Vi ska sy och vi ska klippa.....

Godmorgon!!

Milo har sovit ytterligare en natt som en ny bebis. Somnade kl halv 8. Vaknat till vid 10 tiden, en gång vid 2 sen vaknade han för morgon kl. halv 6. Ingen välling, inget strul, ingen vakenhet...bara sömn! Själv vaknade jag halv 4 och har inte kunnat somna om. Jag är fortfarande Milolaged.... som när man är jetlaged. Det tar väl ett tag innan jag kommer i fas, jag är så jäkla ovan så ni anar inte. Rädd att han slutat andas och sånt har återigen återvänt, man är ju van vid en unge som låter minst en gång i timmen, nu ingenting på flera timmar i följd! CHOCK!

Jaha...här hemma så håller jag själv på att kurera mig, har nåt som inte bryter ut. Så nu kör jag stenhårt med echinagard, citronvatten och C-vitamin. Känner mig *peppar peppar* lite bättre idag. Måste hålla mig på benen till på torsdag när vi har glöggminglet. Gärna helt och hållet så man slipper sjukdomar, bläääää! Just i detta nu tillverkar jag en hel del alster. Det sys, klipps, slipas, målas, skruvas i 180. Jag måste få färdigt allt till på torsdag kväll kl. 19.00!

Lägger in lite bilder sen så ni får kika på vad jag gjort hittills....





Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad skönt att ni äntligen börjar få ordning på Milos sömn! Jag är så glad för eran skull, det är ju verkligen på tiden ;-)



Såååå tråkigt att jag missar glöggmingel, hade verkligen velat gå!!! Men det blir kanske fler gånger, får vi hoppas! Nästa vecka MÅSTE vi ta den där fikan, då är jag hemma igen, har det lite lugnare och du ska väl äntligen vara frisk!!!

Puss & kram!

2009-11-18 @ 10:46:38
URL: http://agnesochjag.blogg.se/
Postat av: Åsa

Hej hjärtat!!!



Åh vad glad jag blir när jag läser om framgångarna vad gäller Milos sömn, ÄNTLIGEN!!! Hoppas verkligen detta håller i sig, det är ni såååå värda!

Vi är oxå lite krassliga här hemma. Ont i leder, huvudet, rinner ur näsor, kliar i ögon... Glad så länge vi slipper magsjukor, du vet ju hur jag är!!!

"Peppar, peppar VITPEPPAR!!! :)



Kram till er alla!

2009-11-18 @ 11:51:55
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Nina

Sandra: Ja det är galet skönt, man kan knappt tro att det är samma barn?! :) Ja dynd du missart, men du ska ju på världens härligaste resa du... hihi.



Jaaa, vi ser till att ses nästa vecka gumman, ha en underbar resa med mamsen!! KRAAAAAAAM



Åsa: Jag har skrivit i din blogg...

Å du, håller alla tummar att det inte blir nån magsjuka! :) peppar hit och dit! :)



Visst är det otroligt åsa, att Milo sover.... nu kanske den tiden äntligen är här! Va?? Du som sa: Jag tror att det vänder nu snart.... nu är den tiden här!! Hihi...



KRAAAAM

2009-11-18 @ 12:08:07
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Vad skönt att sömnen börjar fungera bra! För oss är det som vanligt upp och ner men inatt sov Maxen hela natten i sin säng med bara en vakning!!! Han man som både ni och vi haft sömnstrul så känns en sådan natt fantastisk!!



Känner också igen mig i det där att man vaknar ideligen även när de små inte vaknar men men.

2009-11-19 @ 13:03:15
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback