ANJAS FALL

NÅN SOM SÅG ANJA ÅKA IGÅR???

Fyyy faaaaaaan så otäck vurpa hon gjorde! Det var bland det läskigaste jag sett, jag trodde fasen hon skulle bli jätteskadad och slås medvetslös. Fick verkligen ont i magen och blev alldeles illa till mods hela kvällen. På nåt konstigt sätt lyckades hon ändå landa på benen, dock så rumlade hon ju runt som i en centrifug X antal sekunder. Hörde på nyheterna idag att hon fått lite blödningar i låret och vaden men var förövrigt OK.

Kommentatorerna, som fortfarande efter den otäcka vurpan, snackade om HUR NÄÄÄÄRA HON VAR EN SILVERMEDALJ

känns lite OS hjärntvättade enligt mig! Känns det inte som det kvittar i det läget? FUCK THE SILVERMEDALJ!!!

Hon levde och hade inte brutit ryggen, hon hade inte coolat på cupen vilket faktiskt händer då och då! Jag tror t.o.m att Anja skiter i sin silvermedalj.... egentligen så är ju "second place the first looser" om man ska hårddra det! Hon har väl fått bättre medaljer än så? Hennes medalj igår kväll var att hon klarade sin vurpa i 110 km/h med livet i behåll och utan allvarligare skador!

TACK Anja för att du verkar vara en hård jäkla brutta så du klarar såna här vurpor!!! Hon säger själv idag att starten idag beror på smärtan hon har i vaden, känns det bra så startar hon! Vilken jäkla brud??? En annan hade ju slängt skidorna i en containern och börjat spela chack på ROT!!!

Fallet i bilder.... från aftonbladet.seKommentarer
Postat av: Cian

Ja herrejäklar jag höll på att dö...Fy fan vad läskigt det var att titta på..alla tre fallen var ju otäcka..Första fallet trodde jag också hon skulle kolavippa när hon åkte över puckeln...Pöss söt

2010-02-18 @ 09:53:29
URL: http://cianmillan.blogspot.com
Postat av: pezze

ja, jag såg det oxå.. IHHH..

säger jag bara..

fy fan...

men kollade lite på folks kommentarer inne på aftonbladet/expressen.. alltså det finns en del som inte har hjärtat på rätt ställe...

ok att skämt lite grann, men inte just då..

anja e cool jäkel kan jag säga... skönt att hon kom lindrigt undan med "små" skador!!!

höll tummarna innan o bad om att hon skulle klara av banan men ack ack...

Postat av: Nina

Cia: Ja det var ju fler som trilla ju... jäkla backe och vara livsfarlig!Pezze: Jag såg det oxå... usch vissa människor är så hemska, kändes inte som det var läge att skämta där faktiskt! Skönt att hon igår fick ett härligt brons.... det var hon värd!!

2010-02-19 @ 09:54:46
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback