Tuttar - BOOBS - Bröst



När det går överstyr skulle det här inlägget kunna heta. Här har vi några utav världens mest
kända bröstdrottningar. Deras bröst väger allt från 5 kilo/st och uppåt.


Jag har väl berört ämnet här på bloggen tidigare tror jag. Man läser om dessa bröst här och där och överallt kan jag känna. Victoria Beckham stoppade i och sen tog hon ur. Linda (Rosing) Thelenius ska ta ur. Läste att Kissie förstorat sina igen (för den som inte vet vem hon är så är det en ung tjej som driver en stor blogg). Den och den har gjort och den den och har inte gjort men ska göra. Den och den är motståndare och tycker alla tuttbrudar är idioter osv.

Nu är det ju såhär. Alla som äger sina bröst gör precis vad dom vill med sina bröst. Idag är det ingenting unikt med att förstora, lyfta, förminska, fixa och dona med dom där brösten. Det är ingen WOOOW händelse utan detta blir faktiskt, med botox, fillers och restylane det mest vanliga i den här världen. Jag tänker heller inte tycka och tänka någonting om just såna normala fix och don ingrepp. Ja, jag menar om någon mår dåligt över sina bröst och gör något åt det så tycker väl jag att hon som äger sina bröst och sin egen kropp själv gör som hon själv vill göra och tycker känns bäst. Om någon lider av siina rynkor och slätar ut dom så är det den människans business. LOGISKT? Förmodligen.

Sen tittar man på tuttlisorna här ovan och så rynkar man pannan lite, kikar lite närmare på skärmen, vrider kanske skärmen lite för att konstatera att "JA jävlar i gatan, dom ÄR sådär stora!" Självklart gör dessa kvinnor som det känns bäst för dom oxå, men KÄNNS det verkligen bra att ha 10 kilo pattar hängande där fram? Är det inte otympligt, ont i ryggen, svårt med kläder, köra bilen, besöka en konsert? Går det med såna bröst? Tycker man att den här ägarinnan till dessa bröst är lite KOKOOOO! Nåt måste ju vara fel.... Inte alla koppar i skåpet, bestick i lådan, hästar hemma, hissen går inte ända upp type of thing. Eller anses det smart att göra en business av sina boobs. För några av dessa kvinnor har ju blivit både rika och framgångsrika på sin idé om att ha modell globen på sina bröst. Är det rätt väg att gå? Varför inte starta ett vanligt företag och blir fragångsrik på det? Eller är detta en enklare väg att gå? Jag skulle verkligen vilja träffa en sån här kvinna och ställa lite frågor. Bara för att jag är nyfiken på att veta. Skulle nog öppna med....

"Hur tänkte du här?"

Kommentarer
Postat av: Cissi

Näääääää. Usch vad fult...



Lagom är bäst ;)

2011-03-18 @ 17:19:01
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Ida

OMG!!! skruvade människor gör skruvade saker. det ser ju inte klokt ut. å det måste ju göra ständigt ont... såna där rattar vill man ju inte ha!

2011-03-18 @ 18:16:54
Postat av: Ida

Haha! Köra bil! Jag vill se hon numemr ett kliva in bakom ratten.. med sina rattar.. HAHAHA..

2011-03-18 @ 22:10:27
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Ja, lite komiskt är det med dessa tjejer. Undra hur det ser it IRL?

2011-03-19 @ 10:54:20
URL: http://niiinis.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback