DIN SKO har supersnygga skor!



Vi var ju i stockholm och kikade lite häromdagen. Var in på Din Sko och fastnade för massor av skor där. Din sko är ju billigt oxå! Ni vet att när man är tjock så förköper man sig istället på skor och väskor. Eller som min kompis Maria säger:
Stor gran, mycket pynt! Javisst, så då har jag gått o blivit helt såld på massa skor nu. Synd bara att man inte är gjord av stålar för då skulle jag slå alla rekord på antal dojjer hemma! Dom svarta riktigt höga som kostar 349 kr var sjukt sköna på foten, samma sak med den lilla sandalen bredvid för 399 kr. Tänk ett par schyssta chinos, en oversized tischa o så dom svarta sandalerna. SNYGGT, ENKELT o FRÄSCHT!!

Kommentarer
Postat av: ulrica

... och tjock som jag är så köper jag lik förbannat en massa högklackade dojjor som jag tänkte börja använda och få lite jävla stil på den här tantliknande kroppen, och så får jag ont i fötterna som en flodko och så står mina nya ursnygga skor och samlar damm :(( och så går jag i mina bekväma söndernötta och fula ballerinaskor i alla fall... hur fan gör man för att få lite stil?!?!?

2009-05-04 @ 22:17:09
URL: http://ulrica.org
Postat av: Anonym

Hmm, du skulle verkligen behöva hitta ett par skor som är sköna på foten fast att det är lite klack, för precis som du säger så får man ju så mycket finare hållning när man går i klackskor. Sen är det inte kul o gå i såna om man har så ont så man gråter efter nån timme...



Men nuförtiden finns det jättefina skor som har lite platå i fram, dom brukar vara GRYMT sköna!!

2009-05-05 @ 07:35:04
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback