PULLTVÄTTERSKAN



Ok, mina farhågor och min "pulltvättsbubbel" fobi har ännu en gång fått vatten på sin kvarn... UTAN att jag ens är på plats! Elin har kommenterat bland mina inlägg och konstaterar det faktum att pulltvätts marodören fortfarande huserar bland kakelväggarna i vårt badhus.

Ok, då var saken biff Milobebis. Tyvärr så kommer inte din mamma att klara av det här med badhuset, hur mycket hon är har försökt att anstränga sig för att "ta tag i den saken" som man brukar säga. Även om jag inte ens visar min nuna där nere så besannas farhågorna och ryktet om pulltvättar tanter når mig. Elin skriver att man numera även tagit till så att säga.... TILLHYGGEN, för att få den där pullan tvättad. Jag kan heller inte annat än hålla med Elin när det kommer till hennes åsikt angående "grovjobbet". Ska det verkligen göras på en offentlig plats? Ja med tanke på att det verkar som dessa tanter genomgår någon slags ÅRLIG rengöring typ "tvätta bilen i tvätthall" tvätt. Man beställer liksom en pulltvätt med avfettning, rostskydd, vaxning och torkning, även kallad GULDTVÄTTEN, den dyraste. Ska vi, oskyldiga människor, behöva titta på när kreti och pleti står och tvättar muffen gul och blå? Blir den inte ren utan en skrubbhandske undrar jag? Är det så jävligt att man måste SKRUBBA den jäveln när man blir gammal?! Vad hände med tvål och vatten? Eller för den känslige, Lactasyd och vatten? Jag har då ALDRIG i mitt 38 åriga liv behövt skrubba pullan ren, alltså...använder man inte skrubbhanske för att få bort döda hudceller och sånt tjafs. Inte tvätta bort klittan liksom?! Och få skrubbsår där nere. Stackars dessa tanterns pullor. Dom måste ju ha sårskårpor och slitagemärken därnere. Eller så har det bildats ett jävla hölje alltså. Ett pansarhölje som gör att den tål tammefan ALLT. Det är som en stor jäkla förhårdnad därnere i konkeriet. Försök och ta dig in där liksom. Hammare, såg, borrmaskin... INGET biter på den muffen!

Aja, då hoppar vi badhuset. Törs fan ta sig ner dit och behöva bli åskådare till GULDTVÄTTEN liksom! Huu!


Kommentarer
Postat av: Fru P

Fan också. Jag haaaatar badhus. HATAR! Men så har jag lovat mina tjejer att vi skall till Fyrishov på lördag. TVI TVI TVI... men men, vad gör man inte en enda jävla söndag för sina små flickor.



Bara det att gå barfota på det där kalla, blöta golvet fullt av hårstrån... eller den där fuktiga, kvava luften. Hua!



Omklädningsrum fullt av kvinnfolk med hår som växer åt alla håll...



A ja... life sucks ibland ;)

2011-03-17 @ 15:34:24
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Hahaha, jag skrattar så jag döööör! Fick en massa bilder framför ögonen...:-)



Kram!

2011-03-17 @ 20:07:49
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Elin

Hahaha, guldtvätt! :-)

2011-03-18 @ 07:12:42
URL: http://pitbullpaddansmamma.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Pendlis: Ja jävlar, det är ett plejs fyllt av kroppsvätskor, hudflagor och hårbuskar. HILFE!



Nina: ja, dom bildern är inte kul, tro mig! jag har dom näthinnan då och då. KRAM :)



Elin: YES, el guldtvätto!

2011-03-18 @ 07:52:45
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Ida

HAHAHAHAHAHA vilket roligt inlägg : D

2011-03-18 @ 22:13:48
URL: http://kawrtnee.blogg.se/
Postat av: Malin

Men åk til ett stort jäkla äventyrsbad ;), där är det mest barnfamiljer. Och vi vet ju att mammor som vi inte har tid (och bättre hyffs) än att äckla oss så här offentligt när vi ska se efter våra kids blans vågmaskier, kanor och andra äventyr!

2011-03-19 @ 09:41:58
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback