Blivande DIF målisen!

Ja.... som sagt var så va det ju cup för Thedde i helgen! Jag är fasicken imponerad...han är grymt duktig o vågar kasta sig till höger o vänster! Det trodde jag inte..... men ack så chockad lilla mamma fick bli i helgen! Han gör TV räddningar som heter duga.... :)

Lite coola bilder på blivande DIF målvakten *fniss*





VA??? Är det inte coolt då....här har han precis räddat värsta kanonkulan!


Mina sjuukt fina träskor o lite till!!

Återhämtat mig litegrand nu....ja alltså från tröttheten, tror jag...

I helgen var det full fart. Vi hade barnen en del fast det var pappans vecka...men som sagt var det hemnfest o såklart ville han ner o kika. O vi som är gravida kan ju lika gärna va hemma o umgås med härliga vänner o ha ungarna hemma.

Thedde har haft cup hela helgen, så det har vart fotboll för hela slanten. Dom var otroligt duktiga o kom på en 5:e plats allt som allt. Gissa om Thedde var en slut pojke efter helgens bravader....o så hände nåt helt otroligt i fredags!!!!! Djurgårdens fotbolls lag hade valt att förlägga en träningsmatch strax utanför Enköping. Kan ni tänka er???? Thedde är ett sånt Djurgårn´s fan med Pa Dembo Touray som största idol (han är målvakt i DIF)!!! Hela fotbollslaget åkte dit o kolla in matchen....Thedde kom hem med autografer på sina fotbollsskor, dessutom har han fått snacka me Pa Dembo....han hade sagt att Thedde kommer ta över efter honom DIF! Fattar ni vad detta betyder för honom....WOOOOW!! Han va överlycklig! Tack Pa Dembo för att du snacka me min son.....






Sen har vi haft en utav jordens gulligaste ungar på besök...... NOEL, som e såå söööt så det gör ont!





Mamma till honom är min "bästis" Maria.... o dom e sjukt lika!!




O så mina sjukt fiiina lack träbulor! Jag älskar dom!! Köpta på RUM 1 här i vår håla.


Niiinis i korthet!

GRATTIS SPANIEN!

JAG ÄR TRÖTT, VAKNADE 04.00 O VA PIGG! VAD HÄNDE?

JAG ÄR TJOCK OCH OTYMPLIG REDAN, 21 VECKOR KVAR!!!

JAG HAR KÖPT SKITFRÄCKA TRÄBULOR, BILD KOMMER!

HAFT EN RIKTIGT BRA HELG!!

VILL INTE JOBBA IDAG......

.....MEN JAG MÅSTE!!

CRAAAAVING!

Ja, dax att erkänna....jag har ett craving! Har aldrig haft det förut men denna graviditet så kom det..... dessa kan jag inte vara utan. Mest för att jag har nån konstig smak i munnen sen jag blev gravid. Den förvärras alltid av att jag äter... då är det gudomligt att stoppa dessa i munnen. Inga andra smaker funkar förutom dessa:


Hamnfest i bilder

Igår var det en underbar solig kväll..... vi åt, drack (alla andra drack god öl utom jag, loka är mitt kall nu), pladdrade, tittade på folk. Att bero på att titta på folk. Åh herregud, det finns verkligen folk till allt. Var kommer alla ifrån? Gömmer dom sig resten av året för att dyka upp just på festivalen. Raggare, folk som fastnat på 80 talet..., depprockare med färglada kläder ;) (ironi), konstiga gothare med konstiga rakade huvuden....tofsar kvar här o var. Jag blir fan rädd ju....

Min kompis L:s dotter försvann i allt vimmel. Hon är tydligen specialist på det. Jag fick hjärtat i halsgropen, hela sällkapet bredde ut sig för att leta på hela området. Lite läskigt med tanke på att det ligger precis vid vattnet. Men hon den lilla vildingen drog till tivolit som låg längst bort på området o sket fulla fan i att hon gick själv. Vi hittade henne till slut.... GÖTT. Jag börja gråta.... hmmm, känslig som vanligt då! Jag grät, men inte L.... haha.

Hur som helst var det helt okej, trevligt sällskap o så.... vi va hemma i städad tid. Tror dock att många har väldans ont i huvudet idag. Dom va INTE hemma i städad tid.



Här har vi våra kompisar Kattis & Beine. Det tog X antal foton för att få till det här! Här härmas tydligen K:s dotters pose när hon blir fotograferad. EN sån 18 års pose a´la tonårsbloggar. Ungefär som en bild på mig här nedan i ett inlägg, när jag hade min nya bruna/svarta tunika ;)




Ja....tony blev glad o få va me på bild. Tänkte mest på folkhavet bakom när jag tog fotot! :)




Lisette med sin son Angus. Det var hennes dotter som försvann.... synd jag inte fick med hennes flintfläck på andra sidan. Kattis hade tydligen sluntit med rakapparaten så de fick raka bort en stooooor fläck!




Kolla vädret...o allt folk. Massor...




Det här åt jag! Sådär gott va det....




Beine lite störd av solen.





O så dök lilla Elliot upp o sög sin mamma på pengar. :) GOTT med sockervadd tycker han...


Festivalstart ikväll

Jahapp.... ikväll sätter det igång. Årets HAMNFESTIVAL i byn här. Jag hade jus tora planer för årets festival i form av att jag skulle bjudit bloggisarna på en redig fest här. Men, "lilla fin" ville annorlunda. Vet inte om jag vill vara upphovet till värsta PARTYT o sen va på smällen själv. HUUUU....den utsätter jag mig fasen inte för! :)

Nästa år.... då jääklar!

Vi ska ner med ett par kompisar ikväll o äta lite, spana på folk o sitta o snacka.. trevligt, med tanke på vårt sällskap oxå. Den här festivalen har ju jag skrivit om tidigare, o nu när jag tänker efter så känns det verkligen som det var nån månad sen jag gjorde det sist. Men serru.....1 helt år har gått.

Trist nog så vill arrangörerna tjäna GRYMMA pengar och tar därför dit skittrista artister. Dessutom är det artister man sett sådär 20 ggr...o det suuuuger! Det gör mig jävligt sur, o kan känna att därför ska årets festival bojkottas. I varje fall fredag o lördag då det kostar 200 pix o komma in. Okejrå om det va lite schyssta artister....men va sägs om POODLES för 170 gången i byn?! SNAAAAAARK....






Näää, de få va.... är rädd att "lilla fin" hör allt o börjar digga dom oxå. Det vore ju lyckat. :)

Till min älskade....

På söndag  HONEY är det 4 år och 7 månader sen vi träffades för första gången! Jag är glad att jag hittade dig..... love....



Akutenbesök igår!!

Måste berätta vad som hände igår!

Sitter på jobbet o jobbar frenetiskt när det ringer, det är Thedde! Han snyftar lite och jag får givetvis hjärtat i halsgropen! Det visar sig att han är och spelar fotboll med några kompisar och har sprungit efter en boll då det plötsligt smäller till i hans nacke. Han får jätteont och blir såklart jätterädd o ringer mamma.

Jag i min tur blir oxå rädd o åker o hämtar honom, han har såå ont och kan inte röra huvudet åt något håll. Han gråter krokodiltårar. Till saken hör att han haft ont i sin nacke lite då o då de senaste halvåret.

Jag drar till akuten. Tänker att de får kolla upp hans nacke ordentligt. Dessutom hatar jag vår husläkare och måste BYTA NU!!! Mer om det en annan gång!

Där tar de emot oss, vi får sitta i väntrummet en liten stund. Sen kommer de o hämtar oss o sätter på Thedde en sån riktig "krock" nackkrage!!! Usch...jag känner hur oron bubblar i magen.... kommer en sköterska o pratar om att han ska röntgas och helst ska ligga helt still!
Usch..... jag ville bara gråta av oro! Det e vidrigt när ens barn inte mår bra eller gör illa sig, sen ska man ju givetvis stå där som en trygg järnmorsa som inte visar en min utan lugnar sin lilla bebis som ligger där.

När vi sitter/ligger där o pratar så gråter min stackars pojke....
"Mamma, kan inte jag vara med på globall cup nu?"
Det är jooordens fotbollscup som går av stapeln varje år. Det är något de sett fram emot hela året!
"Hjärtat, mamma vet inte....men jag tror att du kommer kunna det" vad svarar man???

Plötsligt kommer ambulansen med en kvinna som ramlat på stan, vi småpratar lite och det verkar ärligt talat som att hon kanske drabbats av nåt. Typ stroke....hon kommer liksom inte ihåg och hon har även tuppat av i fallet. Jag känner plötsligt hur jag börjar må dåligt, blir tung i benen o får hjärtklappning. Får nästan panik eftersom jag tänker att jag absolut inte får svimma här nu, hur trygg ska min unge känna sig då??? Så jag går ut o skickar ett mess till Tony:
"Kom hit nu, jag är svimfärdig!" kände att jag bara inte pallade me o sitta där själv.

Tillbaka in, släpar mina blytunga ben..... o in på rummet. Läkaren kommer rätt snabbt o gör en grundlig undersökning. Det visar sig vara en kraftig nackspärr! Vi frågar doktorn om han kommer kunna spela globall, vad han trodde o om det fanns några knep för att få honom bättre fort så att Globall inte låg i farozonen! Ipren, halskrage oc tigerbalsam. Jag blev sååå lättad, vi slapp hemsk nackkrage och röntgen. Släpade mig ut med en stelnackad son..... mötte stackars Tony i dörren som kommit farande efter mitt mess. Då ville man visst bara börja gråta....men kunde fortfarande inte eftersom Thedde va me. Det värsta som finns är o behöva se sina barn råka ut för hemskheter, detta är nämligen inte första gången jag vart på väg o svimma på sjukhus när jag vart där med barnen. När det gäller mig själv så är jag cool..... aja....

SÅ nu kurerar vi.... Ipren var sjätte timme, halskragen på lite då och då och massage. Pratade precis med honom och nu var han mycket bättre....men sa lite sorgset: "Mamma, jag tror inte att jag kommer kunna va på cupen"....då fick man vara optimistiska mamman o peppa att han visst kommer klara det.

Hua, det var en tuff eftermiddag. Tur det inte var värre!!

Lite mammaoutfit`s!

Igår lunchade jag med min kompis som jobbar på JC här i byn. Hon har gett mig kläder....påsvis....sånt som jag kan använda nu när jag är gravid. DET ÄR GULD VÄRT!! För hur det än är så vill man ju inte handla för mycket mammaprylar. Jag har handlat en hel del redan....o jag lovar, dom kläderna kommer inte jag ens vilja se åt när det här är klart! :-)
 
MIn nya söta klänning/tunika





Å så "lilla" magen i den.... :)




Tack söta H, du e bäst!!

TVÅNGSSYNDROM



Justin Timberlake, 27, avslöjar nu att han lider av både tvångssyndrom och hyperaktivitet.

- Jag har OCD blandat med ADD. Försök leva med det. Det är komplicerat, säger han.


Ja vad säger man, även de glamourösa får smaka på det riktiga livet vad det verkar. Tvångssyndrom kan väl yttra sig olika...en del behöver ha stenkoll på hur sakerna ligger i kylen (som justin). En del kanske måste göra vissa saker, som en slags ritual. Andra måste ha kontroll på varje detalj i deras liv så de knappt kan leva normalt.

Såg en gång ett program om en man som hade denna åkomma, han var fastlåst i sitt hem pga av detta. Hans ritualer var helt totalt utflippade.... ALLT var liksom tvunget att ligga på sina precisa platser. Han kunde hålla på med en porslinskatt i timmar för att få den att stå EXAKT som den skulle. KRAKEN..... gjorde han inte dessa ritualer betydde det att det gav otur. Att något hemskt skulle hända med hans barn osv.

Jag har själv, i mina tonår, haft lite av tvångssyndrom. Å vad jag förstår är det många som haft det någon period i sitt liv... inte bara att inte köra på A-brunnar utan lite mer avancerat. Tänkte faktiskt jag skulle rabbla upp några av dom.... utan att ni fr o m nu kommer IDIOTFÖRKLARA MIG! Hahahaha.....

* Alltid dricka 9 ggr, alltså 3x3 gånger...siffran tre var nåt slags konstigt jämt tal för mig!
* Hinna räkna till 10 för mig själv (? konstigt med tanke på siffran 3) innan mamma ställde mjölken på bordet.
* Hinna cykla till nästa lyktstolpe innan bilen hann före (jävligt bra träning)
* Hinna upp för vissa trappor innan mina vänner gjorde det (oxå jäkligt bra träning, nu när jag tänker efter kanske jag ska framkalla dom igen så jag blir lite "fit".)

Ja, så kunde det hålla på.... A-brunnar håller fortfarande i sig, dock inte när jag kör bil. :) Blir lite jobbigt att behöva sakta in vid varje brunn för att hinna se om det är en A eller K brunn. Som alla vet så är det bara bra att ställa sig på K brunnar.... K som i KÄRLEK! :)

Ja du, fy fan vilken mupp man vart!

Hur får man in BLOGGKOLL ikonen på sin blogg???



Javisst...jag har anmält min blogg där, o nu skulle jag bara vilja ha själva länken/bilden man klickar på för att följa min blogg vid sidan av här..... men vette fan hur det funkar!?? Nån som vet???

Detta är annars ett riktigt bra påhitt. Istället för att knöka till det o leta efter sina bloggar man läser hejvilt runt cybervärlden så samlar man alla på bloggkoll, då är det bara att ta sig till ett ställe o läääääsa!

Shoppat inredning!

Igår blev det en tripp till IKEA Barkarby, i love it! Hittar ju alltid nåt där.... sen att jag tycker det suuuger att behöva bygga ihop allt, jag flippar o har sönder! Så nu är fördelningen, jag handlar karln bygger ihop!






Kan tyckas att det här skötbordet ser ut o va från tidigt 70 tal, ett hemmabygge....men de e köpt på IKEA, jag lovar :D Det ska målas o sen ska det sättas dit ett litet skynke runt...kan nog skryta med bild sen när den är klar.





Köpte lite tyger oxå, ska göra lite maffiga kunddar in till vårt sovrum. Måste ha såna "ligga på sängen för att det ska va snyggt" kuddar. Det blev den svart/vit blommiga på 2 av kuddarna.


Sen blev det de här randiga ursnygga tyget på dom andra 2 kuddarna.



Sen blev det lite favoritblommor.....I LOVE MURGRÖNA, lite svåra o ta hand om men lagom vatten ofta lyder receptet. Såå snyggt o ha i höga vita krukor!


Sängbord till sovrummet......




.....med 2 stora lampor på varsin sida....


Fyndhörnan hade 4 såna här överdrag till våra stolar i köket. Lite smutsiga men 90 greaders tvätt o klorin gör susen. 70 spänn/st bara!!! Fattas 2 men dom får man köpa en annan gång, har ett slags skinnstolar i svart/brunt som vår katt vässat sina klor i..... tji fick du kittie, nu blire svårare.


2 Glasburkar som jag ska fylla med värmeljus och vanliga stearinljus. Fint o ha stå framme...o jag boar redan för hösten.


Sen blev det en massa annat smått o gott, nu gäller det bara att hålla sig vaken o orka "pyssla" ihop allt!

Baby just nu.....



Vill inte ha denna liggandes fast på bloggen så därför lägger jag in den lite då o då istället..... sist jag gjorde det var det 202 dagar kvar!

Det rullar på....

Jag kom undan!

Japp...då var det gjort....

Han kom tillbaka, och jag sa som det va! :)

"Fick inte köpa för min man"!

Jävla tony........ :)

JÄVLA FÖRSÄLJARE!!



Alltså....är det nåt jag får grymt utslag av så är det galna försäljare!!

Har precis haft en här på jobbet, en galen Holländsk typ som vill sälja kastruller till mig. Han pratar sämsta engelskan EVER, jag hör knappt vad han säger. Han har tung herrparfym på sig o vattenkammat hår. Han ska ge mig kastrullsetet för 900 kr. Bla bla bla bla....

Jag fann mig (trodde jag) o sa att jag skulle prata med min man. För han bestämmer över våra pengar (YEAH RIGHT). Trodde han skulle vidare.... "okey" säger han, "i´ll be back tomorrow". Jaja...han får väl komma hit då tänkte jag. Torr ni inte den satans galningen dök upp här nyss o kolla om jag pratat med min man än. Nu skulle han komma tillbaka efter 13 igen. För jag sa att jag skulle på lunch o så prata jag omkull mig själv på nåt sätt!! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!

Jag vill inte ha det där jävla kastrullsetet!! Åh jag kan inte säga neeeeeeeeeeeeej....för jag tycker så synd om han. Är detta oxå nån graviditetskrämpa? Jag brukar kunna snoppa av o säga bestämt NEJ!!!

Vagnbekymmer :(



Men hur snygg va inte den här färgen då?? BRIO Happy, 5400 :-

Fan så trött jag är!

Gäääsp...

Ja godmorgon, idag är man lite trött. Jag som är van att somna tidigt somande inte förrän 22 igår och det är SENT! :) Visst är jag rolig....maken har trevliga kvällar! NOT! Men det går fasicken inte o hålla sig vaken, känner mig bakis o helt slut varje kväll.

Träffades med Fru P och Cian igår. TACK FÖR DET TJEJER! Alltid lika trevlig o träffas, de e verklgien NAJS o ses med tjejer som bara vet allting om mig. Jag kan bara nämna en sak så har dom stenkoll på vad som hänt eftersom man bloggar. Dom vet mer om mig än mina närmaste vänner faktiskt.... skumt egentligen, men oerhört skönt.

Fru P:s barn är helt bedårande. Jag fick gå in till lilla hon några gånger o säga natt natt...hon låg o filosofera för sig själv och ville väl egentligen inte sova. Ville helst plocka upp henne o pussa på henne och gosa med hennes blöjrumpa. Är inte det de absolut sötaste som finns?? Blöjrumpor på bebisar?? Ååååh....  Mellantjejen var inte alls blyg för mig utan pladdrade o visa ett häftigt "pippi" pussel, en liten cooling tjej. Gillar det! Vi jämförde tänder, tror att mina var lite dassigare än hennes alldeles nya fina. O så den äldsta, trinda vackra saken. Hmmm...she´s gonna break some hearts!!! :)

Nää, lite kaffe på det här så... just ja, jag KAN ju inte dricka kaffe nu. Smakar fan rent ut sagt, synd!

Massor med shopping vill ha´s till "lilla fin"

Ja... igår va vi på IKEA och har så smått börjat titta på saker till bebisen...eller "lilla fin". Myyysigt är väl bara förnamnet när man får börja planera sin lilla bebis säng, skötbord o sånt.

Nu är jag inne på sängen.... "lilla fin" ska ju ha sin säng inne hos oss.... o gärna precis bredvid min så jag kan titta om den andas sådär 1000 ggr per natt. Men, jag ska göra i ordning själva bebishörnan. Fått lite inspiration, och värre kommer det blin är vi får veta vilken sort vår "lilla fin" är. Då kan man ju släppa loss totalt när det gäller färger o allt.


Ljuvligt....




Med tanke på min andningsnojja vore det här super....






Sen kan man "ryscha" till det hela med sänghimmel o hela fadderullan.



Ovanför bebisens säng ska det sitta små söta tavlor....



Å kanske lite myspysbeslysning

Blir det en liten med snipa kan ju dessa lakan sitta fint...



Blir det en med snipp så kan ju det här va nåt, hippon eller helt underbara spjälskyddet från LUNDMYR OF SWEDEN


Nu gäller det bara o välja av allt......

Jag är sååå nöjd med midsommar!

Midsommar i bilder


 Mina blivande jordgubbs/rabarber pajer


 På med smulet och i ugnen, MUMS!!!

Vi står o väntar på fd svärfar´s båt på bryggan.
Thedde coolingen

O söta Elliot

Traktorn som hämtade barnen till festen

Elliot med sin kusin Jonas

Vet inte om det är modell -2000 direkt?

Dans runt midsommarstång vid sjön, ljuvligt!

Maken i värsta grillartagen

I mammas o pappas grillstuga.

Bakat och donat.... o så äre MiDSOMMAR oxå!

Hmmm...kan stoltsera med (fast klockan bara är 07,49) att jag bakat 2 jordgubbs/rabarber pajer på morgonen. Ska snart baka lite bullar oxå... tänkte bara dra in ett inlägg först!

Idag blir det ön med barnlek o tjo o tjim! Sill lunch och paj.... mm, när jag tänker efter så är det himla mysigt med midsommar ju! Alla är ljuvligt vackra (dom flesta) och en avslappnad jargong råder. Myyysigt... jag blir ju rätt så harmonisk oxå när jag är på smällen. Lugn och trygg på nåt sätt. Det är nåt som är väldigt positivt, annars är jag nämligen rätt sprittig, fladdrig, disträ om vartannat. :)

Ungarna o tony är o matar hans brorsas katter, sen ska dom handla jäst till mig.... jag får nån konstig nojja på att baka när jag är gravid oxå (låter som nån slags moder jord), vill fylla frysen med hembakt. Är det de som kallas för boa??? För såhär har jag vart med alla ungarna....

När jag träffa Tony så sa han att inte kunde tänka sig mig laga mat o baka o sånt! SCHYSST!? Men....när jag tänker efter så är inte han den första... många har sagt så. Men vad beror det på?? Att jag ser ut o INTE kunna det...eller att jag är för självupptagen för o kunna det? Eller vad? Ska man ta det som en komplimang? Knappast va? Haha..... Jag kanske är för bra på andra saker för o va bra på o baka oxå?! Frågar man min mamma så bakar jag världens godaste kanelbullar....*stolt*!!

Nää, nu får dom komma så inte frukosten som jag dukat fram på bordet möglar...

Ha nu en underbar midsommar allihop! Njut av dagen/kvällen...o ni som får kan väl ta en sup eller två åt mig oxå. Nästa år är det jag som sitter o dricker SKÅNE till min sill, sådeså! :)



Snott..... men glad midsommar iaf!


Den här morgonen kan dra....

MORR....idag blir det mycket svordomar!

Ursäkta, ingen bra morgon detta.....solen skiner o allt men det verkar inte räcka till för mitt humör!

Allt började ju redan igår kväll, gäääääääääääsp......fy fan så jäkla dligt Sverige spelade!! Det blev verkligen perestrojka som sopade banan med oss. Jag va så förbannat irriterad hela matchen igenom. Sverige åstadkom ju INGENTING! Det var det absolut sämsta jag sett. Såg ut som ett korpgäng från Mottala fått på sig sveriges landslagsdräkt och försökte spela fotboll. LOOOHOOOOOSEEEHEEEEEERS!!!! Urdåligt...... Finns knappt ord. Men men..... nu fortsätter vi kolla på EM, på RIKTIG fotboll.



Sen i morse.... jaja, jag har norra europas tröttaste 9 åring utan konkurrens. Han är så trött så man tror att han supit sig full kvällen innan, han är trött som en som sovstrejkat i 2 månader och sover sin första natt. Det är ett skämt!!
Jag får börja med att snällt be honom gå upp, vi pratar hästar o allt vad det är för att han liksom ska piggna till. Jag går ut ur sovrummet o kommer tillbaka efter 1 minut. DÅ toksnarkar han igen.. sådär håller vi på tills jag kokar över o säger att nu åker mamma om 5 minuter o lämnar dig hemma om du går upp. Sen är han sur som en citron o blänger på alla när han väl kommer upp i sitt hår som står upp en sådär 30 cm. Så idag lämnade man av en citron......

Till råga på allt har jag glömt matlådan, mina mackor o frukten.... det är ett måste nu när jag är gravid. Får inte jag äta typ varannan timme mår jag illa som fan....så nu ligger det snyggt på köksbordet! GRRRR.... fan.



Jävla skitmorron!!

Nu sopar vi banan med perestrojka!

Usch ja.... undrar om jag börjar bli sådär överdrivet intresserad av fotboll? Igår kväll kollade vi Italien - Frankrike, kände mig galet irriterad på italienarna. Fan, filma mer liksom..... fan va dom förstör matcher på det här sättet. TOKHÖLL på Frankrike men vafan hjälpte det, dessutom somnade jag 30 minuter in i matchen. Jag e totalt kass på att hålla mig vaken, känns som jag är lite bakis jämt...o vad är man då om inte trött?? :) Väckte maken i morse o fråga hur det gick, 2-0 till Italien, snark.

I alla fall så är det Sveriges tur ikväll igen, jag är fan livrädd för hur det ska gå?? Har kollat Ryssland litegrand....vet dock inte om dom har nåt o komma med. Man vet ju hur ryssar är överlag?? Perestrojka pojkar som kämpar sig blodiga har man väl sett i alla sporter som finns i världen.... brrr.... inte torska ikväll nu lads! Visa vafasen ni går för.....


Viktiga nyheter idag....

IDAG KAN MAN LÄSA RIKTIGT VIKTIGA NYHETER PÅ AFTONBLADET.SE....SNAAAAAAAAAAAAARK!!

Pussycat Dolls dissade BRITNEY

Britney Spears cameo-roll i Pussycat Dolls nya video har klippts bort.

Men popgruppen vill inte avslöja orsaken till detta.









Hugh Hefners fruar i storbråk





Hugh Hefners flickvänner bråkar. I skottgluggen finns Playboygrundarens favoritbunny - Holly Madison.

- Alla hatar Holly, uppger en källa för nöjessajten TMZ.


Min gravidmage i v. 17

Ja, för 10 år sen när jag väntade bebis så fanns inga giveaways. Fanns inga gravidpaket man fick hämta ut helt gratis.... Det här hämtade maken o jag ut när vi var o kikade på barnvagn. Ett helt startset. Innehåller newborn blöjor, filt, napp, prover, tuttskydd och en massa tidningar.

Sen fick vi det som jag personligen tycker är ett sånt JÄKLA bra påhitt!! En blöjhink med slutbara påsar som INTE STINKER!! Man kastar i blöjan o så är det en påse som omsluter den....sen fortsätter det så i en låååång svans liksom. Hur bra är inte det?? För er som inte vet så stinker hinkar med blöjor i....det luktar snudd på dödsilla. Man blir grön varje gång den ska tömmas liksom.... men inte nu serru! :-D





Snart vecka 18..... på torsdag....... o här är min mage. Jag kan lugna er med att jag vägde mig i morse och jag har gått upp 1 helt kilo!!! WOOOW.... Fattar fan inte, men tror det beror på att jag inte klarar av o äta godis o dricka läsk som var mitt favvo förut! Klarar inte heller för feta grejer.... sen spydde jag ju som besatt i början o rasa i vikt. Nu ska jag väl gå upp det o så... Men, ingen är gladare än jag, slipper gärna o gå upp 25 pannor som ajg gjorde med grabbarna. SNARK. 160 cm lång o vägde 85 på BB, jihoooooooo....



Min baconröra!



Känner mig som han på bilden.... asså, my god. Kan man få en sån mage utan att den spricker??

Har ätit min favvoröra för tillfället: BACONRÖRA!!! Såååå gott, och såååå mycket halsbranna av den maten. Men vafan gör det när det finns Rennie. :) Nu ligger jag o jäser i soffan o orkar knappt ta av mig byxorna som spänner som fasen. Snart börjar fotbollen...frankrike - italien lär ju bli liiiite spännande minsann.

Ninas Baconröra:

3 paket bacon
1 lök
färska champinjoner
2 dl creme fraiche
vitlök
svartpeppar
 krossade tomater
(majs om man vill)

Stek baconet, inte knaperstekt men inte långt ifrån. Lägg i skivade champinjoner och lök samt vitlök. Krydda med svartpeppar. Ha i krossade tomater. Låt det puttra sådär i 10 minuter, ha i creme fraiche och koka upp ordentligt. Servera med valfri pasta och grönsallad. AAAASGOTT!!!

Ha en bra kväll!

Puss & Kram


Helena Seger



 

 


Jag gillar HELENA SEGER. Hon har en skön stil......

Idag står det att hon åkt fast för fortkörning, 144 km/tim på 90 väg. Av medkörkort o hela baletten. Hon log och var trevlig enligt polisen som haffa henne.... jag skulle oxå le när böteslappen känns som en piss i missisippi!

Hon var i alla fall på väg ut på landet med barnen..... o när hon är på EM så spenderar hon de flesta dagar till shopping...lite till sig själv, men mest barnen! Sen står hon upp o tokhejjar på sin gubbe på matcherna, inte sitter som en stel jäkla pinne o bara försöker se snygg ut!

HEJJA HELENA...jag diggar dig!

Midsommarplaner?






Så hur firar ni eran midsommar mina vänner??

Själva fick vi det spikat igår.... vi ska till mina föredetta svärföräldrar! Låter det lite invecklat eller? Ja förmodligen...

Men.....Magnus (barnens pappa) o jag har en kanon relation. Bättre går nog inte att få...sen vet man ju inte om det kanske kommer att förändras av någon eventuell ny partner till honom. Men man kan ju alltid hoppas att det kommer att fortsätta såhär! En av de som verkligen varit kanon när det gäller den här relationen är Tony, han har ALDRIG ifrågasatt min o Magnus relation, att vi hörs eller något annat för den delen. Han har hela tiden förstått vidden av hur viktig vår kontakt är för att det ska fungera för våra barn. Tony har varit den som tagit detta mest moget. FAKTISKT..... hade inte han gjort det vet jag faktiskt inte vart vi hade varit idag! Det hade antagligen varit en jobbig situation för oss alla.

Ibland undrar man om jag o Magnus egentligen är syskon. ALLVARLIGT alltså... Han känns som en storebror. Som Tony är polare med... Vi umgås ju en hel del tillsammans. Utan ett endaste problem. Tony o Magnus hänger med varann, planerar saker som ska hända med barnen....o när jag mådde som sämst så skötte ju Tony o Magnus all kontakt vad gäller barn o planering. LYLLOS MIG.... kan inte säga annat för så är det verkligen. Jag är lyckligt lottad!

Så nu ska jag o tony o ungarna till barnens farmor o farfar, där kommer oxå barnens faster med familj vara. Det blir barnfest på dan med traktoråkning, dans runt midsommarstång, sill lunch, fiskdamm. Sen ska vi vuxna få äta lite gott o de som får ska ta sig en GOD nubbe!

Barnens pappa ska på en annan fest förstås....han är ju barnledig! :)

Tänk så det kan bli...hade nån sagt det här till mig för 5,5 år sen hade jag skrattat åt det hela...men...idag är det sant!

Bilder på smått & gott!

Ja så var det dom där bilderna då.... nu har vi hittat inte mindre än 3 kamerakablar till datan. SÅ nu jäklar redovisas lite....


Började med Emelie´s student



 





 

Tony & Emelie vid tårtan


 





 

Nästa galna student, Paulina.....



 





 

Tony övar.....världens snällaste bebis! Bebis Astrid....


 




Tur han är klippt nu pojken... :) Grabbarna hade världens roligaste snurrlek med denna gunga.





Sen hade svärmor (nedan) och svärfar 115 års fest.


 


En till långhårig som i solen.



 




 

Busgrabbarna diskuterade över en bärs, tonys lillebror och kusin.



 




Svägerska med söta dottern Maja





 

I söndags såg vi en HEL regnbåge! Med yttersta bågen oxå.... mäktigt!!


 




 

Dåligt med bilder från Thedde o Elliots skolavslutning, regnvädret pajja allt.... men Thedde var presentatör minsann! :)




 

O nu ser det ut såhär när jag tittar ovanifrån...



Aldrig mer blond!!!



Vid den här tidpunkten förra året hade jag den här färgen på håret!

Jisses.....vad tänkte jag med??? Schysst utväxt! Min Helena bredvid ska va blond, INTE JAG!

Färgbyte hemma....

Pratade ju om renovering tidigare..... Kom på att det kanske räcker att ändra lite färger bara!

Kan inte bestämma mig för vilken färg man ska satsa på....

TURKOST???








LILA???






Retuscherat tack!





VAFAN.....konstigt att man får kasst självförtroende när det är så här på RIKTIGT!

Inflyttningsfesten..

I helgen var vi hos ett par kompisar ju...på BJAAAALSGATAN! Shit, det var verkligen sååå fint i deras nya lya! MY GOD!! Top of the line allting....

Man blir sugen på att renovera om allting hemma oxå, men jag ska inte klaga, jag fick det mesta nytt förra sommaren. :)

Där hade de fixats storbilds TV på altanen! Tack för det..... och tack för presseningen! Hade inte den funnits hade vi fotbollen kanske inte varit riktigt lika rolig att titta på.

Jahapp....fotbollen då..... tänker inte tjata mer om det än att säga FAN OXÅ!!!



Fotbollsfantaster.....





Min snygga kille (ursäkta, försökte rotera bilderna men de gick inge bra...:()






Ullis o Cia hade tagit med sig korten oxå....






Storbilds TV:n






De två längst till vänster var värdparet!







Ännu en ICKE roterad bild......men vi va två med magar, hon hade 3 veckor kvar, jag har 23 kvar....





Party...





Vi va kvar till 23....sen blev det tokpartaj med hög musik så grannen kom ner o klaga. Jag hade de helt ok.... lev inte ens trött på några fyllskallar. Men är mäktigt sugen på rödvin nu....ge mig........

OXXO - fiiinaste smyckesmärket!

Har fått en ny favorit när det gäller smycken..... jag ÄLSKAR detta märke! På finlandsbåten köpte gubben min ett sjuuuukt fint armband till mig som jag älskar så mycket! Här är några smakprov därifrån......








Mitt armband påminner om hennes, men jag har ett fett hjärta som hänger på oxå! I LOVE IT!






Älskar den här stilen!!









Enkelt o jäkligt snyggt halsband!









Personligt o gulligt!!





Om det nu finns killar som läser (vet att det finns några)
så är det ett jättebra present tips! Tjejer....önska på!

SEXLIVET e grymt!




"Graviditet är grymt för sexlivet"

I en intevju berättar Angelina hur hennes tillstånd fått Brad och henne att bli än mer kreativa mellan lakanen.

Kan inte annat än att hålla med....men fråga mig igen om nån månad! :)


Inflyttningsfest.....o cool sverigeklänning!

Jahapp, imorn ska vi på inflyttningsfest på BJAAAAAAAAAAAAAALSGATAN i Stockholm!!! :)

Har en kompis som är sambo med en snickare som renoverat en gammal förrådslokal till värsta lägenheten. Är jättenyfis på hur det kommer att se ut! Tror att de kommer va APSNYGGT!!! Hon har bra smak o han är händig som få.

Dom kommer oxå visa Sverigematchen på storbildsTV, thank GOD.....annars hade jag fått stanna hemma. Vore ju GÖTT om Sverige tvåla dit Spanien. Oddsen är väl inte stora men fan jag hoppas.....

Det kommer väl bli en del festande kan jag tro, några av dom går nog ut efteråt....

Jag kommer INTE att gå ut. Eeeehhh....varför? Jo för det kan nog vara en utav det värsta självplågerigrejerna man kan göra som gravid. Tjock o ful, nykter o tjurig sammanfattar jag det hela med. Är faktiskt så glad hur min gubbe hanterat det hela... han har inte vart full en endaste gång sen jag blev gravid! Jag uppskattar det otroligt mycket..... tycker det har vart en fantastisk "uppoffring" från han. Han säger själv att han inte vill bli packad för det känns fel..... NAAAW...HAN ÄR SÅ JÄVLA SÖT! Va? Vilken har en sån kille? Jooo...jaaaaaaag :D

Samtidigt...om man är riktigt krass så är det ju VI som är gravida o inte bara jag! Har en tjejkompis som sa direkt att hennes kille inte skulle vara packad en endaste jävla gång när hon var gravid, för att det var ORÄTTVIST!! Det ligger ju nåt litet i det... men väldigt få killar brukar gå efter om det är rättvist eller inte... Har nog aldrig hört talas om nån kille som vart helt ren under tiden hans kvinna varit gravid! Den dan jag hör det kommer jag svimma tror jag....

Kan säga att det drygaste för mig just nu är fulla människor som tjatar om samma sak hela tiden, eller pratar om skitsaker som om de vore världsaviktiga... jag spyr på sånt just nu! Blir skitirriterad! Å så luktar riktigt fulla människor skit i käften...visste ni det? :) Fan...sitt inte nära mig o babbla o fräs med en illaluktande käft nu för då spyr jag fanimig...

Antar att kvällen hos Sussi O Andreas inte kommer bli långvarig..... e vi kvar länge är risken att jag slår ner nån. :)





HEJA SVERIGE!!!









ALTERNATIVA KLÄDER OM MAN INTE VILL HA EN SVERIGE TRÖJA TYP.....OCH OM MAN INTE ÄR PÅ SMÄLLEN.
Vill ha dom där gula pjucken....










Själv så har jag köpt en sverigeklänning på Team sportia, modell: "kunna ha fast man är på smällen".
Bilder kommer efter helgen!



Coola mamaclothes!

Har något av ett favvismärke när det gäller mammakläder.....har dock inte kunnat bestämma mig för vad jag vill bestäla därifrån ännu.... som vanligt så finns det alldels för mycket!! :( Tänk att det kan kännas så jobbigt... här är några coola!!


För Red Hot Chili Peppers diggaren...... jag gillar verkligen dom!!!






Min kille ÄLSKADE Green Day som yngre, bara därför vill jag ha den här...SÅ FIN dessutom!





Allmänt COOL tatuerings top!!





I LOOOVE this one!!!




Topparna kostar runt 4-500 kr! VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Barnvagnsdjungel o avslutning...

Jag hade en gång en kabel...till kameran....

...hade oxå en gång en blogg som inte flyttar hela tiden och det tar flera dagar!

Ibland har man stora planer som att lägga in massor med bilder från en massa händelser man varit med om, sen blir det bara kattskit av allt eftersom man saknar en viss kabel..... men när man sen hämtat sig av irritationen och ska göra ett inlägg ändå, så har bloggfan flyttat och själva flytten tar 300 år! SNAAAAARK!!!

Skitsamma, jag lägger in det nån annan dag.... så sammanfattar jag de senaste dagarna då istället.

Vad händer här då??

Ja, vi har vart o tittat på vagn. Men hallååå..... är det en djungel eller? Fattar fan ingenting längre! När jag för ca 13 år sen gled in i barnvagsbutiken o skulle köpa vagn fanns det 3 olika märken o välja på, THAT´S IT! Då var det inte så svårt....







Idag, hur många märken o olika utföranden finns det?? Jag trodde ju jag kunde ALLT om vagnar......det visar sig att jag kan INGENTING om vagnar! Det borde ju va kul att det finns mycket o välja på..... men jag blir som ett barn i en alldeles för stor leksaksaffär, man vill ha alla o inga alls. Här kommer det att krävas lite extra känner jag..... en sak vet jag med säkerhet: Jag köper INGEN joggingvagn iaf....

Mer då...... barnen hade avslutning igår! Några tankar om den:

* Det har inte regnat på 4 veckor! IGÅR REGNADE DET......WTF????? Stackars barnen stod där som blöta katter i sina små smala kroppar o huttrade fram sina sånger. Idag lyser solen nästan lite ironiskt.

*  Fy fan för o sitta stelfrusen med blå mun o lyssna på sånger som man knappt hör! Hur fel det än låter så suuuger det kan jag lova.....

* Äntligen kan jag släppa ut att jag tycker att en utav ungarnas lärare suuuuuuuuuuuuuuuuger!!! Stressad, oengagerad, ingen empati, självupptagen o jävligt virrig. Vi hade trialogsamtal i måndags, barnen slutade i onsdags (igår). Verkar ha koll???? NOT! Känns lite sent kanske.....

Men, nu är det sommarlov i nästan 10 veckor, välbehövligt för de båda som kämpat sig fram med läxor hela året. O JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLIGT skönt för oss föräldrar som slipper tjata om dessa förbannade läxor! Jag kan numera skryta om att jag gått om både klass 1, 2, 3, 4, 5 både en o två gånger! :)

Puss & Kram

Jobbigt....

MORR

Jag e på skithumör, fast det borde vara tvärtom! Jag borde va glad...idag är det sista dan innan helg. Ska kika på studenttåget och gå på studentfest ikväll, 2 stycken....

Men det känns bara skit....antar att jag har en EXTRA dålig dag idag.

Jag behöver få ur mig lite..... Kanske rent av så att det uppfattas konstigt av många..... men jag skiter i det för det är hur jag känner.

Jag tycker det är skitjobbigt o va gravid. Jag har ALLTID tyckt det. Jag har tyckt det med mina 2 grabbar oxå. Jag har aldrig njutit av det. Tvärtom så har hela resan varit jättekämpig. Samtidigt känns det förbjudet att känna så när man kämpat så hårt för att komma hit!

För mig är det ett "nödvändigt ont" för att få den där rosa bebisen som jag redan älskar djupt! Missuppfatta inte detta är ni snälla!!

Jag gillar det inte av en hel del anledningar, bl a dessa:

* Illamåendet, det släpper aldrig utan kommer hålla på lite till o från tills "lilla fin" är ute. Mindre ibland, mycket mer ibland...

* Allt smakar annorlunda, man har alltid en konstig bismak i munnen som förstör alla smaker.

* Jag känner mig JÄTTEFUL!! Min kropp växer i ilfart o sinnet hänger inte med, jag får en chock när jag ser mig i spegeln. VARJE DAG!

* Jag känner inte igen mig själv, mitt humör, mina tankar, mina känslor är främmande och emellanåt vill jag bara gömma mig o gråta.

* Jag har foglossning redan, det skär i hela bäckenet. Gubben skrattar att jag vankar....men jag måste...o det e skitjobbigt att behöva göra det redan i v. 16.

* Min mage är jättestor, ALLA som frågar blir chockade över att jag inte ska ha förrän i november. Jag e skit TRÖTT på den reaktionen. "Skaffa 3 barn själv då för helvete.... så fåru se hur jävla stor du blir....FORT"

* Min rygg dödar mig redan, huggen jag får varje dag påminner bara om att det kommer bli värre o värre ju större jag blir. Hugger det inte så känns det som det ska gå av nånting i ryggen....

* Jag hatar att jag inte får njuta o känna mig vacker, att jag inte får njuta av magen som en del andra. Att jag inte får klappa mig på magen och känna mig ljuvligt lycklig i kroppen! JAG VILL JU KÄNNA SÅ! Å jag tycker att andra gravida är det vackraste som finns.

* Halsbrännan från helvetet har itne börjat ännu, men det kommer....o då får jag sitta o sova för att inte spy rakt ut! Å slippa känna det som att jag får hjärtinfarkt.

* Jag e trött på folks konstigt sjuka sätt att ironiskt påminna mig om förlossningen. "Hehe, jahaa...kommer du ihåg hur det kändes att föda barn?" Vafan är det? Vilken sjuk jävel säger så? Fan så irriterande.... jag ser fram emot den, fast jag är livrädd. För då får jag ut den här vackra saken som jag kämpat hårt för att tillverka!

* Jag hatar min gubbe när han är på dåligt humör eller irriterad! Då känns allt bara ännu värre..... Då känner jag verkligen att jag ska åka långt bort o gömma mig tills det här är klart. Bara cocoona mig i nån stuga...

Ska det inte bli november snart??

Ja...det finns en hel del saker jag känner är jobbiga, REDAN!! Å när jag nu skrivit ner allt, å faktiskt haft en o annan tår i ögat så känns det bättre. Snacka om hormoner i omlopp, snacka om gravidhjärna som tänker i egna starka banor.... o skönt är det med en blogg där man kan lätta sitt hjärta litegrand!



Mamma e bäst!

Gääääääääsp....zzZZzzz....

När blir man pigg igen?

Jag jobbar ju halvtid nu, hur najs skulle det inte va o få göra det för resten av livet....? Jag jobbar från 8-12, sen åker jag o äter lunch me gubben. Sen har jag en HEL eftermiddag o njuta på.

Igår blev de en skön eftermiddag med Thedde. Han kom upp på stan direkt efter skolan så bara mös vi med glass på uteservering, gick runt o kika på saker för att avsluta med en rajd i bilen. Lillebror var ju på lägerskola (mer om det sen.)

Hmmm, fick lite tankar av vår mysiga eftermiddag! Känns som han blivit så stor nu, han glider mig ur händerna för varje vecka som går... snart är man väl bara en morsjävel. :( Jag tänker dock slita ärslet av mig för att det inte ska bli så, jag vill va delaktig, jag vill att han ska lita på mig och anförtro mig även jobbiga saker, jag vill vara en rolig mamma som man gillar och vill prata massor med.

Mitt hjärta blev så stort igår när vi satt där o käka glass..... jag föreskol att vi skulle åka o hälsa på lillebror på lägerskolan.

- Helst inte mamma, tycker det är så skönt o vara helt själv med dig! fick jag till svar.

Blev varm i bröstet o kom o tänka på att vi nästan aldrig är själva han o jag! Lillebror klarade sig utmärkt på lägerskolan och vi skulle ändå göra ett besök där senare så vi blev själva hela eftermiddan. Min grabb o jag.....min FÖRSTA grabb och jag!

Den ANDRA grabben då...ja han var minsann på lägerskola, det skulle sovas i militärtält, badas, lekas, berättas spökhistorier m.m. m.m. Vi föräldrar var där o åt med våra barn på kvällen. Som sagt var så är lilla pyret en känslig sak, just när det gäller att sova hemifrån. Det undviker han så gott han kan...spelar ingen roll om det bara är hos mormor det ska slaggas! Vi får hämta hem honom även om han säger tufft:

- Mamma, det här fixar jag, det ska bli KUL o sova hos mormor!

2 timmar senare sitter man i bilen o hämtar hem han.

Det går bra när det handlar om barnvakt, men att han av egen fri vilja väljer att sova borta så går det oftast åt skogen!

22.15 igår kväll ringde telefonen!

-Maaammmm *snyft* aaaaaa.... jag *snyft* vill *buääää* komma heeeeeeeeeeeeem!!

Tony hämta hem han, sen somna han bredvid sin lilla mamma.

Kort o gott så måste väl mamma vara en rätt bra person i alla fall.....

PUSS & KRAM

Rabiat kärring hära!!

Mitt humör är ju som sagt inte o lajja med nuförtin, jag blir irriterad som fan....FORT som fan.

Igår var vi på Mc Donalds med barnen, Mc Donalds i vår lilla håla är totalt KASS!! Allt tar hundra år, det är sällan allt man vill ha är klart så man får alltid vänta på nånting, dessutom blir det fel 9 gånger av 10! Vi skulle ha strips till en utav menyerna....1!!!! Jag sa speciellt till om det....när hon raddade upp käket så fanns där ingen strips.

det brann till i huvet på mig direkt, å när jag blir sådär förbannans så syns det jäkligt tydligt!

- Jag sa ju att vi skulle ha en strips till Mc Feasten!! Säger jag uppenbart irriterat!

- MÄH, det var ju just de jag fråga, säger fittsmällan.

- Jaaaa, å då sa jag att vi skulle ha strips till mc feasten!!

- Skitsamma, säger hon o lägger på en strips.

ASSÅ, jag hade på riktigt kunnat klättrat över den jävla kassadisken med magen o allt o slitit tag i hennes fula jävla flåttiga mc donalds hår o ruskat tillna riktigt ordentligt! Vafaaan, vilket jävla hyfs! SUBBSKAFT!!!

Gick därifrån med ett ljudligt: SÄLLAN PÅRE HÄR JÄVLA SKITSTÄLLET! Husbandet fick ta maten...... tur inte barnen hörde, vill inte att dom ser o hör sin mamma påre här sättet!

SÅ idag då, Elliot ska iväg på lägerskola idag. Dom ska ut o sova i tält o ha mys. Pyret är lite nervös sådär när han ska sova hemifrån o vi packa o fixa hela morronen så han skulle få med sig sovsäck, kudde, cykel o allt..... Väl på skolan så susa han iväg (han ville kånka allt själv oxå) i högsta hugg med packning, hjälmen på huvudet o cykeln i ena armen. Då kommer en kille i hans klass farande mot honom o säger:

- MEH Ellioooot, har du merej sovgrejer reeeeeeeeeedan??? Dom ska ju föräldrarna komma ut med ikvääääälll!!

Mitt lilla pyre såg lite vilsen ut med alla grejer på skaft..... o jag explodera igen!! Fan.....

- Men Elliot berättade för mig att en fröken skulle ta en bil o köra ut allas grejer så att ni kunde cykla ut, säger jag o har samtidigt lust o springa o sparka omkull hans cykel. Jävla skitunge.....

Men sen såg jag att fler ungar kom farande med liggunderlag o allt vad de var....... så då vart de väl synd om den störiga ungen istället.

Aja, rabiat kärring jag blivit va?

Stackars medmänniskor!

Back from Helsinki!!

Åh fy farao i gatjäveln......

Ja så kan man sammanfatta helgen i Finland!

Började ljuvligt, åkte tidigt till storstan, sommarkläder på....kan behövas i denna värme! Strosa runt o shoppade ihop en hel del najsa klänningar som jag förhoppningsvis kan ha hela sommaren. Åt en ljuvlig lunch i form av kräftstjärts-sallad.... For till båten, maken tog en bärs....o jag lovar, då hade jag kunna gjort vad som helst för o få dricka en kall bärs! En varm sommardag o INGEN bärs... jag drack isvatten istället. Fan kan inte rå för att jag tycker det är lite orättvist....

Kvällen avnjöts på restaurang på båten med god mat, drack NIKOLAJ....en alkoholfri öl som inte ens är i närheten av ölsmak men har samma färg o samma känsla. Å det får duga när man är i den formen jag är i...

Sen var vi ju bara tvungna o garva läpparna av oss åt folk på dansgolvet. Där måste ju alla som inte fått dansa på 25 år samlas. För jäklar i min lilla låda vad det släpps loss. En gråhårig gubbe släppte loss så hela kroppen fladdrade oroväckande på dansgolvet, folk fick huka. Sen hade vi paret som BARA VAR PÅ BÅTEN för att visa hur jäkla fräcka de var på pardans...trodde dom. O ju fullare de blev desto mer fick bruttan snurra.... jag hade spöat gubbfan efter den 378:e snurren.... En annan lady.... ja hon hade pannband...vet inte vad jag ska kalla henne körde salsa mooves vilken låt som än spelades. Sur belv hon oxå om hon inte stod i centrum! Bredvid mig satt en stor dam o släppte av den ena illaluktande fjärten efter den andre. Vafan liksom...kom igen nu kärringjävel, jag e gravid o tycker ändå att allt luktar fan!

Morgonen därpå blev det gudomlig frukost..... o sen bar det av till Helsingfors, kände redan då att jag hade lite ont i magen. Kämpade på ändå o gick igenom MARIMEKKO butiken o gallerian...la oss i parken o då började magen göra ännu mer ont. Tillbaks till båten tyckte gubben.... Sista biten till båten nästan sprang jag. Hem o in på toa...

MAGSJUKAN FRÅN HELVETET!!

Totalt däckad....kom ur alla hål! (ursäkta)

Feber..... så den eftermiddan o kvällen tillbringades i hytten! SNARK...o min vanliga tur!

Söndag morgon lyckades jag ta mig till frukosten för o ta en hårdmacka. Gårdagen tillbringade jag typ sovande...

MEN, det var en underbar resa så länge den var normal...... TACK HJÄRTAT!! Det va kanon....LOVE YOU!


Lyckades ta nån ynka bild!


470374-68
Jag o Tony i parken i Helsinki!!



470374-67

Tony framför nån staty jag borde veta namnet på...men NOT!



470374-69

Soluppgången kl. 04.00 från vårt hyttfönster, SJUKT VACKERT!!

RSS 2.0