VIKTVÄKTARNA...verkar vara bra skit!

Godmorgon mina vänner!

Hoppas ni hade en fin fredagkväll och njöt av god mat och dryck. Själv drack jag lite vin och åt lite god mat, den där kycklingen igår blev väldigt bra måste jag säga. Sen unnade jag mig lite mörk choklad och faktiskt några flarn dillchips. Höll mig fortfarande innanför ramarna för vad jag får äta i points antal, så jäkla häftigt!

Det går jättebra måste jag säga. Det känns inte som jag går på någon diet, det är det som är så sjukt med viktväktarna. Man känner inte av det utan man äter utav det mesta och kan själv välja hur mätt man vill bli när man väljer sin mat.

Jag fuskade med vågen i morse. Ja, alltså jag ställde mig på den, jag har ju vägardag på måndag. Var bara nyfiken hur det gått, har ju haft känslan av att jag inte bantat så jag trodde ju inte att vågen skulle visa nåt.

-1.8 kg på 5 dagar!!!!

HOOOLY MOOOOLY!!

Kan det verkligen vara så enkelt? Jag vet att första veckan man kör brukar vara snäll mot en men jag har ju faktiskt dietat innan oxå så jag är smärre chockad. Jag har känt mig lite svullen eftersom jag är i ägglossningstider dessutom, jag blir alltid svullen då. O sen blir jag svullen vid mens oxå... så jag är alltså svullen sådär en 1,5-2 veckor i månaden. SKITKUL! Eller inte... Man har 2 veckor som är någorlunda normala, SCHYSST VA? :)

Well well... Nu ska jag äta lite mellis! Köpte ett asgott the igår som jag bara längtar efter att få dricka hela tiden!

PUSS och härlig lördag till er!







Kommentarer
Postat av: Alexandra

IIIIIIIIII, fan va bra!!!

Jag säger ju det, vikt väktarna is da shit!:-)



Du är duktig!!!

2010-02-13 @ 11:08:56
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: m&m

Braaaaaa!!!!

Visst är det uuuunderbart när det går bra!!!

Fortsätt lycka till!

Kram

Marie

2010-02-14 @ 00:23:47
Postat av: Nina

TACK mina små sockerpullor! KRAMAR ♥

2010-02-14 @ 09:46:36
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Härligt att det går bra för dig!! Själv körde jag en diet igår kväll som bestod av ca 10 öl, 2 groggar, 3 kg thaimat, chips och lite smågodis. Undrar hur många poäng jag fick ihop :)

2010-02-14 @ 12:00:12
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina

Mattias: Hahaha.... oh myyy gooood! Ok, snabbt räknat så är det i runda slängar (beroende på hur mycket du åt) runt 60 points. Mitt dagliga intag ligger på 20 per dag. Så du tog en 3 dagars på en kväll... inte illa pinkat alls! ;)

2010-02-14 @ 14:14:41
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Då har jag inte ens nämnt vad jag åt till frukost, lunch och mellanmål :) men gott var det fast idag ångrar mig sig ju förstås och när tjejen dessutom åkt på magsjuka så jag måste hämta hem son o aktivera honom resten av dagen, aj aj... isvatten nästa gång istället :)

2010-02-14 @ 14:29:18
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: carolina

hej där. skrev ett inlägg om träning idag och när jag sökte på vikt bloggar så kom jag till din :) håller du fortfarande på med viktväktarna?

2010-11-05 @ 10:27:06
URL: http://gorgeousbutterfly.blogg.se/
Postat av: Marias Hörna

Hej Hittade dig idag då jag slog på Viktväktare bloggar :) Börjar med mitt första besök på Onsdag nästa vecka. Har varit med tidigare för många år sedan men tyckte det var sååå krångligt. Men det har blivit mycket enklare nu har jag hört. Så det skall bli spännande. Kommer gärna tillbaka till din blogg för att se hur det går för dig :) Ha en riktigt bra söndag från Marias Hörna

2011-02-13 @ 11:32:47
URL: http://mariashrna.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback