Dopperi doppera....



Tack för lite tips angående dopet.... jag själv tycker nämligen att dop kan var så jäkla tråkigt. Varför vet jag inte men jag känner bara att allt är så himla uppstyltat och efter nån regelbok som alla verkar följa. Självaste dopgudtjänsten kan man ju faktiskt inte göra så mycket åt mer än att göra den så personlig som det går. Däremot kan ju det här tråkiga dopkaffet förvandlas till så mycket mer, det är där jag är nu.
Har idag vart o handlat material till inbjudningskorten, börjar med dom imorgon. Känner att de ska iväg fort som fan. Slänger in en bild på dom så ni ser hur de ser ut sen.

Så, nu har jag ganska så exakt en månad på mig att gå ner några kilon till. Jag ska köra stenhårt på min diet som jag slarvat med lite lite nu. Men, back to basic gäller nu.... stenhårt.

Ja, denna dag går snart över till tisdag. Då är vi så långt från måndag som vi kan vara. Alltid nåt ;)
Härlig måndag är det i den meningen att mina pojkar kom hem till mamma o husbandet idag. Jaaa, det är så härligt med lite extra liv i huset igen. Jag har precis sagt godnatt till mina härliga pojkar, och imorgon bitti är det kaos i vanlig ordning. Jag själv kom hem för inte så lång stund sen, satt på ett tränarmöte i 2,5 timme. Nu har ju min innebandy avslutats och planering för höst ska påbörjas så småningom.

Jahapp...nehe....

God natt, sov gott, dröm sött som Elliot säger varje kväll, gärna flera gånger under samma kväll.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kolla in www.dopguiden.se Där kan du hitta lite roliga tips & ideér till dop! Man kan även lyssna på psalmer, så man har lite koll på vad som finns!



Ses imorgon,

KRAM!!!

2009-04-20 @ 23:01:59
URL: http://agnesochjag.blogg.se/
Postat av: Pezze

du behöver inte göra exakt o enformig o trist dopceremoni...

låt gå för det vanliga seden i kyrkan, men efteråt hemma hos er ellerngn annanstans kan ni ju bjussa på ngt annat än kaffe o kakor... bjussa på ngt cool mat o lite nice lekar(vet att det e barnsligt men...)



har själv varit på dop o det blir lite stelt osv efteår hemma hos dom... vanlig snack o ätande men.. trevligt var det iallafall...

om jag skaffar barn i framtiden så hoppas jag att jag kan göra detta ceremonin lite annorlundare osv... L



väntar tålmodig o se hur din inbjudningskort ser ut osv :D

hare gôtt!!!

Postat av: Nina

Sandra: Jag var in där o kollade, sen har jag vart in på www.barndop.nu oxå! Där fanns oxå mycket idéer! Hihi, roligt med lite planering igen!



Ja, ses sen! Kl 1 va?? KRAM



Pezze: Det är precis så vi tänkt, det kommer bli mer festkväll med mat än tråkig dopkaffe. :) Ja, jag ska framkalla lite bilder under dagen idag, sen gör jag klart inbjudningarna ikväll, lägger ut dom på bloggen sen.



KRAM

2009-04-21 @ 08:24:01
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback