O.B historien


Sött litet ob fodral! Finns dessa att få tag på?

Okej, hon är här nu Mrs Red. Genast känns det lite bättre och man kan så smått släppa på bekymmersrynkan som borrat ett ännu större streck i pannan denna gång. Nu följer svullen mage, magvärk, efterföljande huvudvärk och ett jävla bytande av OB både högt och lågt. Får man ett bekymmersamt utseende så betyder det att vi snabbt vill besöka en toa för att byta plugg som man oxå kan kalla det. Så än är det inte riktigt över, helvetet är här en liten stund till innan humöret äntligen är det vanliga och man inte behöver fräsa åt allt och alla.

Jag har en rätt rolig berättelse som jag säkert dragit tidigare men det tål att skrivas om igen! Historien handlar om en händelse från när vi var 13 år och fick vår första mens, vi skulle testa det här med OB för att det var så mycket fräschare. Min kompis var så himla cool inför sin första gång hon skulle prova OB och jag var så faschinerad av att hon typ inte tyckte det skulle vara nån grej alls. Jag var liksom livrädd mer eller mindre. Vi kan kalla henne för Anna. Jag stod i hennes rum och väntade spänt på hur det skulle gå medan hon var på toa. Plötsligt hör jag ett rop efter hennes syster, vi kallar systern för Klara. Min kompis ropade ännu högre.
"Klaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaa, kooooooooooooooom".
Klara gick in på toan, sedan följde ett asflabb som aldrig tog slut. Hon skrattade och skrattade och kunde liksom inte sluta. Jag var vid det här laget så nyfiken så jag höll på att spricka, vad hade hon gjort därinne egentligen? Efter en stund kom Klara ut och försökte berätta händelsen mellan skrattsalvorna. Anna stod bredvid och tyckte inte alls att det var lika kul.

"Nina... hahahahahahahaaaaaa, vet du vad hon gjorde? Hahahahahahaaaaaaa.... " skrattade Klara och tårarna rann.

"Nej" pep jag fram rädd för hur Anna skulle ta att hon berättade det hela för mig. Men jag såg ett leende krypa fram hos Anna så jag tänkte att det nog inte var så farligt.

"Jo, hon satte OB:n mellan blygdläpparna och trodde att den bara skulle sitta där som ett skydd, hon fatta inte att hon skulle köra upp den!!!!" sen skrattade hon lika mycket igen. Tårarna sprutade.

Själv stod jag där och visste inte vad jag skulle göra. Till slut började Anna asflabba och så kunde jag äntligen släppa ut mitt oxå. Vi skrattade säkert i en timme åt det hela! :) Inte konstigt att hon inte varit nervös. Hon hade blivit helt chockad när hon förstod att den skulle in där i hålet och inte bara ligga utanför och vila.

Ja, det är inte lätt att bli kvinna hörrni!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!



Kul att du kikade in hos mig, tyvärr vet jag inte vart lyktan är köpt. Jag har fått den i present för ett par år sedan.



Hoppas att du hittar någon liknande någon annanstans.



Kram!

2011-05-24 @ 10:33:05
URL: http://radhusdrommar.blogspot.com
Postat av: Annas inspiration

hahha ja inte är det lätt allt som hör vuxenlivet till ;-)



Tänkte på dig igår när vi var på spa i Båstad, minns att du & mannen ska dit. Har ni bokat? I allafall så hade vi det jättebra, det är inte så stort men ändå mysigt & fint. Några av upplevelserna finns i kallbadhuset, helt underbart att vandra ut på den långa bryggan & sitta i det varma japanska badet (badade inte i havet). Maten var supergod & behandlingen var jätteskön!!! Mamma & jag är både väldigt nöjda! Dessutom är Båstad så underbart fint & vackert, vi gick en promenad utmed havet. Har du varit i Båstad innan? jag har ju varit där varje sommar i princip sedan jag var liten så vi strosade inte inne i byn i går men annars måste ni bara göra det. Så många mysiga småaffärer, mycket pittoreskt om man säger så.. :-) Det älskar jag! Kommer göra ett inlägg om vår tripp i morgin på bloggis.



ha en fin dag

KRAMIS

2011-05-24 @ 10:33:43
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Johanna: Ok, tack ändå! :) KRAM



Anna: Åååh, det låter ju helt underbart! Har aldrig varit där så det ska bli extra spännande. Vi har inte bokat ännu då vi inte haft helt klart med semestrar och varit fullbokade under hela maj. Ska läsa hos dig imorn, KRAM KRAM och tack för info!

2011-05-24 @ 11:13:06
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback