Ellos hemklickat!




Värsta REAN på ellos. Det här är den prisklassen man kan röra sig i när man viktminskar. En oversize top, en vanlig vit top och ett par flarejeans för 300 pix!!! DET ÄR SANT!! Sen jäklar i min lilla låda, när jag viktminskat färdigt och är någorlunda nöjd.... då ska jag köpa kläder i alla prisklasser (ok, nu tog jag i från tårna, kanske inte alla prisklasser) och kläder som jag verkligen vill ha. HOOOLABALOOOOO vad jag längtar till dess!!!

Ja, säga vad man vill om dessa nätbutiker som ellos, men det är ofta jag hittar både kläder, skor och inredning från just ellos. Förut minns jag att det mest var kärringkläder. Uppsnäppning där ellos.... härligt! Sen finns det ju även lite märkeskläder och prylar från märken som PUMA, ADIDAS, CHAMPION, BJÖRN BORG, ESPRIT o massa fler.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Oversize-toppen är min favvis i garderoben just nu! :-)

2009-05-05 @ 09:53:06
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: Nina

Åh hoppas det, jag önskar att den är bra!!!

2009-05-05 @ 10:06:48
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Pezze

jag själv brukade handla lite grejer o kläder från ellos.. men på senaste tiden var jag tvungen o skicka tillbaks ett par kläder som inte alls passade mig..

har ju blivit mullig o dessa kläder satt så jävla illa på mig o 2 par romarsandaler hade jag beställt förra vecka o när de kom hem till mig så passade den ena sandalen mig inte, dom var för små..

orkade ej beställa ett par nya igen o dom andra såg snygga ut, men remmarna såg så tunna ut att de skulle kunna gå av om jag går typ 3 km... nada fun

så jag fick skicka tillbaks dom.. blev lite besviken o deppad...

o kläderna där i katalogen har ingen i mitt smak..

hoppas dessa kläder du har beställt passar dig som handen i handsken (eller vad fan man nu säger ;P)

ville inte göra dig deppad eller lite orolig över om de ej passarmen ville bara varna...



lycka till iallafall :D

Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback