Den här morgonen kan dra....

MORR....idag blir det mycket svordomar!

Ursäkta, ingen bra morgon detta.....solen skiner o allt men det verkar inte räcka till för mitt humör!

Allt började ju redan igår kväll, gäääääääääääsp......fy fan så jäkla dligt Sverige spelade!! Det blev verkligen perestrojka som sopade banan med oss. Jag va så förbannat irriterad hela matchen igenom. Sverige åstadkom ju INGENTING! Det var det absolut sämsta jag sett. Såg ut som ett korpgäng från Mottala fått på sig sveriges landslagsdräkt och försökte spela fotboll. LOOOHOOOOOSEEEHEEEEEERS!!!! Urdåligt...... Finns knappt ord. Men men..... nu fortsätter vi kolla på EM, på RIKTIG fotboll.



Sen i morse.... jaja, jag har norra europas tröttaste 9 åring utan konkurrens. Han är så trött så man tror att han supit sig full kvällen innan, han är trött som en som sovstrejkat i 2 månader och sover sin första natt. Det är ett skämt!!
Jag får börja med att snällt be honom gå upp, vi pratar hästar o allt vad det är för att han liksom ska piggna till. Jag går ut ur sovrummet o kommer tillbaka efter 1 minut. DÅ toksnarkar han igen.. sådär håller vi på tills jag kokar över o säger att nu åker mamma om 5 minuter o lämnar dig hemma om du går upp. Sen är han sur som en citron o blänger på alla när han väl kommer upp i sitt hår som står upp en sådär 30 cm. Så idag lämnade man av en citron......

Till råga på allt har jag glömt matlådan, mina mackor o frukten.... det är ett måste nu när jag är gravid. Får inte jag äta typ varannan timme mår jag illa som fan....så nu ligger det snyggt på köksbordet! GRRRR.... fan.



Jävla skitmorron!!

Kommentarer
Postat av: Garbo

Tänk om jag hade satsat på körkort o bil istället för en "Dramaten" i så fall hade jag kunnat haft matjouren och ryckt ut och kommit med mackor till ditt jobb...men antar du hunnit sluta om jag går nu ;)



Ha en skööööön midsommar gullet/Kram :)

2008-06-19 @ 08:14:49
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Mallis

Låter inte som nån vidare morgon hörru! Håller i alla fall med om fotbollsmatchen i går, sämsta på mycket länge. Man kan tro att även dom hade varit ute och rumlat runt kvällen innan.



Hoppas resten av dagen blir bättre, här öser regnet ner om det är nån tröst.



Kram på dig min vän

2008-06-19 @ 10:28:23
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Nina

Cia: Gulle dig, nu har jag vart o hämtat matlådan i alla fall.... o fått äta mina mackor o min frukt! Annars hade den här dan inte gått... du med ska ha en skön midsommar!!



Mallis: Oj, ja här skiner solen från en nästintill klar himmel så jag kanske inte ska klaga!!



Kram o häppy midsummer! :)

2008-06-19 @ 10:36:16
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback