POWERWALK START MÅNDAG 12/4




Nu äntligen ska jag få fart på mina powerwalks igen. Jag måste
komma  igång med det som är bland det skönaste för kropp och
själ. Måndag kör jag igång igen.... längtar riktigt!

Ni som följt min blogg ett tag vet ju att jag fortfarande tampas med övervikt sen min graviditet. Jag har provat ALLT..... EEEEEEEVEEEEERyTHING för att underdriva det hela. De flesta metoder håller i några veckor, sen är jag på väg att få mens så går allt totalt åt helvete. Nu var jag ju igång så bra med VV. Kanon, jag gick ner 4 kilo och (JÄKLIGT STOL) behållt de så. Men sen kom mens och nytt jobb i vägen. Sen räcker det ju inte att hålla vikten, problemet är ju att jag vill NER I VIKT! Jobb är i alla fall bra, mammaledigheten är ett gissel för vikten. När man jobbar har man ingen:

♥ Tillgång till kyl 24/7
♥ Fika fika fika fika möjlighet dagarna i ända.
♥ Oregelbundenheten i matintaget.

Bra skit med jobba ska ni veta!!!

Sen räcker det ju inte med bara kost, eller räcker gör det men jag både vill och behöver röra mig. Det är bra för knoppen oxå. Rensa ur skallen lite. Detta kommer att kräva GRYM planering från min sida. Det innebär att jag måste gå upp lite tidigare, helst innan alla ska vakna så jag hinner träffa Milo på morgonen. Jag planerar att powerwalka 45 minuter på morgnarna. Jag började i april förra året och körde stenhårt fram till oktober. Sen kom kylan och det blev lite jobbigare. Nu har jag löst det i form av ett träningskort, inget att skylle på från oktober - april alltså. Träningskortet har legat på vänt nu när jag haft introduktionen på jobbet. Nu börjar jag sakta att landa i jobbet och kan så smått börja planera min träning och min kosthållning igen. Träning på gymet ska ske efter att Milo nattats på kvällarna, målet är 3 kvällar i veckan men är jättenöjd om jag klarar 2. Morgonpromenader minst 4 dagar i veckan, helst 6!!! ;) MEN, jag ska vara snäll mot mig själv, inte lessna ur eller ge upp om det inte blir som jag planerat. Men denna månaden ska jag bita ihop ordentligt. Kosten ska jag ändra lite.... målet är att testa allt detta under en månad för att se vad det ger. Nu känns det som jag måste börja leverera till er som läser, nån jävla metod måste jag klara i 1 månad. Vafan är 1 månad???? Ingenting ju!!! Och sen kanske jag kan vara en slags uppslagsbok för vilken metod som funkar för en hopplös tjockis som mig! ;) Bra va?
Jag vill återgå till kolhydratfattig kost, eller inga alls...jag funderar fortfarande på om jag ska ha lite kolhydrater på morgonen. Tror att jag behöver lite . Jag ska försöka och utesluta det helt under en månad. Dessutom ska jag göra nåt som jag tror kommer bli väldigt svårt. Jag ska utesluta allt socker. Jag har redan övat med att inte ha socker i mitt kaffe. Det går bra men är inte riktigt så gott.... men jag vänjer mig. Utesluta socker kommer att vara något utav en avgiftning, 3 första dagarna är kämpiga, sen är man på banan igen.

Ge inte upp på mig hörni... jag SKA klara det!! Jag må va MUPPIGAST i stan med alla mina metoder men.... ge inte upp jag VILL det här så mycket. Så är det bara och än är det några månader kvar till sommaren. En månad framöver kommer vara vidrig, eller så kanske det blir lättare än man tror. Jag har gjort lite research och de flesta jag pratat med är chockade över hur lätt det är. Jag gillar LÄTT!!! Jag har en nära tjejkompis som gick ner 10 kilo på typ 2. GIVE IT TOOOO ME.

Jag fortsätter givetvis om detta fungerar, ja alltså efter den här månaden och planen är ju att hitta en metod som jag alltid kör sen. Mer eller mindre, för tränar man så kan man ju unna sig ganska mycket. Men då ska man ha nått sin målvikt, det är DET som är kruxet.

På måndag KÖÖÖÖÖR VI!

Måndag 12/4 - Fredag 9/5

(Jag hör hur några av er suckar.... hahaha....)

Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Håller tummarna för dig, jag ska oxå sätta igång... men får bli efter den 12 då jag fyller då och tänker käka tårta!

kramar

2010-04-10 @ 16:32:52
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jag tampas oxå med ngra extra kilon sen mina graviditeter, samt att jag är en riktig gottegris! Nu har jag sen 4 dagar tillbaka ätit äppelcidervinägerkapslar och söt suget är helt borta! dessutom snabbar det på matsmältningen och hjälper dig att gå ner i vikt. Ett tips kanske?

2010-04-10 @ 17:35:06
Postat av: Sandra

Jag ska oxå skärpa till mig nu, hur svårt ska det va att klara 1 MÅNAD??? Jag ska också köra lite/inga kolhydrater, träning varannan dag & springa varannan dag (cirka), mitt mål är ju vårruset!

Nu kör vi Nina, så får vi se hur vi ser ut den 12! Men tänk på att mäta dig oxå, det gör jag!

Puss o kram!

2010-04-10 @ 20:10:04
URL: http://agnesochjag.blogg.se/
Postat av: Ewa

Jag suckar inte :) Jag far hit och dit mellan olika metoder. Vi är nog ganska lika där tror jag :) Just nu går jag på viktväktarna men kör lite GI stuket (man kan ju välja vad man vill äta...tål inte kollisar så bra). Väldigt bra att skriva allt man äter även om man kör GI - LCHF (skriver allt på viktväktarnas hemsida) funkar bra för mig. Lycka till ...jag håller tummarna för dig/ Kramizz Ewa

2010-04-10 @ 20:38:59
URL: http://ewaslchf.blogg.se/
Postat av: SAra

Ny vecka, nya tag... Samma för mig :)

Skulle vilja gå ner minst 5 kg till innan sommaren (har gått ner 11 med lchf nu). Idag börjar jag med löpningen igen.

Lycka till

2010-04-12 @ 16:21:19
URL: http://lchfmedmera.blogg.se/
Postat av: Carin

Jag körde cambridge och droppade 22 kg..;)

2010-04-12 @ 17:37:19
Postat av: Mattias

Jag vill ju också gärna gå ner ca 4 kg men värst är ju oron över att sockermissbruket är för evigt för jag kan helt enkelt inte hålla mig från godsaker på kvällar :( Tror ändå att jag hade kunnat gå ner som jag hade planerat om jag inte åkt på massa djävla skador så att jag numera inte ens kan promenera samt är förkyld stup i ett men men. Kämpa på Nina så ska jag återta mitt kämpande efter barcelonaresan :)

2010-04-12 @ 20:01:59
URL: http://jack71.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback