I´m proud of myself!!



Hallå, igår var jag nöjdast i världen att jag o husbandet valde att få en bebis i december. Hade vi inte fått det så hade jag inte haft möjligheten att njuta av den här våren, då skulle jag sitta på ett kontor o titta ut från mitt fönster o tråna. Helt fantastiskt väder.

Jag var ju först hos tandläkaren, MY GOD vad rädd jag var på vägen ner. Husbandet försökte prata med mig i bilen, hörde knappt vad han sa. Väl nere så var det ju en helt supermysig liten tandläkarmottagning. Jättetrevlig personal och så tandläkartanten som såg ut att va hämtad direkt ur någon av Astrid Lindgrens sagor. Stora blåa ögon med mascara på hennes långa pigga ögonfransar. Lite gråblandat hår, smal och så himla underbar. Hon visste precis hur hon skulle ta mig. Hajjar ni att jag laga hålet utan bedövning för att min lilla sagotandläkare sa att jag skulle klara det. Jag skulle bara fladdra med handen om det kändes att jag inte skulle klara av det. Det gjorde så jävla ont men jag klarade det. Jag var där i sista minuten sa sagotandis, hade jag väntat lite till så hade det blivit rotfyllning. HUUU! Aja, jag är mäkta stolt över mig själv :)! Jag känner redan att jag blivit tuffare. Ska dit nästa vecka och undersöka hela munnen nu när jag ändå är igång.

Sen firade jag hela dagen med fika, fika, fika. Syrran o jag möttes upp, sen kom oxå Åsa med sina härliga ungar. Elias sitter här ovan o äter glass, supermysiga Elias! Avslutade dagen med att ta en promenad ut till mamma o pappa där vi blev bjudna på ceasarsallad. EN promenad på 1 timme.

O nu har jag oxå vart o gått, jag tog en powerwalk på en timme innan jag stoppat nåt i munnen, kvart i sex. Huuu, skitjobbigt men gud så skönt!

Jag är chockad över hur mycket folk det är ute o går sex på morgonen! Jag räknade, jag mötte och såg 9 stycken. En dam med grått hår o stavar gick framför mig o blåste iväg i världens fart, jag fick jobba stenhårt för att hänga på henne. What, fan så jag ska börja promenera fort nu. Det här duger inte, en gråhårig tant kan väl fan inte gå fortare än en 36 årig brutta?! :)

FREEEEDAAG idag! I LOVE IT!!

Hörs snart igen!

LÄGGER UT NY SMINKTÄVLING UNDER DAGEN!!!

Kommentarer
Postat av: cathriny

husbandet hahah :D



Verkligen en bra dag det där :) mysigt!

2009-04-24 @ 08:07:55
URL: http://cathriny.blogg.se/
Postat av: mallis in real life

Jag kommer att välja bedövning när jag fixar mina tänder på onsdag. Min tandläkare är snabb som fan och pinan brukar bli mycket kort, förutom i plånkan.



Kram och ha en underbar helg.



2009-04-24 @ 09:26:50
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Garbo

Det e bara till att fortsätta njuta hela helgen! :D

/Kram

2009-04-24 @ 09:37:29
Postat av: Alexandra

Vilka härliga, fina bilder på er alla!

Jättefin närbild på Milo, han är så otroligt fin sötnosen!

Hurtig är du också som är ute och promenerar så där dags, fast är man vaken kan man ju iofs lika gärna komma igång även fast klockan inte ens slagit kuckeliku;-)





Trevlig Helg!

KRAM KRAM

2009-04-24 @ 11:47:09
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback