Vår present till lilla Meja. Ett p

MMS

Vår present till lilla Meja. Ett par Nike skor,skitatuffa... Nu ska vi till mamma och pappa och äta morsdag middag.


Nu e vi på dop! Fikadax o softdax

MMS

Nu e vi på dop! Fikadax o softdax i vagnen!


Frukost på sängen! Milo hade ritat

MMS

Frukost på sängen! Milo hade ritat sin första teckning till mig!


Picknick i parken!

MMS

Picknick i parken!


Underbart på morgonpromenaden! Ida

MMS

Underbart på morgonpromenaden! Idag fick vi klä av oss för första gången... Aaaah. Härliga sommar!


Nyvaken Milobebis. Får se när han

MMS

Nyvaken Milobebis. Får se när han kommer i säng ikväll?


Nellyshopping



Jag har hittat ett par skor som jag tror kan passa till min klänning jag ska ha på dopet. Jag var ute efter hög klack fast att det var lite sandalstuk på det hela. Hitta dom här på Nelly, kostade bara 349 kr. Sen kunde jag inte (fast jag försökte) låta bli dessa Hanky Panky trosor som alla pratar om. Alla som använder dom säger att dom är helt fantastiska. Många går inte tillbaka till sina gamla trosor efter att de använt dessa en gång. Dom är i one size och passar alltså alla, även en tjockis som mig! Tänk om det blir så? Att jag inte vill ha nåt annat sen... DYYYRT! Dessa kostar nämligen 189 kr styck! HJÄLP! Jag unnade mig detta i 7 kilos present. Undra vad jag ska hitta på i 9 kilos present till husbandet!

SUG & BARNVAGN

Sådär... nu känns det lite bättre! Milobebis har sovit en stund, en ganska lång stund så jag tror att han kanske sover för natten redan. Det gör ingenting, han har vart så himla trött idag och inte kunnat komma till ro o sova. STACKARS Milobebis.

Husbandet har kommit hem. Tog tag i det där med att handla eftersom jag knappt vart utanför dörren idag med min jäkla huvudvärk. Hörde att fler hade haft det idag... hmm, kymigt! Han är och handlar fredagsmat åt oss nu, och jag hoppas på lite gott snacks. Min kropp skriker efter nånting gott! Jag har ju gått ner nästan 7 kilo nu. *LYCKLIG* Men idag är det fredag och unnardag. Jag är så suuuuuugen på nåt gott! Skulle jag få som jag ville skulle det bli smågodis för 300 spänn eller nåt, massa ljus choklad, läsk och så blanda choklad i munnen med dillchips. Det är så jäkla gott! Men jag tror att husbandet kommer lägga band på sig i affären. Det lät så när han åkte. Fan jävla skit! :D

BRIO SING

Själv så sitter jag då här, har precis avslutat mitt surfande efter ny barnvagn. Vet inte om ni minns det men vi köpte ju en råbillig vagn på nätet för 1600 när Milobebis låg i magen. Planen var ju att ha en billig liggvagn och sen skulle vi satsa mer på den han kommer ha längst tid, sittvagn. Vår vagn har typ gjort sitt nu. Ena hjulet lossnar titt som tätt, sen har den blivit trög att få ihop. Jag HATAR sånt. Jag håller fan på o slår sönder hela vagnen när jag står där bakom bilen o ska plocka ihop den för att sätta Milobebis i den. Det värsta scenariot är när man står där, solen gassar, man är svettig. Milo skriker i bilen för att han ledsnat ur och sitta där o så strular vagnhelvetet! Då sparkar jag det hårdaste jag kan för att få till den.

Nehepp, nu vaknar Milobebis. Ha en underbar fredagkväll allihop.

BLÄ

En liten fredagseftermiddagsrapport:

* Ont i skallen
* Milobebis på sitt sämsta humör! Vägrar sova, vägrar nånting alls!

Solen gassar ute and i couldn´t care less! SNARK!

Stackare....



Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här??

Alltså.... på familjeliv får man läsa det mesta. Ingeting förvånar mig längre ska jag säga er..... nu valde jag att ta bort tjejens namn för hon har valt att inte vara anonym på familjeliv. :-0

I alla fall....

Jag lider med den här tjejen. Hon har en kille som inte vill ha barn, hon VILL ha barn till varje pris, dom har ett fint förhållande (eller hade) så hon har inte velat lämna honom för att gå vidare och försöka träffa en ny som kan tänka sig barn!

Jag lider med killen. Han har ju faktiskt sagt att han inte vill ha barn! NU blir han tvungen att bli pappa eller vad?

Men det som gör mig lite ledsen är att hon avslutar med att "Har man rätt att förstöra någons liv?" Jag som själv har barn kan ju inte förstå att man kallar det för att förstöra, MY GOD, det är den absolut finaste gåvan man kan få i livet. Ett barn som man gjort alldeles själv. Jag förstår dock hennes innebörd av ordet förstöra. För hur det än går för den här tjejen så har hon ju svikit den här killen... Han är ju helt förundrad över hur fasicken det gått till?!

Samtidigt så är ju den här killen vuxen och vet att även om man inte kommer i tjejen så kan hon ju faktiskt bli gravid. Det VET han....

Så då är frågan? Finns det nåt rätt eller fel här? Själv tycker jag att det känns tragiskt.... fruktansvärt..... det har ju faktiskt blivit ett litet liv i hennes mage nu som utvecklas i full fart.

Tur att husbandet och jag var överens.

Coola bilder!

Husbandets brorsa  John har ju det här bandet då. Mother Misery som dom heter. Dom blev ombedda att i måndags få fram en pressbild snabbt som ögat. Som tur är har vi ju en fotograf Ulrica i släkten som kunde rycka in snabbt och hjälpa till med bilden. O så mig då som kladdar lite smink på det....

John har tidigare frågat om de kan få låna vår soffa och använda den när de ska göra en bild till ett skivomslag. Nu blev det lite tidigare då det behövdes en pressbild... Jag köpte ju en antik soffa förra sommaren på auktion. 50 spänn fick jag ge för den o så fick jag en utskällning av husbandet. Men det var de värt. Han tyckte den skulle bli alldeles för stor och bökig att lasta hem. Men vem tänker på det? Inte jag i alla fall, det är ju husbandets jobb och tänka på det! ;)

Hem kom den och så fixade vi i ordning den. Det som är vitt på soffan var brunt tidigare! Några lackburkar senare var den hur häftig som helst.
Skynket ni ser på bilden är typ en vägg som jag valt att hänga lite tyg på. den var så intetsägande tidigare och fick lite liv genom det här tyget. Billigt, lätt och fint!

Här kommer bilderna då! Kika gärna in hos Ulrica som tagit bilderna. Hon är skitaduktig!!!!








Man kan göra det på 2 sätt!!

Hej allesammans!!

Vilken dag det blev igår.... FULLT UPP!! På eftermiddagen igår brassa jag och Milo till Västerås för att handla lite grejer till mina tavlor och till hans dopklänning som jag då ska sätta mig ner och sy på fort som helvetet!

Det hände en liten rolig grej igår.

Jag parkerade där jag föstod att jag inte fick parkera. Tänkte att vaf asicken, det kommer gå fort detta så det är lugnt. Gick in på Panduro, o alla som gillar Panduro vet att man blir kvar därinne en stund. Typ en halvtimme för min del. När jag kom ut så såg jag att en äldre HERRE stod med nosen limmad mot sidan av min bil Han såg jäääävligt irriterad ut och knappade på sin telefon.

Jag hann och känna lite sådär "Oh nej, fan vad jobbigt och börja tjafsa med en gubbjävel nu". Men sen hann jag tänka lite innan jag kom fram till bilen. Jag har 2 alternativ. Alternativ 1) Gå in i fajten med gubben och börja munhugga o dittan o dattan. Men eftersom jag visste att jag ju gjort fel, det var en liten utfart där, DOCK SÅ VAR DEN INTE MÄRKT. Så tänkte jag att jag kör på alternativ 2 idag) "Se så SÖT och OSKYLDIG ut som du kan" alternativet. 

Jag trippade sakta fram till hans bil med Milo i famnen. Blinkade lite extra med ögonfransarna och så kikade jag in i hans bil och sa.

"Ursäkta mig men, får man inte stå här?" sa jag med len försiktig röst!

Mannen tittade upp på mig. Han var solbränd, alldeles vitgrå i håret, snygga solglajjer och så satt han givetvis i en fläsk BMW. Han tittade upp på mig sådär snabbt som att han skulle klippa till den jäveln som stod i vägen för hans fläsk BMW.
När han fick upp blicken på stackars mig med oskyldig blick och en liten bebis i famnen så riktigt såg jag hur han mjuknade medsamma.

"Nej" sa mannen försiktigt "man får ju inte det, det är en grind här bakom som är en utfart" fortsatte han.

"Men OJ, förlåååååååt!!!" sa jag alldeles förtvivlat. "Jag såååååååg inte det, det står ju INGENSTANS. Dessutom är jag inte från stan!" fortsatte jag lika förtvivlat.

"Men det göööööööör ingenting" sa mannen snabbt. "Jag ska flytta på min bil så du kommer in med ditt barn" sa han sanbbt och med vänlig röst.

"Förlåt snälla snälla du" sa jag snabbt för att krydda min lilla oskyldighet lite extra!

"Ingen fara" sa han och backade bak med bilen.

Jag satte Milo i sin barnstol och hoppade in i bilen och så vinkade jag till honom innan jag åkte. Han vinkade och log ett stort leende när jag for iväg.


JAPP, det är så en slipsten ska dras! Jag var väldigt nöjd med mig själv och berättade det här för husbandet så fort jag hämtade honom igår.

"Ja, hade det var jag hade jag förmodligen hamnat i slagsmål" sa han. "Ni tjejer har de så jävla lätt" muttrade han vidare! Anar man en viss bitterhet där?

Förresten.... ska visa lite schyssta bilder som togs i vårt hem igår. Vi hade storbesök av ett rockband som ville låna vår antika soffa för lite schysst fotografering. Jag sminkade. Återkommer med bilderna snart!


Nu ska vi ut på morgonpromenad. Så

MMS

Nu ska vi ut på morgonpromenad. Såhär pigg e milobebis på morgonen,hihi.


Kär.....


Drömma går ju..... suck

Jag är inne i ett FLOW idag, inläggen haglar tätt. Utanför öser regnet ner, Milobebis sover och jag känner för att sitta här vid min blogg och roa mig.

Jo, när man är mammaledig så tjänar man ju inte direkt storkovan. Man vill dessutom spara på dagarna så man kan vara hemma längre med sin lilla GULDKLIMP. Å det medför ju ännu mindre cash....

Aja, det är ändå lätt att drömma sig bort till gyllene dagar. Till dagar då man kanske slipper just det där. Att tänka på pengar. Man använder dom till precis VAD-FAN-MAN-VILL! Utan o kolla på prislappen.

Blir jag snuskigt rik så tänker jag:

* Först och främst AVSKEDA den fan som jobbar på posten och alltid gasar sönder sin postmoppe precis utanför oss när Milobebis sover. Han vaknar VARJE GÅNG! En liten hagelbrakare och skjuta sönder postmoppedäcken med kanske skulle införskaffas oxå, ifall man inte blev tillräckligt mäktig för att avskeda honom.

* En egen helikopter. En sån som man lätt hissar in mig, Milobebis, vagn, skötväskor och hela fan i. Jag behöver inte lyfta i och ur vagnen 50 ggr i veckan. Bara dra ett samtal till piloten som landar utanför och så är det KLÄRT!

* Kanske ett eget band som spelade lite musik för en när man kände för det. När man städar t ex kan det ju vara lite käckt med några schyssta låter. Tänk er....LIVE o allt! GÖTT MOOOOS!

* Städa ja.... skulle man inte leja bort det?? Jo, till en viss del. Men en del skulle jag nog vilja pyssla med själv för mitt eget måendes skull. Tvätta skulle jag kanske göra själv... vafan, ska nån hålla på med våra skitiga underkläder liksom. UÄK...

* Jag skulle ha en sån jävla barre så grannarna såg rött. Jag skulle ha villa modell ENORM! Med massa öppna ytor, vit härlig inredning, stora panorama fönster som svalde massor av ljus, jättesköna ljusa soffor med massa flufffluffkuddar i. Ett kök värt att döda för med spisar och ugnar stora så det fasicken skulle kunna gå o grilla en hel jävla älg i! Badrum i varje rum med badkar och härlig ångbastu. En biosalong. En vinkällare. Lekrum som skulle underhålla alla ungar, kompisars och mina egna i timtal så vi kunde ligga o relalalaxa i min grymma soffa och snacka vuxensnack, suga på en varsin hälsodrink och sen ta ungarna och dra ut till det lilla sommarlandet man har på tomten! AAAAAAAAAHHH!

* Egen stylist, egen smikös, egen frisör, egen nagelteknolog, egen mössör, egen hudteraput.....m.m.m.!!!

* Villor i några utav paradisen vi har i vår värld. Att kunna åka o fira födelsedagar, bröllopsdagar, namnsdagar, alla dagar. Samtidigt kunna ta med sig sina kompisars familjer och bara njuta av allt tillsammans!!

* Egen nyttorestaurang!!

Tänk och få allt det där.... och ändå kunna behålla förståndet! Utan att bli en överlägsen äcklig typ. Att kunna dela allt med sina nära och kära.....





Fina sånger var det ja....



Att bero på fina sånger. MY GOD.... den här är fiiin som fan! Jag tyckder det var synd att de inte fick vinna. RIX FM har börjat spela den nu fick jag precis höra.... HÄRLIGT!!!

Vår sång till Milobebis



Ja just ja, vi satt till sent inatt och klurade på vad vi skulle ha för låt i kyrkan. Husbandets bror John ska sjunga i kyrkan. Han sjöng oxå på vårt bröllop. Han är verklgien super och sjunger alltid så jag börjar gråta.

Inatt satt vi och lyssnade igenom massa låtar på youtube. Den här låten har jag älskat sen första gången jag hörde den. Och när vi båda hörde den så sa vi samtidigt att "DEN KÖR VI". Hon har skrivit den till sin dotter..... den är så varm och fin. John kommer göra den så sjukt bra oxå!! 

Den kommer att vara från mig och husbandet till vår underbara MILOBEBIS. Som vi fick kämpa för att han skulle komma till oss..... och nu är han här!

Dop & Shopping

God förmiddag säger jag som vart vaken sen 05.45. Milobebis sov lite längre men jag har så mycket att tänka på just nu så funderingarna drog igång direkt.

Funderingarna landar mycket vid Milobebis dop som närmar sig med stormsteg. Nästa lördag är det dax. Vi har kliat oss i skallen om huruvida vi ska ha dopklänning till Milo eller inte? Efter att till slut ha sökt mig in på dopguiden kände vi båda att klart ungen ska ha dopklänning. Det finns INGA MÅSTEN när det gäller sånt men eftersom den där klänningen faktiskt har ett ganska så starkt symboliskt värde och att vi valt ett kyrkligt dop så får Milobebis ha en dopklänning. Jag kommer att sy den själv. Jag sydde Thedde & Elliots dopklänning oxå. PIUUH....men med bra mönster så är det bara o köra!

Igår var jag, husbandet och Milobebis i Kista galleria och shoppade dopkläder till oss. Hittade inget kul till Milobebis men jag och Tony hittade. VI ska ju på lilla Mejas dop nu på söndag också så det måste ju fixas lite till det oxå!



2 klänningar från LINDEX och så tvingade husbandet mig att köpa den här lilla jeansbikinitopen från H&M Divided. Vet bara inte när jag ska ha den? :) I sängen kanske? ;) Klänningarna var ett kap, 299:- och 149:- Som hittat för en mammaledig fattig stackare. Jag föll för det här långa som är lite "inne" nu. Jag ÄLSKAR långa klänningar och tror att det är det enda jag ska gå i i sommar. Underbart skönt. Magen kan puta fritt :). Sånt gillar vi.
Husbandet köpte sig ett par "stekar" brallor som Thedde säger. Tajta chinos och en röd/vit rutig skjorta. Han såg så fiiin ut i allt det där. Och äntligen så tar vi på oss lite färg jag och husbandet. Vi har varit svartklädda i 1 år nu! :)

Ja det var det.... nu ska jag packa lite tavlor som ska skickas idag. Hörs senare igen.

Förlåt familjen!



Tror jag behöver rikta ett litet förlåt till min lilla familj. Min PMS är äntligen över, min mens kom igår och jag känner att jag fått mitt vanliga humör tillbaka.

Känns som min PMS blivit värre! Kan det bli det för varje barn man föder tro? Det är helt galet.... Den här gången kändes det som jag hade behövt åka o bosätta mig i skogen med endast ett vindskydd till hus och sitta o sura på en sten. Eller kanske t.o.m fultjurat lite. Sådär så snoret rinner och munnen förvrids i en ful grimas.

Det är jobbigt när det känns som man vill strypa nån, dra till en annan på käften, inte umgås med folk eller ens sätta sig i en diskussion för att man är rädd att man flippar. Allvarligt.... vilket jäkla skit vi kvinnor får dras med.

Inte nog med att man svällt till oigenkännlighet, skitit ut en hörnsoffa på tvären 3 ggr...man ska få hängpattar kånkelbär och PMS på det oxå. Är det verkligen rättvist??

STACKARS husbandet, han har verkligen försökt förstå mig den här gången. Jag har verklligen försökt förklara hur man känner och att man faktiskt inte känner igen sig själv när det är såhär. Man går runt i ett aggressivt töcken och muckar med allt och alla. Är lite småsvart i ögonen hela tiden och känner sig allmänt jäkla skitful.

Ungarna duckar bara man går förbi liksom. Katten sitter klistrad på väggen och silverfiskarna i badrummet har för längesen dränkt sig själva i toan.

Men men, några tabletter vill jag inte äta. Finns det nåt, i naturlig väg att göra? Hjälper det med nåt överhuvudtaget. Eller ska jag börja bygga mig ett vindskydd  till nästa PMS?

Idag blåser vi bort!

MMS

Idag blåser vi bort!


Plutos vara eller icke vara?

Hmmm.... ja lusten går ur en ibland när man märker att inlägg.....LÅNGA, man gjort inte kommit in av någon konstig anledning. Aja, det gäller väl att bara försöka göra omét då.

Jo, idag har jag i varje fall vart i parken med öppna förskolan. Fick höra idag att vår skolchef i hålan vill lägga ner vårt PLUTO. Så på tisdag nästa vecka ska vi få träffa honom och ställa frågor och sånt. Jag kan väl tycka att såna där grejer liksom suger. Sitta där och propagera. Men, när jag tänkte efter så SJÄLVKLART ska jag sitta där och propagera. Vafan i helskotta ska just PLUTO vara det som ryker när det ska sparas in pengar i kommunen. Även fast jag inte har så väldans mycket Plutotid kvar iom att Milobebis växer som en raket så tycker jag det är själva grejen. Varför ska just såna trevliga "gratisgrejer" som öppna förskolor lägga ner.

Ska berätta för er att för några år sedan så valde vår kommun att ställa upp nå fula jävla plåtblommor längs med E18. Dessa plåtblommor skulle stå för vår hålas företagspark. QUE??? Företags....vad?? Dessa plåtblommor (om jag inte minns fel) kostade vår kommun flera miljoner. Å jag tror att högst 3 % av vår hålas befolkning vet vad dessa stod för.

Såga ner dessa plåtblommor och ha öppna förskolan kvar. Är det ett sånt plakat jag ska göra till nästa tisdag eller vad? Ett fett stort plakat!  O så ska jag bränna min BH av bara farten. O låta fittbusken växa ut och håret under armarna.... o så ska jag nog raka av mig håret oxå, bara för att!



Eeeh, sådär... nu ska jag äta.

FUCK

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....kul att mina inlägg kommit in!!! NOT....förbannade jäval skit. Ska laga mat nu och banka huvudet i spisen, återkommer!

Sminktävlingen avgjord!





NY TÄVLING KOMMER I HELGEN!!!

Den/det som kom på amningshull/beskyddarhull kan inte ha tänkt till!

Jag har surfat runt lite och kollat om det om möjligt, kanske, utifall att, händelsevis skulle finnas en bikini till mig. Ja, en som jag kan ha i år och inte om 2 år när jag nutrilettat-tränat-joggat-styrketränat-dietat färdigt utan som går att ha NU!! Men, allt jag tycker är jättefint är till för tajta fina tjejer som nutrilettat-tränat-joggat-styrketränat-dietat färdigt. Inte för mig som inte har det.

Snark.....

Så...





Jag har kommit på en grej. Det borde ju för fasicken finnas nåt mellanting mellan mammakläder och normala kläder. Förstår ni vad jag menar? Alla är ju inte "blessed" med att komma i sina gamla kläder 7 minuter efter man fått ut ungen.

Det finns ju Mammakläder när man börjar få en bebismage.
Och så finns det  Normala kläder när man blivit av med bebismagen.

Däremellan då?

Normamma kläder kanske? Eller varför inte "In between" kläder? Nåt som döljer allt amningshull. Ja för nån uppfann, när människan uppfanns, att vi skulle lägga på oss fläsk under graviditeten för eventuella bistra tider eller när vi behövde skydda våra bebisar. Men come on, vi lever på 2000 talet. Kunde inte den personen/det/vad? kommit på att det inte alltid skulle hänga björnar i träden och vargar i buskarna som skulle vara sugna på att äta upp våra bebisar. OCH att istiden ju skulle komma till sitt slut nångång.

Inte bara amningshull, utan beskyddarhull runt rumpa, mage och lår. Ifall man skulle ramla på isen kanske? Vad vet jag? Men, allt det däringa beskyddarhullet var ju inte så lätt att bli av med. Så nu behöver Ninis beskyddarhullsbikini!!!! Var hittar man det??

Jag behöver NORMAMMA/ IN BETWEEN bikini!!
Hipsters trosor av nåt slag där man kan klämma in beskyddar/amningshulls magen.
Bikinitop = BH. Nåt stadigt som håller föredetta amningspattarna i styr, och kanske lurar ögat att man har en schysst hylla. Typ en BH, med kupa, vadderingen, tjossan hejsan....hela fadderullan i.
MEN, det behöver ju inte ha en dödstråkig färg för det. Jag skulle gärna ha nåt rött. Det tycker jag är snyggt. I år vill jag vara röd i bikini. Som hudfärgen på ryggen sen för att man aldrig vågade resa sig upp från sin mageliggande position!

SNARK!


Rapport från trädgården. Varmt i s

MMS

Rapport från trädgården. Varmt i solen,Milobebis sover,jag har invigt min bikini för i år (ingen rolig historia),blek som en kapten på ett kalkfartyg (finskt ordspråk),skitfläcken i pannan blir direkt inte bättre. MEN (som Tony Irwing säger),det kunde vara värre! Mycket värre!


Mys i trädgården.

MMS

Mys i trädgården.


Tyras osminkade sanning.... snark!

Ni vet ju att jag tycker att Tyra Banks är en av världens vackraste kvinnor. I aftonbladet läser jag idag att hon varit och handlat någonstans osminkad. Grejen med Tyra är att hon inte sticker under stol med att fotona på henne är TOK retuschade, det är en av anledningarna till att jag diggar henne. Hon har valt att göra några av sina talkshows helt osminkad för att visa världen hur hon ser ut egentligen, och visa unga tjejer att kanske inte göra vad som helst för att se ut som många av sina idoler....för det mesta är fejk. Därför diggar jag henne oxå. Sen kan jag ibland tycka att hon tar sig själv på lite för stort allvar när hon står där i Top Model och med uppspärrade ögon säger "You´re still in the run to become AMERICAS NEXT TOP MODEL", rösten är viskande. Ja, ni ser det framför er tror jag.



Artikeln kan ni läsa här!

Men, vem ser inte lite annorlunda ut utan smink?? Jag tror att alla gör det. Varför använder man i så fall smink? Ja, om man inte vill se lite annorlunda ut alltså? Jag ser oxå trött ut utan smink, men det är nog för att jag ser lite pigg ut MED smink. Kan det bara inte vara så enkelt? :) SKITSAMMA, jag tycker det är härligt att man som SUPERMODELL törs och vill visa sig utan smink o sen stå för det. CRED TILL DIG TYRA!

Vilket väder!

MMS

Vilket väder!


BLOGGFAMILJEN

Godmorgon, jag är uppe med tuppen minst sagt. Tuppfan har nog inte ens lagt sin morgonfis. Jag har vart vaken sen halv 5, Milobebis ville upp då. Dock så lyckades faktiskt husbandet klappa på rumpen tills han somnade om. MEN, då var det visst försent för en annan att somna om. Jag hade redan hunnit börja tänka på massa saker och då är det liksom kört.

Så nu sitter jag här med ett sovande hus och önskar jag oxå kunde. MEN MEN, det är ändå snart dax för morgonpromenixen. 

Kikade runt på några av mina favvobloggar på morgonen här och fick se att Bloggfamiljen (Hannah Graf´s och hennes mans bloggportal) hade en superfin tävling. Jag läser Magdalenas blogg (hon skriver där) nästan dagligen. Hon e så skön den bruttan, blev nästan "kär" i henne efter jag läste hennes bok. Där i alla fall så har dom en väldans trevlig tävling. En kärleksweekend, kika in här!


Jag måste ha nån fetisch! När jag

MMS

Jag måste ha nån fetisch! När jag kört diet ett tag efter jag fått mina ungar så börjar jag baka frenetiskt. Varenda gång har det blivit såhär. Jag smakar endast en liten bit av det. Whats up with that?


Lördagkvällen i bilder

Sådär, nu har jag druckit kaffe i solen. Det är riktigt mysigt att sitta helt ifred på altanen på morgonkvisten. Fåglarna kvittrar och jag känner bara en sån ro i kroppen. Sitta och titta runt och planera trädgård och altan. Lyssna när Milobebis snusar i vagnen och veta att familjen ligger i sina sängar och sover.

Igår kväll var vi hos en av mina absolut bästa vänner Maria och hennes man Gustav. Det är som som flyttat närmare oss nu så vi kan hälsa på ofta ofta ofta!!! Med bil tar det bara 20 minuter och kvista dit. Igår blev vi bjudna på middag. LJUVLIGT gott, grillad kyckling.



Ja men precis, det är väl fasicken helt underbart trevligt. Slippa laga maten, slippa duka utan bara sätta sig till bords och allt är bara klart. Jag diggar å andra sidan att bjuda på middag och allt det där med ibland är det bra GÖTT och bara komma till färdigt!

KORS I TAKET så fick jag med mig båda grabbarna till Maria & Gustav. Helt fantastiskt. Det brukar sällan hända nuförtiden. Alltid är det nån som "fattas". Igår så ville dock båda med. Å tänk vad roligt dom fick.



Elliot som är hundtokig fick gosa med hunden Cobra. Thedde som är bebistokig fick mysa med Noel. Dessutom så körde vi guitar hero och Sing star så det sjöng i hela jäkla området. Vi körde i lag. Jag & Maria, Tony & Elliot och så Gustav & Thedde.



När Elliot bestämde låtar så blev det ABBA singstar för hela slanten. Vilken favvo ABBA låt har ni??? Mina är SUMMER NIGHT CITY och THE WINNER TAKES IT ALL!!! Igår blev det dock bara summer night låten nångång, Elliot gillade nämlligen Gimme gimme och Voulez vou. Maria & jag knäckte igår, vi vann de flesta gånger! WIHHOOOOO säger stans största tävlingsmänniska! :) Thedde & Gustav fick vi istället skratta mest åt, så jäkla roliga båda två och så kördes det med inlevelse X 7! :)

En sak som är säker är att jag nu ska köpa GUITAR HERO, såååå jäkla kul!!!

Vi kom hem kl 12 inatt, sen vaknade Milo kl halv 2 och så kl 5. Så sen dess har jag vart uppe..... GÄÄÄÄÄSP! Nu får husbandet vakna så kanske jag kan slumra lite i soffan.

Hoppas ni får en mysig söndag idag.

Jag själv ska måla färdigt vår ytterdörr.

Ok,nu är det bara jag vaken!

MMS

Ok,nu är det bara jag vaken!


Nu är det nog bara Milo,jag och nå

MMS

Nu är det nog bara Milo,jag och några rådjur jag såg förut vakna. Det är helt tyst och lugnt. Underbart,nu går vi en sväng. Sen njuter jag kaffet på altanen. Livet är fint Ninis!


Våra små dvärghamstrar ska få nytt

MMS

Våra små dvärghamstrar ska få nytt hem. Här sitter dom nu i sina små burar o undrar vad som händer. Jag är så glad i hjärtat för det! Grabbarna tyckte väl de va kul i 2 veckor med dessa hamstrar,sen dess har jag o husbandet tagit hand om dom. En djurvän ute på landet som heter Bibbi ska ta dom nu. Hon har massor av djur och har hela rum i sitt stora hus som de bara bor små kaniner och hamstrar i. MY GOD! Nu lilla Flingan o Ninni väntar ett nytt mycket bättre hem!


Harry B James foton!



Husbandet som har lie koll skickade ju lite bilder till mig igår, finns tydligen nåt som heter rockspot.se som är ena hejjare på att ta vimmelbilder på tillställningar i stockholm. Där hittade vi dessa bilder. Så nu kunde jag visa er lite från Harry B James. :)

Pinuppor!



Precis...jag älskar verkligen pinuppor. De är så vackra och så energiska. Oftast har de massor av härliga färger på sina kläder och ser så sprudlande ut. Livet ser så enkelt ut på dessa bilder. Jag har tjatat lite på husbandet om att jag vill att han ska tatuera en pinuppa någonstans på sin kropp. Gärna en som påminner om mig :) Han vill inte. Sen började jag fundera på varför jag tjatade på honom för, jag kan faktiskt tatuera en pinuppa på mig själv, det är ju jag som älskar dom!!!  En svarthårig pinuppa. 
 
Det finns en kvinna som finns i verkliga livet och som ser ut som en pinuppa. Burleskdrottningen Dita von Teese, hon är en verklig pinuppa i mina ögon.



Godmorgon världen! Ungar är så jäk

MMS

Godmorgon världen! Ungar är så jäkla mysiga på morgonen,fast det kan vara lite tidigt. Nu väntar morgonpromenad.


Kittlig???

Man kommer på nya saker om sin bebis hela tiden. T ex att Milobebis är jättekittlig under armarna. Hade inte en aning om det, men det kan ju faktiskt vara så enkelt att jag inte testat. Men husbandet testar, för husbandet är en liten sadist som gillar att kittla. Han kittlar alla i hela familjen och så skrattar han gott åt det.

Jag HATAR att bli kittlad, det är nära att jag klappar till på riktigt när jag blir kittlad. Mitt hemskaste ställe att bli kittlad på (eller att någon ens tar där) är mina knän. Ni vet det här med hästbett? Jamen gör det på mig och jag är nära att svimma av obehag. Sen har jag jäkligt svårt för när man klämmer mig på vaderna. Då tuppar jag nästan av oxå. VIDRIGT! Blev masserad en gång och den massören körde lite över vaderna. Jag skrek rakt ut! Det bara gick inte. Hon gav upp och masserade på annat ställe.

Under armarna är inte så farligt. Däremot sidorna, alltså en bit nedanför armhålorna. Helst när nån kommer bakifrån och liksom kör in sina pekfingrar där. GAAAH!!!

Vart är du kittlig???



TACK BLOGGISAR

Nu har mina underbara bloggvänner varit här på en fika.

Tänk att man verkligen är varandra så sjukt nära fast man typ aldrig ses. Det är ju för att man känner varandra genom varandras bloggar. Min blogg, som nästan fungerar som en öppen portal rakt från själen, kan man ju lära känna mig ganska så djupt.

Det känns som man känner varandra på djupet faktiskt. Vet saker som kanske inte ens familj vet om liksom. Man har oxå följt varandra i många år. Jag har haft en jätteresa med bebiseriet, FruP har separerat och Malliz har vart till NEW YORK oftare än jag till Stckholm! :)

TACK min härliga  vänner Mallis och FruP, nu har vi snart "känt" varandra i 5 år. Helt otroligt. Och massor av år har vi framför oss. I sommar blir det vinträff också. NIIIICE!

Taxes??

Nån som vet när man börjar få tillbaka skattepengarna?????

Ett svar på om jag får gratisblöjor eller inte?



Kände att jag VERKLIGEN ville svara på den här kommentaren.

Hej Mia!
Är det nåt som ligger riktigt högt upp på min önskelista så är det att börja få gratisblöjor!!!! Det vore helt FANTASTISKT! Det går åt ungefär 5-6 blöjor för oss varje dag! Är det tänder på G så kanske det handlar om det dubbla! Dom blir ju oftast lite lösa i magen av att få tänder. Det är typ 60 blöjor i ett paket, snabbt räknat så räcker inte ens ett blöjpaket  en vecka. Några dagar när han är lös i magen. Nu är det ju tyvärr så att jag inte tillhör någon "storbloggar" elit och har den förmånen som gratisblöjor, MEN skulle det vara så...så skulle jag inte ha ett ENDASTE problem med att tala om för mina bloggläsare att jag får blöjor GRATIS! Jag skulle kunna skylta upp hela min blogg med Liberos märken och prata om Libero i varje inlägg om jag fick gratisblöjor.

Så för att svara på ditt inlägg (hoppas nu att du fullföljer just den här kommentaren) så NEJ jag får inga gratisblöjor! Och JA, skulle jag få gratisblöjor så skulle jag stå för det BIG  TIME!!!

// Ninis

Hallå kristihimmelfärdstorsdag!!

Nu var det riktigt längesen jag blogga för att vara jag.

Igår kväll var helt kanon, bra spelning, helt ok plejs, men jag och husbandet var gamla och trötta. Efter att spelningen var slut hade vi kunnat åka hem, klockan var kanske 12 då. Men istället blev det till att snällt vänta till bussen tog oss hem kl 2!

Vi satt och väntade ett tag tills alla fyllskallar skulle entra bussen. Förbi gick det brutta efter brutta med klackar höga som stolpar. MY GOD, hur pallar man o gå i såna?? Jag hade lite klack, ganska höga för att vara mig och när kvällen är till ända så känns det som jag ska kasta skorna i sjön. Trampdynorna bultar och tårna ser ut som ihopväxta ärtrör. Där glider det förbi småbrudar med 12 cm klackar och ser fan helt oberörda ut? Hur går det till?????

TYVÄRR så glömde jag min mobil hemma! :( Blev så ledsen för det, ville ju ta massor av bilder. Husbandet har en värsting flöschdeluxe lur men den tar helt urusla bilder!!! FAN FAN FAN vad ledsen jag är för det, men men.... jag kanske gör nåt mer kul nångång som jag kan föreviga!

Vi har precis vart ute på en promenad. Vet ni??? Husbandet har gått ner nästan 8 kilo nu. På söndag är det 4!!!!!! veckor sen vi började med promenaderna och dieten. FANTASTISKT resultat. Jag själv är snart snart snart uppe i 7 kilo minus på vågen. Byxor jag köpte för ett par veckor sen är för stora nu, som tur är var det ett par chinos så det gör inte så mycket att de blir lite större. FAN VAD DUKTIGA VI ÄR VA??? Det behövs massa pepp nu, i alla fall för mig, PMS och jag vill fortfarande äta kylskåpet med dörr o allt.

MEn men, här vilar inga ledsamheter, nu ska jag laga tacos bara för det. Grabbarna bus Thedde & Elliot ska få sitt favvokäk för att det är lite fusksöndag idag!

Puss på er alla!

Bjuder på jättefina bilder på min minsta gullunge!





Måste bara visa er! Vi har ju oxå

MMS

Måste bara visa er! Vi har ju oxå regler här hemma. En regel är att grabbarna plockar in disk i maskinen en varsin dag. Elliot hade sin dag i förrgår. Hade tänkt vänta ut honom ytterligare men jag pallar fan inte! Han lär sig ju inte om man tar den åt honom men det bara går inte,disken stirrar på mig nu! Den måste bort! NU!


Finns det nåt drygare? Nu ska allt

MMS

Finns det nåt drygare? Nu ska allt in i kylen o det suger o plocka in!


Milobebis o jag storhandlar.

MMS

Milobebis o jag storhandlar.


Ikväll blir det storstan!

Onsdagmorgon, sitter här och är lite trött. Morgonpromenaden blev tidigare än vanligt idag och då är man skapligt sänkt efteråt. Skitsamma, en dusch och lite shakefrulle på det här så är man som vanligt igen.

Ikväll ska jag & husbandet göra något kul. Vi ska åka till ett ställe i Stockholm som heter Harry B James, nån som hört talas om det? Jag har aldrig varit där. Det är husbandets brorsa som ska spela med sitt band Mother Misery!

Bussen går från hålan vid sjutiden, innan det ska jag hinna handla lite, fixa lite färg till Elliots rum, apoteket, städa och kanske göra en eller två tavlor. SPÄCKAT!

Farmor och farfar ska ha Milobebis. Han ska sova där för första gången.... Men farmor som har 4 egna ungar borde ha vanan inne.

Ni som varit på Harry B kan väl berätta hur det va! Vi ska äta där oxå.


Svar på arbetsintervjun.

Fick ett samtal nyss.

"Hej det var Lena från XXX" hör jag rösten säga.

"Nejmen heeej" säger jag och blir knallröd i samma sekund.

"Hur har Du det?" frågar Lena.

"Jo säger jag....." och så börjar jag som vanligt att pladdra på i 180, så typiskt mig när jag blir lite nervös. Jag hör mig själv säga att Milo minsann börjat få tänder och att den tittat fram precis idag och bla bla bla.

LIKE SHE CARES????
Hon lyssnar en stund för artighetens skull.

"Jo, den här tjänsten Du sökte. Jag kan tyvärr inte erbjuda Dig den." säger Lena.

"Okej" säger jag.

"Ja, jag vet inte men jag kände att du var överkvalificerad för det jag tänkt att tjänsten skulle vara." fortsätter hon.

"Okej" säger jag. "Ja, jag ska ärligt erkänna att jag nog kände att just den tjänsten inte var något för mig." fortsätter jag lite ödmjukt.

Lena önskade mig lycka till i fortsättningen. Gav mig oxå mailadressen till hon som är ansvarig för ett annat ställe där de söker en chefstjänst och inte en biträdande. Jag har redan krängt iväg ett mejl med mitt CV!

Kan ändå tycka att det var ett ganska så härligt sätt att få ett "NEJ" till ett jobb.


Sockervadd i skallen!



Mitt huvud känns som bomull och på toppen av det så har jag 10 000 tankar i det. Jag håller på med så mycket just nu. Hemsidan först av allt. Hemsidan där jag ska sälja mina tavlor är det tänkt. Den ska vara enkel och lätt att förstå. Inga krusiduller och tjafs utan raka rör. Jag får nya idéer hela tiden och så känns det som jag liksom inte hinner göra idéerna för att dom liksom sprutar ut just nu. Ja, tavlorna är det andra jag grunnar på just nu. Jag får idéer på nya ord och på hur jag ska marknadsföra dom oxå. Men hur ska man hinna genomföra allt undrar man?!

Det både sprutar ut idéer på nya ord till tavlorna och hur min hemsida ska se ut. Samtidigt så beställer jag visitkort och hör mig för med butiker angående försäljning av mina tavlor. En butik har nappat här i vår lilla håla. Framöver så kommer RUM1 att sälja dom. Butiken håller på att byta namn oxå så då var jag ju tvungen att mejla över lite namnförslag till den nya ägarinnan (hon efterlyste det). Som om jag inte hade nog själv, jag vet inte vilken slags fas jag befinner mig i just nu. Antagligen "ta tag i saker" fasen. O det är bra, för då jävlarimig händer det grejer. Det är oxå bra.

Mitt i allt detta så håller Milo på att få sina nedersta 2 små söta tänder. Han gnäller emellanåt, sen är han glad. Han äter dåligt, sen vräker han i sig. Han sover dåligt sen slaggar han PLENTY.

Allt är lite schizo just nu känner jag.

Men FAN vad bra jag jobbar när det är såhär. Å det är bäst att köra stenhårt när man har ångan uppe. Jag har lite PMS på gång så imorn kan det lika gärna va totalt åt helvete!

Jag tänkte att Du som min bloggläsare får lite förtur att kika på min hemsida, coolt va? Jihoooo, hahaha (ironi). Den är på väg att pekas om till eget domännamn så den kommer att heta annorlunda när det är klart. Kika vettja....

www.nindigosrum.dinstudio.se

SMINKTÄVLING värde: 1300:-



NU KÖR VI IGEN.... DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR:

* Skriv nåt i kommentarfältet som bekräftar att Du vill vinna sminket.
* Kom ihåg att skriva Din mejladress så jag får tag på Dig ifall Du vinner.
* Kom ihåg att skriva namn i namnfältet.

THAT´S IT

Vinnaren kommer att dras den 26/5 kl: 08.00

Kika Du med...

Innan jag lägger ut sminktävlingen så tänkte jag bjuda på en .............



Morsdag tips!




Ifall man vill köpa lite billigare smycken,ja nu kallar jag det lite billigare tack vare att det finns PLENTY av dessa "silvesmycken" och de flesta är svindyra. DIDDI har billigare varianter som faktiskt har en hel del fint. Kanske ett litet tips till dig som inte vet vad du ska köpa till Din mamma!

Du kan kika på deras hemsida här! Men handla, det kan Du göra här!

Vi kan sluta spekulera! Rosing gravid!



Läser man på Missingas blogg så står det klart vem det var som var gravid. Dom är gamla bekanta (tydligen inte längre) och han har dragit den smaskiga storyn där.....

Moffla helgen i bilder!



Helgen var det ja..

I fredags var vi ut och kikade på svärfar & svärmors loppis ute på landet. Dom delar den med svärmors syrra & man. Jättemysigt verkligen, syrran där är helt galen i pelargoner och har MASSOR. Det finns tydligen över 2000 olika sorter av pelargoner, visste ni det?? Sen har hon ett växthus som man kan sitta i, helt underbart mysigt. Vi satt där inne en bra stund.



I lördags bar det av på 9 årskalas. Det var lilla Jennifer som fyllde 9 år. Jennifer är lådsasbarn till Tonys lillebror Tobias. Hon fick ett tattookit av oss. SÅKLART :) Vi, jag o husbandet, hade ju fuskardag och verkligen åt av precis allting som bjöds. Jag var så jäkla smällmätt efter kalaset och då var de nästa matfest. Kattis & Beine bjöd på grillat till melodifestivalen. URGOTT.


FAVORITBILD!!!!


Igår eftermiddag blev det lite fotboll först. Thedde hade match, dom vann med 4-3. Skönt för husfriden. Sen bjöd mamma & pappa på mat nere på hamncafét. Så den här helgen har bestått av MAT FIKA MAT FIKA MAT FIKA MAT. Det är väl en jäkla tur att vi promenerar som vi gör.

Vem av Gynning eller Rosing är gravid???



Kollade på The Voice nu på morgonen, där var hon skribenten från Expressen, Beatrice Birkeldh. Hon skvallrade om en dokusåpakändis/scandal beauty som skulle vara gravid. Vem sa hon inte.

Då undrar jag?? Vilken av dessa kvinnor är gravid? Hon ska vara i fjärde månaden.

Wohoo,klar för idag!

MMS

Wohoo,klar för idag!


PACKAR INFÖR SMINKTÄVLINGEN!

Håller på och packar det som ska ingå i sminktävlingen igen!

Imorn kommer det ut en ny tävling.....

Har gjort massor den här helgen, tänkte att jag lägger ut alla bilder på det imorn. Hoppas nu att jag vart duktig med kameran.
Hmmm, vad är det för bra på TV ikväll? Känns som ingenting, varför gör det de??? Är det för att det känns lite som försommar och att då kollar man ju mindre och mindre på TV?!

Aja, TV blir det i alla fall, Milobebis sover gott och jag kommer nog oxå slockna i soffan snart. Den där melodifestivalen tog musten ur oss rejält igår, vi var ju fan inte hemma förrän halv 1. Tjohhhooooo jajajaa..... småbarnsmorsor som är såhär gamla som jag fixar inte det! NO NO...

GRATTIS NORGE! Fiol-låten var väl sådär tyckte jag, jag digga ISLAND som tusan. Med tanke på deras ekonomi så tycker jag GÖTT att de skulle ha vunnit!

Nehepp, ha en skön söndagkväll allihop.

Slutligen en liten bild på mina crazygrabbar jag har här hemma. (Åh, imorgon kommer äntligen grabbarna igen, SAKNAT)


Idag blir de inte så mycket blogga

MMS

Idag blir de inte så mycket blogga. Vi solar i trädgården. Hur skönt som helst...


På väg till 9 årskalas. Kolla ner

MMS

På väg till 9 årskalas. Kolla ner på mina skor o insåg att jag måste köpa nya såna här skor. Men...var tusan finns dom. Dom enda jag hittat är med nå jäkla tyg på,hatar det. Jag vill ha exakt likadana,men var finns dom?


MÖHIPPA DEL 4





















Det var det, en helt fantastisk upplevelse från första sekund. Jag kommer ALDRIG att glömma min möhippa!

Nu har vi gått en hel timme. De va

MMS

Nu har vi gått en hel timme. De va längesen jag va såhär trött:-(


Svärfar som e en duktig farbror la

MMS

Svärfar som e en duktig farbror la sig direkt under vår bil o laga klonket som låter under bilen. Han e bra han svärfar!


Order från svärfar

Jaha....och affärerna går bra? :)

Jo, nu fick man order om att "ta med några jäkla tavlor så de kan säljas på loppis!".... svärfar som bestämmer. Sen kunde han inte längre stå ut utan Milo. "Vafan, pojken kommer ju glömma sin farfar!" frustar han.

Sagt och gjort, vi åker till farfar o farmor ikväll, loppisen ska få sig en titt också!

Senare ikväll ska jag äta gott, mumsa på nåt riktigt jäkla onyttigt o sen gå över en timme som morgonprommis imorn! Jag måste bestraffa mig själv så fort jag äter onyttigt, då känns det så himla mycket bättre på en gång.


Vira vindtyra...



....vem Milo ärvt sin vindögdhet ifrån.... NU VET JAG!

Lite utlagt på TRADERA



Här är lite av det jag just la ut på TRADERA... ifall du vill gå in och titta eller kanske lägga ett bud så klickar du HÄR!!!

VIKTRESAN

Jag har nått en liten bit på min viktminskning, jag vill egentligen inte prata om det för att jag själv känner mig helt less på skiten. MEN, jag måste göra det, för jag vill gå in här på min blogg om ett halvår och verkligen bli påminnd om hur kämpigt det var.

Efter att ha kört på stenhårt med dietande och dessa morgonpromenader i 3 veckor på måndag så har det ÄNTLIGEN hänt lite grejer både på vågen och mina kläder. Jag kommer äntligen i vissa av byxorna som jag inte ens fick upp över låren för ett tag sen. Jag ser mer på kläder än jag gör på vågen, men det är skitsamma, vågen är egentligen totalt värdelös, bara jag så småningom kommer i stl 36 igen. Då är jag nöjd, även om jag skulle väga 100 kilo. SÅ ÄR DET! MEN, man ska inte sticka under stol med att jag faktiskt gått ner 5 kilo på dessa veckor. Det är inte FY SKAM! Husbandet har gått ner 6 kilo! Jag är så oerhört impad av husbandet som har de jobbigare än mig, han är en riktig livsnjutare när det kommer till det man stoppar i munnen. Så vissa dagar tycker han att det är skitdrygt. Men...han ger sig inte, han råkör, precis som jag. SKÖNT JAG HAR HONOM MED MIG I DET HÄR. Ni som har smala karlar måste ha det tufft?!

Jag kommer INTE i stl 36...ÄN! Men jag ska, jag är inte nöjd förrän jag gör det. Men jag vet precis hur det kommer att bli. När jag är en sån vanlig hederlig 38 igen så kommer jag bli nöjd och inte känna den pressen och så kommer jag landa på stl 38. Men men, man kan väl drömma och tro annat så länge.

Vi kommer i alla fall att fortsätta som vi gör idag, så länge det känns bra.
Har ni hört talas om att gör man en sak mer än 19 ggr så är det en vana. Idag har jag varit på min 19:de morgonpromenad så nu borde det vara en vana.

VI KÖR SÅ DET RYKER!




Kolla in vad Milo kan göra för partytrick med sina tår! Haha, precis som sin pappa.

MÖHIPPA DEL 3













Fortsätter imorn igen.....

Ensam på promenad. Husbandet o jag

MMS

Ensam på promenad. Husbandet o jag vaknade försent så husbandet går till jobbet istället..o jag nu. Inte missa en endaste gång.


Finbesök



Nu har vi precis haft finbesök här av mamma Maria och pojken Noel, sen var mamma Sarah här oxå med sin lilla Stina. Urgulliga ungar hela bunten....

Bakade rabarberpaj och hade vaniljvisp till...... husbandet, jag tog en liiiiiiiiiiten bit! FILÅT. Jag kunde bara inte låta bli så jag smakade lite, annars tycker jag nog att det blir en aningens pervers tortyr. Baka en rabarberpaj (som jag älskar) o sen inte få smaka på den.

Mysigt har vi haft, snackat och bäljat i oss lite JAVA.

Thanx, det är såna här dagar det är UNDERBART och va mammaledig!

Theddes besök hos DIF


                                                                                    Bilder lånade från www.dif.se

I tisdags var Theddes skola med sina fotbollsklasser och tittade på när Djurgården hade sin fotbolssträning. Vilken schysst grej att göra av en sån stor förening. Sånt där gillar jag, snacka om att föregå med gott exempel. Thedde var helt lyrisk när han ringde mig efteråt!

"Mamma, jag var typ bollkalle bakom målet när de tränade och hämtade upp massa bollar åt dom."  sa han.

"Ok"

"Så efteråt kom målvakten fram till mig, och frågade om det var jag som hade gjort så snygga räddningar bakom hans mål. Ja sa JAAAA! Då fråga han om jag ville ha hans fotbollshandskar.?! COOOOLT VA MAMMA?"

"WOW, ja jätte!!! Du måste ha blivit överlycklig. Är dom stora?" frågade jag.

"Eeeh... ja, dom var faktiskt mycket större än jag trodde." sa han lite besviket. "Men skit i det, coolt o ha ju!" ändrade han sig snabbt.

Mer om besöket går att läsa här!

DISTRÄ??



Igår var vi på kvartssamtal. Elliot´s tur denna gång. Som jag nämnt tidigare så har ju han det lite tufft i skolan just nu. Han har lite svårt att koncentrera sig och har lätt att liksom flumma omkring och inte göra det han SKA på lektionerna.

Igår när vi då stod där och pratade allvar med Elliot så sa plötsligt fröken.

"Det här skulle vi filma!" o så skrattade hon som fan.

Jag fattade ingenting.....

Men när jag tänkte efter lite närmare så var hela situationen lite rolig. Milo var nämligen med, han var på sitt absolut sämsta humör. Trött som en sengångare men vägrar ge upp och somna. Nån som känner igen det?
Jag hade honom i bilstolen, stod och vaggade med hela kroppen samtidigt som jag liksom studsade bilstolen upp och ner. Under tiden så pratade jag med rynkad panna (ALLVAR) med Elliot, helt andfådd men ändå jäkligt engagerad i det jag pratade om.

Det kanske såg skitkul ut, det måste det nog ha gjort eftersom hon sa så.

Så slog det mig. Vilka jäkla morsor vi e? Va? Snacka om o ha 1000 jäkla järn i elden, snacka om o ånga på som om det inte fanns en morgondag! Hahaha.... Här stod man som en galen liksom, vaggar bebis, snackar allvar om Elliots skolgång och planerar för hur framtiden ska se ut. 

Men så är jag, och kanske  andra morsor med flera barn oxå??? :)  

I alla fall så är det nya tag som gäller för min disträa unge Elliot! Jag kan slå vad om att jag har sveriges mest disträa 10 åring. Han är helt fenomenal, på vägen in till toan så kan han glömma att det var tänderna han skulle borsta när han kom in där och istället läsa en hästtidning på golvet. Han kan vara på väg att vässa pennan och på vägen komma på att han ska rita lite istället för att göra matte. Han kan glömma att ta på sig ena strumpan när han klär på sig och sätta sig och kolla TV istället. Han glömmer alla lappar i skolan, han glömmer kläder överallt (DYRT blir det), han glömmer sin cykel runt hela stan och så glömmer han bort att han ska ha matsäck till skolan varenda gång.

MY GOD

Undra om det nånsin kommer att bli bra detta? Ska jag få köra han till jobbet när jag är 70 bast för att han glömt att åka dit eller vad?? Ska jag påminna honom om varenda bröllopsdag och födelesedag i resten av hans liv?

Vet ni vad det roliga är? Att man säkert skulle göra det, en gång morsa......ALLTID morsa!!

MÖHIPPA DEL 2











...fortsätter imorn!!! :)

Bjuder på ett litet videoklipp från själva kidnappningen! :)




Mysisar på morgonpromenad!

MMS

Mysisar på morgonpromenad!


STÄDAT

Det finns få saker som är så tillfredsställande som när man har nystädat omkring sig. Det är nästintill orgasm på det tycker jag. Tänk er en fredageftermiddag, man kommer hem från affären. Man har storhandlat. Öppnar dörren så möts man av AJAX Orginal doft.

Man kikar snabbt in i rummet och ser att varje pinal ligger där det ska, man ser att golvet skiner, det infinner sig nästan ett lugn i huset av hur städat det är. När man tar av sig skorna så trampar man inte på ett gruskorn så man grinar illa utan var du än går så kan man gå obemärkt, nästan så man flyter fram, eller går i indianmockasiner.

Diskbänken är skinande, allt poslin är rent. Man har en tom diskmaskin att bara fylla på varefter. Man hoppar in i duschen. Badkaret skiner som en nyrakad flint. Man tvättar av sig all städsmuts och hoppar i sina skönaste mysisar!!

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN så najs!!!

Det jag har nu är en städad diskbänk! :)


Tuttar & Gos




Möhippa DEL 1

Nu har några bett om att jag ska berätta mer om min möhippa. SJÄLVKLART gör jag det (såhär i giftastider). En helt fantastisk upplevelse på 2 dagar!











Massor med bilder har jag, tänkte att därför så fortsätter jag med möhippe historien imorgon! CLIFFHANGER! :)))

Vi firar idag!



Från vår berömda morgonpromenad!

Idag firar vi, husbandet är äntligen under 100 kilo! Jag var nyss in i badrummet och fotade vågen som stod på fina 99,9 kilo!!! GRATTIS husbandet, vi är så jäääääääääääääkla duktiga!!!


VINNARE I SMINKTÄVLINGE BLEV.......



Ja då var den tredje tävlingen avslutad, KASHAYA kammade hem vinsten denna gång! Massor med grattis till dig, denna gång var det rekordmånga som deltog i tävlingen.

Hela 176 stycken!!! WOOOOHOOOOOO.....

Jag skriver en liten blänkare i din blogg Kashaya så får du ssen kontakta mig på [email protected]

NÄSTA TÄVLING DRAR IGÅNG I HELGEN!!!

Solande på morgonpromenad!

MMS

Solande på morgonpromenad!


Nu sitter jag i bilen o är helt sl

MMS

Nu sitter jag i bilen o är helt slut! Jag har vart på den där intervjun nu. Det är alltid så svårt att säga om det gått bra eller inte. Men är det nåt jag vet så är det att jag inte vill bli ställföreträdande chef. Så är det...just den här tjänsten var sån. Nu vet jag att det finns fler tjänster i samma kedja,så hoppet är inte förbi. I början på nästa vecka ska väl saker och ting klarna!


Min musikvideo från möhippan!



Kan knappt tro att det är sant. Jag har verkligen lagt in min musikvideo från min möhippa. Jag blir lika röd i ansiktet varje gång jag tittar och hör den här.... FYYYY!! Men, för att få nån balans på färdigheterna här hemma så måste jag väl det. (Tänkte på husbandets band och dess framgångar just nu...)

Jag ångrar ingeting och det var förjäkla kul och göra det här, jag har helt fantastiska vänner!!!

Aja, här är den i alla fall!

Mäkta STOLT FRU man är idag!!



Mäkta stolt man är idag då.... husbandet skickade ett mess tidigare idag.

"Vi är veckans demoband i CLOSE UP Magazine, vad händer?? :)"

Så jag "nattade" Milo i vagnen och kastade mig givetvis in på sidan där o kikade, mycket riktigt, såhär står det:





Vill ni läsa mer på CLOSE UP så kan ni göra det här!

Pattar



Det här med bröst är väl ett ämne som diskuteras ofta. I alla fall om man är sådär bröstfixerad som jag. Jag är jättefixerad av bröst, varför vet jag inte men dels så tycker jag det är jättevackert med bröst, sen är det väl helt faschinerande hur olika de faktiskt kan vara och se ut!!

Min egen fas med mina bröst är väl sådär just nu. Jag har ammat en unge till så nå yppiga typpiga bröst snackar vi ju inte längre om. Däremot har de vuxit sig större. Nu är de ju så för att jag fortfarande har sådär en 15 kilos övervikt men i alla fall.

Jag hade en gång i tiden ganska så fina bröst, jag var helnöjd och tänkte att jag ALDRIG skulle göra nåt åt dom. Låt mig säga såhär: Man ska hålla käften om sina pattar när man är 18 år. Ett par bröst som levt i 18 år vet inget om livet och framförallt inget om tyngdlagen. När dom levt i 18 år så har huden inte ens gjort en tillstymmelse till att töjas ut.

Idag när jag provar gamla BH:ar så är det som att prova en lillesyrras BH som precis gjort sitt första försök att börja använda en. Det väller ut uppepå, på sidorna och t.o.m så att de syns lite underifrån oxå. SNYGGT?? Nope.... ASFULT!
Nu när jag fått en ny form på mina bröst så skulle jag behöva träffa en BH rådgivare. Jag vet att riktigt flashiga butiker har det, men var?? Och vad kostar sånt?? Dom här små fröknarna är svåra att tämja känns det som, dessutom är jag inte van vid den nya sizen!

Eftersom jag håller på med min viktminskning så kommer de att bli mindre och då är det nog TUPPEN JAG som skaffar ett par nya (om jag vågar). För detta blir nog ingen rolig historia tror jag.... ett par trötta fladderpattar är nog inte så roligt att vara ägare till. Herregud, blåser det riktigt hårt ute så lär man ju få blåtiror! 

SMINKTÄVLING....påminnelse!



VIll bara påminna om att idag är sista dagen att vara med i sminktävlingen. Vinnaren kommer att lottas ut ikväll efter kl 20.00 och presenterad imorgon här på bloggen!

Just nu är det 167 personer som är med i tävlingen!!! WIIIHOOOOO..... vad många!!

Ifall du nu missat att anmäla dig så gör du det här!

Skrattpåsar på morgonpromenad!

MMS

Skrattpåsar på morgonpromenad!


Ju mer du spyr desto smartare...



Läste här att Milobebebis nog kommer bli en riktig smarting.

Tänk att det där illamående skulle visa sig vara riktigt bra after all, och att min gamla mormor fick rätt! Hon har alltid sagt att mår man illa blir det en frisk och smart bebis.


Skitfläck



Hmm, nu när solen lyst lite i mitt ansikte...okej inte de senaste dagarna men några dagar förra helgen och under veckan så har min härliga skitfläck, som jag kallar den, valt att titta fram igen.

Det är en sån berömd pigmentfläck jag fått av att vara gravid. Det ser verkligen ut som jag är jätteskitig just i pannan. Det roliga med dessa pigmentfläckar är att alla säger att dom försvinner. Men vet ni?? Den här har jag haft, i mer eller mindre utsträckning sen jag fick Thedde. Så att den försvinner är BULL, i alla fall när det gäller mitt nylle. Försvinner den inte på 13 år så vette fan om den inte sitter nu, för alltid.

Nån som vet om det finns nåt man kan få bort det med?? Tycker att jag hört att det finns nåt. Nu lider inte jag så fruktansvärt av det men det vore ju kul o slippa se ut som man missat grovt med brun utan solen nån sommar.

SPA, värt att lägga pengar på?



Åååh säger jag bara, har kikat runt lite på nätet. Jag vill så gärna fixa en liten spavistelse till mig och husbandet. Jag är säker på att han skulle älska det. Han är en typisk badrocks kille. Han skulle gå omkring i sina små tofflor där o njuta av livet, det är jag säker på. Får man även en underbar behandling av nåt slag så tror jag han är såld för alltid och kommer se till att vi åker på sånt här oftare.

SÅ, nu är mitt jobb att hitta nåt bra. Har kikat in på Yasuragi Hasseludden, det verkar vara helt underbart. Jag gillar det japanska både när det gäller stil, leverne och mat. Otroliga rum och dessa behandlingar verkar vara nåt jag och husbandet skulle gilla.

Jag har ALDRIG varit på spa! Är inte det helt otroligt? Eller kanske inte, jag kanske lever i nån bubbla där alla andra åker på spahelger var och varannan helg. ALLA utom VI! :) Nämen allvarligt, har Du vart på nåt spa nångång? Berätta, jag vill veta hur det är? Är det värt att kasta in några tusen spänn på det? Blir man avslappnad och tycker att det var en fin upplevelse?

Har du nån dröm?



Tänkte jag skulle visa er en utav mina lyckligaste ögonblick i livet.
(Detta går inte att jämföra med barnafödsel o sånt, dom är ju givetvis lyckligaste dagarna i mitt liv men ändå!)

Det här är dag nr. 1 på min möhippa. Då hade tjejerna ordnat så att jag fick gå upp o sjunga en låt med coverbandet duojag. Jag kan nog inte förklara känslan när de ropade upp mig på scenen. Jag kunde inte tro att det var sant. En utav mina hemliga drömmar hade alltid varit att nångång få stå på en scen o sjunga järnet.

Några dagar innan min möhippa fick jag en cd i brevlådan, jag skulle öva in en låt, "I love rock ´n roll" ni vet, med Joan Jett. Den har kopierats till förbannelse under många år. Britney Spears har gjort en cover på den bl a. 
I alla fall så var det den jag skulle riva av.

Jag blev så jäkla rädd samtidigt som jag blev så glad att jag trodde jag skulle svimma. När jag väl är på väg upp på scenen så tänker jag att är det nångång jag ska släppa loss i livet så är det nu. Å det gjorde jag. Jag röjde allt jag hade, när låter väl var klar så hängde den där tiaran långt bak i bakskallen på mig. Killarna i bandet tyckte jag gjorde ett bra jobb och att dom tyckte det var skitkul. Det tyckte jag var ett bra betyg!!

WOHOOO.... fy faaan så roligt det var! Hela min möhippa var helt fantastisk!!!

Har Du nån dröm du skulle vilja förverkliga???

Tröttmössor på morgonpromenad!

MMS

Tröttmössor på morgonpromenad!


Kan hålla själv :-)

MMS

Kan hålla själv :-)


Elliot 80`s



Javisst, till slut så fick vi fram lite kläder. Det gick väl sådär att få på honom det här, han tyckte inte att det var lika kul som sin mamma. Men men, jag kände att bara jag fick på honom allt det här sen får han själv välja vad han skulle ha kvar. Håret plattades till, sen tror jag inte att han vill ha kepsen och inte heller byxorna uppvikta på det där sättet. Resten var ok, och då konstaterar jag att det enda som är skillnad mot hur han ser ut annars än skinnjackan. Det kan man kalla maskerad ;)

Jag har försökt skänka pengar här nedan men det funkar fan inte, vet inte vad som är fel. Måste nog kolla upp om jag gjort nå galet med inställningarna??

80 talskläder till en 10 åring??



Elliot som är en pojke med GOD framförhållning.....NOT!!!!!

Han ringde nyss och sa att han ju skulle på den där 80 talsfesten idag. OK sa hans mamma och gick i taket. Hur hittar man 80 talskläder till sin unge på 2 timmar???

Nu har jag i alla fall gjort ett tappert försök på google och blivit påmind om hur jag faktiskt själv klädde mig på 80 talet. Jag har väl lite koll på hur jag ska klä ungen nu, men det blir inte lätt.

Återkommer med det färdiga resultatet sen.

Redan nervös ju för tusan....



Fick ett samtal i fredagseftermiddag, stod på ICA bland alla människor och ville hoppa in bakom mölkdisken eller skrika HÅLL KÄFT till alla. Men, det kan man ju inte göra så det var bara att fortsätta.

"Hej Nina, Lena heter jag och ringer från XXX" hör jag en trevlig röst säga.

SVÄLJ.....hjärtat börjar galoppera.

"Hej Lena" säger jag och tycker jag låter som en tonåring.

"Ja, vi fick in ditt CV här och skulle vilja veta lite mer om dig. Jag läser här att du nu fått ditt tredje barn MILO och undrar vad du gör idag?" frågar Lena.

Hinner tänka att vafan, skrev jag inte det???

"Javisst, jag är mammaledig fortfarande." hasplar jag ur mig.

"Ok, då förstår jag. Hur skulle en eventuell anställning se ut för dig? Hur länge har du kvar på mammaledigheten?"

Mmm, jag har ju 100 år kvar på den men säger att jag har ett tag kvar och att husbandet gärna är pappaledig. Och det är han, meeer än gärna.

"Men vad bra, dom brukar ju vilja vara lite pappalediga!" säger Lena.

Brukar dom hinner jag tänka?

"Kan du tänka dig att träffas redan nästa vecka?" undrar Lena.

"ABSOLUT" säger jag innan Lena hinner avsluta sin mening.

Vi pratar en del annat men minns knappt om vad.

Så på tisdag runt kl 14.00 sitter jag och är förmodligen den tågresans nervösaste person.

Bilder på Hamncafét



Utlovade ju lite bilder från hamnen som jag pratat så mycket om i några dagar nu..... längst upp till vänster sen ni min kompis Bea. Verkligen urmysigt ställe, hoppas på många fina soldagar i sommar så vi kan hänga där allihop!

Surpuppor på morgonpromenad!

MMS

Surpuppor på morgonpromenad!


FAVORIT PICS!



Vissa bilder är ju bara såna som liksom SMACKAR till ens alla sinnen.

Ibland lyckas man fånga ett sånt ögonblick. Jag är ABSOLUT ingen fotograf men jag tar väldigt mycket bilder. Förr hade man ju inte den möjlligheten, idag finns dock alla möjligheter i världen att bara smattra med kameran. Vissa bilder spar man, men de flesta kastar man. Förr fick man ju liksom gilla läget även om hela kamerarullen blev suddig eller om 23 bilder blev dåliga och 1 endaste bild blev bra. Man betalade och såg glad ut.

Idag kan man välja bara tipp topp bilder att framkalla.

Den här bilden är en sån SMACK bild för mig. Den triggar alla mina sinnen och får mitt hjärta att bli lika STORT som hela världen. Jag lyckades fånga ett ögonblick med 2 av mina barn. Hoppas jag lyckas fler gånger, när jag gör det så ska jag lägga ut det på bloggen.

PUSS TILL ALLA LÄSARE!



Nu måste jag bara skriva till er som kommenterar här på min blogg.

Nu när vi kom hem från vårt fika i hamnen så satte jag mig en snabbis här vid datorn. Läste runt lite på bloggarna och gick in bland mina egna kommentarer. Läste och begrundade det alla skriver till mig. Kände hur jag liksom blev varm i bröstet. Då insåg jag hur mycket min blogg faktiskt ger mig och betyder för mig. Och VARFÖR den gör det.

* JAG FÅR SKRIVA OM PRECIS VAD JAG VILL
Jag får lätta mitt hjärta om det är nåt som känns jobbigt. Jag får vara arg på saker och skriva ner det, när jag gjort det känns det bättre på en gång. Jag får glädja andra (förhoppningsvis). Jag får ge tips som kanske är värdefulla för andra.

* JAG FÅR KOMMENTARER
Ja precis, era kommentarer betyder fantastiskt mycket för mig. Ni skriver så mycket gulliga saker som man aldrig får ta för givet. Tänk att det faktiskt sitter en människa där framför sin dator som anstränger sig att skriva några fina rader...TILL MIG!! Hur häftigt är inte det egentligen...när man tänker efter? Att ni genom era rader tröstar mig när jag är nere, ger mig idéer när jag kört fast, ger mig klokhet när jag är arg och bitter, ger mig pepp när jag känner att jag inte duger, ger mig bekräftelse då jag famlar omkring och känner mig värdelös och framförallt så får jag glädjas åt nåt VARJE DAG!

Låter lite som ett väckelsemöte detta....men vill bara UNDERSTRYKA hur mycket det faktiskt betyder.

Ni som "bara" läser men aldrig kommenterar: Jag läser också en del bloggar där jag aldrig kommenterar. Ändå så känner jag att jag är så delaktig i dessa bloggares liv. Gläds när dom är glada, blir ledsen när dom är ledsna...fast i tysthet. SÅ, jag vet att ni finns... och det gör INGETING att man inte kommenterar. Det gör man bara om man känner för det, inte annars. TACK FÖR ATT NI LÄSER OCH FÖLJER MIG I MITT LIV.

Nu kanske ni undrar om jag satt på hamncafét o fyllnade till med tanke på mitt blogginlägg idag.

SVAR:

NEJ, det gjorde jag inte. Jag blev bara allmänt glad i hjärtat och tänkte tala om det. Full är jag inte..... bara allmänt kärvänlig just idag!

Nu sitter vi här igen. Hamncafét i

MMS

Nu sitter vi här igen. Hamncafét i solen.


Favvoprylar efter badet. :-)

MMS

Favvoprylar efter badet. :-)


Favvoprylar i badet! Iskall cola l

MMS

Favvoprylar i badet! Iskall cola light,tjejrakhyvel,fotfil och schampo balsam från toni&guy!


Helglyx! Badar med tända ljus kl 1

MMS

Helglyx! Badar med tända ljus kl 12 mitt på dagen. Ljuvligt.


CATFIGHT



Att bero på katter.

Igår fick jag avstyra bråket mellan dessa 2. Den till höger är vår katt..

Skummaste katten EVER!



Ja, vi måste verkligen ha världens mest konstigaste katt. Idag på vår morgonpromenad beslutade sig katten för att hänga med HELA VÄGEN! Vi går ju en ganska bra bit som tar 45 minuter att gå. Strax efter att jag tog vårt morgonpromenads foto så hörde vi en katt som typ skrek.

Det var vår katt Toxy, då ville han inte gå längre utan ville vända, så då skrek han efter sin flock. Men hans flock ville inte lyssna utan fortsatte knata, det blev till slut så att vi fick locka med oss honom hela vägen. Han försökte flera gånger att vända och få med oss. Så fort vi närmade oss honom vände han om, upp med svasen och så lunkade han glatt tillbaka. Husbandet fick t.o.m bära honom en sväng för att få med honom för han ville absolut vända! Dessutom flåsade han som en hund, han verkar inte ha nån vidare kondis vår katt. Men han e ju en ointresserad kastrerad hankatt, så länge det inte finns sug efter bruttor så tappar dom ju liksom gajsten på nåt sätt.

Har ni vart med om det här? Jag tycker det är så himla konstigt, det är ju liksom ett hundbeteende han håller på med,. Vi mötte en hundägare på vägen som skrattade gott åt vår katt.

AW



Javisst, igår var det då äntligen dax för den där mammagrupps AW:n. Vi bestämde det i februari redan så vi var väl förberedda ;).

Tacobuffé, några öl, lite lyssna på band, dansa av sig lite mammafläsk hann vi med innan vi åkte hem vid 11 tiden. Sååå jäkla trevligt att få lära känna dessa tjejer som gömmer sig bakom bebisarna. På öppnaförskolan blir det mest snack om våra bebisar såklart, men igårkväll pratade vi INTE om våra bebisar!! ;)

Ser fram emot sommaren tjejer, då ska vi ha lite middagsbjudningnar o sånt trevligt lullull!

Kärlekskranka på morgonpromenad!

MMS

Kärlekskranka på morgonpromenad!


Allt det här står nu planterat på

MMS

Allt det här står nu planterat på hamncafét. Såg ut som en begravningsbil när jag tuffa på stan.


Hamncafét!



Nä, det gäller att inte ligga o deppa över en rörig natt.

Nu har jag promenerat, matat Milobebis och ska hoppa in i duschen. Känner mig som en ny människa igen!

Nu ska jag snart ner till min kompis som ska starta upp Hamnncafét. Jag var där igår kväll och skrev alla skyltar, idag ska jag dit och hjälpa henne med att köpa blommor och göra lite fint. Behövs säkert lite händer här och där som hjälper till på flera sätt. Det är så himla mysigt där nere, kan ta lite bilder därifrån så ni får se.

ni som är från min lilla håla.....

IDAG kl 15.00 slår Hamncafét upp portarna för sommaren. KOM DIT VETTJA!!


Nuså...skiten är undanstädad,Ellio

MMS

Nuså...skiten är undanstädad,Elliot i skolan,Thedde i soffan o jag o Milo på promenad! Allt är som det ska.


Glamouröst att va mamma! :)

Jag tror att jag nog är mallansveriges tröttaste 3 barnsmorsa just i detta nu, har inte varit ute på min morgonpromenad än men ska, måste bara skjutsa mellangrisen till skolan först.

Såhär såg natten ut:

03.00 Milo omöjlig, vill inte äta, inte sova utan strular.
03.15 Thedde väcker mig med jag har ont i magen mamma, mår illa och spyr ner vardagsrumsgolvet och toaletten.
03.20 Skurar toaletten, husbandet golvet i vardagsrummet. TACK min älskling!!
03.25 Elliot kommer in, mamma jag kan inte sova, kommer jag bli magsjuk nu frågar han?
03.30 Frid och fröjd, alla ligger lugnt.
05.00 Milo vaknar och vill vara vaken. Ligger bredvis mig i sängen men vägrar somna. Tillslut lyckas husbandet.
05.30 Somnar han om.

Nu är jag trött, MYCKET TRÖTT! :) Ingen missar mina ica kassar under ögonen va?? Thedde spydde inge mer och mår bra nu som tur är. Nu har Milo skitit ner både sig själv och Elliot så jag måste springa!



Ok? Det här är på riktigt! Numera

MMS

Ok? Det här är på riktigt! Numera finns det pysventil att stoppa i rumpan på fisiga bebisar. Den heter dessutom Windi,ett passande namn tyckte han som kom på prylen. Om man inte har en fisig bebis kan man säkert använda denna som ett partytrick.


Fikadax...stackars oss mammalediga

MMS

Fikadax...stackars oss mammalediga! :-)


Sitter på altanen och njuter av

MMS

Sitter på altanen och njuter av sol o tatueringstidningar! Letar idéer till min nästa...


Gift med en skådis??

Kollade ni på Grey´s Anatomy igår??

WOW, vilket avsnitt. Jag är så glad över att jag orkade hålla mig vaken! Jihoooo..
Vad ska man säga?? Om du inte sett avsnittet och vill se reprisen slutar du läsa nu!

* Dr Shepherd friade för ju fasen till Meredith, å jag röööös i hela kroppen. Vilket frieri, i en hiss fullt med röntgenplåtar på hjärnor. :) Sättet han sa det på, inget vanligt originalfrieri på knäna utan bara : "Jag vill leva resten av mitt liv med dig!" naaaaw!

* Den hemska operationen på Issie! Karev som inte var hos henne innan. Men fanns där när operationen var över och gått bra. Liggandes vid hennes sida.

* Sexscenen med, hmmm.... jag glömmer alltid bort vad hon asiaten heter. Men MY GOOOD!! Såg ni, det var ju så verkligt och med sån inlevelse att jag fasen rodnade.



Jag har tänkt på det där med sexscener?! Alltså, hur är det där egentligen? Är det hemskt? Eller är det rent av mysigt? Man kanske har en hemlig crusch på nån och så får man ÄNTLIGEN göra en sexscen med den personen, då måste man ju bara bli påverkad fast man har 47 kameror i nyllet. Kolla på Brad Pitt och Angelina Jolie! Hur gick det egentligen? Dom måste väl ha blivit påverkade?!

Hur är det att vara gift med en skådis??

"Hjärtat, jag åker till Marocko och spelar in en film i 4 månader!"

"Jahaa, gör du?? Vad roligt för dig?? Vad är det för film?"

"Det är nåt kärlekstjafs..."

"Ahaa, vem är det som har den kvinnliga huvudrollen då?"

" Salma Hayek"

SVÄLJ!!  "Jaha.... okej..... hoppas det går bra för er och jobba inte ihjäl dig" eller vadå????

När du sen får se filmen ligger dom omslingrade i en säng 2 tredjedelar av filmen.

"Hjärtat...inte fick väl du stånd en endaste gång när du lådsashånglade med Salma Hayek???"

"Nej hjärtat, inte en endaste gång, hon är ju så ful och luktar illa!"

MY AAAAASSSSSS!!!

Puckon ute på morgonpromenad!

MMS

Puckon ute på morgonpromenad!


Kolla in husbandet! Är det inte ko

MMS

Kolla in husbandet! Är det inte korpinnebandy så är det korpfotboll. Precis vart på mötet. Känns bra tycker jag. Nu kan allt bara bli bättre,i hela hela hela klassen!


Dax för PLUTO...


Fan vad svårt det kan vara att vara mamma!

Det här med att vara förälder är inte en dans på rosor vareviga dag kan jag intyga.

Nu har ju jag 3 ungar och känner ibland att jag nästan blir uppäten inifrån när det inte går bra för dom eller om dom på nåt sätt är ledsna! Nu hajar jag det en tjej i mitt innebandylag alltid sa:
Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer. 

Blir nog en lång historia men....
Thedde gick i fjärde klass. Han kände en press att vara klassens clown, det var hans image i klassen, hans roll. I samma veva började han må dåligt, var ledsen ofta, orolig och allmänt deppig. Han kände sig värdelös som inte hängde med i skolan, det ena gav det andra med andra ord. Oron i mig gnagde! Var det för att vi separerat? Var nån elak mot honom? Vad vad vad? Samtidigt blir man ju arg! Varför kan han bara inte sköta sig? Ska det vara så jävla svårt? Ska skolan gå totalt åt helvete för att han ska vara en clown?

Möten med skolan, prata med den totalt värdelösa läraren som gick på knäna och larmade alldeles försent om läget i klassen då flera av barnen hade problem, detta pga prestige, FUCK PRESTIGE OM DU ÄR EN GOD DAMN LÄRARE!!! DET HANDLAR OM VÅRA UNGAR!!!! VI VILL OXÅ FÅ ORDNING PÅ VÅRA UNGAR... ELLER JAG!! Det finns ju puckon till föräldrar som tror att deras ungar är födda med änglavingar på ryggen!
ÅTGÄRD:  Byte av klass! Nya regler hemma i form av bestraffning. Kunde man inte sköta sig i skolan så rök någon av fritidintressena under veckan.
Ungen blev som förbytt, en helt ny unge. Glad, aktiv, skötte sig i skola. Vi fick tillbaka världens underbaraste Thedde igen. 

FRID OCH FRÖJD!

Nu går Elliot i fjärde klass. Dom hamnar i pre-tonåren. Elliot kan inte koncentrera sig i skolan, fladdrar runt, lyssnar på vad alla pratar om. Dessutom har de ett gäng populära tjejer som är elaka mot varandra och andra. Så ikväll är det möte i Elliots klass. Huuuu, here we go again. Nu känner jag mig ändå rätt lugn. Jag vet ju vad detta är och vet hur jag ska hantera det. Men det är ju såklart inte roligt. Man ororar sig för sitt barn och vill ABSOLUT INTE att de ska må dåligt. Och när jag hört att nån vart taskig så har jag haft lust o ånga ner till plugget och rycka alla elaka ungar i håret, inklusive Elliots om han nu vart dum!

Det jag känt har vart skönt under dessa perioder är att jag då haft nära kontakt med grabbarnas fröknar. Jag har fått ett mejl varje fredag där de förklarat hur veckan gått. Utifrån det mejlet sedan så tar man beslut för hur veckan ska se ut. Samtidigt har vi snackat igenom saker som hänt i skolan. Elliot, som inte är direkt öppen om saker som händer, har tyckt att detta vart jätteskönt. Då frågar jag och då är det lättare att svara som han säger. 

Det gäller nog att hänga med i sina ungars framfart, fasen....snart är Thedde 17 år, 180 lång och pissar väl på sin morsa om hon inte ingett någon som helst respekt hos honom. Än värre så hamnar dom i fel gäng o allt går åt helvete. Å andra sidan kan väl sånt aldrig förutspås, och hur bra det än haft det hemma så kan de hamna fel. Men då vet jag åtminstone att jag gjort allt jag kunnat för att de ska få en så bra start som möjligt!!

Nej, det är inte alltid så lätt att vara mamma!

SMINKTÄVLING!!!



PAKETET INNEHÅLLER:

* Nivea Visage Q10 CLEANSING MILK
* Lash Revolution Mascara #37 Brown
* Lash Designer Mascara Brown
* 3 st nagellack #718 Rose Paradise, #36 Sweet Cherry, #35 Violet Tulip
* 2 st läppennor #78 India, #80 India
* 5 st läppstift #02 India Terra, "21 Ice Peach, #04 Red Grape, #74 Soft Cherry, #63 Lilac Breeze

SÅHÄR GÖR DU:

* Skriv att du vill vinnaaaaa :) här under kommentarer.
* Kom ihåg att skriva ditt namn!

TÄVLINGEN AVSLUTAS:

* Den 12:e maj 2009
* Jag kommer att skriva ut vinnaren här på bloggen.
* DU som sen vunnit mejlar mig dina uppgifter så skickar jag paketet!

LYCKA TILL!!!!

Brillormar på morgonpromenad!

MMS

Brillormar på morgonpromenad!


Attans,DHW på TV. Får nog bli imor

MMS

Attans,DHW på TV. Får nog bli imorn den där tävlingen kommer ut på bloggen. Sjukt bra serie detta:-)


Härligt när vänner flyttar närmare!



Nu är vi precis hemkomna från min kompis Maria som äntligen flyttat till grannhålan här i närheten. Nu tar det bara 20 minuter att åka o hälsa på. Förut var det ända till Nacka man skulle ta sig! :( Dom bor såååååå fiiiiiint så det är inte klokt! Jättefint hus, smakligt inrett och tipptopp renoverat. Kan inte bli bättre. Uuuuurmysigt och framförallt så kan vi umgås massa massa mer nu! Jihooooo!!!

Nu ska jag laga mat, sen lägger jag ut en ny sminktävling!

BRILLORM!



Idag kom dom, dom där coooola pilotisarna! Trodde jag ja.... MY ASS! Jag ser ut som, usch jag vet inte vad. Ledsen nu...
Jag hade så höga förväntingar men det ville sig inte riktigt, hur kunde det bli så fel? Läser på fakturan att man får lämna tillbaka dom, vet inte om det kostar? Ska kolla upp det?! Hmmm, måste man ta hem dom igen nudå för o testa ut ett par nya eller vad? Fan, det här sög....

TANDAGNISSLAN ELLER?



Dom är ju bra att ha men dom är fasen inte så kul att få. Milobebis har haft diarré, bajset e som vatten och så gnälls det en hel del. Milobebis har blivit så himla snäll på sista tiden, han gnäller verkligen inte om det inte är nåt, men nu gnäller han lite då och då. Man vill hjälpa men inget är liksom tipp topp. Mammahjärtat gillar inte tänder, inte när de är på väg ut i alla fall. O dom jävlarna tar ju sån tid på sig oxå innan de bryter ut.

Jag minns en gång när jag och mitt ex Magnus åkte iväg med Thedde. Vi skulle minsann åka till skara sommarland, han var dryga året. Han började gråta vid stadsgränsen här och grät under hela tiden vi var borta. Vi bodde på vardrarhem som var en gammal skola. Vi kunde för allt i världen inte fatta vad det var med ungen. Det eka på den här gamla skolan så spökena vakna. Mitt tålamod brast, jag ruttna ur totalt och vi drog hem en dag tidigare. Väl hemma råkade jag av en händelse se att ungen hade fått 4 tänder samtidigt!! KONSTIGT att han var ledsen. Om man bara fattat att det var lite alvedon som fattades. Men jag hade aldrig varit mamma tidigare så jag hade ingen aning då han inte gnällt speciellt när de andra tänderna var på väg. HUUUU säger jag bara.

AVUNDSJUKA!



Läste precis en kompis blogg. Hon var lite ledsen över att hon tappat bort sig lite i sin viktminskning, hon har gått ner massor redan men har en liten svacka just nu. Dessutom var hon lite ledsen över att vissa utav hennes vänner inte pappar henne utan rent av snackar skit om henne och hennes viktnedgång och säger att hon aldrig kommer att klara av det!

QUE??

Vad är det för jäkla idioter?? Är verkligen människor så in i helvetes avundsjuka? Att man inte kan glädjas med sina medmänniskor? Att man är så patetiskt jäkla misslyckad som person att man väljer att klanka ner på nån för att själv känna sig bättre??

Jag vet själv hur det känns att vara avundsjuk, jag var det själv när jag var yngre och inte lycklig själv. Om nån var snygg, om nån var smal, om nån hade ett riktigt glammigt jobb så kunde jag ibland känna ett stick i bröstet av avundsjuka. Och vet ni, den egenskapen är verkligen äcklig! Ingen mår bra av de, inte den som ÄR avundsjuk och inte den som blir drabbad av den. Självklart kan jag idag sitta och titta på en snygg tjej och liksom sucka över att inte JAG får vara så fin, men jag unnar henne att se ut så. Hon har säkert råschyssta gener, kanske inte fött några barn än, lätt för att hålla sig fräsch och får inte rynkor lätt. SÅ.... så enkelt kan det verkligen vara. Idag är jag en lycklig människa och något sånär tillfreds med mig själv, då orkar man unna andra lycka, framgång och glädje!

En väninna till mig berättade om en kompis till henne som alltid var sur när de skulle gå på stan. Hon undrade många gånger varför men fick aldrig nåt svar. En gång festade de ihop och hennes kompis förklarade att hon tyckte det var jobbigt att hon alltid var så sminkad och snygg när de gick på stan. Hmmm... varför inte göra likadant själv??? Varför inte sminka till sig lite och fräscha upp sig själv oxå när det var dax för stan??? Nej istället väljer man att vara avundsjuk...

Jag har en kompis som det går förjäkla bra för i sin karriär! Jag unnar henne varje sekund av det och varje jäkla peng hon tjänar för hon är verkligen riktigt duktig, ambitiös, framåt och framgångsrik!

Jag har en annan kompis som gått ner i vikt, hon har gått ner 30 kilo. Jag har varit och ÄR så glad för hennes skull. Och jag försöker alltid att påminna henne om hur duktig hon varit och hur fiiin hon är! Dessutom frågar jag om råd i min egen viktnedgång.

En annan kompis har oxå fött barn och kämpar med sin vikt fortfarande. Jag säger till henne att hon verkligen inte behöver det, för hon är fantastiskt fin som hon är och skulle jag ha hennes kropp så skulle jag vara mer än nöjd. Hon brukar läsa här så hoppas hon fattar att det är henne jag menar och suger åt sig ytterligare. Samtidigt så vill HON vara nöjd med sig själv, och det är henne själv hon jämför sig med!

Kan du från hjärtat, inför folk sägat t ex:

GUD VILKEN FIN TJEJ?
VAD DUKTIG DU VARIT SOM GÅTT NER SÅ MYCKET I VIKT?
VILKEN KILLE DU ÄR SOM SKAFFAT DIG ETT SÅ VÄLBETALT OCH BRA JOBB?
VILKEN BRA KLÄDSMAK DU HAR?
SNYGG DU ÄR IDAG?
DU ÄR ALLTID SÅ SNÄLL OCH STÄLLER UPP?

Då är du kanske inte avundsjuk! Har du däremot svårt att säga sånt till andra kanske det rentav är så att du är avundsjuk, och då mår man oftast inte så bra med sig själv, eller kanske är missnöjd med något i sitt liv. Du kanske går omkring och är lite småsur på människor som är snygga och bryr sig om sig själva, eller lyckas med saker, eller som är positiva. Då är det nog dax att börja ändra på det, för ärligt talat så mår man inte bra av att gå omkring och känna så. Detkanske är dax att ändra på nåt i sitt eget liv?

Nej.... bort med avundsjuka och in med ödmjukheten istället. Våga vara glad MED dina vänners framgångar, våga vara LYCKLIG för någon annans skull, våga säga, känna och tycka att någon är snygg!

PS: jag kan vara avundsjuk på att andras bebisar sover hela nätterna...jag erkänner! :) dessutom kallar jag det AVUNDFRISK!!!

Ellos hemklickat!




Värsta REAN på ellos. Det här är den prisklassen man kan röra sig i när man viktminskar. En oversize top, en vanlig vit top och ett par flarejeans för 300 pix!!! DET ÄR SANT!! Sen jäklar i min lilla låda, när jag viktminskat färdigt och är någorlunda nöjd.... då ska jag köpa kläder i alla prisklasser (ok, nu tog jag i från tårna, kanske inte alla prisklasser) och kläder som jag verkligen vill ha. HOOOLABALOOOOO vad jag längtar till dess!!!

Ja, säga vad man vill om dessa nätbutiker som ellos, men det är ofta jag hittar både kläder, skor och inredning från just ellos. Förut minns jag att det mest var kärringkläder. Uppsnäppning där ellos.... härligt! Sen finns det ju även lite märkeskläder och prylar från märken som PUMA, ADIDAS, CHAMPION, BJÖRN BORG, ESPRIT o massa fler.

Solen lyser mig ansiktet denna mor

MMS

Solen lyser mig ansiktet denna morgon. Skulle bli mulet idag men solen orkade lysa en stund nu ser det ut som. Så mycket enklare att promenera när den där gula saken visar sig:-)


VILLERVALLA shopping

Surfade runt lite på Familjeliv och såg reklam från en nätbutik som heter VILLERVALLA. Ämen guuuud, om ni som jag gillar stjärnor så bara måste ni gå in där o kolla. GAAAAH.... Det finns jättemycket annat kul oxå givetvis. Tydligen ska det vara jättebra kvalité oxå. Såg att det fanns massa REA varor just nu. Jag klickade hem en mössa och en scarf till Milobebisen.


DIN SKO har supersnygga skor!



Vi var ju i stockholm och kikade lite häromdagen. Var in på Din Sko och fastnade för massor av skor där. Din sko är ju billigt oxå! Ni vet att när man är tjock så förköper man sig istället på skor och väskor. Eller som min kompis Maria säger:
Stor gran, mycket pynt! Javisst, så då har jag gått o blivit helt såld på massa skor nu. Synd bara att man inte är gjord av stålar för då skulle jag slå alla rekord på antal dojjer hemma! Dom svarta riktigt höga som kostar 349 kr var sjukt sköna på foten, samma sak med den lilla sandalen bredvid för 399 kr. Tänk ett par schyssta chinos, en oversized tischa o så dom svarta sandalerna. SNYGGT, ENKELT o FRÄSCHT!!

Vår bebis blir 5 månader idag!


Milos giraff!



Det är typ helt galet hur mycket Milobebis gillar sin lilla giraff. Den här köpte husbandet när Milo låg i magen. Jag tror att det var förra sommaren så det var lång tid kvar tills Milo skulle komma. Den låg sen på hans säng tills att Milo föddes. Han har väl inte brytt sig så mycvket om den til en början, men NU. Nu när han kan ta tag i saker själv så är han fullkomligen helt galen i sin giraff. Han suger på den så den är helt blöt. Flera gånger per dag. Det är en liten skallra i den och den är från Bambino-MAM och den finns i olika utföranden. Gris, lejon, hund m.m.




VAKT?



Det var nån som blev lite nyfiken på vad det var jag blev så förbannad på?!

Jo, vi var ju ute o käkade på ett stället här i hålan. O`Learys för att vara exakt. För det första så tyckte jag att själva stället totalt förfallit. Uteserveringen ser ut som ett jäkla raggarhak men noll känsla. Stället vimlar av mer eller mindre alkoholiserade människor som gapar skriker o skränar om vartannat. Just den här kvällen var det nåt fotbollslag som hade avslutning. Säga vad man vill om killar och dessa avslutningar, det brukar ju oftast inte vara nån direkt spotta i glaset ferre. Tvärtom så kan de vara såpass att nån är närmare medvetslöshet än fylla.

En kille hade tagit på sig cykelbyxor, en ful träningsoverallsjacka och en keps till det. Han tyckte säkert att han var jätterolig i sin outfit, det kanske jag oxå hade tyckt om jag hade varit 18. Han blev påhejad av sina polare att gång på gång visa ärslet för alla oss som satt där, han hade stora röda märken på sitt ärsel. Enligt den ena påhejande kompisen så hade han minsann fått smisk. "Höhhöööhhöööö"....skrattade kompisen. Han var nästan svettig av skratt.

Inga konstigheter egentligen mer än att det här var ett skränande gäng som kanske gjorde kvällen med mat på det här stället än mindre rolig.

Skitsamma, höjden kom när den såkallade dörrvakten tog en utav dessa killar, för fylla. Eftersom vi satt ute så fattade vi aldrig vad som hänt därinne, men ut kom killen och plötsligt böjde vakten honom över trappräcket och satte handfängsel på honom. Eftersom jag är gift med en fd väktare så vet jag att man inte får sätta handfängsel på någon som är lugn och inte gör något motstånd. Men det gjorde den här idioten till vakt. Dom var 2 vakter som stod nära den här killen, den ena ringde och anteckande och den andra hade säkert stånd när han fick stå o hålla i den här killen med handfängsel och visa oss alla som satt på uteserveringen vilken karl han var. Vilken jäkla makt han besatt!

Till saken hör att den här killen vakterna tog satt tidigare vid ett bord bredvid oss, han var lugn, lite salongis och satt och pratade med några vänner till oss. En trevlig vanlig snubbe helt enkelt. Nu stod han där i handfängsel och ingen fattade nånting. Plötsligt stack killen med handklovarna på sig, han sprang iväg. Ni må tro att vi satt med stora ögon där på uteserveringen. Vakterna stack efter likt gläfsande hundar, dessutom fyllde 2 andra vakter från ett annat ställe på. Så där sprang dom, 4 testosteronstinna vakter efter den här snubben. Eftersom killarna i vårt sällskap känner till ena vakten och vet att han gärna slår på sina offer lite extra hängde på för att kolla.

Fråga 1)
Om han nu var för full? Hur kunde han springa iväg med handklovar på ryggen och ändå komma sådär en 500 meter innan dom haffade honom??

Killen som blev haffad vägrade prata med vakterna utan ville att de skulle ringa polisen. Dom kom...sen släpptes den här killen.

Fråga 2)
Om han nu gjort nåt allvarligt för att behöva ha handfängsel borde väl polisen haffat honom?? Eller??

När vakterna kom tillbaka applåderade hela uteserveringen. Vakten förstod väl inte ironi utan såg ut att vara riktigt stolt tills en på uteserveringen inte kunde hålla käften. "Fan vad bra gjort o haffa den där jättefulla, farliga, bråkiga killen som ni gjorde! Han måste ha vart jättefull eftersom han klarade av att springa ifrån er med hadklovar på!" Då såg inte vakten längre så stolt ut.

Fråga 3)
Vilka är vissa av dessa dörrvakter? Bara loosers som inte kommit in på polishögskolan och bara MÅSTE MÅSTE få stå o kuka sig som en jävla idiot och tro att han är polis?

Senare attackerade den här idiotvakten en kille i vårt sällskap när han var in och skulle köpa en öl. Han pickade med en penna på hans axel likt en galen och ifrågasatte varför han lagt sig i när de haffat killen? Killen i vårt sällskap hade frågat vad den här snubben gjort och undrat hur han kunde bli tagen för fylla eftersom han precis sprungit ifrån dom?

Fråga 4)
Eeeh, kort stubin, galna ögon som nästintill ploppar ut, aggressioner och inte tåla kritik? Är det bra egenskaper att ha när man är vakt?

Nu vet jag att inte alla vakter är såhär. men den här killen är fan inte klok på en fläck! Han blir säkert kåt av att få göra såhär med folk. För nåt fel måste det vara. Hur ska man göra för att få stopp på såna här människor? Snart råkar säkert en hel oskyldig människa ut för nåt hemskt, även i vår lilla håla.


Lära gostolen o Milobebis!



Javisst, på öppna förskolan har Milo fått prova en gåstol. Han gillade den jättemycket, så nu måste jag leta reda på en sån. Såg att dom är ganska så dyra att köpa nya, men tänkte kolla en sväng på blocket.

Säga vad man vill om gåstolar, jag har haft det till båda mina grabbar och de har båda stortrivts med dom. Helst när man haft såna barn som jag har, dom vill vara där det händer saker. Inte ligga själva på en filt o lajja. Så när de haft sina gåstolar har de varit så lätt att bara förflytta sig efter morsan, sen vet inte jag om de hjälpt till i läran att gå. Båda grabbarna gick när de var ett år gamla. Det är väl varken tidigt eller sent, det enda jag vet är att killar brukar börja gå senare än tjejer...

Japp, ut på blocket!

Helgen i bilder!




 

Skylt utanför oss....

Jaha, då kör vi igen, det är måndag! Ny vecka, nya möjligheter bla bla bla. Snark för måndagar, dessutom regnar det som fan ute. Skittrist. Men, solen kan väl inte skina oavbrutet som den gjort nu ett tag, då dör ju alla växter och vår gräsmatta förblir en torkad leråker. Lite regn är säkert bra.

Vi har haft en helt fantastisk helg måste jag säga. I lördags var vi ju på tur som sagt. Åkte till stockholm och kikade. Trevligt att bara strosa runt och om inte annat titta på alla människor. Jag o husbandet köpte oss en varsin t-shirt, det var det enda. Det blev inget annat. Men vi var ju inte där för att shoppa, det ska vi göra en annan dag, när vi känner att vi har råd. Typ när skattepengarna kommer. :)

Vi hann med en fika med pojkarna o exet oxå! Kolla vad fina dom var mina juveler!




Mamma och pappa hade "bokat" Milo till kvällen. Dom ville att han skulle sova över. Åkte ut med Milobebisen...tänkte jag skulle visa mammas o pappas utmysiga grillstuga dom har på gården. Det är en liten grillkåta som har inspirerats av finska lappland.



Vi har suttit i den här mågna gånger o grillat. Man får plats uppemot 20 personer om man sitter trångt. JÄTTEMYSIGT!!

Nåväl, eftersom vi blev "barnfria" så stack vi ut o käka med våra kompisar. Slutade med att vi blev typ 10 pers, TREVLIGT!

När vi va ute och käkade hände en sak som jag blev så jäkla förbannad över. Tänkte ta upp det sen.

Dagen efter åkte vi ut till mamma o pappa och skulle hämta hem Milobebis. Milo hade som vanligt sovit superbra, vaknat en gång på hela natten. Hmmm, vad tusan är det som gör det??? Husbandet måste sluta snarka! :)


Vi tog lite bilder där ute.



Sen hade vi lite kul med mammas gamla brillor, alltså hpn har haft dessa på riktigt!! Helt seriöst, bara det får en ju att garva på sig!!! MY GOD, jag hade faktiskt ett par liknande :)




Senare på eftermiddagen var mamma & pappa här och käkade middag, jag slängde ihop en 3 rättersmiddag. Mamma sa att det var den godaste middag hon käkat på LÄNGE. Det måste vara ett jättebra betyg ju!! *stolt*. Jag fick mina favvoblommor under helgen oxå. Älskar verkligen dessa.




O så var det den där tatueringen jag gjort oxå, just nu är den inbäddad med plast och helosan. Bilden är när den precis är klar. Den kommer att läka och se lite annorlunda ut. Nu klurar jag redan på nästa..... detta är ett GIFT!!



Det var helgen det! Hoppas ni oxå hade en fin helg!


Idag regnar det. Inte riktigt lika

MMS

Idag regnar det. Inte riktigt lika kul med promenad då:-(


FÖRLÅT

FILÅT....vilken jättedålig uppdatering från mig den här helgen.

Sitter o kollar WHIPEOUT nu och hinner för tusan inte blogga nu heller. Jag får helt enkelt återkomma med massa inlägg imorn ;) och en hel del bilder och så ska jag visa min tatuering oxå! :)

Puss på er!

Jag tatuerade mig idag. Såhär ser

MMS

Jag tatuerade mig idag. Såhär ser det ut just nu,visar motivet senare. Min första tatuering jag gör på mig själv. Skräckblandad förtjusning kan jag sammanfatta det som. Man för liksom nålen mot sig själv o vet att det ska göra ont snart...brr. Men ju mer man koncentrerar sig desto mindre känns det;-)


Nu sitter vi här i storstan o njut

MMS

Nu sitter vi här i storstan o njuter av en riktig latte macchiato! Vi tog en tur,ibland gör vi sånt. Tar en tur,idag blev det stockholm. Inge shopping,inge sånt. Bara njuta av dagen,glo på folk och skrota runt. Love it!


Trevlisch igår!!



Urtrevligt igår kväll, och maten smakade underbart. Husbandet som inte ens gillar tomater ÄLSKADE tomatsoppan till förrätt. MUMS säger jag, underbart gott! Har ni aldrig gjort det så testa nångång, den soppan kan man ha som lunch eller middag med lite matigare bröd till.

Mycket skratt, jag kissade på mig 3 ggr tror jag. ;) Fick inte ihop så mycket bilder, blev mest flams o garv som alltid när jag kommer ihop mig med dessa människor.

Hoppas ni oxå hade en mysig kväll. Nu gassar solen utanför och jag ska faktiskt lägga mig i solstolen en liten stund.Får se hur länge Milo tillåter det?! Jag skulle verkligen behöva lite lite färg på den här blekfeta lekamen of mine. Tycker inte Ni att det känns lite bättre när man är lite brun på kroppen?? Då syns inte alla skavanker så tydligt! Ådror, fläskveck och andra blessyrer. Haha, när jag läser det där så låter det ju som man har en riktigt sexy kropp. Hua...

Morgonpromenad igen,Milo älskar de

MMS

Morgonpromenad igen,Milo älskar dessa morgnar. Mamma,pappa,vagnen och massor att titta på. Trevligt igår,återkommer med bilder.


RSS 2.0