Väggljusstaken som blev SKIT!


Först och främst, kollade precis på klockan. Gissa vad? Jo den står på 08.18 nu. Snark! Nåväl... detta är en väggljusstake som jag tillverkat. Gjorde en test men blev inte särskilt nöjd med den. Lite såhär jag funkar!


Godmorgon torsdag. Veckan är snart slut. Dock så har jag 2 arbetsdagar kvar då jag har lite provsminkningar på lördag oxå. Men veckan har gått fort och det känns faktiskt riktigt skönt. Undrar bara var det vackra vädret tagit vägen?

Aha, det här är alltså då en väggljusstake som jag tillverkat. Nu blev inte jag nöjd med den varpå jag målade om den. Detta är liksom lite hur jag fungerar. Jag får en idé, sen måste jag bara testa att göra den direkt. Sen gör jag den i 180 och så står jag och betraktar den en stund. Får jag ett leende på läpparna har jag lyckats. Rynkar jag pannan däremot är det helt kört. Då är det bara att göra om skiten alldeles. Det finns inget "kanske" för mig eller att "jag lär" mig tycka om det. Det måste kännas KANON från första början. Gör det inte det så skiter jag i idén och går vidare med nästa.

Nu lite kaffe och jobba satan, återkommer snart igen!

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Jag tycker den var superfin..:) Tror jag ska ta och beställa något av dig, men vet inte riktigt vad.. Hade velat haft någon personlig text på en tavla eller liknande, nåt som du gör? Ha en fin dag!! Kram

2011-06-16 @ 09:05:46
URL: http://smastadensvardagsliv.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback