i grabbarnas rum eftersom dom har mammavecka denna veckan. Köpa present till mamma....vet bara inte vad. Vill hitta nåt gulligt och personligt. TRÄNING med innebandykillarna och målvaktsträning för flickor födda -97,-98.
TISDAG:
Lite pysselmys som jag ska ge till mamma.
Min älskade mamma fyller 57 år så då ska vi dit och fira henne på kvällen.
ONSDAG:
Förberedelser för Milos kalasande till helgen. TRÄNING för innebandygrabbarna.
TORSDAG:
Förberedelser för Milos kalasande i helgen.
FREDAG:
MILOBEBIS FYLLER 1 ÅR!!!
Kalas 10.30 för mammagruppsmammorna med barn.
LÖRDAG:
Vi är bjudna på 30 årsfest och på ledarträff i innebandyn. Ibland kommer allt samtidigt och så krockar det med alltihopa.... Milobebis har i allafall kalas för nära och kära på Lördag kl: 14.00, på kvällen blir det kanske lite ledarträff med mat.
SÖNDAG:
FJÄRDHUNDRAS JULMARKNAD 10 - 15.... dax att ställa upp mina grejer till försäljning igen, denna gång ska husbandet följa med och hjälpa mig. Jag tror att det är lite TAIKON i husbandet för han älskar sånt här! :)

Behöver jag säga att jag har FULLT UPP!!?? :)



1:a advent!!!

Hej på er alleammans....

....har precis svullat i mig en pizza och druckit ett stort glas vin. Ska nog ta ett till tror jag....  GOTT GOTT GOTT!! Det har varit en rätt tuff vecka med en sjuk milo (han är mycket bättre nu) och massa förberedelser för första advent försäljning och fix här hemma. Fasen vad skönt det kan vara då och ta sig lite vin och bli varm i kroppen och känna lugn.

Jaha... idag hade vi då första dagen på försäljningen. Det gick bra och det gled in en hel del folk. TREVLIGT!! Jag sålde en del och kommer att ha mina grejer kvar även imorgon även om inte jag kommer att vara där. Jag har match med mina grabbar och känner att jag måste vara med, har missat 2 matcher på raken nu och fick faktiskt lite gliringar av grabbarna om det, kul att man kanske är saknad.

En av killarna kom fram till mig och sa:

-Jaha... du väljer att gå på en jäkla loppis istället för att följa med oss på match.

Kände att jag behövde rätta till det lite, jag jobbade ju faktiskt i och med att jag sålde grejer på loppisen. Det fick jag godkänt för... :)

Lite bilder från dagen! Och sen vill jag tacka min CIAN som dök upp och sa hej och handlade lite av oss!!! Tack för att du kom!









BAUTABILDER... sorry! Sen känns det som ni kanske redan sett allt detta redan... skitsamma.

Det blev visst inte så många bilder heller, man hade nog att stå i ändå tror jag... nähä. Nu suckar husbandet i soffan, han har nog tråkigt utan mig så jag rusar till undsättning. 

Ha en fin LÖRDAGKVÄLL hörrni. PUSS 

Fredag!

Hej på er söta ni... tack för fina kommentarer!

Ja... natten har vart sådär, han vaknade vi halv 3 och hostade lungorna ur sig (lät det som). Dock så fick han lugn efter lite vatten och en höööööööög kudde att sova på. Jag fick faktiskt somna om efter en timme typ. Febern är just i detta nu som bortblåst, vi ha inte ens givit honom nåt febernedsättande. Det lutar åt vanlig förkylning detta ändå. Han är som vanligt när han är vaken,SKÖNT... hoppas han blir frisk snart, man har ju så jäkla ont i hjärtat när ens bebis är sjuk! FAN vad jobbigt det är. Som sagt var så är det ju käpprätt åt helvete att man är av den oroliga typen oxå! Well well....

Idag är det fredag hörrni... och hur skönt är det på en skala? Åååh, älskar fredagar! Idag ska jag köra lite pyssel här hemma. Det blir ju "julmarknad" i helgen där jag återigen ska sälja mina prylar. Har lite att komplettera med. Jag skulle vilja plocka i knäck i såna små smörpappershållare med rött band och ha på mitt bord oxå.

Haha... ursäkta mig men, jag blir lite sådär förundrad. Jag tänker mig själv för 6 år sen och fantiserar om att jag skulle stå och koka knäck och stoppa i smörpappershållare med rött snöre runt. Hahaha, ursäkta men det är så jäkla långt ifrån var jag var då... Jag var en partyslyna som var i full färd med att åka till Sälen. Jag hade hajpat till mig så det bara small om det. Fejknaglarna på plats, löshåret ner till ärslet, vadderad BH nerpackad och så drog vi på en fylleresa modell BIG!! Jag var ute efter fest, killar och ett jäkla partyröj! Knäck-kok VS partyröj i Sälen är en liten yttepytte kontrast. :D

Men.... titta så bra det blev. Alla behöver vi ha våra faser i livet. Jag diggar alla faser på sitt sätt. Just nu är min fas småbarnsmamma/3 barnsmamma. Då var det 2 barnsmamma/partyslyna varannan vecka. Och i övermorgon är det 6 år sen jag träffade husbandet. Allt blir bra till slut.... hur man än gör!!


Nähä.... idag ska jag köpa en ny bukett färska blommor, handla lite saker jag behöver och sen är det fredagsmys. Nu bjuckar jag på lite bilder.... taget ur småbarnsmamma/3 barnsmamma fasen! ;)










Milo är sjuk.

....jag har vart lite frånvarande!

Milobebis är sjuk. Idag har han fått feber oxå.... så nu är han snuvig, hostig och har 38,2 i feber. Jag är såklart VIDRIGT orolig att han fått svininfluensan nu. Jag som är norra europas oroligaste när det kommer till sjukdomar hade verkligen inte behövt haft det här i mitt liv nu. Jag är hypokondrisk av mig redan från start så detta är lite jobbigt dåra. Men men, såhär är livet. Det måste gås igenom i alla väder och vad som än händer.

Vi har ju som sagt inte vaccinerat oss och det är när ens bebis blir sjuk som man blir påmind om att man inte vet om man tagit rätt beslut after all. Jag hoppas att vi gjort det och kan inte annat än be till högre makter att vi klarar oss igenom det här om det nu skulle vara svininfluensan. Jag har läst mig röd i ansiktet på nätet om allt vad gäller svinis och har nu beslutat att jag bara ska stänga av datorn och ta hand om min sjuka bebis som jag brukar ta hand om mina sjuka barn och inte försöka klura nåt mer på det här. Man blir nog mer eller mindre knäpp annars tror jag.

Inatt har det varit jättejobbigt för Milo. Värsta hostan och så fort han somnat så har han vaknat till efter 10 minuter för att hosta IGEN! Vi har vart vakna sen kl 02 inatt och jag har fortfarande inte sovit nåt mer. Husbandet kom hem här nyss och jag är glad jag har honom.... han är inte den oroliga typen utan tvärtom väldigt lugn och lugnar mig när jag flåsar iväg och blir knäpp! :)

Milo är som vanligt, lajjar på och babblar... han har sovit på dagen dock som en väldigt förkyld bebis.... men det sägs ju att så länge allmäntillståndet är ok så behöver man inte drabbas av panik.

Då vet ni... sjukstuga här hemma, hoppas ni andra får må bra och att ni håller er friska!

Kram från oss här hemma!

En vanlig tisdag i våra liv...

Godmorgon alla....

Milo är förkyld..igen. Stackars bebis, det är så jobbigt på nätterna då, snorig som en gammal amazon och hostar så fort han lägger sig ner. Det blir ingen bra sömn då kan jag säga. MEN MEN, nu hoppas vi att det är snart övergående.

Tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder från en vanlig dag i Milos och mitt liv.





























Nå överjäkligt obehagligt!

Det finns en sak i livet jag hatar lite mer än allt annat.....

Jag var ute på en liten promenad nyss. Milobebis i vagnen och så kvista vi till affären för att köpa knäck ingredienser och middag. Det är ingen lång bit till affären, en ganska så kort bit, därför brukar jag inte bry mig så mycket i vad jag tar på mig. Jag slänger på mig det första bästa jag hittar och så drar jag bara.

Idag hade jag redan klätt mig. Det var bl a ett par mammastrumpbyxor.... ja dom är sköna att ha hemma, inga sömmar som skaver eller jättetajta gummisnoddar som stryper åt runt magen. Därför använder jag dom...fortfarande.
Slängde på mig jackan, fejkuggs:en och så gick vi. Efter bara några hundra meter så hasar strumpbyxorna ner till knävecken.

Finns det nåt så fruktansvärt jäkla obehagligt som ett par strumpbyxor som hasar ner??? GAAAAAAAAAH, jag kan på riktigt få bryt på det. Hade jag inte haft en trött Milo i vagnen så hade jag lätt sprungit hem och bytt. FY FAN så vidrigt det är.

Har man sen en tjock jacka på sig så är det inte direkt LÄTT att försöka nypa tag i strumpbyxorna för att dra upp dom. Så där gick jag med strumpbyxorna i knävecken och handlade kvällens middag. Tur att jackan är lång så den täckte ärslet på mig.

Nu när jag tänker efter är det sällan strumpbyxor är sköna! Fan... jag tror jag ska kasta dom här åt helskotta nu bara för det....




KNÄCK till jul!





Det här knäckreceptet ska jag använda mig av.
Jag har aldrig i hela mitt liv gjort knäck. Jag tycker däremot att det hör julen till och jag älskar att äta knäck, det är sjukt gott. I år tänkte jag samla ännu lite mer vuxenpoäng och koka lite knäck, jag ska ge mig på det och så ska vi se om det blir bra eller anus?!
Nu har jag handlat hem söta små knäckformar med små hjärtan på så nu måste man väl göra det. Ja knäcken alltså.... har hört att det kan vara lite marigt. Det får bli nån kväll den här veckan tror jag. Sen får ni väl läsa om hur jag fått 3:e gradens brännskador på händerna när jag ska göra "kultestet".. aja, jag ska vara försiktig så får vi hoppas att vi i famijen klarar oss helskinnade.

För ett år sen....

Hörrni...för 1 år sen idag var Milobebis beräknad att födas. Jag gick tillbaka i min blogg för att kika på vad som hände i mitt liv just då. Det var mycket frustration, lurvärkar och väntan, man kan läsa om det här. Jag minns att det var hemskt.....men nu när jag läser om det så kan jag inte låta bli att känna en slags längtan tillbaka. Jag hade julpyntat hela hemmet, jag hade förberett med lussebullar, tagit in vagnen, bäddat bebissängen och packat i ordning BB väskan. Den väntan är underbar på nåt sätt, det är nåt helt fantastiskt vad man längtar.
Dock så längtar jag bara tillbaka för en liten sekund, det jobbiga känns fortfarande överhängande. Det beror nog på att jag gjorde det för tredje gången och att man var rätt less. 

Jag höll dock humöret uppe för det mesta...


Säger bara OOOH MYYY GOOOOD!!!!
 


The best toy ever!!!








Ja det är lite roligt detta. Milos absoluta favvopryl i hemmet är tvättmaskinen. Han kan påå riktigt stå vid den i en timme utan att gå ut från badrummet. Han klättrar upp emot den, tittar in och spanar på tvätten som snurrar runt. Han ÄLSKAR när det centrifugerar.... när tvättmaskinen stannar till för att tömma eller byta program så skriker han högt från badrummet och är riktigt förbannad för att tvättmaskinen inte snurrar.

Att man inte visste det här... då hade vi inte behövt köpa en endaste leksak ju... :) Bara stänga in han i badrummet så är det bara att laja. Docks å måste jag hålla lite koll...han älskar nämligen att äta toapapper oxå... det är mindre bra.

Han har lärt sig att öppna luckan och plocka ur kläder när den är klar. Sen vill han att vi startar upp den igen. Han stänger luckan efter att jag fyllt på med tvättmedel och sköljmedel, sen vrider han på spaken där man ställer in program. Sådär håller vi på, dagarna i ända. Det är väl en jävla tur att man har och tvätta. 1 som rider, 1 som spelar fotboll och innebandy, skolgympa, en karl som spelar innebandy och fiser illa i sina kallingar, en milo som skitar ner 4 klädbyten per dag och så en skabbig morsa som tvättar sina trosor ibland och faktiskt promenerar sig svettig lite då och då. ;) Det ger en hel del tvätt!

LYCKA för Milo!

Önskelista.....







MISÄRVÄDER!




Den här jäkla misärbilden är tagen inifrån på vår trädgård. Vi har bordet kvar på altanen, vet inte varför men den är kvar där. Därför så gjorde jag så att jag tog ett fat och ställde lite glaskupor på det som jag sen hade tänkt att jag skulle tända lite ljus i på kvällarna. Ser lite sådär mysigt ut inifrån när man tittar ut.

Okej, men när dessa jäkla glaskupor är överfyllda av regnvatten dag ut och dag in så är det lite svårt att ha dessa tända ljus i. Fy fan för det här hemska, tråkiga, deprimerande, gråa skitvädret. Min mysfaktor i trädgården går totalt åt helvete.....

Vad bjuder veckan på?

Tjosan hoppsan det är måndag! Uppåt värre.... flaggorna vajar och solen skiner. SNAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!! Det är skitmåndag....

Men men, imorgon är det tisdag och vi är återigen så långt från måndag vi kan komma.

Jahapp.... vad har denna helg bjudit på då? I lördags promenerade vi ner på stan (en promenad på 45 minuter) helt underbart i solen, det blev fika och stros på stan.
Sen till sporthallen för att kolla Thedde när han spelade match med 95 killarna.
Kväll och sen hem och äta god mat.

En mysig skön lördag, en lugn familjelördag som jag faktiskt längtat lite efter.

I söndags hade vi vår barnloppis dåra. Jag glömde kameran hemma så jag kan inte bjucka på några bilder. Det började så jäkla bra, det strömmade in över tio pers precis när vi öppnade. Sen slutade det strömma folk. Det blev snarare folktomt till kl 15. Vi fick fika upp vårt fika själva, snacka, packa ihop, städa och åka hem. Jag fick ihop 200 kr. Det handlade jag upp på dom andra morsornas bord så var det bra med det.

Dock så ger vi inte upp. Nästa gång ska vi hyra en skolmatsal centralt, samla ihop massor med folk och köra en GIGANTISK loppis. Markandsföra oss... så vi fan blir av med våra grejer. Det suger att åka hem med grejerna igen. Då har man liksom tvättat, strukit, lappat, fixat och donat helt i jäkla onödan! WELL... nästa gång, då jäklar!!!



Måndag: TRÄNING (innebandygrabbarna)
Tisdag:   Jobba ihop beställningar och grejer till 1:a advent.
Onsdag: TRÄNING (innebandygrabbarna)
Torsdag: Jobba ihop beställningar och grejer till 1:a advent.
Fredag: Milo tandis 09.30 (första tandis besöket), sen ska grannen och jag som är hudterapeut köra en behandlings och sminkkväll med tjejer från ett stort företag. Vi börjar 15 och slutar 21. PUST! :)
Lördag: Lugn familjedag hoppas jag, skulle behöva ta tag i vår garderob som vi ska göra om till ett liknande walk in closet! Sen ska ungarna få en varsin garderob oxå...
Söndag: 1:a advent, jag ska stå på FRÖKEN RÖD och sälja mina grejer.

Ja, det var rätt fullt upp denna veckan med andra ord.






Victroias Secret underklädesshow....



Kikade in på aftonbladet denna morgon och fick återigen bli förundrad över vissa människors elasticitet!!! Hur kan det vara så olika??? Nu har alltså Heidi Klum varit med på Victorias Secret´s underklädesshow igen, den gjordes i torsdags och det är 6 veckor sedan hon födde sitt FJÄRDE barn.  WTF? Jag förstår att hon har personlig tränare, personlig dietist, personlig stylist, personlig make up artist, personlig hårstylist, personlig ob bytare, personlig tånagelsklippare...eeh orkar inte rabbla fler. Men ÄNDÅ!!!

Jag....bitter? Näää inte alls.... för mig är det snart 1 år sen jag födde mitt tredje barn och jag skulle hellre bli skjuten än ställa upp på en victorias secret show. :)  

GLÖGGMINGEL

Bilder från GLÖGGMINGEL kvällen utlovades, här kommer några:


Min vän Helenas bord, hon säljer GOD JUL stakar och 1234 stakar. Jättefina verkligen...




Min vän Helenas bord, hon gör sina "Helenaväskor" i alla modeller och storlekar.




Mitt bord och mina prylar, mysigt som tusan....













Äsch.... nu ruttna jag ur. Det tar 100 år att lägga in bilder nu så jag får lägga in resten imorn! Nu ska jag hoppa ner i soffan med familjen. Godis, chips och IDOL väntar.

Vem åker ur idag???

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...... jag tänker så det knakar. Jag tror såhär, gör inte Reza riktigt bra ifrån sig idag så ryker hon. Det känns som dagsformen avgör nu. På nåt konstigt sätt så känns det som Tove åker annars.... well. Vi får se.







Kanon

Åh det blev jättelyckat igår kväll.... massor med folk. Så mycket folk att det knappt gick att ta sig fram i lokalen. Precis som det ska vara. Vi fick jättefin respons! Jättemånga handlade och beställde av våra produkter.
Nu är jag helt slut, det krävs ju en del förberedelse inför såna här grejer. DET VAR VÄRT DET. Det är alltid kul att nå ut med sina produkter och sen få fin feedback där många tycker man gör fina saker.

Idag ska jag städa, inte mycket städat denna veckan eftersom man haft fullt upp med annat. Sen blir det till att ladda om batterierna för på söndag blir det BARNLOPPIS. Jag och några tjejer ska kränga våra bebiskläder och saker.

Tänkte visa er bilder från igår kväll sen...hinner inte lägga ut dom för nu måste jag kasta mig in i duschen och göra mig i ordning lite. Jag har lunchdejt med min kära man....

I morse fick jag en sån lyckokänsla i kroppen, ni vet när man översköljs med kärlekskänslor. Jag älskar dom känslorna och är så glad att jag får dom då och då. Jag är kär i min man, har jättefina ungar som jag älskar över ALLT annat, vi trivs i vårt lilla hus och så är det FREDAG! Måste komma ihåg att njuta av dessa stunder....




Mina alster...

Godmorgon....

..... tomteverkstad på hög nivå. Jag har nog inte gjort annat sen sist jag skrev, jo jag hann med en sväng till IKEA. Det är det enda... resten av tiden har jag fixat med mina prylar.

Här är lite bilder på det jag gjort!


En adventsstjärna drygt 50 cm hög med ljusslinga.





Tända när det är mörkt....




En hel IKEA påse med tavlor...




Lite mindre stjärnor, typ 30 cm med söta ord.




Fler småstjärnor...





Ljushållare....





...med tända ljus i...




Växabrädor




Julstrumpa....




Det var lite av vad jag pysslat med....

...tillbaka till tomteverkstaden!!



















Drömma kan man ju......





Vi ska sy och vi ska klippa.....

Godmorgon!!

Milo har sovit ytterligare en natt som en ny bebis. Somnade kl halv 8. Vaknat till vid 10 tiden, en gång vid 2 sen vaknade han för morgon kl. halv 6. Ingen välling, inget strul, ingen vakenhet...bara sömn! Själv vaknade jag halv 4 och har inte kunnat somna om. Jag är fortfarande Milolaged.... som när man är jetlaged. Det tar väl ett tag innan jag kommer i fas, jag är så jäkla ovan så ni anar inte. Rädd att han slutat andas och sånt har återigen återvänt, man är ju van vid en unge som låter minst en gång i timmen, nu ingenting på flera timmar i följd! CHOCK!

Jaha...här hemma så håller jag själv på att kurera mig, har nåt som inte bryter ut. Så nu kör jag stenhårt med echinagard, citronvatten och C-vitamin. Känner mig *peppar peppar* lite bättre idag. Måste hålla mig på benen till på torsdag när vi har glöggminglet. Gärna helt och hållet så man slipper sjukdomar, bläääää! Just i detta nu tillverkar jag en hel del alster. Det sys, klipps, slipas, målas, skruvas i 180. Jag måste få färdigt allt till på torsdag kväll kl. 19.00!

Lägger in lite bilder sen så ni får kika på vad jag gjort hittills....





Svenska folket väljer Aladdinaskens framtid! :)



Har ni sett reklamen på TV?? Nu ska en utav chokladerna i Aladdinasken ersättas med en ny. Nu ska svenska folket rösta vilken som ska bort!

Bort med körsbärsäcklet säger jag!!

Veckans bukett!




Glömde ju nästan... den här veckan pryder vackra liljor vårt bord. Bland de vackraste blommor som finns..... håller i evigheter. Det är bra skit, när det håller i evigheter! Slippa vattna, bara titta och njuta.

POLEDANCING.... det nya heta träningssättet!






















Ok.... alla har väl hört talas om striptease aerobic. I USA har har man tagit det ett steg längre, poledancing. Mmm... det ni alla kåtbockar därute! :)

Här går en annan och funderar över träningssätt nu över vintern, det kanske är det här?? ;)

Kollade på klippet och tycker att den mörka tjejen som undervisar är skitduktig, hon är riktigt porrig och det ser faktiskt riktigt riktigt jobbigt ut. Bara att stå i dom där überhöga klackarna skulle få mig att krokna innan jag ens hunnit tagit i stången. Sofi kanske inte är riktigt lika duktig, men vem är det första gången?

Frågan är hur sexigt det skulle se ut om en själv stod där?
Haha.... kan faktiskt ärligt talat inte låta bli att skratta. För det första skulle jag hinna skämma ögona ur mig redan med stilettklackarna och dom minimala braxerna. När hon den däringa mörkra bruttan tar tag i stången, hänger sig upp och ner och särar benen maximalt... då skulle både min pulla och stjärten halka utanför byxan tror jag!
Ok om 12 kilo men inte NU!! Om man skulle få ha någon heltäckande kroppsstrumpa som höll in allt så kanske jag skulle ställa upp.... för jag tror att det är jäkligt kul faktiskt.

Blir man tillräckligt duktig så kanske man skulle skaffa en hem till sovrummet och köra ett pass innan sänggående...varje kväll! :) LUCKY HUSBANDET eller kanske stackars han?! :) Stirra på en stjärt som är alldeles blå av de alldeles för trånga braxerna och kanske en blygdläpp som halkar utanför. Nääääää..

Skulle ni gå på såna här pass om det startas i Sverige??


SLUT

....sen när man tar mod till sig så tar det jäkla vaccinet slut! Slut hela veckan. Nu får man väl se om det hinner ifatt oss ändå. WELL, jag åker och bunkrar IPREN och hostmedicin så länge.... ifall vi ligger däckade om nån dag!

TYPSKIT!!!........ (typiskt)

Vaccinet igen...

Godmorgon på er....

...halsen värker och jag känner mig ur fas. Vet inte om svinis kommit nu eller inte?! Idag ska jag försöka få ett vaccin till de stora pojkarna, även husbandet. Vi har svininfluensan precis i krokarna nu. 2 av våra grannar har det troligen varav en är lika gammal som Thedde. Han är jättedålig. Husbandets brorsas sambo har haft det pch var jättedålig.

Idag åker vi och försöker få tag på sprutor dåra. Inte jag o Milo eftersom jag är dålig och Milo får inte ta förrän nästa vecka. Sen är jag inte helt 100 på om jag tar till han eller inte....
Jag har läst runt som en galning och har vägt mitt beslut till både höger och vänster i olika omgångar. Efter att nästan känt mig lite smått psykgalen av allt jag läst och efter att ha läst om flera som drabbats och om hur dåliga de varit (givetvis inte alla) så kom övervägandet ihop med stora killarnas pappa och husbandet. Ett beslut måste ju tas åt något håll, nu blev det åt det här hållet.

Återstår att se om det finns nåt vaccin kvar.

Sovkuren verkar fungera!!!

Ja då har vår bebis sovit sin femte natt efter vi startade "kuren". Vår alldeles egna hemmagjorda kur. 2 nätter i rad har han sovit hur bra som helst (jämförelsevis med förr). Han somnar vid halv 8 och vaknar till nån enstaka gång men somnar om själv. Vaknar till och är lite orolig vid halv 4. Från att ha skrikit argt de första 2 nätterna är det endast lite gnäll nu. Han gnäller, vi stoppar in nappen, han gnyr lite och så somnar han om av sig självt. Detta kan pågå en halvtimme på sin höjd.

Det är det som är det smått fantastiska. Han behöver inte ha hjälp att somna om VARJE GÅNG utan kan själv fixa det. Han bara somnar om utan att vi går in varje gång.

Det är en OTROLIG SKILLNAD! Husbandet är tröttare än nånsin..han har inte sovit så bra sen han föddes. Jag håller litegrand med, jag kan desto värre inte sova dåra eftersom jag säkert är lite "skadad" av avbruten sömn under nästan 2 års tid. Jag var ju gavid oxå! ;) Så när Milobebis sover är jag vaken då har brukade vara vaken, helt muppigt. Hoppas dock att kroppen snart hajar att den får sova.....

Om ni nu har samma problem som vi, PROVA. Ta ett beslut om att fixa det tillsammans. Det verkar funka...hoppas nu att det fortsätter såhär. Det är en gudagåva att få sova ostört, både för Milo och för oss! Han äter med god aptit, det har han sällan gjort förut. Han leker själv under längre stunder, är gladare och piggare som bebis. ÄNTLIGEN!!!




Lite julstämning...

Hörrni.. jag har tjuvstartat lite med julpyntet...men bara en ljusslinga än så länge. Det blir så himla mysigt direkt, har ni en sån hemma så ta fram den. Den gör oerhört mycket.







PS. Milo vaknade för en liten stund sen!!!! Kan ni fatta??? Han åt välling kl. 08.00 igår kväll...ingen välling inatt och så vaknade han nu, 08.30! WOOOOOOOOOW!!! Inte en HEL natt än, men det kommer... "I got a feeling" som black eyed peas säger.

 


Hoppet har väckts....

Natt nr: 3 avklarad.

Han började med att sova lite oroligt, vaknade till några gånger men nappen hjälpte. Kl. 03.30 vaknade han och det märktes tydligt att nu var det välling han ville ha. Vi stålsatte oss och kl. 04.00 gav han upp och somnade.

Han sover fortfarande :o :o..... jag är smått i chock!



SOV HELA NATTEN NU MiLo?!?!

Gokväll på er! Jag har ju glömt att berätta att nu när jag varit krasslig så har husbandet varit hemma. Vi tog ett snabbt beslut.....Ett "nu räcker det" beslut. Nu vill vi börja sova i familjen, hittills har Milo sovit 6 timmar i sträck! 1 endaste natt sen han föddes.

Efter att ha pratat runt med folk och med BVC så beslutade vi att nu är det slut på nattvällingen. Det blir ingen nattvälling hur mycket han än vill ha det. ENligt BVC behöver inga barn över 6 månader mat på natten. På natten ska ALLA organ oxå sova vilket de inte gör när man äter välling på natten. Detta gör att man får oroliga nätter.

Sagt och gjort. Vi tog beslutet.

NATT 1:
Det blev bad och "göra natt" i 1 timme. Första natten vaknade han till ordentligt vid 12 tiden på natten. Han började yla lite smått för att bli arg som ett bi till slut. Vi hjälpte varandra att vara starka och INTE ge efter för välling. Han var arg i 45 minuter. Vi har aldrig tidigare väntat ut honom utan gett efter. Efter 45 min somnade han. Vi turades om att gå in och klappa lite på honom. Det som var skönt var att han inte var ledsen utan arg, det hela blev lättare då.
Sov som en stock fram till 5, fick välling (helt ok enligt BVC då bebisar har en slags "morgon" där). Han somnade om och sov till HALV 8!!!!!! Vi var i chock! Såå pigg och matglad han var under dagen sen då?! Helt otroligt.

NATT 2:
Vi gjorde exakt som kvällen innan. Han vaknade till lite vid 2, fick napp. Vaknade morgon kl 05.00. Ok, tidig morgon men HALLLÅÅÅÅ... det är ju helt fantastiskt.

Nu är det NATT 3 den här natten. Vi har liksom väntat på ett bakslag, ett sånt där "nu tjurar jag hela natten och ni mamma o pappa kan dra åt helvete" bakslag. Vi får se.... enligt BVC och alla 347 böcker jag läst om barns sömn säger att det tar 4 nätter, sen är det sover hela natten.

Det återstår att se....

Ikväll tog jag på Milo ett par bebiskallingar, han har börjat slita av sig blöjan på natten. Häromnatten hade han blöjan som huvudkudde. Hmmm.... måste köpa up & go nästa gång! Så länge så är det dessa söta kallingar som får stoppa det.




Nu sitter husbandet vid ugnen och väntar på att våra köp-pizzor från ICA ska bli klara. Vi blev så sugna på det ikväll.... billigt, gott och jäkligt underskattat.

På måndag ska jag ta tag i min vikt igen. Jag har stått helt stilla med allt nu men känner att jag ska ta tag i det igen. Det här duger inte, varken för mig eller för husbandet. Men NU ska vi njuta av pizza och snacks till IDOL!

Puss på er och ha en underbar helg!



GLÄDJE & ÖNSKELISTA

Nej, in med lite glädje nu känner jag!!

Hörrni, julen börjar närma sig. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN JULEN! Jag tycker det är en supermysig tradition. Jag LÄNGTAR till jag ska få plocka fram allt julpynt. Jag är rätt sparsmakad när det kommer till pynt men det jag tar fram vill jag ska vara riktigt fint.

I år kommer jag göra mycket utav pyntet alldeles själv. På torsdag ska nämligen jag och 2 andra duktiga tjejer stå för ett GLÖGGMINGEL där vi ska visa upp och förhoppningsvis sälja lite av våra produkter. Därför har jag lite att stå i under helgen, jag ska tillverka en herrans massa tavlor, några lampetter, sy lite och så ska jag dessutom baka lite lussekatter.


Därför är det på sin plats med önskelistepåfyllning!







Enligt den här boken ska man kunna nå sina drömmars mål. Det låter ju onekligen lite sådär....blaha blaha... men är han bra på att inspirera så räcker det för mig. Jag vill ha boken, och så hoppas jag att jag en vacker dag når mina drömmars mål!!


Svininfluensavaccins tjat.....

TACK för alla svar angående svinisvaccinet!!!

Jag ska tjata om det här ett litet inlägg till, sen får det vara.....

Jag är fortfarande väldigt kluven, pratade med flera personer igår om detta och känner mig smått förtvivlad för att jag inte känner mig säker åt något håll att ta ett beslut!

Först och främst är jag en STOR motståndare mot all slags medicinering. Det var inte längesen jag började ta IPREN 400 mg. Innan har jag stått ut med feber, mensvärk och huvudvärk. På sin höjd tagit en alvedoon när jag inte stått ut.

När jag drabbades av svåra sömnsvårigheter när jag gick in i väggen så fick jag insomningstabletter utskrivna. Inte tagit en enda en. När vi fick alla missfall fick jag blodförtunnande utskrivet, dettanför att eliminera fler missfall. Tog inte dom.... tack o lov så kom MILO till oss ändå!

DÄRAV TROR JAG ATT JAG ÄR EN STÖRRE MOTSTÅNDARE TILL VACCIN!

Jag har läst MYCKET om själva vaccinet och där väcks många utav mina frågetecken? Kanske att det inte visar något nu men om flera år kan det ge upphov till reumatiska sjukdomar, halterna av de olika preparaten ska vara låga men enligt proffessorer så kan de ge biverkningar även i liten dos. Läkemedelsföretagen har avskrivit sig ALLT ansvar för biverkningar för att vaccinet är så NYTT och OBEPRÖVAT! I flera utav länderna i världen har samma vaccin förbjudits och så har de hårdare restriktioner! Där får t ex INGA GRAVIDA bli vaccinerade, ej heller småbarn! Hur kan det komma sig? Hur kan det vara så olika när det är samma vaccin vi pratar om?
Pratar man med läkare säger dom att man ska vaccinera sig för att stoppa en eventuell panemidemi. Struntar man då i biverkningarna?
Sveriges främsta influensaforskare säger att svinis kommer att mutera så småningom, enligt honom behöver man inte vaccinera sig nu, han tycker att pengarna som läggs på vaccin nu borde läggas på forskning kring den muterade form svinis kommer komma i i framtiden. I morse pratades om autism till följd av vaccinering!
Mer att läsa om allt detta finna att läsa här!

MEN..... precis som många av er säger kan man inte leva med sig själv om nåt allvarligt händer mina barn....till följd av att jag hoppat vaccinet.

Det känns som pest eller kolera, det känns som en lottodragning, det känns som man väntar på att få svinis och att man får högsta vinsten om man klarar sig helskinnad ur sjukdomen. Varför skulle vi ha en sån tur? Dock så klarar sig ju jättemånga oxå.... ganska så lindrigt. Norge har 800 000 fall av svininfluensa, 14 personer har dött till följd av svinis. Min morbror i Finland har haft det och blev sjuk som i en vanlig influensa.

Nej, som sagt, jag vet fortfarande inte. Jobbigt som fan!


Svininfluensavaccin eller inte?

Godmorgon allesammans!

Jag känner mig krasslig som tusan, vet inte om det nu är så att SVINIS kommit och knackat på dörren?
Huvudet värker, känner mig krasslig i luftvägarna, munsår och blåsor i munnen och allmänt ur gängorna. Vi har ju gått här hemma och velat med den dära svinisvaccineringen förstår ni. Ska vi eller ska vi inte? Klarar vi oss även om vi får svinis? Får vi svinis eller inte? Är vi i riskgruppen eftersom vi har en bebis i familjen? Är han tillräckligt stark? Bla bla bla bla...

Min syster är i riskgruppen för hon har astma. Hon ska ta sprutan i dagarna.

I morse hörde jag på TV:n att har man sett hur en riktigt sjuk människa i svinis har det så skulle man vaccinera sig pronto!

Vad ska ni göra? Och hur tänker ni kring detta?

Berätta gärna!!

PINK VAR UNDERBAR!!!

Alltså... jag är TOTALT HELT JÄKLA LOST I PINK nu!

Det var det ABSOLUT BÄSTA jag nånsin sett, som jag skrev på fejjan så grät jag, jag skrattade, jag log, jag sjöng, jag rocka och framförallt så röööös jag på hela kroppen! Det var helt fantastiskt från början till slut. Hon bjöd på en riktig show. Allting fanns....GLÄDJE, SORG, TÄNKVÄRT...ALLT! Hon hade oxå en fantastisk kontakt med publiken. Det kändes nästan som hon verklligen "såg" alla som var där. Hon är lite sprallig, hon är lite tokig, hon är sexig, hon är grabbig och så är hon SJUKT BRA på att sjunga.

Hon startar med en cover på HIGHWAY TO HELL liksom...säger inte det nästan allt! Det var sånt drag i början så jag trodde håret skulle lossna! Ljudet var perfekt där vi satt och vi såg varenda detalj som hände. Första kvarten satt jag bara och log, andra kvarten satt jag bara och grät och resten satt jag och gapa.

Här kommer bilder (inte så jättebra men dock...därför ska jag nog göra ett "ÖNSKELISTE" inlägg senare), jag har dessutom filmat lite, tänkte lägga ut någon här sedan.

WOOOW.... TACK för en förjäkla bra konsert!!!  












Vi sitter JÄKLIGT bra!

0-2ab49997463043946d073d5e73a7f0ce.png

Vi sitter JÄKLIGT bra!


PINK I GLOBEN IKVÄLL!



DÅ var det dax! Dax att gå och se PINK som vi bokade tidigt i våras. Ikväll kl: 20.00 på globen smäller det, jag STENDIGGAR ju PINK så detta känns riktigt riktigt kul. Jag hoppas hon bjuder på en ordentlig show, har inte hört nåt alls om hennes konsert ännu så jag är helt ovetande om vad kritikerna sagt.

Jag kommer med ett utlåtande imorgon!

Kimmos ROCKFEST!

Ja....då var festen över då! Jäkligt ROOOLIGT VAR DET!!!
TACK för en KANONFEST Kimmo! Du är en fantastisk människa som alltid är positiv, fortsätt vara så och lova mig att du smittar av dig på alla Du kan!!

Här kommer bilder från festen!








Vi tre hamnade på ganska så många bilder har jag sett bland bilderna....tänkte delge några utav dom! Inte så stor variation och ständigt samma pose. Man är verkligen flexibel......




När jag tittar på dom här bilderna på min kille blir jag alldeles varm. Han är så jäkla snygg så jag svimmar nästan... åååh, ÄLSKAR DIG TONY!










Igår mådde vi faktiskt bra måste jag säga. Det blev fira pappans dag, vi åkte ut till svärisarna och käka tårta i stora lass. Sen hade vi middag på First Hotel, våra grabbar i innebandyn jobbade som serveringspersonal till mammor, pappor, släktingar m fl. En jättelyckad kväll och grabbarna var helt fantastiska!!!



Vinnaren i taveltävlingen!



Mejla mig Dina uppgifter på [email protected] så skickar jag dig tavlorna!!!

2 night is the night!

Tjohopp allesammans!

Ikväll är det feka med stort F! F-E-K-A!!! 40 årsfest tema rocker..... tänkte jag skulle bjuda på en kvällens outfit lite senare så ni får se hur jag och husbandet tänker vara klädda ikväll.

Nu har jag sytt lite, sitter precis med en färg i håret och ska äta frukost. Sen blir det till att sminka sig a la ROCK, fixa håret, klä på sig rockoutfiten och ta ett glas vin med lite kompisar som kommer hit.





Å så fikas det igen...

0-7cc8e8cfa5e5d5bf6da7af4f8c7c8c35.png

Å så fikas det igen...


RÖSTA



Husbandets brorsa och hans band MOTHER MISERY. Man kan gå in och rösta på klippet på aftonbladet minsann! :) Så är ni riktigt gulliga så går ni in och röstar en liten femma där!

PUSS

En dag i mitt liv

Tänkte jag skulle visa lite bilder från min och Milos dag igår. Vi var ju på mitt favvofik, ett gammeldax fik med gudagott fika och jättegott kaffe! Jag har minskat på kaffet av nån anledning, vet inte varför med det har bara blivit så. Igår kom jag på att jag drack kaffe för typ en vecka sen så då gled vi in på Tant Gredelin. MUMMA! Mysig inredning är det oxå....




Jag var och lämnade tavlor hos min vän Sofia på Fröken Röd, hon hade kartonger upp till öronen på allt som kommer in till jul! Tänkte att jag fyller på lite till och överlämnade lite "farsdag" tavlor. Titta så fint dom ligger där i hennes fönster. Hon har ett speciellt "pappa" fönster.




När vi sedan gått på stan och lämnat tavlor, fikat och vandrat utan mål blev det dax för Taxiservicen att starta. Javisst... när siste man skulle hämtas vid 17 tiden och visade sig vara försenad till halv sex blev jag lite less. O då såg jag ut såhär!



Ja, en dag i mitt och Milos liv.

Hörrni, idag är det freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!! Jag ska skutta iväg och handla en fredagsbukett sen...... finurlar redan på vad det ska bli! Sen ska jag färdigställa min putfit till morgondagens rockersfest!!!




Milo & jag myser på ett av favvofi

727cc82509f161b157aef532d7d28cfa.png

Milo & jag myser på ett av favvofiken!


Farsdag TIPS



Godmorgon mina bloggvänner! Ni kommer väl ihåg att fira pappa, pojkvän, man, pappan till era barn på söndag! Här är lite tips på vad man skulle kunna köpa. Själv har jag redan tjuvstartat. Husbandet fick en ny parfym i förrgår, det var nåt nytt på marknaden som doftade underbart! Sådär så det riktigt suger till i pullan! Jag älskar herrdofter...mmmm, mums!

Jag skulle vilja köpa allt ovanstående till mitt husband... en vacker dag husbandet, när jag blir rik ska du få allt du pekar på! :)

Helena 30 år!

Kom på en sak, jag har ju inte visat några bilder från festen i lördags! Ni vet tjejfesten.... 30 årsfesten. Här kommer ett itet medley!
















Vissa av bilderna har tagits av min vän Sofia Ekehult som äger Fröken Röd i stan.....

SKOJ SKOJ KALAJS!!

Milo & jag konverserar halv 5 på morgonen!

Klockan är lite över 5 på morgonen och här sitter jag. Milobebis är inte nådig denna morgon. Han somnade för natten kl. halv sex igår eftermiddag/kväll helt oplanerat så jag hade väl inte tänkt mig att få sjusova denna morgon! Vilken morgon har det hänt......?

Vår konversation denna morgon:

Jag: Milo, du skulle inte kunna tänka dig att somna om en liten stund? Du vet, mamma är jättetrött fortfarande och skulle gärna få sova en liten stund till.
Milo: Jaså, är DU trött?
Jag: Ja, mamma är JÄTTETRÖTT! Den är ju bara halv 5 på morgonen vettu?
Milo: Jahaaa, bara halv 5, vilken hääärlig morgon, jag känner mig utvilad och jättepigg! Skönt att vakna tidigt och känna att man har hela dagen framför sig!
Jag: Jaha, du gör det? Men du vet att du brukar ju vara lite grinig de dagar du vaknar för tidigt?
Milo: Brukar jag, ja kanske. Jag är väl trött då.
Jag: Ja, så att somna om, kan det vara nåt?
Milo: Tycker du att jag ser trött ut?
Jag: Nej, kanske inte....






ÖNSKELISTA....... #2

 





Hur vill man bli hjälpt egentligen?

Förkylningen har inte brutit ut även om jag har ont i halsen och huvudet och känner mig bara allmänt hängig. Vi väntar och ser vad det blir av det hela? Under tiden trycker jag C-vitamin, honungsthé och lite echinagard när andan faller på.

Igår var jag och Milo ute och for på stan. Jag letade efter en cylindervas modell stor till mina färska blommor som jag nu ska börja inhandla varje fredag. Det är så lugnt och tyst vissa tider på dagarna när man går i affärer. Riktigt skönt faktiskt.

Dock så kan jag tycka att det blir pinsamt när man hamnar i en affär och man riktigt ser hur tjejen i kassan blir GLAD över att det äntligen kommer en kund. Hon stirrar galet åt vårt håll hela tiden och synar varje grej jag känner på eller tittar åt. Det värsta är när dom oxå i det läget slänger in en kommentar typ: "Vi har jättebra priser på dom där!" Då tycker jag det blir skitjobbigt och så sticker jag ut från butiken fort som fan. Man måste ju liksom få känna och klämma lite utan att nån jävel flåsar en i nacken hela tiden. Kanske att dom har känslan för när det är dax att lägga in en kommentar!

MEN... det där är hårfint på hur mycket man ska "hjälpa" och "inte hjälpa"! Jag har själv jobbat i butik och vet hur det där kan vara.... ibland kräver ju ledningen att man SKA fråga alla som kommer in i butiken om dom vill ha hjälp, ni vet när man kliver innanför dörren så står det en tjej med ett fastkletat smil på läpparna och så överdriver hon artikuleringen och säger tydligt: VILL DUUU HAAA HJÄÄÄLP? Själv ser jag inget eftersom mina brillor är immiga eller så har jag fullt sjå att börja klä av milo så han inte blir varm! Då vill jag VERKLIGEN springa ut ur butiken. Ge fan i mig tills jag åtminstone själv vet vad jag vill ha hjälp med!

Jag kan tycka att butiker som i stort sett nonchalerar sina kunder och har personal som sitter o kollar in internet och blir lite smått irriterade när de får avbryta sitt surfande är ännu värre!!! På riktigt så har det hänt att jag skitit i att handla överhuvudtaget i butiken om det blivit så. Jag har t.o.m frågat en tjej som var jävligt otrevlig om hon verkligen arbetar på rätt plats!? Men då brann det i huvudet på mig och i efterhand kanske det var lite onödigt, men shit alltså. Sånt där är jävligt irriterande... om inte olagligt i ett serviceyrke!

Jobbar man i ett serviceyrke så får man snällt vara trevlig fast det är 180:e gången nån frågar var vi har våra strumpor nånstans, eller när någon otrevlig jävel kommer och klagar på att en söm är lite för tydlig, eller att dom lämnar tillbaka kläder dom handlat för 3000 kr dagen innan. Snällt, trevligt och så biter man ihop om nån är otrevlig. Sen får man ju inte ta vilken skit som helst..... det finns ju gränser!

Hur känner ni? 



 


Bilden har inget med någon speciell butik att göra, bara en fin bild tyckte jag. Lånad av www.bjooti.net


Maggan Graaf´s BLOGG




Ifall nu någon missat det så har Maggan Graaf börjat blogga igen! Hon är grym...jag skrattar gott åt hennes blogg ska ni veta. Dessutom brukar Daniel Da Silva gästblogga där ibland, och han är helt sjuk i huvudet... han har preciis min humor! Vill ni skratta lite idag så gå in och kolla Maggans blogg! Scrollar du ner lite så kan du se när Daniel har listat hur Magdalena skulle sett ut om hon vart gift med ett gäng kändisar. :)

Mys med Milo

Mys i soffan med en nyvaken Milobebis. Själv har jag jätteont i halsen och i huvudet,nu tror jag inte jag lyckas hålla det borta längre. Känns som jag strax kommer däcka:-(

Veckans bukett!



Var och handlade med Milo förut och sagt och gjort så köpte jag en "Chryss" bukett. En billig vardagsbukett blev det idag.... 59 kr kostade den. Dessa brukar hålla en hel evighet så jag får se om det blir nya på fredag eller om de håller!

Vita färska blommor!




Vita färska blommor i en stor vas hemma på bordet, SÅÅ vackert!
Det är nåt jag lovat mig själv att alltid se till att ha fr o m nu. Jag ska försöka se till att köpa en bukett varje fredag. Ett nystädat, godluktande hem med ett gäng färska vita blommor och tända ljus till en IDOL-kväll måste väl vara ganska så ultimat.

Uppdatering!

En liten uppdatering:

* Dålig uppdatering, förlåt...får alltid lite ångest för det eftersom ni nu är ganska så många som läser min blogg.

* Trevlig kväll i lördags!

* Min kompis Maria och jag kom hem vid 2, pratade och drack vatten till 3, sen somnade jag nästan mitt i en mening så då gick vi och la oss!

* Bakis halva dagen igår.

* Ont i fötterna fortfarande så jag vet inte om gelé hjälper?

* Kollade AIK ta SM-guld igår..vi var på Fannakrogen, Thedde var fetnöjd, han är fetAIK:are, alla glada igår.

* Sovit till och från sen kl: 19.00 igår...gick upp halv 8 i morse.

* Ett billarm har väckt mig 3 ggr inatt, Milo har väckt oss 5 ggr inatt och katten 1 gång.

* Trött och lite sådär tom idag, en typisk ångestfylld måndag, ska jobba på att få den till nåt bra anyway!

* Saknar husbandet så jag nästan vill gråta en skvätt, vill ha han nära idag men då får jag åka till hans jobb och det orkar jag inte, vill inte skämma ut han heller! Jag får tvinga Milo att kramas med mig idag. Han gillar inte att kramas, bara när han är trött så jag väntar väl till dess då!

RSS 2.0