Utfall


Utfalls steg kallas detta. Vill man ha en tajt stjärt med riktig stuns i så
ska man ägna sig åt detta. Själv ska jag nu köra järnet med dessa. Har
redan börjat.....

Godmorgon på er! Det är tisdag och snart är det fredag. Dagarna går och man blir nästan lite rädd att sommaren ska gå för fort på det här sättet. Själv har jag varit ute på min morgonpromenad på morgonen och det är så SJUKT skönt när det är en sommarmorgon är en kall jäkla vintermorgon ska jag säga er. Jag hade sån sjuk träningsvärk efter promenaden igår. Får alltid det i höfterna när jag inte kört på ett tag. Det gäller då att bara fortsätta hur ont det än gör. I morse var det jäkligt hårt ska jag säga er, det värkte och kroppen skrek "Ligg kvar i sängen för faaaaan" men jag pallrade mig upp. Ut, hög musik i lurarna och så är det bara o köra! Dock så blev jag tvungen att jogga det sista 2 km för då gjorde det så ont för varje steg. Joggar man känns det inte alls. Konstigt det där.

Väl hemma gör jag 100 magisar och sen dessa utfalls steg. Ska ha in lite mer styrka men det gäller ju att hinna med oxå?! Därför så prioriterar jag olika beroende på hur mycket tid jag har. I morse hade jag väldigt lite tid. Då blir det magisar och utfalls stegen. 20 på varje ben och man vill lägga sig ner och grina. Så vidriga är dessa. Dock så är dom effektiva som fasen. Så jag ska, bara för min egen skull, ta före och efter bild. Utfallen ska jag göra minst 5 ggr i veckan nu ett tag för att se om det ger ärslet nån stuns. Ju fler barn man föder desto längre ner hamnar det förbannade ärslet har jag märkt. Testa ni me vettja?! :)

Kommentarer
Postat av: A

Vad duktig du är som kör utfall!

Jag vill också och har gjort det några gånger, men de är verkligen vidriga. Och så brukar jag få ont i ena knät...eller så känner jag efter för mycket. Hahaha!

Vill också ha tajtare rumpa! :D

2011-06-14 @ 10:25:02
URL: http://minsoffa.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Utfall is the shit för rumpan :-) Och som du säger - super för arslen som håller på att ramla ner ;-)



Ett tips till dig så att du slipper göra 100 situps - testa att göra mer statiska övningar, för musklerna som verkligen håller in korsetten. Nu kanske du redan gör det, så då får du bortse från detta, men jag antog att du menade vanliga klassiska situps. Jag brukar tipsa om att göra den här övningen:



Ligg på rygg med benen i 90 graders vinkel, tänk på att ha en neutral svank som inte får röra sig en milimeter under övningen! Tänk host/skrattmuskeln vid bäckenbotten, om du fattar vad jag menar. "Doppa" sedan ner en fot i taget mot golvet (utan att förlora vinkeln i knäet), men bara så mycket att du inte tappar svanken. Växla ben varannan gång. När du blir starkare kan du doppa båda fötterna samtidigt, eller föra bak armarna bakom huvudet samtidigt som du gör övningen. Tungt!! Den här övningen är grymt effektiv, och du slipper och ligga och mala så länge. Dessutom kommer du som sagt åt dom där korsettmusklerna som snörper åt bålen. Dagens träningstips :-)



Kramis!



Ps: Glöm inte att träna ländryggen också, så att du inte får obalans i bålen, superviktigt!!

2011-06-14 @ 14:12:39
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Marie

inlägget ovan är så rätt!! Massören i mig vaknade och tänkte på att träna upp de inre magisarna först. Är dom svaga så har du inte mycket som lyfter bålen och som sagt länden också för balans. Har pratat massor om det här på skolan då många tror sig göra plankan osv på rätt sätt. Då krävs det stabila TVA (transversus abdominis) som de heter.Härligt kämpat!!

2011-06-14 @ 18:24:28
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback