ÄCKEL



Bland det ABSOLUT äckligaste jag vet är spottloskor. Det här inlägget
kommer att bli lite jobbigt att skriva då detta är så jäkla känsligt för
mig, bilden här ovan är tillräckligt jobbig att titta på bara.
Är du väldigt
känslig kan du hoppa och läsa det här inlägget!


Jag är ju ute och går så gott som varje morgon. Varje morgon går jag och stirrar ner i gatan och ser allt som folk kastar, häver ur sig eller placerar på våra gator. Jag är faktiskt lite smått chockad över hundbajskorvarna som ligger överallt. Jag trodde faktiskt att hundägare blivit bättre på att plocka upp skiten efter sina hundar. En bajskorvshög gjord av en hund är ju lite som att titta på en bajshög gjord av en människa. Lika stora ungefär. Så rent konkret så skulle det ju vara som att jag satte mig och drog en korv mitt på gatan och lät den ligga kvar där. FRESH? NO! Så inihelvetes jävla äckligt är det. Jag spyyyyr på riktigt när jag passerar dessa jävla högar och så blir jag förbannad. FAN, hur svårt kan det vara och ta med sig hundbajspåsarna! Jag har en väninna som har en så jäkla cool kungspudel. Hon knyter fast dom i själva kopplet, så då sitter dom alltid där när man ska gå ut. Svårt, näää. Vad är det för människor som låter skiten ligga, mitt på stan? Alltså... jag undrar? Hur kan man med och lämna världens största korv rykande på gatan utan och röra en min.

Att bero på hundar. I morse när jag var på promenad så var det en tant som gick med sin hund framför mig. Jag passerade henne och hennes hund. Plötsligt flyger hunden på mitt ben. Rent reflexmässigt så var jag en tusendels sekund ifrån att sparka hunden det hårdaste jag kunde. Men jag hann att reagera med att INTE göra det. Jag blev så jävla rädd. Fy fan. Hon var väl inte beredd tanten och lyckades inte hålla i hunden. Jag hade ju musik i öronen så jag vet inte om hon sa nåt, jag bara fortsatte gå med hjärtat bultande ända uppe i halsen. SHIT.

Ok, jag gillar hundar vill jag bara poängtera. Men inte deras ägare som låter hundskit ligga eller hundar attackera. Ok, attacken var inte så farlig och faktiskt inget jag reagerade över mer än att jag blev rädd.

Ok, nästa grej då! Spottloskor! UÄK... *SPYYYYYYYYYYYYYYYYR!!!!!* Det finns INGET som är så äckligt. Jag kan byta 148 bajsblöjor istället för att behöva titta på en spottloska. Jag är så jäkla kräsmagad när det kommer till riktiga slemmiga spottloskor. Ser jag en på gatan får jag garanterat en kväljning, jag är alltså på väg att spy på riktigt. I morse mötte jag en farbror som hävde ur sig en precis innan han mötte mig, MY GOD. Jag blundade när jag gick för att hålla spykänslan borta. Nu mår jag illa för att jag skriver om det. När jag tävlade i friidrott så spottade jag en del. Man får lite slem i munnen när man löper t ex och det kan inte ta vägen nån annan stans än ut. Då kan jag tycka att det är mer OK. Men på stan, lägga en guling på backen. ÄEJ, jag döööör. När Tony var förkyld för ett tag sen så harklade han sig på morgon och spotta och fräste. Han fick lova att säga till mig först så jag kunde springa iväg och hålla för öronen. TVIIIII.... fy farao. Näej, jag kan inte skriva om det här mer, det är så jävla äckligt alltså! Frukosten kommer snart upp!


Kommentarer
Postat av: Annas inspiration

Folk är helt enkelt lata & rätt äckliga ;-) hihi



sv jag har bara shajkat loss på zumban en gång,men ska i väg nästa vecka igen. Det var riktigt skoj! och svårt!



Duktig du är som är ute & promenerar varje morgon.



Trevlig fredag

kramkram

2011-03-11 @ 09:39:49
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Ida

hahaha! ja e precis likadan me loskorna! höll på att spy av bilden du la upp!!! blääää

mattias säger också till innan dom där förkylningsharklingarna sätter igång. ja håller för öronen å sjunger :) fattar inte att folk håller på så där bland folk! usch usch usch!!!!



angående hundbajsarna undrar man ju va det är för PUCKON som inte plockar upp skiten. det måste ju va rätt många med tanke på hur mycket skit som ligger överallt. e sjukt trött på att barn/vagn/jag trampar i äcklet! men fr.o.m. maj tror ja det är 600kr i böter för hund-/kattskit, fimpar å annat skräp :)



har röstat på dina chips igen :) ska försöka komma ihåg en gång om dan nu ;)



träffa eva för ett par veckor sen å gav henne din blogg-adress :)



ha en mysig helg! kram

2011-03-11 @ 13:01:54
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Anna: Bra jobbat där! :) KRAM och trevlig helg!



Ida: Ja, visst äre viiiidrigt?!?! HUUU. GULLE GULLE GULLE dig som är inne och röstar på mig. Nu får man faktiskt rösta hur mcyket man vill, hihi! :))) 84:e plats är jag på nu! Hohoooo...

Åh EEEEWA! henne skulle jag vilja träffa... hälsa henne nästa gång ni hörs! KRAM

2011-03-11 @ 13:27:37
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Emma [stolt hundbajsupplockare]

DET FINNS INGET VÄRRE ÄN FOLK SOM LÅTER SKITEN LIGGA MITT PÅ GATAN!

Om man är så puckad att man inte tar upp efter sin hund (stor som liten) får man banne mig se till att röra sig i skogsområden istället. Därför ska man lära sin hund att krypa längre in i buskar och göra sina behov OM man råkar glömma bajspåsar hemma, så slipper iaf andra bli lidande.



Och då tycker jag även att spott också kan få hamna i nån buske istället. Mycket trevligare för andra fotgängare.

2011-03-11 @ 13:31:20
URL: http://ekeijser.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Emma!!! BRA DÄR tjejen! Fan vad bra.... vettig hundägare!

2011-03-11 @ 14:54:20
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback