GAAAAH!!!

Ja hörrni.... det flyter på! Jag antar att inte allt ska gå så lätt för då uppskattar man inte dopdagen på samma sätt, eller?

1) Milo har hög feber och är hängig i största allmänhet, inget är kul och han gnäller hela tiden. Min stackars bebis. Han har antagligen ont i kroppen som sköterskan sa att han kunde få. Han är riggad med Alvedon men den hjälper inte så bra!

2) Vad gör man när brandlarmet drar igång och jag måste hålla för Milobebis öron så han inte blir döv. Vem ska fladdra handduken vid brandlarmet då?? Man måste ju fladdra handduk så att röken försvinner. Jag skulle koka upp grädde som kokade över och förbi. Luktar inte så gott härinne just nu men jag vädrar. Inte för mycket fock för Milobebis har feber.

3) Det ringer försäljare på försäljare på min telefon. På riktigt, snart kommer jag och bli så ända in i helvetes förbannad och skälla ut nästa som ringer!!

4) I morse fick några en lite utskällning av mig då jag kände att jag var den enda som fixade för dopet. Jag har ju faktiskt 2 ganska stora pojkar som skulle kunna göra ett handtag tycker jag, och kanske inte begära alldeles för mycket av sin gamla morsa. Igrå flängde jag runt och hämtade och lämnade ungar hejvilt! Husbandet behöver listor säger han. Annars vet han inte vad han ska göra! Hahaha, är inte det så typiskt karlar!?

5) Tur att det är dax på lördag.... sen ska jag vila!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Typiskt att allt kommer samtidigt, har ju en tendens att alltid bli så vad man änska göra. Vet inte vad man ska göra för att på något sätt komma ifrån det?!



Jag tycker iallafall att du är superduktig som hinner med så mycket samtidigt som du har en hängig Milobebis hemma.Bakar, syr, fixar och grejar... Guldstjärna till dig Ninis!



Snart är lördagen här och ni kan njuta av ett mysigt dop för er lilla prins... sen får du vila dig! Lova det!;-)



Puss och Kram från Alexandra som önskar hon kunde hjälpa dig och som inte alls blev sugen på både äppelkaka och kärleksmums;-)Kankske man skulle ta och baka!:-)

2009-06-04 @ 10:04:07
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: ulrica

Ikväll ska jag plåta studenter, men sen är jag helt ledig hela helgen... hojta om jag kan göra något inför dopet!



Denise kan absolut vänta till nästa vecka med håret, Thomas är kinkigare så jag kollar med honom så hör jag av mig igen :). Ta det nu liiiite lugnt och passa på att vila lite mellan alla måsten.



KRAMAR

2009-06-04 @ 10:14:42
URL: http://ulrica.org
Postat av: Jennie

Köp ipren suppar istället, tycker det hjälper bättre än alvedonet.

2009-06-04 @ 15:27:34
URL: http://frejzan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback