Pattar



Det här med bröst är väl ett ämne som diskuteras ofta. I alla fall om man är sådär bröstfixerad som jag. Jag är jättefixerad av bröst, varför vet jag inte men dels så tycker jag det är jättevackert med bröst, sen är det väl helt faschinerande hur olika de faktiskt kan vara och se ut!!

Min egen fas med mina bröst är väl sådär just nu. Jag har ammat en unge till så nå yppiga typpiga bröst snackar vi ju inte längre om. Däremot har de vuxit sig större. Nu är de ju så för att jag fortfarande har sådär en 15 kilos övervikt men i alla fall.

Jag hade en gång i tiden ganska så fina bröst, jag var helnöjd och tänkte att jag ALDRIG skulle göra nåt åt dom. Låt mig säga såhär: Man ska hålla käften om sina pattar när man är 18 år. Ett par bröst som levt i 18 år vet inget om livet och framförallt inget om tyngdlagen. När dom levt i 18 år så har huden inte ens gjort en tillstymmelse till att töjas ut.

Idag när jag provar gamla BH:ar så är det som att prova en lillesyrras BH som precis gjort sitt första försök att börja använda en. Det väller ut uppepå, på sidorna och t.o.m så att de syns lite underifrån oxå. SNYGGT?? Nope.... ASFULT!
Nu när jag fått en ny form på mina bröst så skulle jag behöva träffa en BH rådgivare. Jag vet att riktigt flashiga butiker har det, men var?? Och vad kostar sånt?? Dom här små fröknarna är svåra att tämja känns det som, dessutom är jag inte van vid den nya sizen!

Eftersom jag håller på med min viktminskning så kommer de att bli mindre och då är det nog TUPPEN JAG som skaffar ett par nya (om jag vågar). För detta blir nog ingen rolig historia tror jag.... ett par trötta fladderpattar är nog inte så roligt att vara ägare till. Herregud, blåser det riktigt hårt ute så lär man ju få blåtiror! 

Kommentarer
Postat av: Agnieszka

jag ska oxo operera vrösten. men först skajag ner till 60kg!

kram kram

2009-05-12 @ 09:15:54
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: ulrica

Vi kan ta varann i hand när vi nått målvikten... här är en som räknar med att ta banklån när den tiden är inne... ska jag bli smal ska jag fan också bli snygg och ha snygga boobs :).

2009-05-12 @ 09:40:43
URL: http://ulrica.org
Postat av: Malla

I Söderhallarna (om ni nu väljer sthlmsspa).. Finns en superduktig liten underklädesaffär. Vackra, fina och skitsnygga underkläder och tillbehör.. Och så kunniga!



I hörnet Foklkungagatan/Södermannagatan finns också en toppen.



Välj de där affärerna som ser allt annat än hippa ut.. Jesus vad det finns, när man börjar leta och vad kul det är när det.. Funkar..



Mhäää.. Kom ju på en grej! Majsan hade ju underklädesvisning hemma hos sig i höstas. Skitfina underkläder i precis alla storlekar. Så fina, bh:ar, trosor, korsetter, negligéer mm... Ta hem en så´n vetja.. Samla lite kompisar och få bra rabatt på köpet! Vi var 6-7 bönor i allt från AA- EE.. Alla köpte.. Och kvaliteten skitbra! Mellandyrt!



Jag kan kolla om jag hittar nummret till tjejen, om du är intresserad..



Pok



Mallalööövsnyggaunderkläderbralla

2009-05-12 @ 10:21:15
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Nina

Fler som jag med hänglökar ;) Vi tar varann i hand o går till kliniken sen :)



Malla: Ja, men absolut, kanske att man skulle hinna med nåt sånt längre fram. Trevligt oxå, lite vin och köpa tuttekassar måste ju vara den ultimata tjejträffen, VEM VILL KOMMA??? ;)

2009-05-12 @ 10:52:14
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Lina

fy fan vilken sjuk bild. Jag tycker oftast att naturligt är snyggast, och att variationen är det vackra, men som du säer. Det kanske är lättare att säga nu än efter kroppen har förändrats mycket.

2009-05-12 @ 10:59:16
URL: http://litenfro.blogg.se/
Postat av: Cian

Jag kommer då gärna på en sån träff..



Har problem med tuttarna..

Ok dagens utlämning lova att inte skratta

Jag har olika storlekar..på en C och på den andra B

Ställer till en hel del vill jag lova..



See my problem?



Pöss söt



Ses nästa fredag :)

2009-05-12 @ 11:10:37
Postat av: Malla

Cian..



Hahha... Vem fan har inte olika.. Hahha.. Någon för varje smak! ;-)



Hon som hade visningen hjälpte mig med det lilla problemet.. Skitsnygga boopisar nu..



Pok



Mallaolikapattarbralla

2009-05-12 @ 11:14:56
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Nina

Lina: Naturligt ÄÄÄR snyggast, men naturligt är fult när man fött 3 ungar, ammat och gått upp och sen ner en massa i vikt. TYVÄRR, så hur jag än vrider och vänder på det så är det inte finast a la natur på mig. Lyllos dig som säkert har jättefina tuttar fortfarande! :)



Cia: Hjärtat, snorpan.... vem har lika stora pattar båda??? Finns det nån? Någotsånär lika är mina men dom ser då rakt inte lika ut... kan det bero på att alla ungar älskade vänsterpatten mer??? :)

Vi behöver en tuttekassträff!

2009-05-12 @ 11:24:07
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Johanna Viksell (Pilkka)

Jag går på Change i västerås, de är kanon trevliga och duktiga...riktigt bra priser har de också och väldigt ofta rea. De har dessutom en kundklubb med massa erbjudanden...Efter över 10 års letande så har jag äntligen hittat den perfekta affären (har rätt stor byst 70 H) så Lindex och dyl är inget för mig tyvärr

2009-05-12 @ 13:39:20
URL: http://fruviksell.blogg.se/
Postat av: Nina

åH TACK jOHANNA. Dit ska jag ta mig nån dag, tack för tipset!

2009-05-13 @ 07:11:29
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback