Vägning


Ok, hade egentligen vägning imorgon men ställde mig på´n idag istället.
Ja, det här är ju grejen. Man ska inte väga sig för ofta!


Så, då har jag snart gått ner 5 kilo, tror att det egentligen är 6 men jag får inte riktigt ordning på det där så vi säger 5 :). Kan tyckas jäkligt lite men jag tror vågen inte är riktigt rättvis. Men skit i det. Jag har lovat mig själv att inte bry mig om det utan kommer att fortsätta väga mig 1 gång i månaden. Nu var det 3 veckor sen jag vägde mig och hade gått ner 1.1 kg på den tiden. Inte mycket men ändå ner och jag är SKITNÖJD för det.

Träning då. Nu har jag styrketränat jäkligt dåligt men däremot promenerat jäkligt bra. Måste hitta en balans där. Sen så ska jag börja jogga nu oxå. Är lite extra peppad nu då jag precis fått veta att vi "old ladies" inom innebandyn ska ställa upp i en cup i Uppsala den 14 maj. Det är en cup för +35. Haha, underbart ju. Damer och herrar. Det är 7 damlag anmälda hittills och vi har fått ihop 9 tjejer. Så jäkla kul. Det är det gamla järngänget som ska ta sig an den här uppgiften. Skitkul oxå att möta gamla stötar som man mött i innebandy för många år sen. Sen är det bankett på Flustret på kvällen. Wiiieeee.....

Så vad händer. Jo vinnarskallen i mig vaknar och jag får ett stooooort behov av att sätta igång och träna mig i bättre form. Måste ju för fasen ha flås om man ska hålla på och spela innebandy en hel dag. Är ju inte direkt van om man säger så. Så fr o m nästa vecka ska jag få in jogging oxå. TJEEEEMPA Nina!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vad duktig du är som KÄMPAR på!



Kram

2011-03-24 @ 12:39:31
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: A

Bra kämpat och smart att inte väga dig så ofta. Det borde jag försöka med också. Blir alltför lätt fixerad vid vågen såna här gånger, och det påverkar humöret/känslan om man inte gått ner som man tror, eller av någon anledning gått upp lite.



Fint kalas ser det ut att ha varit. Grattis till 15-åringen! :)

Visst är det svårt att fatta att man har så stora barn?!

Min dotter fyllde ju 15 i december! Slutar 9:an i sommar och börjar gymnasiet i höst! Ojojoj! Hur gick det till? :D

2011-03-24 @ 15:17:41
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Tack för pepp!



Ja helt galet att han är 15! Snart växer han om mig oxå... Huj huj galet! Moppe och basröst snart. Vad hände med dom här 15 åren? Fattar inte!



Kram på er!

2011-03-24 @ 20:48:26
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback