Hallå kristihimmelfärdstorsdag!!

Nu var det riktigt längesen jag blogga för att vara jag.

Igår kväll var helt kanon, bra spelning, helt ok plejs, men jag och husbandet var gamla och trötta. Efter att spelningen var slut hade vi kunnat åka hem, klockan var kanske 12 då. Men istället blev det till att snällt vänta till bussen tog oss hem kl 2!

Vi satt och väntade ett tag tills alla fyllskallar skulle entra bussen. Förbi gick det brutta efter brutta med klackar höga som stolpar. MY GOD, hur pallar man o gå i såna?? Jag hade lite klack, ganska höga för att vara mig och när kvällen är till ända så känns det som jag ska kasta skorna i sjön. Trampdynorna bultar och tårna ser ut som ihopväxta ärtrör. Där glider det förbi småbrudar med 12 cm klackar och ser fan helt oberörda ut? Hur går det till?????

TYVÄRR så glömde jag min mobil hemma! :( Blev så ledsen för det, ville ju ta massor av bilder. Husbandet har en värsting flöschdeluxe lur men den tar helt urusla bilder!!! FAN FAN FAN vad ledsen jag är för det, men men.... jag kanske gör nåt mer kul nångång som jag kan föreviga!

Vi har precis vart ute på en promenad. Vet ni??? Husbandet har gått ner nästan 8 kilo nu. På söndag är det 4!!!!!! veckor sen vi började med promenaderna och dieten. FANTASTISKT resultat. Jag själv är snart snart snart uppe i 7 kilo minus på vågen. Byxor jag köpte för ett par veckor sen är för stora nu, som tur är var det ett par chinos så det gör inte så mycket att de blir lite större. FAN VAD DUKTIGA VI ÄR VA??? Det behövs massa pepp nu, i alla fall för mig, PMS och jag vill fortfarande äta kylskåpet med dörr o allt.

MEn men, här vilar inga ledsamheter, nu ska jag laga tacos bara för det. Grabbarna bus Thedde & Elliot ska få sitt favvokäk för att det är lite fusksöndag idag!

Puss på er alla!

Bjuder på jättefina bilder på min minsta gullunge!





Kommentarer
Postat av: Tess

Snälla Ninis, kan du tala om vad det är för diet ni går på!? Jag är så trött på att vara tjock och nu har jag naturdietat i ett par veckor men jag vill tugga, äta, känna annan smak än den tråkiga chokladsmaken



HJÄLP!!

2009-05-21 @ 19:47:45
URL: http://theresewihlner.blogg.se/
Postat av: Ida ♥

GUD va duktiga ni e!!

2009-05-21 @ 22:32:54
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Go Ninis och Husbandet, gud va ni är duktiga!:-)

Hårt arbete lönar sig och det har ni fått smaka på! Måste va superkul att se att alla promenader och dieter ger resultat, härligt!



Önskar er en trevlig helg:-)

Puss o Kram Alexandra

2009-05-22 @ 03:14:33
URL: http://nennesblogg.webblogg.se/
Postat av: Nina

TACK ALLA SNÄLLA MÄNNISKOR!! Vilken härlig pepp man får av er!



Tess: Vi kör Nutrilett varje dag, till det dricker jag oftast lite kaffe och tillåter mig själv att ta en frukt lite då och då. Sen äter vi middag på kvällen, då är det en middag utan kollhydrater. Vi mår båda bra och tycker att det funkar hur bra som helst att leva såhär.



Kom igen tjejen, häng på oss, jag försöker peppa Dig!



Kram Ninis

2009-05-22 @ 06:28:50
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Vad kul att det går så bra för er! Som jag skrivit massa om i min blogg kommer ag mer eller mindre bli tvungen att köra LCHF-kost som Pangis men av döma av det jag läst i timtal på nätet nu så kan jag nog verkligen rekommmendera denna kost för den som vill gå ned i vikt och behålla den. Fast för er fungerar det ju kanon på det sättet ni kör så bara att hålla i.



Jag har inget jättebehov av att gå ned massa kilon men känner mig ändå rätt nöjd att ha gått ned 2 kg kilo på rätt kort tid då jag utesluter Kolhydrater i största mån.

2009-05-22 @ 10:02:31
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lillis

Halloj bruden!

Fan vi skulle ju ha festat tillsammans i onsdags när John & the gang spelade. Försökte på alla sätt att fixa plats åt oss (eller John rättare sagt). Tåget var ju inte att tänka på för då får man ju åka därifrån innan de har börjat spela för att hinna med det sista hem.Det sugiga var att det blev en ledig plats i bussen, men vi är ju två :-(( Så vi fick vara hemma och spara pengar och hade förmånen att vara pigga och goa på torsdagsmorgonen istället :-)

Ni är jätteduktiga som gått ner så mycket, själv så går jag också varje morgon nu när jag har tillfälle till det, men har kört viktväktarna sen i februari. Vägde mig hos dom i tisdags och totalt så har jag gått ner 4,4 kilo under våren. Det märks jättemycket men jag skulle ju vilja gå ner fortare. Har bara 2,2 kg kvar nu till målvikt och enl min uträknare så ska jag med min hastighet vara klar till 2 juli. Ja vi får väl se hur det går med det.

För övrigt så bokade jag tattootid efter att du åkt härifrån sist, du får se sen vad det blev :-)

Ha det/ Kram Lillis

2009-05-22 @ 16:43:17
URL: http://lillan73.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback