Milo 6 månader



Javisst, igår mitt i allt så fyllde ju vår bebis ett halvår. Det flödade massa grattis till vår bebis här hemma. Vi är alla så förundrade över att han faktiskt redan är ett halvår. Tiden har gått så otroligt fort, till skillnad från när man var gravid. MY GOD, då kändes varje dag som 1 vecka.

Det är så härligt med en bebis i familjen. Han är så självklar och man kan för sitt liv inte fatta hur man kunde leva utan honom? Det är konstigt det där hur fort det går när en bebis är självklar. Så fort han var ute så var han Milo med hela familjen.

Han utvecklas i rasande fart, nu far han omkring i sin gåstol här hemma så det värker i hälarna. AJ vad ont det grö när han åker in i en med full fart! Han vänder sig runt hejvilt, han gillar inte att ligga på rygg så VIPS säger det och han ligger på mage. Han har börjat ta sig framåt litegrand, lägger jag något en bit bort så kämpar han o stånkar tills han når det. Vi har börjat få ganska så fina rutiner. ÄNTLIGEN. MEN, han har inte sovit en hel natt ännu. Vi är så vana nu och inställda på att det kommer fortsätta. Husbandet och jag har ett jättefint samarbete så vi låter det bara vara så. Nätterna fungerar i alla fall mycket bättre nu, jag får sova mycket mer än förr och han vaknar ju endast någon gång så det står man ut med. Han är väldigt morgonpigg, vaknar oftast runt 5 och då går jag upp med honom. Ibland försöker vi få honom att somna om men alltså.... han är för envis! :)

Igår tog vi oxå ett litet steg. Vi tog bort andningslarmet. Ni vet ju att jag berättade om hur rädd och nojjig jag varit för det där. Husbandet känner mig och vet att jag aldrig skulle ta bort det själv utan han får liksom göra såna där avgörande saker. HAllå, han kan väl inte ligga på ett andningslarm i all evighet? Den sista tiden har vi medvetet inte satt på larmet utan låtit det ligga kvar men inte vara på. Tror att det varit en sån mental grej för oss båda. Så igår kväll när det var nattningsdax så plockade husbandet bort det. Det känns bra. Jag har varit såå glad över att vi haft det där larmet och det har hjälpt mig många gånger när jag varit orolig. Nu ska jag sälja det vidare till någon som är lika orolig som jag varit och som behöver det bättre än mig.

Grabbarna bus, Thedde och Elliot, är jätteduktiga med sin lillebror! Igår kväll t ex så var de hemma med honom medan vi var och handlade. Iof så sov han för natten men jag vet att dom klarar honom om han vaknar. Dom har båda nattat honom någon gång och sen underhåller dom honom så bra. Milo älskar sina storebrorsor!

Tänk att jag fick bli 3 barnsmamma? Häftigt, överväldigande och fantastiskt roligt! Jag som trodde jag var klar.... tänk så livet kan vända?!

Lilla lilla Milo, du har fyllt våra hjärtan med sååå mycket kärlek så det nästan inte får plats. Det gör nästan ont att titta på dig av all kärlek man känner. Vår lilla härliga ljuvliga bebis vad vi ÄLSKAR DIG!!! Vi är så glada och lyckliga att Du kom till oss!!!

VI ÄLSKAR DIG MILOBEBIS OCH GRATTIS (än en gång) PÅ DIN HALVÅRSDAG!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis till lilla Milo som blivit 6 månader!

Är precis på jakt efter ett andningslarm till vår bebis som kommer vilken dag som helst. Har surfat runt lite, men det är ju jättesvårt att veta vilken sort man ska välja.

Vilken sort har ni och är ni nöjda med det?

2009-06-05 @ 09:51:24
Postat av: Nina

Caroline: Just ja, din bebis dimper ju ner när som helst! Vad häärligt, vilken resa Du ska få påbörja. Det är så häftigt så det är inte klokt! Förlossningen är ju som du säkert vet kämpig men den är samtidigt helt fantastisk. Vilken jäkla grej vi gör vi tjejer. Vi bär och tillverkar en alldeles perfekt bebis därinne i magen och dessutom så föder vi fram den med våran kropp! WOW säger jag bara..



Vi har en babysense. Ska vara den bästa på marknaden. Vår har aldrig fellarmat, vi har testat den många gånger och varje gång andningen avstannar (att Milo inte ligger på plattan längre) så larmar den efter några sekunder. Det som är kruxet är att se till att den ligger under bebisen, och när de är små så är det ju inte så rörliga. Då ligger dom kvar på plattan. Sen får man inte ha för mycket tyngd på den, i form av att man har den under en tjock madrass eller nåt, vi har haft 2 täcken uppepå och då har den funkat utmärkt. Jag har kollat och sett att den känner av Milos varje andetag, den blinkar i takt med hans andning. TRYGGT och väldigt avlappnande. Vi är jättenöjda med vår!!

2009-06-05 @ 10:01:06
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tänk att det redan gått ett halvår! Minns slutet av din graviditet,man kollade in din blogg tusen gånger om dagen för att se om något nytt hade hänt, sen när värkarna satte igång och ni åkte in. Ja då blev det tvåtusen gånger och man väntande med spänning på att få höra att allt var färdigt och få se bilder på den nykläckta lille bebisen!:-)



Tillslut kom han er lille Milo prins och han är så fin!Är så kul att följa er genom din blogg och hänga med i hans utveckling! Ingen dag är den andra lik och det händer grejer hela tiden, kul!:-)



Grattis på halvårsdagen Milo!:-)



Puss o Kram

2009-06-05 @ 10:42:00
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Nina

Alex: Gulle gulle dig! Tänk, jag satt preciiis och tittade på mina gamla inlägg från den tiden när det var dax för honom att komma till världen! Det är inte förrän då jag riktigt minns hur mycket jag längtade och hur jobbigt jag hade det. Det har man glömt bort nu ;)



Alla ni skrev så himla fint till oss om allt, jättemysigt och gå in här och läsa då när Milobebis föddes. Jag minns när husbandet knäppte kort på mig i bilen och sa att jag skulle mobilblogga. Det var liksom det sista jag tänkte på då, MEN vad glad jag är att jag gjorde det. Dels för att alla skulle få vara så delaktiga som möjligt (ni hade ju följt mig genom hela graviditeten), sedan är det väldigt kul att ha allt det där idag och gå tillbaka till själv.



Det är en av anledningarna jag skriver blogg, det är för att man lätt glömmer saker på vägen. Det gör man inte med en blogg, då har man det mesta inpräntat! Som jag skrev till Ulle, jag ska göra en bok av min blogg den dagen jag slutar blogga. :)



Puss & Kram

2009-06-05 @ 11:02:16
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Du får aldrig sluta blogga! Det är en ju en del av allas vår vardag att ha din härliga blogg att läsa!:-)

2009-06-05 @ 11:18:25
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Agnieszka

Hej vännen! Idag kom tavlorna! Superfina och jag är såååååå nöjd med dem, har ägnat ett inlägg i bloggen åt dem, kika gärna på det!

kramar

2009-06-05 @ 11:50:24
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tack för ditt svar ang andningslarmet! En liten fråga till...

Fungerar det även om man vill samsova första tiden, dvs ha bebisen mellan oss i sängen, eller fungerar det bara om bebisen sover ensam?

2009-06-05 @ 14:23:13
Postat av: Nina

Alex: Lilla hjärtat vad du är snäll!



A: Hihi... jag v ar in och kommentera, puss till dig!



Caroline: Ja, alltså... dom säger ju att det inte ska funka så bra då! Vi samsov precis i början och då hade vi den till honom, det funkade bra tyckte jag. Sen vet jag inte hur pass säkert det är... jag litade dock på vårat larm fast vi samsov i början!

2009-06-05 @ 20:52:57
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: pezze

åhhh. du får gratta honom från en okänd blodinbrutta =jag ;D

han e så förbaskad söt!!! :*

Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback