1:a advent!!!

Hej på er alleammans....

....har precis svullat i mig en pizza och druckit ett stort glas vin. Ska nog ta ett till tror jag....  GOTT GOTT GOTT!! Det har varit en rätt tuff vecka med en sjuk milo (han är mycket bättre nu) och massa förberedelser för första advent försäljning och fix här hemma. Fasen vad skönt det kan vara då och ta sig lite vin och bli varm i kroppen och känna lugn.

Jaha... idag hade vi då första dagen på försäljningen. Det gick bra och det gled in en hel del folk. TREVLIGT!! Jag sålde en del och kommer att ha mina grejer kvar även imorgon även om inte jag kommer att vara där. Jag har match med mina grabbar och känner att jag måste vara med, har missat 2 matcher på raken nu och fick faktiskt lite gliringar av grabbarna om det, kul att man kanske är saknad.

En av killarna kom fram till mig och sa:

-Jaha... du väljer att gå på en jäkla loppis istället för att följa med oss på match.

Kände att jag behövde rätta till det lite, jag jobbade ju faktiskt i och med att jag sålde grejer på loppisen. Det fick jag godkänt för... :)

Lite bilder från dagen! Och sen vill jag tacka min CIAN som dök upp och sa hej och handlade lite av oss!!! Tack för att du kom!









BAUTABILDER... sorry! Sen känns det som ni kanske redan sett allt detta redan... skitsamma.

Det blev visst inte så många bilder heller, man hade nog att stå i ändå tror jag... nähä. Nu suckar husbandet i soffan, han har nog tråkigt utan mig så jag rusar till undsättning. 

Ha en fin LÖRDAGKVÄLL hörrni. PUSS 

Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Du gör helt underbara grejjer Nina, jag är kär i dem! Den dagen jag kommer ha lite pengar över kommer jag beställa fler tavlor av dig att hänga lite här och där i huset, så alla får njuta av dem!

kramis

2009-11-28 @ 20:38:05
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Nina

TACK snälla du!! KRAAAAAAAM

2009-11-28 @ 20:44:21
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Thorsellskan

Gled in idag på Fröken Röd för att köpa en ljusstjärna, men du var ju som sagt inte där..köpte den så klart ändå!! Perfekt att man inte behöver en kontakt när man vill ha lite ljus på vägghyllan! Perfekt mys i vardagsrummet, duktiga pyssliga du!

Kraaam!

2009-11-29 @ 17:03:16
Postat av: Thorsellskan

hmm...tror mitt förra inlägg försvann? provar igen..



jag var in på Fröken Röd idag för att inhandla en ljusstjärna, du var ju som sagt inte där då men jag köpte den såklart ändå! Perfekt att slippa kontakter när man vill ha lite ljus på vägghyllan jue!! Nu har jag ljusmys i vardagsrummet, duktiga pyssliga du!

Kraaaaama!

2009-11-29 @ 18:42:02
Postat av: Thorsellskan

2009-11-29 @ 18:44:15
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback