Rabiat kärring hära!!

Mitt humör är ju som sagt inte o lajja med nuförtin, jag blir irriterad som fan....FORT som fan.

Igår var vi på Mc Donalds med barnen, Mc Donalds i vår lilla håla är totalt KASS!! Allt tar hundra år, det är sällan allt man vill ha är klart så man får alltid vänta på nånting, dessutom blir det fel 9 gånger av 10! Vi skulle ha strips till en utav menyerna....1!!!! Jag sa speciellt till om det....när hon raddade upp käket så fanns där ingen strips.

det brann till i huvet på mig direkt, å när jag blir sådär förbannans så syns det jäkligt tydligt!

- Jag sa ju att vi skulle ha en strips till Mc Feasten!! Säger jag uppenbart irriterat!

- MÄH, det var ju just de jag fråga, säger fittsmällan.

- Jaaaa, å då sa jag att vi skulle ha strips till mc feasten!!

- Skitsamma, säger hon o lägger på en strips.

ASSÅ, jag hade på riktigt kunnat klättrat över den jävla kassadisken med magen o allt o slitit tag i hennes fula jävla flåttiga mc donalds hår o ruskat tillna riktigt ordentligt! Vafaaan, vilket jävla hyfs! SUBBSKAFT!!!

Gick därifrån med ett ljudligt: SÄLLAN PÅRE HÄR JÄVLA SKITSTÄLLET! Husbandet fick ta maten...... tur inte barnen hörde, vill inte att dom ser o hör sin mamma påre här sättet!

SÅ idag då, Elliot ska iväg på lägerskola idag. Dom ska ut o sova i tält o ha mys. Pyret är lite nervös sådär när han ska sova hemifrån o vi packa o fixa hela morronen så han skulle få med sig sovsäck, kudde, cykel o allt..... Väl på skolan så susa han iväg (han ville kånka allt själv oxå) i högsta hugg med packning, hjälmen på huvudet o cykeln i ena armen. Då kommer en kille i hans klass farande mot honom o säger:

- MEH Ellioooot, har du merej sovgrejer reeeeeeeeeedan??? Dom ska ju föräldrarna komma ut med ikvääääälll!!

Mitt lilla pyre såg lite vilsen ut med alla grejer på skaft..... o jag explodera igen!! Fan.....

- Men Elliot berättade för mig att en fröken skulle ta en bil o köra ut allas grejer så att ni kunde cykla ut, säger jag o har samtidigt lust o springa o sparka omkull hans cykel. Jävla skitunge.....

Men sen såg jag att fler ungar kom farande med liggunderlag o allt vad de var....... så då vart de väl synd om den störiga ungen istället.

Aja, rabiat kärring jag blivit va?

Stackars medmänniskor!

Kommentarer
Postat av: Mallis

Tjänar man 44:50 i timmen har man nog inget större serviceintresse. ALLA MacDonalds anställda verkar leva i en egen liten värld där vi kunder är bland det värsta som finns. Jag hatar flottiga MacDonalds-kepsar och jag hatar alla jävla finniga idioter som står och buntar ihop hamburgare som om det vore den enklaste saken i hela världen, grejen är att de FATTAR INGENTING!

Försök dig inte på en specialbeställning, den blir som du säger fel 9 gånger av 10. Jag hatar deras ljumna hamburgare och kalla strips. Fan ta MacDonalds helt enkelt.

Tacka vet jag Burger King, de jobbar i alla fall a´la minute.

Puss

2008-06-03 @ 21:27:50
URL: http://mzmalliz.blogspot.com
Postat av: Garbo

Haha sådär kan jag oxå känna mig och i synnerhet nu i värmen! Gah lixom!
Skulle man inte bli snällare i sinnet när värmen kom??? ;)

Annars harjag mest haft tur med Mc brukar oftast ha det jag gillar.

P&K i värmen :)

2008-06-04 @ 09:22:10
URL: http://garbo.webblogg.se/
Postat av: Mattias

Jag tror Mcdonalds är en bra plats för många ungdomar att få starta sin jobbkarriär men sen kunde man ju önska att en del lära sig lite bättre service mot kunderna. Fast det gäller många yrken måste jag tillägga! I vår stad tar det alltid en otroligt lång tid på MC och de som jobbar där ser humörmässigt ut som om de sitter i ett fångläger :)

2008-06-04 @ 11:09:03
URL: http://jack71.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback