Vår minikräftis!

Lite bilder från vår mysiga kräftis vi hade i lördags. En spontangrej blev det och väldigt lugnt men förjäkla GOTT!!! MUMMA!!! Lasse & Bea som var hos oss driver ju restaurang och är jätteduktiga på allt gott i matväg. Skulle vi ses oftare skulle jag lätt rulla fram....





Hon längst upp till höger är verkligen Lasses dotter! Det känns helt sjukt att han har en så gammal dotter... sen var såklart exet Magnus med ungarna här.

Tog en bild på husbandet...kolla in ögonfärgen!!!




Det blev en trevlig kväll med massa god mat och snack till midnatt! Ute satt vi oxå, antar att det var sista sommarkvällen vi kunde sitta ute. Nu burrar vi in oss i 9 månader och så kör vi igen sen.... uppiggande va? ja, alltså 9 månader känns ju inte alls långt bort nu?! :(

Kommentarer
Postat av: ulrica

Härliga bilder!!

Men du.. var du verkligen tvungen att klippa lugg? Fan, nu blir jag ju sugen också... skitsnyggt!!

2009-08-25 @ 09:40:11
URL: http://ulrica.org
Postat av: Nina

Hihi, gulliga du!! Den här gången verkligen ÄLSKAR jag min lugg!!! Förut har jag ångrat mig typ dagen efter.... KLIPP, det växer ju ut om man inte diggar den!

2009-08-25 @ 09:57:11
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Åsa

9 månader... Näää det går ju skitafort ju! Minns ju så väl hur graviditeten bara sprang förbi. Hann knappt med så fort gick det!!! NOT!!!!

Man kan ju tänka så här; platt mage till midsommar=10 månader, ja kanske att tom JAG hinner fixa det den här gången! Sånt brukar ju annars dyka upp 3 veckor innan och då har man ju inte en chans i helvetet att hinna. Vad jag vill säga är att om man tänker så iom att det här med vikten är en stor del av vårat liv just nu så kommer tiden att gå fort. Så var det sagt i all enkelhet... :)



Snart sommar och vi kommer att va så redo för "Beach 2010".



Puss!

2009-08-25 @ 10:25:17
URL: http://thigger.blogg.se/
Postat av: Fru P

Guuuud va trevligt det är med kräftskivor :-D

Det är sommarens höjdpunkt tycker jag!!!!!!!!!

2009-08-25 @ 15:50:58
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback