Tänka på annat!



Mitt chips som jag lovar kommer
smaka GOTTISMASKENS!

Måste tänka på nåt annat ett tag, sitter bara och glor på händelserna i Japan och känner hur jag blir så sorgsen inombords. Man blir så frågande till allt?! Ska det vara såhär är det sant att jorden kan bete sig så massor med människor mister livet. detta kan ju diskuteras i all oändlighet, men jag orkar inte det nu. Jag måste tänka på annat nu.

Gick in på mitt chips igen och har fått mer röster nu.... 30 stycken faktiskt, så då har vissa av er hört min bön, blir så CHOKLAD! Det innebär att jag ligger på 84:e plats. Ingenting är omöjligt är väl som man ska tänka. Fast man bara ligger på 84.e plats. Och detta fick faktiskt mina tankar att skingras en aning. Ska ta en dusch nu....

Röstar, det gör ni HÄR!

Kommentarer
Postat av: Fia K

Ja, riktigt chockerande och obehagligt det som sker i Japan och drabbat dem alla. Känns som om katastroferna världen över bara avlöser varandra!!



För att tänka på trevliga saker så känns det som om våren är här på allvar! :-) Hoppas ni får en fin helg! La btw en röst på din chips sort också, spännande det där! ;-)



Kram / Fia

2011-03-12 @ 11:48:17
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback