PMS freaki´n fucki´n friday



Jajjemen, jag fick min vilja igenom och det blev ett besök på IKEA.
Ok, saker att inhandla till företaget stod på agendan men ett besök
där gör ALLTID gott för själen. Milo på den sedvanliga rutschkanan.


Sedan hann vi med ett litet kvällsbesök hos Kattis. Här sitter Milo
bredvid chipsskålen.


Godmorgon FREDAG! Jag är på ett jefla skithumör, det är 2 dagar kvar till mens och den här dagen brukar vara värst. Känner mig stressad, ledsen, arg, irriterad, allmänt håglös och jätteutråkad. Dock så kämpar jag jättemycket med att inte låta det gå ut över andra. Jag biter ihop och ler lite och faktiskt känns det som att det hjälper litegrand. Jätteskönt. Det kanske är det som är grejen....noncha känslan och bara le.

Ok, jag har så jäkla mycket att göra idag så hälften vore nog. Milo fick sovmorgon då han somnade så sent så jag landade på jobbet för 45 minuter sen. Höll på att köra på Andres Esteche som är i vår lilla by på besök. Jag bromsade lite snyggt och fick ett leende så såååå farligt kan det inte ha varit. Sen ska jag förbereda för provsminkning imorgon. En tjej som ska gifta sig på midsommardagen som jag ska sminka. Jag har oxå en herrans massa tavlor som ska målas och sen ska jag avsluta några beställningsjobb. Allt idag! TJOFLÖJT.... men det är bara till att spotta sig själv på knogarna och köra så det ryker.

Hörs sen och ha en FANTASTISK fredag och kom ihåg.... lider du av PMS som jag så bara le åt skiten så känns det bättre!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Therese

Hoppas din dag kommer bli toppen även fast du har massor att göra, känenr dig PMS:ig m.m... TÄnk vad skönt ikväll att få slappa i soffan med ett glas rött kanske och känna hur duktig du var som fick allt gjort..:) Trevlig Helg!! Kram

2011-06-17 @ 11:04:28
URL: http://smastadensvardagsliv.blogspot.com
Postat av: jama

Åh va jag känner igen det där, fy sjutton att vi ska behöva gå igenom det. Men du, finns det inget typ på hälsokosten el Apoteket som kan "dämpa" lite? För din del verkar det nog vara snäppet värre än för mig o JAG känner att jag snart måste HA HJÄLP ;)



Stor kram!

2011-06-17 @ 15:15:33
URL: http://jama.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Jag blir glad av era kommentarer:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback