Ett svar på om jag får gratisblöjor eller inte?



Kände att jag VERKLIGEN ville svara på den här kommentaren.

Hej Mia!
Är det nåt som ligger riktigt högt upp på min önskelista så är det att börja få gratisblöjor!!!! Det vore helt FANTASTISKT! Det går åt ungefär 5-6 blöjor för oss varje dag! Är det tänder på G så kanske det handlar om det dubbla! Dom blir ju oftast lite lösa i magen av att få tänder. Det är typ 60 blöjor i ett paket, snabbt räknat så räcker inte ens ett blöjpaket  en vecka. Några dagar när han är lös i magen. Nu är det ju tyvärr så att jag inte tillhör någon "storbloggar" elit och har den förmånen som gratisblöjor, MEN skulle det vara så...så skulle jag inte ha ett ENDASTE problem med att tala om för mina bloggläsare att jag får blöjor GRATIS! Jag skulle kunna skylta upp hela min blogg med Liberos märken och prata om Libero i varje inlägg om jag fick gratisblöjor.

Så för att svara på ditt inlägg (hoppas nu att du fullföljer just den här kommentaren) så NEJ jag får inga gratisblöjor! Och JA, skulle jag få gratisblöjor så skulle jag stå för det BIG  TIME!!!

// Ninis

Kommentarer
Postat av: Mia

Så du gör reklam för stora företag helt gratis?? lol.

2009-05-21 @ 20:10:31
Postat av: Mia

Så, nu har jag nattat och kan fullfölja mer utförligt.

Jag vet inte hur många besökare du har, men har man säj 500 är det inte omöjligt att visa en logga för gratisprodukter, det vet säkert du också? När jag läser en blogg så tycker jag det är intressant att undra vad bloggaren vill med just de inlägget. Många av de stora bloggarna är ju nerlusade med reklam och det är gjort så klumpigt och fult att man undrar hur de orkar med sig själva. När jag såg dina foton av din handling så tog jag helt förgivet att du måste sponsras av Libero på något sätt, likväl som Nivea. Varför tar man annars med kameran till Willys och tar kort på sin varuvagn, tänker jag.

Det kan ju inte vara konstigt att fundera i de banorna?

Eftersom jag är en person som inte gillar företags kidnappning av folks hjärnor så blir jag irriterad när de kryper in överallt var man än går irl eller på nätet, i filmer osv.

Jag ber damen om ursäkt om jag misstog mig här. Men jag hade inte blivit ett dugg förvånad över om så var fallet. Förövrigt är det ett aktuellt ämne på nätet just nu om att "ägas" och jag är en fd. matriell sucker omvänd new-age wannabe som försöker stå emot yta, fashion, överkonsumtion och styrning från media. Det är svårt. Jag läser dig och andras bloggar för att det är intressant, man kan få sig en tankeställare. Det är vingligt att gå från 20 någonting mot 40-strecket.

Kanske borde jag fixa en egen blogg? Jag vill det men är orolig över hur mycket tid den skulle sno av oss och även undra över vem som sitter och värderar mig och tycker och tänker om vad jag visar av mig själv. (för det gör alla) Vi får se. Allt gott till dig iallafall. Och igen - pardon för mitt lilla utspel. Det är lite kul att provocera ibland. Mvh Mia Dahlin / 35-årig 3-barnsmamma i Uppsala. =)



2009-05-21 @ 22:05:41
Postat av: Nina

hej igen Mia!



...och tack för att du fullföljde kommentaren!



Några 500 besökare jag inte per dag. TYVÄRR ;) Men det vore kul och får jag det så ser jag fram emot massor av gratisprodukter. Och jag kommer att visa er alla i så fall.



Ja, att jag ändå gjort den här reklamen måste ju i så fall betyda att jag är lite dum i huvet som inte begär pengar för det. Men men, sån är väl jag.



NIVEA tävlingarna har jag ju för att jag har en herrans massa smink kvar efter att jag sålde just NIVEA. Och vet du, jag är nog bara så pass generös som människa att jag verkligen lottar ut den på min blogg utan att jag begär något från Nivea. Jag vill bli av med det, så enkelt är det.



Att fota sin kundvagn måste också vara en sån grej kanske, att jag inte tänkte på vad jag hade överst i min kundvagn. Det jag ville visa med fotot var nog hur Milobebis satt i min kundvagn och att jag verkligen hade storhandlat med tanke på mängden prylar i vagnen. Sen att det var Libero paketet högst upp...hmm, just den affären har alla bebisprylar strax innan kassorna.



För ärligt Mia, NEJ, jag hade inte tänkt så om jag hade läst din blogg (om du hade en). Jag hade nog kanske bara följt dig i din vardag när du var och storhandlade med Din bebis. Sen hade jag nog inte funderat över just vad du hade i din varukorg. Men det är ju jag, och du och jag är nog lite olika.



Mon ok, jag tackar för din ursäkt. Och jag lovar...på heder och samvete. Första gratisprylen jag får, så ska den in på bloggen! PRONTO!



// Ninis





2009-05-22 @ 06:23:42
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: mia

Hej! va finns det ärliga människor fortfarande?? Jag måste ha fått nätsjukan och paranoidbuggen?

Blir varm av "my ignorance is amusing me" ... Nina goa du ... du vippade över från något du inte är till en mjuk person som inte har baktankar. Mitt bagage och problem ... sorry - förlåt. Kram fina ni.XXX

2009-05-23 @ 19:17:19
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback