Eeeeeh...undrar bara varför han är

37d7bd907c2c26850619c557462e9ccc.png

Eeeeeh...undrar bara varför han är med? Nu undrar jag bara om juryn ska bedöma honom annorlunda för att han har en reumatisk sjukdom? När juryn säger att dom tyckte hans höftrörelser var dåliga och han svarar: Rör på höfterna själv med min reumatiska sjukdom! Eeeeh... Säger bara gräns på honom! G-R-Ä-N-S...som fru P skulle ha sagt!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

FET G-R-Ä-N-S!!!

Alla är väl med under samma villkor, ger man sig in i leken får man leken tåla!

Inte lika kul den här säsongen, ingen Laila Bagge me ju!:-(



Puss o kram o trevlig helg gumman

2010-02-12 @ 21:04:58
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Jag har lite kluvna känslor kring Birro för ibland tycker jag han säger/skriver mycket bra saker men sen kan numera bara känna att han blir lite för mycket. Speciellt med tanke på att han fan är med i varenda tv-program som har gjorts det senaste året och många av dessa är sådana där han tidigare som mer rebellisk dömt ut de som medverkat men nu passar det.



Sen har han så fullt ut att bedyra sin kärlek till sonen men då kan jag känna att han kanske borde tacka nej till åtminstone något annat och försöka vara hemma med den sonen något mer (fast man vet ju inte så mycket om detta men men)



Sen störde jag mig på honom i På Spåret när de vinner och han ser ut som en kaxig zlatan utan att ha kunnat någon fråga själv :)

2010-02-14 @ 11:58:34
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Mattias: Let me hear you say AMEN.... håller med dig i allt!! Han reaktion och spydighet efter han åkt ur lets dance fick mig att vilja hoppa i själva skämskudden... vilken pinsam jävel. Han tog oxå upp att han vann på spåret när han intervjuades efter lets dance. HAN liksom... var det inte hon som kunde allt?? :( Aja, bort med Birro!

2010-02-14 @ 16:52:29
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Tobiasinga

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

2011-04-01 @ 12:21:12
URL: http://tobiasinga.blogstie.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback