Onsdagstankar


Hade en liten fikadejt med bästa tjejerna mitt på dagen. Håll med om
att det ser ut som att sätta sig vid någons köksbord med att fika på
tant Gredelin. Dom har en hemsida nu oxå, besök gärna den---->här!



Underbar svag latte eller Latte Macchiato som den oxå kallas. Jätte-
gott och jättemysigt. Sen damp min Kattis och Bea ner på en stunds
avkopplande fika.

Oftast kommer vi in på livets stora gåtor när vi träffas såhär. Idag berättade jag om Linda som lämnade jordelivet och vi alla grät en skvätt. Mina fina vänner, vad glad jag är att jag får vara deras vän. Och dom för att dom får vara min.

Det får en verkligen att vakna till, stanna till och bara känna efter. Det är faktiskt så att vi stressande människor i dagens samhälle nog ibland glömmer bort att leva. Att verkligen leva, till 100 %. Känna efter, titta på ditt barn med dom där ögonen som är avslappande och som insuper varenda cell av ditt eget kött och blod. Att titta på den man älskar, se varje fåra han har, ett grått strå men framförallt titta på honom/henne. Vad känner du när Du ser på honom eller henne. Känn efter! Den där värmen som sprider sig i kroppen ska man ta vara på, känn den. Njut av den. Står disken och du skulle behöva dammsuga och mamma ringer och frågar om ni inte ska komma och hälsa på. Skit i disken, den står där imorgon oxå. Men mamma finns inte för alltid. Ber din vän om en fikastund, ta den fikastunden fast du har miljoner saker att göra. Vem vet om den vännen ska gå samma väg till mötes som Linda gjorde.

Lev livet, alltid. Försök att glömma småsaker. Behöver man verkligen bli irriterad för att ens livskamrat är glömsk?! Skitsamma, han finns ju här för mig. Levande och frisk. Tonårsdiskussioner kan riva sönder en som mamma.... men dom står där levande, friska och är Dina barn och kommer så vara för resten av ditt liv. Har Du tur får du se dom växa upp och skaffa sig egna familjer. Varför fajtas om småsaker? Trots allt är det en kort tid vi lever på jorden... vad vi vet?! Den korta tiden ska jag försöka lära mig att ta vara på. Jag ska titta på Milo när jag hämtar honom. Andas in hans doft. Titta på hans söta små fingrar. Krama hans lena kropp och tänka...HÄR & NU! Jag vill krama mina stora pojkar, deras oproportioneliga tonårskroppar och se vad jag med min kropp åstadkommit. Friska och så fina pojkar. Stanna upp och tänka HÄR & NU! Jag vill ta min mans ansikte i mina händer, se honom i ögonen och säga hur mycket han betyder för mig! Jag ska till mamma och äta ikväll, min fina mamma. Jag ska ge henne den största kramen och säga hur mycket jag älskar och respekterar henne.

LEV NU! TÄNK HÄR & NU!


Det ska jag försöka göra....

Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Åh nu lipar jag IGEN!

Så sant allt du skriver,

jag tycker jag lärt med endel bara av att läsa Lindas blogg. Och tack för att du skriver så fint :-)



Kramar & mysigt fikastället, vänner är livet!

2011-03-30 @ 14:15:45
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Sänder över massa kramar till vännen! KRAM

2011-03-30 @ 14:25:46
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,



jag läser din blogg dagligen och jag har även jag följt Lindas blogg. Men det var när jag kikade in på din blogg som jag såg att hon inte längre fanns med oss. Din text gör mig så ledsen för du har så rätt i det du skriver. Varför bry sig om lite damm när det finns så mkt viktigare saker här i livet. Jag har aldrig kommenterat i din blogg utan varit en smygare men nu tar jag modet till mig och gör det:). Jag tycker din blogg är så läsvärd och du skriver många kloka saker samt mycket som jag själv känner igen mig i. Och du är så j-vla duktig som kämpar på med att gå ner i vikt. Kör på!!/Hanna

2011-03-30 @ 14:40:45
Postat av: jama

Det där fiket är GRYMT!! Är där alldeles för sällan!



Fina vänner du har Nina!



Och du har så rätt!! Vi klagar för mkt istället för att NJUTA AV LIVET!!



Kram fina du!

2011-03-30 @ 16:59:25
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Hanna: TACK för att du kommenterar! Blir så glad!! Tack för fina ord och tack för du trivs här! Är glad att du känner igen dig i mycket av det jag skriver. Massa kram och fortsätt kommentera!



Jama: ja jag har jättefina vänner!! Kom o ta en fika med mig nån dag! Puss

2011-03-30 @ 21:05:43
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback